Jag har världens bästa vännerBara så ni vet

LOST igen. Precis som jag.

Jag är inte riktigt är vid liv just nu. Så därför tänker jag spendera kvällen så här;


+ Johan.

Tröstshoppade Lost säsong 6 idag också, som ni ser på bilden. Natten är räddad.

En sån där dag

Jag har verkligen inget att säga idag. Det är bara plugg i mitt huvud och det vill jag inte tråka ut er med. Så ni får en ful bild att roa er med istället!Det är så enkelt

Jag älskar dig.

Videoblogg!

Här är en videoblogg, men den är bara till Rasmus, så ni andra behöver inte titta om ni inte vill! För jag pratar bara med honom, hihi!


Ge.. mig... mat...

Föreläsning idag. Den var ganska bra, och jag hängde med på det han sa. Men jag kommer inte koppla ihop det med alla andra 1000 metoder och delar när allt ska göras. Men det löser jag när jag löser det. Fick idag reda på att jag fått betyget B på förra kursen. Jag är supernöjd. B på ens första universitetskurs är hur bra som helst enligt mig! Så jag väljer att glädjas åt det istället för att sura över att det går trögt just nu!

I alla fall.
Nu är jag superhungrig och jag har ont i ryggen (?). Har aldrig haft ont i ryggen typ men nu har jag det. Jättekonstigt. Men det tar jag sen, först ska jag äta en hel häst. Det känns som min mage vill ha det i alla fall..miss you!

Ice


Åt årets sista glass igår, jag och Johan. Man frös ihjäloch glass var kanske inte så passande, men det gjorde ingenting. Man måste ju ha en finish!

Är hos Andrea nu förövrigt, tidsinställt inlägg. Ska ju titta på Bonde Söker Fru idag, som alla onsdagar! Men innan det har jag, Jennifer och Andrea varit nere på Indiska där de har någon slags invigning som vi fick inbjudan till idag (en i "klassen" jobbar där). 20% på allt, det gillar vi ju! Hoppas jag hittade något, haha!

Behov för oss klantiga

Eftersom jag har en tendens att fippla med och tappa saker (ärvt av mamma) så tänkte jag att det var säkrast att fixa ett sådant där skydd till telefonen. Så det gjorde jag. Och det kom med posten idag. Det är ett sådant där skal som är typ hårt, fast ändå mjukt. Ni som har fattar vad jag menar..


Det blev ett grå/genomskinligt med ringar på (finns inte så många fler att välja mellan än..). Köptes som ni ser på skalshop.se!
Det här är väl normalt? Eller? Inte? Nähä..


Mamma och pappa, här har ni min önskelista! Bara så ni vet!

Ja, jag fattar att det här går på säkert över 15 000:- (exklusive rikedomen). Och nej, jag är inte seriös med den, så bortskämd är jag inte.. Men man måste väl få drömma?

Go crazy


Källa

Detta skeva samhälle

Alltså, jag har tänkt på en sak. Tänk vilket sjukt samhälle vi lever i egentligen. Det här med bloggar. Titta på ex. Kenza, som vissa månader tjänar 6-siffrig lön på att skriva några meningslösa ord om sitt liv på Internet? Är inte det sjukt? Tänk alla jurister? Läkare? Poliser? Brandmän? Är det inte konstigt att marknadsföringen på en blogg är så stark att en 20årig bloggare tjänar 3 ggr så mycket som dem?

Hon och de andra stora bloggarna hade rätt timing och har agerat smart, absolut. Men varför läser man om deras liv egentligen? Det är helt ointressant. Det är intressant att läsa sina vänners blogar kan jag tycka. Men varför läser över 100 000 personer en främlings blogg, det är för mig en gåta.. Jag gör det själv, så jag kan ju inte klaga. Men det är bara konstigt. Att man sitter och kämpar med skolan när Kenza tjänar mer än jag någonsin kommer göra när hon inte har någon utbildning och skriver dagbok? Ganska coolt, kanske, men även skevt.


Man kan ju göra så mycket annat än plugga..

Jag skulle kunna säga att jag idag varit duktig och pluggat hela dagen. Men det har jag inte alls gjort. Jag har gjort det jag ska, så jag har läst det vi ska gå igenom imorgon, men inte mer än så. Vad jag istället har gjort kan ni se på bilden nedan. Plus att jag har köpt garn och stickor - Jennifer håller på och lär mig sticka och jag ska sticka en halsduk till Johan, han fick välja garn idag. Gulligt va? Jag samlar helyllepoäng!
Att detta råkade slinka med oss hem från en affär gör ju inte plugget lättare heller:

Johan spelar just nu, jag får inte vara med...

Nu får ni faktiskt hjälpa mig!

Ledig idag = sköööööönt. Fast ändå inte, måste ju plugga själv ändå. Men det fixar jag! Är så himla träningssugen, så drar nog ut och springer sen. Vill gymma också men jag kan inte bestämma mig.. Golds som är nära och har Zumba, eller StepIn som har badet och relaxen? HJÄLP MIG VÄLJA! ALLA SOM LÄSER MÅSTE SKRIVA ETT ALTERNATIV, ANNARS FÅR NI INTE LÄSA MIN BLOGG LÄNGRE! (okej, det får ni visst). Så nu förväntar jag mig minst 50 kommentarer i eftermiddag, okej?

Min bok kom idag förresten, ni vet den där Carrie Diares? Min kurslitteratur till nästa kurs kom också, så nu har jag massvis att läsa! Fast väljer nog Carrie istället för den nya ekonomistyrningen..
När ska vi se Boog och Elliot, Jennifer och Andrea? Jag är taggad!

It's grrrrrreat!

Med tanke på det förra inlägget vill jag bara passa på att skriva om hur sjukt bra den här tiden är. Många säger att de här är de bästa åren i ens liv. Jag har aldrig trott de som sagt detta för helt ärligt tyckte jag gymnasiet var så sjukt tråkigt. Men nu, här, trivs jag som fisken i vattnet. Jag har träffat så underbara vänner som jag inte kan få nog av att träffa, haha! Vi har så himla kul tillsammans och hittar på alla möjliga konstigheter. Och det gör verkligen mina dagar. Visst, plugget är ofantligt  tråkigt just nu, men vi gör det tillsammans och då lyckas vi ju. Det är så vi gör det. Och sedan firar vi, så där som bara vi kan.

Jag är så sjukt lycklig över att jag valde att flytta hemifrån redan som 18åring. Visst, jag har hemlängtan och vissa dagar vill man hem, men det är inte så konstigt. För alla andra dagar älskar jag det här. Jag får göra som jag vill, jag är fri. Johan och jag har vårat liv tillsammans, absolut, men vi har även våra separata liv. Med våra vänner. I och med att vi bor ihop, har vi lärt oss att kunna vara ifrån varandra mer. Och det är viktigt.

Så jag vill bara uppmuntra alla till att faktiskt göra det här. Det är värt varenda krona av det där CSN-lånet. Jag har grymt kul och jag får lära mig hur man faktiskt gör i det riktiga livet. Jag älskar Östersund, speciellt när vintern kommer komma. Då Vinterstaden får visa sin innebörd på riktigt. Jag får en bred utbildning och jag kan vara färdigutbildad när jag är 21, samtidigt som jag har haft superkul, hur grymt är inte det?

Jag lever de bästa åren i mitt liv, helt enkelt.


Ni är två av de främsta som gör mina dagar, helt klart!

ListaVill bara påpeka att de positiva delarna väger över de här tråkiga! Det är värt och jag vill inte få någon att inte vilja flytta hemifrån nu, haha! Det är grymt!

Dagen

Skola, stan (utan shopping!!), mat och lite plugg. Det är min dag hittils. Helt okej alltså! Nu sitter jag i soffan med massvis av tända ljus och bara myser. Det gillar jag!

Så här såg jag iaf ut idag!

Jacka - Diesel
Tröja - MQ
Halsband - Snö of Sweden
Skor - kommer inte ihåg :S
Tights - Gina

Ajajaj

Det känns som att mitt huvud har blivit överkört av en pansarvagn. Eller så gör allt plugg att all info inte får plats så mitt huvud just nu utvidgas? Värker som sjutton i alla fall.
Och det var allt jag hade att säga. God natt!

Sunday

Idag är det ju söndag which means Maxitime. Tråkigt som satan, så för att liva upp det hela shoppade vi roliga saker innan. Så här slutade det;Härligt härligt.
Men nu har jag grym huvudvärk och vill bara dö i soffan, men det kan jag inte för jag måste fortsätta plugga. Kul va? Jag hatar den här kursen, värsta någonsin. Tänker aldrig läsa redovisning, aldrig. Det finns fler jobbmöjligheter, visst, men jag tänker inte vantrivas med min utbildning och mitt jobb bara för att få ett jobb som typ revisor. Då gör jag hellre det jag tycker är kul och intressant och får kämpa för att hitta ett jobb.

Pump it

Jag var tränade igår, hemma. Styrka (hehe, ja, pilatesbollen användes, rolig syn) och hopprep. Visst, det funkar, men jäklar vad sugen jag är på att skaffa gymkort alltså. I vinter kommer jag antagligen inte vilja springa i 30minusgrader, och vad gör man då? Att träna hemma ger ju inte alls lika mycket som att gymma, inte när man inte vet hur man ska träna själv, och det vet inte jag.

Jag vet dock inte var. Vill gå vid StepIn, vid badet. Där har jag mina vänner + att man får tillgång till relaxen och simningen. Men 400:- i månaden, vill jag lägga ut det? Sen ligger det ju en bit bort, så går ju inte dit på 2 min. Det finns ju andra mindre gym, som Fristilen. Det ligger närmre, och är säkerligen billigare. Men, om det är mindre och sämre, kommer jag då ha motivation att gå dit?

JOBBIGT!(tidsinställt inlägg, fortfarande fascinerad över den funktionen)

Frustration

Radiotjänst, nu får ni ge er. Allvarligt talat. Låt oss studenter vara ifred. Låt oss ha våra jävla TV-apparater, och datorer med radio och tv i och allt annat. För vet ni? Vi kommer fortsätta förneka att vi har det ändå. För vi lever på ett jävla studiebidrag och studielån. Tror ni allvarligt att jag betalar 2000:-/år för att ni snubbar i Kiruna ska ha ett jobb att gå till? Aldrig i livet.

Det läggs ut kostnader för att ni är så jäkla efter att ni inte ens kan utveckla vettiga arbeten till er själva. Ni ska ha löner, det ska pejlas, det ska ringas runt, det ska besökas och kontrollera. Helt i onödan. Ni förstår att alla har en tv idag. Jag fattar att ni förstår att alla har en tv idag. Men så länge ni lägger ut alla dessa kostnader tänker jag inte betala. Jag tittar aldrig på SVT, och när jag lyssnar på radion så lyssnar på jag på NRJ eller Rix Fm, ingen jävla UR. Och mina tv-kanaler jag tittar på, gissa vad? Jag betalar för dem. Ett abbonemang, har ni hört talas om det? Där man betalar för att få titta på de kanalerna man vill, inte tvingas betala för skit man inte tittar på.

Lägg kostnaden på skatten. Då betalar alla. Och inga kostnader krävs för att pejla, betala löner eller kontrollera. Då försvinner era patetiska jobb, men det struntar jag fullständigt i. Ni gör ändå inget vettigt. Efter ett telefonsamtal tänker jag inte svara mer. Jag tänker aldrig öppna dörren för er. Ni kommer inte ens in i trapphuset, för ni har inte tillgång till varken nyckel eller portkod och det är låst 24/7. Och skulle ni nu pejla och märka att vi har en tv, eller om ni skulle ta kort där man ser att vi har en tv. Då har vi lånat den för att se om vi ska ha en tv och att vi haft den i fyra dagar. Ingenting ni kan göra åt saken.

Ni skrämmer inte mig. Ni är patetiska som kräver onödiga pengar av studenter, och ni har inte ens rätt att titta igenom min brevlåda. Så bring it on, suckers. Ni kommer förlora den här striden, för vet ni? Jag har ingen tv.

Ursäkta mig, jag är lite arg bara. Har inget emot er Kiruna-bor egentligen.. Bara ni på RT.


Ibland vill man bo hemma och inte göra någonting

Plugg, plugg, plugg. Så ser dagen ut idag. Skoj va? Eller vänta, just det, glömde tvätt också. Johan påminde mig glatt om att vi hade tvättid idag. Roligt. Nja, inte direkt, men men. Så det blir en sådan dag, en tråkig dag, men det får man väl leva med. Vi har ju faktiskt unnat oss att titta på några Lost-avsnitt också, så det går ingen nöd på oss i underhållning, haha!

I alla fall, ikväll blir det mys med några kära vänner. Vilka vet vi inte riktigt än, de som vill är välkomna. Vi vet inte var, när eller hur än, men det löser vi! Jennifer ska med i alla fall. Och Patrik. Så det blir bra.

Nu väntar böckerna på mig. Känner mig som Askungen. "Jaja, jag kommer.."


Syskonkärlek

Eftersom att jag är så himla snäll får jag ju ge min syster, Maria, en chans i bloggvärlden, eller hur? Hon har alltså startat igång sin blogg igen (och jag tänker någon gång inom en snar framtid vara snäll och fixa hennes design igen så hon inte slutar!)

Men tills dess tycker jag ni ska kika in på hennes blogg om ni vill ta del av en 25-årig tvåbarnsmamma som bor i ett gult radhus i Floda och jobbar på TV4 (hon hatar att jag skriver det, men jag gör det ändå, hehe).

Klicka här för att komma dit!


Haha, skulle hitta en bild på henne. Tittar på Facebook och den första bilden är den här. Jag och johan är inte ensamma om att leka med webcamerans fantastiska möjligheter, haha!

Bilder från helgen hemma!


En av tårtorna!


Lillen och storen!


Plutten!


Dop! Familjen Nåfors (alltså min syster med familj för er som inte förstod det) och faddrarna Johan och Annelie!


Så här såg jag ut på dopet! Ni i Östersund känner igen klänningen från introsittningen! Halsbandet fick jag av Musse på dopet!


Detta är förresten ett tidsinställt inlägg! Grymt att blogg.se har börjat med det!

Dagens köp


Indiska


Tog tummen ur och köpte en receptbok. Nu kan vi äntligen göra lite fler än 5 rätter, haha!


Johan köpte en mössa!vinnaren är..

Vill bara meddela alla att jag precis vann en innebandymatch, överlägset!

It's back


Ursäkta för dålig kvalité!
Men det jag ville visa var att idag kom pälsvästen fram igen! (nej, inte riktig djurpäls)

HAHAHA, snacka om lättroade!

Jag skulle ta en dagens outfit bild, men då kom Johan in i bilden. Så här blir resultatet då;


Love is in the air

Visste ni att jag och Johan idag har varit tillsammans i 3år minus en månad? :) nästa månad "firar" vi 3 år, den 21 november. Mysigt va?

(skulle gärna lagt upp en gullig bild nu, men min dator dog och jag orkar inte ladda den och sätta igång ogen, sa kör från ipoden, men ni gillar mig ändå eller hur?)

20101021

Har lite smått panik över min nuvarande kurs. Jag sitter som ett stort frågetecken och även om man förstår de små delarna när han går igenom dem så kommer jag inte få ihop helheten och veta när jag ska använda vad och på vägen kommer jag ha glömt av hur jag ska göra det också..


Förresten så har jag noll inspiration till vad jag ska skriva om som ni kanske märker.. Det är jättejobbigt faktiskt, haha! Vill fix en ny design också, men det varken hinner eller orkar jag. Jaja, det släpper väl någon gång.

ÅÅh, publicerade det här typ vid 4 i eftermiddags, men det verkar inte ha publicerats. Segt. Jaja, ni får det nu istället.

Klenedonk

Jag är tillbaka. Men inte i lika bra form som innan. Svag som få och dippar lätt ner. Som förut, efter maten gick jag raka vägen till sängen och sov i några timmar. Illamåendet tar livet av mig. Det borde ju försvinna efter en magsjuka men inte för lilla mig inte. Min mage är så liten att den typ inte klarar av att få i sig mat än, men om jag inte trycker i mat så krymper min magsäck till typ en radie på sisådar 1,5cm. Och det vill vi inte. Så jag får trycka i den där jävla maten, och jag får hasa mig till sängen med Johans hjälp efteråt. Suck it up, helt enkelt.

Har beställt de otroligt roliga böckerna till nästa kurs också, så sjukt tråkig utgift. Men men. Och sedan ska jag försöka sätta mig och plugga nu, om jag orkar. Onödigt att göra det om jag mår dåligt, för då fastnar ingenting ändå..


Funderar på att även klicka hem den här boken.. Någon som läst?

Alla har vi varit små!

Jag åker hem imorgon! Och man kan ju inte annat än att bli helt varm i hjärtat när man läser Jennifers inlägg om det, underbara du! Så nu längtar jag efter att få komma hem, krama om min älskling, ha middagsmys med bästa Jennifer och Andrea och sedan ha bondemys med alla sötnosar! Ska bli så härligt faktiskt. Även fast hela nätters plugg kommer finnas så spelar det ingen roll, jag ska bannemej njuta av mina veckor också!

Hörs imorgon mina vänner, om mitt plan såklart inte kraschar! ;)
God natt!


Langar gammal goding bild på mig, haha! Så fuuuuul!

...

Som många i Östersund i alla fall har märkt så har jag inte kommit hem än.. Jag mådde alldeles för dåligt igår kväll så vi avbokade skiten igen. Nu får vi se hur vi gör. Jag mår bättre idag och håller det i sig åker jag nog hem imorgon! Hoppas på det!

Anyway, nu ska jag fortsätta titta på TopModel!

typiskt

Hat legat magsjuk hela natten och morgonen. Det var andra gången i hela mitt liv sä timingen är ju underbar.. Nu har jag grym vätskebrist och har bara ätit en halv skorpa. Blir helt slut av att skriva det här, så skriver inte mer.
Åker hem på tisdag istället förresten.

Familjedag

Ska fatta mig kort: fint dop och massa kakor.. God mat och hockey med mamma och pappa och nu Harry Potter! Hoppas ni här en fin helg allihopa!

Home sweet home

Tänkte bara säga att jag lever och kom ända fram till Lerum! Otroligt, haha!

Ni förstår nog att det inte blir mycket till bloggning i helgen, vill ju spendera all tid med familj&vänner. Men ska försöka få upp ett inlägg imorn i alla fall! Efter helgen kan jag visa vad mina föräldrar gjort med huset. Hela undervåningen är omgjord och mitt rum har mamma gjort till sin walk-in closet! Sjukt. Jag går till fel rum hela tiden, haha! Går till mitt gamla rum (alltså nuvarande closet) när jag ska till ett annat sovrum. INTE OKEJ!

Jaja, ha en bra helg allihopa!
Förresten, Musse var inte alls blyg idag när vi sågs. Fick en bamskram och en puss och det kan jag leva på länge!

Dagen är kommen...

NU KÖR VIIIIII (jag)! har resefeber, hihi!
Förresten, apropå ingenting, vad händer med Frölunda?! Nästan så jag ska övergå till Modo..

Nu sticker jag!
CIAOOOOOOOOO!

Mayday

Jag avskyr att flyga. Får alltid ont i öronen, är alltid livrädd att vi ska krascha.. Och nu ska jag flyga själv? Ingen som håller en i handen? Ingen som viskar i mitt öra att det går bra? Kul att man tittat på Lost också, bra jobbat Emma! Planet kanske delar sig på mitten? AAHH. Fast jag hade inte haft något emot att träffa Sawyer andå.. Hmm, tåls att tänka på.

Hur som helst,
önska mig lycka till imorgon, så jag inte kraschar! Annars ses vi i freakin' LERUM!!!Hair

Jag har provat en massa olika färger i mitt hår, de här är bara några av dem. Har även haft brunt med röd ton i och också mer kastanjebrun osv. Men här är i alla fall några. Jag tycker det är kul att ändra hårfärg lite efter hur man känner. Men just nu trivs jag väldigt bra i min färg, som är lite honungsblond, eller tja, mörkblondsaktigt.Vad tycker ni?


Mums (moms?)

TJA
har haft lite smått panik när jag kom hem då mitt mobila boardingkort inte har fungerat att öppna. Så ringde jag till SAS och de säger att det har varit något tekniskt fel som de inte har åtgärdat än. Liksom tack för infon? Anyways. Nu ska jag skriva ut det men deras hemsida är ju långsammare än långsammast så har väntat i en kvart på att komma till rätt länk.. Jaja, bloggar ju så länge så det funkar!

Jag är fruktansvärt hungrig för övrigt. Bestämde att vi skulle beställa pizza/kebabtallrik idag för ingen av oss orkar göra mat! Onyttigt? Ja. Värt? Ja!Mmm mm m!

Hemhem imorgon!!

Hej mina vänner!

Idag är en ny dag och jag aja.blogga mer idag! Ska till skolan vid 1 och ha forelasning. Sedan blit det plugg för hela slanten . Ska lägga mig tidigt eftersom flyget går 6:50 IMORGON! Wie!

Nu ska jag äta och se om jag behover ringa tandläkaren, hade så ont igår.. Men det löser sig! Förresten, bloggar från mobilen nu, så ni får visa hänsyn till fel :P CIAO!

A dream is a wish your heart makes

Bloggfri dag idag. Fråga inte varför. Det bara känns bäst så! Vill inte skriva om något jag inte vill skriva om egentligen. Så vi säger så, inga fler inlägg idag. Langar en fin bild istället!


(förresten, har min nya telefon nu! så nu gillar jag stan igen)

Dags att växa till sig?

Jag har märkt att jag är en nattmänniska. Jag älskar att sitta uppe sent på kvällarna och göra ingenting. Men jag avskyr att gå upp på morgonen, det är det värsta som finns. Så ja, jag är nog trots allt en kvällstyp. Även fast jag är livrädd så fort jag är ute i mörkret. Hur går det ihop?

Visste ni förresten att jag inte gillar att titta på stjärnorna? Jag tycker det är fint, visst, men det är fruktansvärt obehagligt och jag blir livrädd och obekväm. Ibland kan man tro att jag är 8, inte 18..


..men du finns ju alltid där för att lugna mig i mörkret


En ny älskling?

Eftersom min brorsa är grym så kan jag inte göra annat än att lita på honom när jag frågar om tips! Så guess what? Snart kommer en ny älskling att bli min! Nu kanske vissa av er i smyg tänker: studielånet ska inte direkt gå till sånt? Men vet ni? Jag rör inte mitt studielån. Jag har jobbat och har pengar över från min 18års-dag så ni har ingen rätt att klaga! Det är även mina anledningar för att jag inte ska få pengaångest, haha! Det kommer pappa säkert se till att jag får ändå ^^

Dancedance!

What a day. Blandning av uttråkhet, skratt och massvis med kärlek. Bra dag med andra ord! Och ikväll fortsätter i alla fall skratten då jag och mina kära vänner ska till Multichallenge och dansa dansmatta, hahah! Patrik är ju awesome på det där, har varit med i VM och allt. Men vi andra däremot kommer man mer skratta åt än imponerad av! Men det ska bli kul som bara den!NOTE TO SELF: UNDVIK JENNIFERS KAMERA NÄR DU GÅR UT!

PH!

Oohhh ooh!
Paradise Hotel, Jennifer, tårta, paj och banankaka! Perfekt måndagskväll? Eh, JA!


Är det bara jag som innerst inne tycker Paradise Hotel är grymt dåligt men tittar på det ändå?

Segt

Fy vad jobbigt det var att komma upp ur sängen imorse.. Usch, det var inte kul. Hade utan problem kunnat sova några timmar till! Jaja, är det föreläsning så är det. Föreläsningen var dock inte allt för nödvändig. Mina tankar flög iväg på helt andra saker och jag kunde inse att jag inte hört ett ord av vad han sagt de senaste 5 minutrarna. Däremot märkte man då att han faktiskt snackade om samma sak som för fem minuter sedan så det vart inget man missade direkt..

Hur som helst, vi tog en tripp till Lillänge efter det, och nu är vi back home. Plugg står på listan, jag dör så tråkig vardag man har när man måste plugga varje jäkla dag.


101010

Maxi: check! Städning: check! Mat: check! Söndagen är avklarad. Skönt. Nu blir det lite plugg bara, men det gör inget, för jag är glad ändå! Har kommit på att det bara är typ 5 dagar kvar tills jag åker hem och då kan ingenting göra mig på dåligt humör!


TypisktTitta vad som snart kommer släppas? En Lostbox med alla säsonger och massa extramaterial. Vi vill ha den, men vi har ju säsongerna lösa. Vilket problem...

Happytime

IIHH
Tentaresultaten har kommit och jag karade det. Med marginal tillochmed. Skönt! Det där livade upp min dag, eftersom man inte är alltför pigg så här "dagen efter". Det blev ganska lyckat igår ändå. Det kom igång och blev en bra kväll med mycket dans och självklart donken vid 2-halv3! Härligt!

Idag hade jag hoppats på dåligt väder, så man kunde sitta inne hela dagen och myst. Men eftersom solen lyser och himlen är blå så måste man gå ut känns det som. Fast det är ganska skönt det med..

Jaja, ni får ha en bra dag så länge i solskenet så skriver jag nog något mer intressant sen!


langar bild på brudarna som varje gång lyckas göra mina helger (och vardagar) awesome!
Jennnifers bild!

Suck..

Oops, märkte precis att vi har tvättid nu.. Trodde det var imorgon, men tydligen inte.. Så kan det gå! Så nu blir det tvätt för fulla muggar! Inte direkt bästa taggningen inför ikväll, men men..

Här har ni ett (väldigt kort) videoinlägg iaf där mitt inköp visas, hihi! Man kan ju använda det till pilates och sånt, men det är mycket roligare att brottas! Fast man får ju vara beredd på blåmärken här och där, marken är inte mjuk, inte byrån heller...


101009

Gårdagen var toppen! Jobbet var hur kul som helst och jag tvekar inte på att göra det igen! Norskarna var jättetaggade och det var riktigt härligt att se! Anyways, åt lunch med Jennifer efter det, och sedan träffade jag vänner på kvällen! Mys på det. Hörde jag ost förresten? Jaja. Idag är en ny dag, och jag hoppas den blir lika bra! Slappdag med älskling på dagen och sedan ikväll blir den party med massa. Skojskoj!

Förresten, idag fyller min mormor år, så hälsa grattis allihopa! :) Jag har redan ringt och sagt grattis, men kan säga det igen: Grattis!

Om ett tag kommer förresten en videoblogg som visar mitt inköp som jag lovade, men jag är inte huvudpersonen.. Hmm, spännande.. You bet!

Jag blir svag av sådan kärlek

Jag vet, många inlägg på samma gång nu. Men jag måste bara säga det här. Jag skiter fullständigt i om ni läsare inte tycker om mina videobloggar för den viktigaste läsaren vill faktiskt titta på dem. Så nu kommer dom bannemej komma ofta. Min älskling där hemma såg min videoblogg igår och frågade Maria idag; Kan vi kolla om Emma har fler filmer idag? Liksom, hallå? Jag smälter lite grann.

Så Rasmus, bara för dig kommer det komma massvis med filmer! Om ni andra anser dem vara meningslösa (för jag kommer antagligen inte direkt ha mycket att säga i dem) eller inte, det spelar ingen roll!


just det, jag typ.. älskar er!


Jag, jobba? Utan pappas hjälp?

Kanske har glömt att berätta att jag imorgon ska "jobba" tillsammans med Jennifer? Ja, vår käre gruppmedlem Mickey (vi gjorde ett PM tillsammans) har ett företag där man arbetar med team-building. Alltså företag kommer till honom när de vill hitta på något tillsammans och få en bättre sammanhållning mellan medarbetarna. I stora drag. Han har fått barn och hans företag har legat lågt, men nu vill han börja komma igång lite sakta igen och imorgon kommer ett gäng norrmän från Trondheim hit för att "bryta isen".

Jag och Jennifer ska då vara med på det här, vi ska vara på olika stationer och i stort sätt vara "lekledare". Det ska faktiskt bli kul, däremot är jag nervös att jag inte kommer förstå vad norrmännen säger, haha! Men det löser sig nog.Vad tror ni? Kommer jag göra bort mig..?

Kändistätt

Just det, mitt paket från Stadium kom idag också (äntligen!). Ska visa sedan vad det var, mest en rolig grej, haha! Och just det, såg Isabelle Strömberg idag också, ni vet, bloggaren? COOLT VA? Nja, inte direkt kanske.. Och jag är inte ens säker på om det var hon eller inte, men i alla fall.

Nu ropar Johan, han hungrar ihjäl!
Hörs sen, CIAO!

UPDATE: nu vet jag säkert att det var hon, eftersom hon skriver om att hon var på BodyShop på hennes blogg och det var där jag såg henne! Wow, verkligen, wow. Haha. Okej, kanske inte. Men förstår ni nu hur liten stad det här är? Alla känner alla.

Bästa skiten

Dagen blev helt plötsligt väääääääääldigt mycket bättre!


Ohyes baby, Lost är tillbaka i vardagen! Och säsong 6 är nu ute också, I love it!

En bild säger mer än tusen ord

God morgon!
Det här skulle bli en toppendag, men det blev helt tvärtom istället. Så kan det gå. Därför har jag inte lust att skriva någonting just nu, för jag har helt enkelt inget att säga. Så jag langar en fin bild istället. Men det gör väl inget?FÖRRESTEN, JENNIFER, JAG HAR BESTÄMT ATT VI SKA SE PÅ TWILIGHT NÅGON DAG I VECKAN! DU HAR JU INTE SETT NÅGON AV FILMERNA OCH DET TOLERERAR INTE JAG! SÅ DET SÅ!

Bonde söker fru

Eftersom Jennifer inte klarar sig utan mig en kväll (vilket jag förstår) så tvingar hon med mig till Fanny idag, där vi och några till ska titta på Bonde Söker Fru. Haha! Har helt ärligt aldrig sett progammet, men det ska bli mysigt ändå! Skojskoj!

Så ser min kväll ut. Johan kom precis hem och jag har pluggat klart! Life is good. Hoppas ni får en fin kväll allihopa!

Hinner tyvärr inte krångla med att ladda upp en bild just nu, så ni får nöja er min bildlöst inlägg.. Ska slänga i mig mat och sedan träffa Jennifer, och eftersm jag alltid kommer sent när jag ska träffa henne, tänkte jag försöka komma i tid den här gången, haha! Lycka till..


Här har ni videobloggen!Verkligen världens tråkigaste, haha!

Allt för er

Jag mår inte bra idag, men jag har bannemej ansträngt mig och gjort en vdeoblogg till er, hihi! Men det strular när jag försöker ladda upp den. Äsch, den var hur tråkig som helst ändå.. Men det är kul för la familla att bara se mig tänkte jag. ELLER? (maria verkar vara den enda som förstått att man kan kommentera inläggen, så du får svara å allas vägnar!) Jaja, får försöka ladda upp den, annars struntar vi helt enkelt i det!

Nu ska jag fortsätta titta på Vänner. Eller kanske sätta på Twilight.. Hmm.. Svårt val.


lätt min favorit, utan tvekan

Jag har väntatTänker ni på samma sak som jag? Jag tror det! ÄNTLIGEN!!

Inte så värst fantasifullt

Ojdå, märkte att jag inte har skrivit något idag.. Så kan det gå när det är fullt upp! Var ju i skolan och efter det har jag helt enkelt inte haft tid. Kom precis hem från stan där jag var med Jennifer, Signe och Andrea en snabbis. Och vet ni vad som fanns klart när jag kom hem? Kladdkaka! Mums!

Så nu är jag glad! Ska försöka göra roligare inlägg sen. Den där videobloggen var det ju också.. Har inte direkt något att säga, men jaja, får väl improvisera. Men det kanske kommer imorgon, får se. Måste faktiskt plugga nu.. (bra ursäkt va?)

CIAO!


Jag gör allt för att inte bli sjuk nu när förkylningar börjar gå, så Bravo Friscus var jag ju tvungen att prova! Mums! Tar ju vitamintabletter och allt också, så jag ska vara frisk som bara den i vinter!

Vilket köp

Hehe, titta vad vi "råkade" köpa med hem när vi skulle köpa kanelbullar förut.. Expert är ju på vägen till hemköp liksom.. Men det var ju bara ett måste!Duktig flicka

HEJ!
Kom precis hem från mysigaste tjejen Jennifer. Pratat om allt från himmel och jord över en kanelbulle, såklart! Hihi! NU ska jag läsa igenom boken så jag fattar någonting och sedan blir det mys på hög nivå med en styck Johan! Om jag får bestämma i alla fall!Kan passa på att visa mamma, pappa, mormor, morfar, maria  och patrik hur grymt duktig jag är i köket nu! Det här gjorde jag för några dagar sen. Imponerande va?

Förresten, ikväll eller imorgon kommer det nog komma upp en videoblogg här igen, kul va? Det var ju längesen nu.. Ska bara ha något att säga, haha!

Kanelbullens dag!


Mmm mm m! Idag ska det ätas kanelbullar! Älskar sånna här meningslösa dagar som gör att man måste äta godsaker!

Klipp

Lite städning på morgonkvisten är väl aldrig fel? Jaja, lägenheten är ren och jag är glad! Johan har varit och klippt sig och han är så söt nu! Förresten, ett tips, säg aldrig till din pojkvän att du ska träna, för då tvingar han ut dig klockan halv 12 på kvällen att springa.. Eller aha, är det bara min som gör så?! Hehe. Jaja, snart ska jag till skolan så ni får ha en bra dag så länge!


Körde den klassiska - se bedrövad ut på förebilden och se glad ut på efterbilden, haha!

Big fun

Imorgon bär det av till skolan igen och en ny kurs, externredovisning, står på planeringen. Härligt. Kommer nog vara rätt förvirrad och kommer känna att det är krångligt i början, men hoppas att jag kommer in i det efter ett tag! Så får det bli!

Nu tittar Johan på Prince of Persia (?). Kul för honom. Jag är inte ett dugg intresserad, haha. Men men, när filmen är slut ska vi ut och springa. Det är nice. Nepp, nu ska jag läsa igenom lite i boken för att försöka se vad jag har att vänta imorgon!


rena njutningen! eller? inte direkt kanske..

Är jag en desperate housewife?

Efter en promenad till Maxi ska jag nu leka hemmfru för första gången. Jag ska nämligen ge mig på att göra egna köttbullar, hur nu det ska gå till, haha! Helt sjukt. Jaja, får väl ge det ett försök. Köket kanske brinner ner, men det löser vi sen..


Wish me luck!

Rädsla

Fy vad jag inte vill bo här när man läser min systers och svågers facebook-status om att de behövt åka in till akuten med Jonte (3 månader gammal) igår! Panik i mitt hjärta just nu. Hoppas det inte är något allvarligt, ska ringa nu!

Håll tummarna!


Marias bild

Update: DET VERKAR INTE VARA NÅGON FARA! Slem+kräks+välling=svårt att andas för plutten.. Lilla gubben

Mystiskt


Hah..nje!

Slösade bort allt för lång tid av mitt liv för att kolla på någon av den sämsta filmen någonsin. Trodde jag skulle skratta knäna av mig, men antingen så förstod jag inte grejen eller så har jag blivit alldeles för vuxen för snabbt, för jag skrattade ingenting.


Saturday

Jao, vad ska man säga? Fredag igår. Det var bra, men ändå inte. Blev lite misslyckat och lite tråkigt, men så är det ibland. Kom hem ganska tidigt till min älskling iaf och det var ju skönt.

Idag är det i alla fall tvättdags som gäller (ja, vi chockar med att ha tvättid på lördag!!) och sedan ska vi bara ha en Emma-Johan dag. Bara mysa, titta på film och äta gott. Mysigt som bara den! Så så ser min dag ut!


jag älskar dig. jag älskar oss!

Dakota
Dakota Fanning - Teen Vogue

Det är ju faktiskt fredag

TJATJA
Fredag idag = Emma tvingas ut av bruden ni ser nedan! Haha! Men innan det blir det lite shopping med Jennifer, Andrea och möjligtvis våra pojkar med! Måste ju ha något att ha på sig ikväll, såklart!


Jennifers bild


RSS 2.0