YESSS

Åååååhhjhhkhj nyår nuuuuu!!!! Är så fruktansvärt taggad!!! Firar med mina äldsta och bästa vänner här nere + några andra härliga peops, som jag bland annat gått i samma klass som sen 0an ;)

Vi hade först planer på att vara i Peters villa på BohusMalmön. Men det vart lite väl omständigt så det blev till slut..... HOS EMELIE!!!!! Såklart! Då är allt som vanligt! Ska bli så kul. God trärättersmiddag ska göras, det ska skålas med bubbel i mängder och raketer ska smällas (dock inte av mig, hatar egentligen raketer...)! Kommer bli EPIC!!!!!!!

(hade dock gärna haft mina finaste pärlor från östersund med mig här.. Men vi får fira egen nyår när alla kommit upp igen ;))

HA EN UNDERBAR NATT NU ALLA! Like a boss.


Va? Inte storm och regn..!? Drömmer jag!

Några minusgrader, frost och sol! SOM JAG LÄNGTAT EFTER DET HÄR! Så mysigt!!

Nu är jag hos frissan å ska bli fin :)


Repeat

Förstår ni hur många gånger per dag jag hört dessa två låtar..? Blir tokig av att lyssna på samma radiostation en hel dag ju....




Kommer ihåg för typ 2-3 år sedan, när jag jobbade en sommar. Så slogs jag å patrik om å byta från rix å nrj hela dagarna. För så fort nrj var på så var det Oh My God med Usher. Jag höll på å spy på låten så less var jag på den. Seriöst 15 ggr per dag!! Helt sjukt.... Nu är det iaf bra låtar, men ändå.. TRÖTTSAMT!!

Tacofredag

Puh.. Kidsen sover, Maria är på väg å sen blir det.....TACOS!!!!!! Mmmmmmmmm!!!!!

Och kom på att jag ska till frissan imorgon! Kul att få det färgat, mindre kul å behöva klippa det. Hatar att klippa. Frisörer klipper alltid av så sjukt mycket så det blir för kort när man precis fått den längd man vill ha.... Men men, what to do? Vill ju inte ha det schletna håret jag har nu direkt..

SNART MAT! Mums!!!!


Woopwoop, fin blomma va?!


Puss

Gissa vilka jag busar med idag? (eller ah, vem, jonte hatar alla förutom mamma...han får typ panik om hon går ner till undervåningen i 2 sek..)! Nu åker vi till affären iaf, fredags-tablettask idag ju!


Det där är kärlek det

Vi pysslar å jag äter müsli samtidigt. Musse slarvar å bara gör allt fult med mening.

Jag: men måste du förstöra?!
Rasmus: men du förstör ju också
Jag: gör jag ju inte?
Rasmus: nä men sluta smaska då
Jag: tönt!
Rasmus: du kan va tönt! Tönt tönt tönt tönt!!!!

Å 10 minuter senare låter det så här...

Rasmus: jag vill aldrig åka ifrån dig Emma....

Älskar dig snutten! God natt alla :)


Crazy-time

HELT SJUKT! Hela bilen skakar av att det blåser så jävligt. Å så lite spöregn på det. Life is good. Men är hemma snart iaf där mina små godingar väntar. Sen blir det en tripp till Alingsås! Om man inte blåser bort innan vill säga....


Yes

Bra att han ser till att jag håller de viktiga tiderna på jobbet!!


Så jävla fula skor

God natt alla mina vänner (för alla mina vänner ja dem sitter här å glädjer, alla mina vänner ja det e ingen som gnälleeeer nanananaaa). Imorgon vankas jobb för att efter det passa barn och kanske ta en tripp till Alingsås för å hälsa på mormor och morfar! Mysigt!

Vill även tillägga att jag vann första matchen på bowlingen idag. Fick 0 på de två första "kasten" eller vad det heter, haha. Men sen kom 3 strikes på raken som räddade mig ;) kung!

God natt, sov sött å dröm om småkryp du mött!


Bowling

Bra kväll igår! :) Idag blir det lite mer chill, så efter middagen ska jag, Emelie, Sophie, Lollo och kanske Ebba bowla!! SKOJ!
Orkar inte fixa nån bild eller nåt sånt nu så vi struntar i det, jag är för hungrig! Men snart blir det maaaaat!

WIIIIE, som jag saknat er brudar

Woopwoop! Idag är det tisdag och jag ska.....UT! På en tisdag?? Jajemen! Bartömning på kontiki, med lite för hos sophie innan! Kan ju inte bli bättre!!

De här 3 fina tjejerna (johannes får inte följa med, men han gjorde sig bra på bild, haha) är det som gör mig sällskap idag (sophie, lollo och emelie). Förhoppningvis även Tessan! KUUUUUUL!!

Fashion shoooooooooow

Iiiihhhhh Victoria's secret fashion show nu!!! Chanel Iman är så vacker så jag dör!!


Lever med farliga människor


Haha, jag dör! "Han har kaliber 308". Då vet jag, gäller å passa sig!!


Folkfolkfolk

Ojojoj... Jag och majsan tog oss an stan idag. Och alltså, vad ska man säga? Folk stod i kö för att ens komma in på MQ?! Eh, hallå? Att folk tycker det är värt är helt oförståeligt för mig. Men men, vi hade det mysigt ändå och jag fick tag i mitt minneskort jag skulle ha till kameran (till fullpris, fan, haha). Maria hittade lite till sig själv, barnen och putte, så det var ju bra! Men som sagt, trots allt folk är det alltid mysigt med lite tid med sin syster! Det är värt mycket om nåt!

Jaja, nu ska jag kolla på I Saades fotspår. Det har ni väl inte missat hoppas jag? På tv3play för de intresserade ;) Hur som, sedan kommer farmor och farfar för middag och sen har jag inte tänkt göra någonting alls. Skönt!


Och just det, fick ju åkt Röde orm idag!! STOOOOOORT!!



Love

Ååååhh vilken underbar dag det blev! Har haft så mysigt, älskar verkligen min familj (nåforsarna och dahlarna inräknade)! Ni är bäst!

Nu gick nåforsarna precis, så blir nog lite mys med mamma och pappa innan sängen kallar. För imorgon blir det till att åka in till stan med Majsan! Så mysigt med lite kvalitetstid!! :)

Puss på er alla!


Juldag

Woop, idag är det julafton för mig. Ska bli mysigt! Kidsen med päron kommer snart hit så ska vi nog ta en promenad och sen basta (hoppas jag? tradition!!). Sedan kommer mormor och morfar och det blir maaaaat! :) sen blir det julklappsutdelning, MEN utan tomte.... blir ju helt fel om tomten kommer idag igen? Kommer ju fövrirra ungarna till max, så han lämnade helt enkelt kvar några här igår ;)

Hur som helst. Så här kommer min vecka se ut nu framöver:

Måndag: Farmor och farfar kommer hit på middag. Kanske snor med mig Maja till stan innan?
Tisdag: Utgång med mina kära vänner!!
Onsdag: Ligga halvt död?? Eller sno med Maja till stan om hon inte ville i måndags
Torsdag: Jobba
Fredag: Jobba
Lördag: NYÅR! Till frisören på förmiddagen och sedan skåla in det nya året med mina fina vänner!!
Söndag: säger sig självt.... Sedan hoppas jag vi (maja, putte & jag) lyckas övertala mamma å pappa att göra den middagen vi alltid brukade äta på nyår innan vi började fira på annat håll. SÅ GOTT! Snälla snälla snälla.....
Måndag: Jobba + flyga till sundsvall!!

Så ser det ut, hoppas det blir bra :) Ha en fin juldag allesammans!! PUSS

Max tar du en köttbulle till slår jag ihjäl dig

Svensson Svensson jul är fanemej det roligaste som finns! Vi dör lite här i soffan trots att man sett det hur många år som helst, hahahsh! Bäst!


Christmas

God jul alla fina!! Hoppas ni får en supermysig dag med massvis av go mat och godis! Själv blir det minijul för mig idag och firar på riktigt imorgon (varannan-jul-fenomenet ni vet? ingen riktig jul utan kidsen).

Hur som helst, ska till farmor och farfar nu på förmiddagen, sedan kyrkan med Musse och familjen (ja, får allt träffa dem där iaf:)) och sen åker vi till mormor och morfar där mina kusiner är och äter lite julmat och har det gött! Blir toppen!

Men nu...... TAGGA SISTA AVSNITTET AV JULKALENDERN!!!!!!!!!!!!!

God jul :)


Jadååååå


Kanondag

Minisen vart ju supersöt såklart och jag fick mig en klipptid på nyårsafton kl11! Kan ju inte bli bättre!!! :D

Go dag! Nu ska vi rulla hemåt å sen blir det....... SKINKA OCH JULMUST, tjihuu! Life is good!


Så söt

Världens finaste kille har klippt sig! Nu är det den lilles tur! Sötnosar!!


Kärlek!

Tänk att så lite kan göra så mycket. Det gjorde hela min dag, för det påminde mig om vilka fina människor det finns runt om mig ibland! KÄRLEK OCH LYCKA PEOPS, det strålar jag av idag!


Nu blir det sushi på Mikado med mams å paps! Pappa jobbar hemma å mamma får ta långlunch ;) YES! Sedan promenix, bastu och frissan!! (ska försöka tvinga henne att ge mig en tid innan jag åker också, känns dock aningen omöjligt..).

Dan före doppardagen

Idag får jag ÄNTLIGEN dricka julmust. Japp det stämmer, alla tycker jag är dum i huvudet som inte dricker julmust förrän dagen innan julafton, men så är det. Tänk er själva känslan på kvällen, uppesittarkvällen är på och man tar första tuggan av julskinkan för i år och öppnar den första glasflaskan med julmusten i. Amazing!!

Innan dess ska jag dock dra med smågrabbsen till frissan, de ska klippa sig. Moster Emma ska ha koll så de inte får för kort hår!! De är mycket sötare i sitt långa hår :)

Ha en fin dag alla :)


Kreativ chey

Pappa vart inte så glad när han fick reda på att jag gjort kolan och det utan honom (alltid vi som kladdar med det dära)! Men han är fortfarande å jobbar ju, så vad ska man göra? Han kan få göra rudolf-godisar som jag och mamma ska försöka oss på snart! Spännande! ;)

KÄNNER MIG SÅ OTROLIGT KREATIV!!!!
Å har bokat flygbiljetter hem också. Eller inte hem, men uppåt iaf. Spännande.


Baka liten kaka

Rocky road är kirrat, och även två olika sorters kola som håller på att stelna (hoppas jag, vi lyckas aldrig få dem tillräckligt hårda..)! Håller tummarna för den här gången! :D

 


Klant

Men ååh glömde ju bilden. Haha. Den hör iaf ihop med inlägget under!


Pappa fixar allt

Haha måste bara visa det här. Min chokladkalender har ju fått stå ut både en resa till ösd å en ner till Gbg igen. Det har resulterat i att en lucka (självklart 24an....) har gått sönder och öppnats så chokladen trillat ur massa vilket jag varit lite deppig över.

Som tur var har man dock en pappa som fixar allt åt en, inklusive chokladkalendern. Haha, så grymt!


Wiie

Kom hem till slut! Och alla julklappar är klara, tjihuuuu!!!

Nu ska det bakas! Hoppas jag inte bränner ner köket, hehe.. PUSS


Typiskt

Faaan helvetes jävla skit!!!!! Missade tåget med typ 100m. Så jävla frustrerande!!!!


Julbaaak

Alltid lika vackert på Liseberg! Var supermysigt!! Hann se lite av en isshow också, coolish! Har även träffat Maja nu, så underbart!! Längtar efter att ha tid med henne å bara mysa å snacka massa!

Imorgon blir det att gå upp med tuppen för att julhandla. Jag och pappa ska försöka göra det innan pappa drar till jobbet för å slippa den värsta rushen. Dålig planering men idag hanns det ju bara inte med! Sedan på dagen ska jag försöka mig på lite julbak (känner jennifers panik när hon läser detta!!) och när pappa kommer hem igen blir det den årliga kolan som ska göras (läs misslyckas med)! Så kul!! :D

Nu ska jag sova! God natt mina vänner!


Race

Haha mamma ringde nu. Hon och pappa racear hem. De kom samtidigt till rondellen och sen var det kamp. Får se vem som öppnar dörren först. Man får det så roligt som man gör det!

Check!

Musse har fått sina hårda paket, jag har fått min skumpa till nyår och Putte vet jag nu vad han ska få. Ibland går det bra!

Snart kommer mammi å pappi hem och så drar vi oss mot stan! Tjihu!


Jul på lisse

HEJ!!
Vad händer idag? Jo, först ska jag ner till lerum en sväng å bland annat kolla leksaksaffären till en liten skitunge för bara mjuka paket kan han ju inte få. Sedan ska jag tvinga emelie, lollo eller viktor eller nån att fika med mig. Sedan ska jag dra mig hem, åka in till stan med mamma och pappa. Där ska vi först käka och sedan ska vi in till Liseberg där det är Jul på Liseberg. Mysigt ja, men kommer vara ungefär 15478962357 pers till där, haha. Hör redan pappas klagningar över allt folk ;) Men blir nog toppen!
Hoppas ni får en mysig dag!!

<3

Nu är allt som det ska!! Jonken är för snabb för att fånga på bild :p


Fint

Quidquid agis, prudenter agas, et respice finem!
-tillskrivet Ovidius


Hoooome

Då har man kommit hem, ätit, kollat på lite Ernst, maria såklart å allt sånt där. Och nu blir det till å sova. Ska bli så sköönt! Och imorgon får jag träffa mina älsklingar, wiiiiie! Love it.

Hoppas ni har det bra alla, verkar som de flesta åker hemöver för jullov nu! Mysigt värre!

Förövrigt kan nyår bli epic. Verkar bli Bohus-Malmön med massor av underbara peops. Låter inte helt fel! Hihi, kul!!

Nä nu blire sova! God natt godingar!


Winter wonderland

Förlåt maja!! Det är inte regn å slask i Lerum! Titta, det är SNÖ!!!!!!

1000:- på att västtrafik står still pga snökaos....


Godingar!!

Snart kan vi ha kram- och pusskalas!!!


Åker hemhem

Nu är vi på väg hemhem från vinterland till regnet å slasket i Lerum igen. Men ska bli så mysigt att träffa mina små godingar igen :))) lägenheten vart superbra till slut, blir så skönt när jag kommer upp sen igen :D tack mammi å pappi!

Nu kopplas hörlurarna snart in så jag kan sova hela vägen hem (haha känner du igen Putte??)! Blir nog till å lyssna på : but i'mma be under the mistletooooooooe!! Bara för att ;)

Puss på er!!


Motsägelsefullt

Haha, ja vad ska man säga? Allt är kaos men ändå ordning. Men bra blir det nog till slut ändå :))


Busy day!

Ojojoj, mycket som hänt idag. Börjar likna nåt nu, går framåt!! En dag imorgon också å då blir det nog toppen här! Sen blir det att åka hemåt på måndag. Kanske blir det en sväng förbi Ljusdal för å hälsa på en viss familj Arvidsson där, vi får se! Kul iaf! :)

Nu blir det middag å mys som gäller snart! Det är vi värda :) Har fått träffa mina grannar nu också för eftersom jag inte hade nån korköppnare till vinflaskan så fick jag knacka dörr, haha! Pinsamt värre! Men men :)

Hoppas ni har en bra kväll alla!! Puss


Världens. Sötaste. Julkort.


Perfa

Mamma, pappa och chokladkullagret är här! Nu är allt som det ska :)


wiiie!!

Mamma och pappa har börjat åka mot norr!!

Word

Dagens lärdom från familjerätts-föreläsningen;

"Gift er, skaffa barn, skilj er inte och skaffa inte barn med någon ny, då är det lugnt och ni slipper det här"


money money money money!

Haha googlade på evdahlin och fick upp det här. Hur kan folk värdera min blogg?? Är det mina trogna 50-70 läsare som kikar in här varje dag som är värda visst antal kronor då eller? Knasigt, men lite roligt ändå, haha!


Jag chockar med......

...en videoblogg!!! Helt ostrukturerad och intetsägande, men ändå! Så mamsen å papsen känner igen mig när de kommer hit ;)


Värt

Lätt värd föreläsning. Så otroligt intressant och föreläsaren var så otroligt snygg. Aah, jag dör! Kommer inte direkt vara jobbigt att gå dit i veckan, trots tiderna!! ;)

Nu har jag och jenkan ätit middag hos mig (fast hon lagade såklart, man ska inse sina begränsningar..) och nu har vi dött i soffan ungefär. Skönt!! :)

Kolla mina älsklings-pepparkaksgubbar!!! Så fina!


En dag på stan

Efter en sväng på stan med Jennifer är det snart dags att gå till skolan. Japp, ni hörde (läste?) rätt. Föreläsning 16-18 idag. Sjukt konstig tid. Har det idag, imorgon och övermorgon. Knäppt. Men man får sova på morgonen iaf, skönt det ;)

Måste bara säga en sak till! På väg hem från stan såg vi Andreas och hans kompisar på andra sidan vägen, varpå Jennifer ropar över hela stan: HEEEJ ANDREAS!!!!! Hahah! Stackarn. Men det får han ta, så som han försöker retas hela tiden. Så går det när Andrea inte är i stan och håller ställningarna ;)


Klok snubbe

Scio me nihil scire
-Sokrates


Decisions decisions

Ojoj.. Har haft en väldigt konstig dag kan man säga. Men ändå bra på något sätt, den har gett mycket! Allt förutom plugg som jag skulle, haha. Men men så kan det gå! Var värt det.

Inatt får Jennifer nattsällskap av mig iaf, myspys! God natt alla! :)


101

Vill bara meddela alla att jag har sett upp till 101 på registreringsskyltar nu. Kung. Och jag såg 100 före Jennifer, så jävla bra är jag. HAHA! Nu går jag i pension.


Sis

Snacka om att man har världens vackraste syster!


Hoppsan

"Torsdag. Då var det dags igen. Som Jennifer sa: hur kommer det sluta den här helgen då?

Ja, säg det. Antagligen som vanligt.."

Ack så fel jag hade. Det blev en miljon gånger värre.


The roof is on fiiireeee

Har försökt ladda upp ett inlägg hela dagen men skit-appen har inte velat funka. Men provar igen nu!!

Hade iaf en bra kväll igår, träffade mycket trevligt folk och hade skoj :D idag var jag och Jennifer på zumba-maraton!! Var sköööönt! Ikväll är det myskväll hos jenkisen som gäller, utgång pallar jag inte. Så vi har precis ätit mat och nu myser vi till så mycket bättre! Undebart!!

Saknar mina tokisar där hemma!


Friday!!

Hej fredag! Nu kör vi :)


PelleS

Wiie, bröt det där med att endast ha på telefonen för Jennifer. Pappa ringde å då var jag ju bara tvungen att svara! Och det var tur det, för var glada nyheter som gav lite hopp :)

Nu är Pelle Svanslös på här hemma medan jag rensar lite! Så.sjukt.bra! Den, Sunes jul och Mysteriet på Greveholm är ju oslagbara julkalendrar!


Vip-Jennifer

Ibland undrar man ju varför vissa ens har en telefon... Så i ren protest är min telefon endast på för Jennifer idag (eftersom vi ska ut ikväll). Bara så alla vet!

Byta av samtalsämne...

Åååh kollar modelljakten och hon från Östersund är en av de tre finalisterna!! Så kul!!!!!!


Typiskt

Åååhh vad frustrerande!!! Har de senaste typ 5-6 gångerna jag handlat glömt att köpa kaffe. Så idag, äntligen kom jag ihåg det. Gick hem nöjd från affären å va galet kaffesugen när jag kom hem. Men vad inser jag när jag är hemma? Inga kaffefilter.....typiskt. Å jag har inte direkt lust att gå i snöovädret igen till affären. Så irriterande!!!


Epic fail

Sverige förlorade. Frölunda förlorade. Hur?! Hv kvitterar med 6 sek kvar i sista perioden. Och vinner sen på straffar. Helt sjukt ju. Och så har jag missat julkalendern. Å Jennifer ramlade i skidspåret (förlåt, men var bara tvungen att skriva det, haha). Snacka om dålig dag!! Men jag är glad ändå ;)


Perfa

Vissa dagar är man bara för snygg!! Som idag. Fräsch brud med Johans tischa och handbollsshorts! Oslagbart!


Handboll är ju för underbart

Faaaan vad spännande det är!!!!


Nu börjar det likna nåt

Wiiie min nya kontinental-säng är uppe och likaså min tv och soffbord. Tack Jonas som fixat allt åt mig :)) och Jennifer såklart!!

Nu gör jag julkort och kollar handbolls-VM, underbart! Har mått skit hela dagen, mått galet illa. Men det har lugnat sig så har kunnat få i lite mat nu iaf :) wie!

Hoppas ni har en bra dag alla!


Jao

Torsdag. Då var det dags igen. Som Jennifer sa: hur kommer det sluta den här helgen då?

Ja, säg det. Antagligen som vanligt..


Yeeess

Den är hääääär!!!


Fullt

Ja shoppa och packa bilen är vi ju bra på i alla fall. Supermysig dag har vi haft iaf! Snart hemma, och har jag tur ligger en chokladkalender i min brevlåda, det vore ju verkligen ett ultimat slut på en toppendag! ;)


Glömde bilden


Lurre

Nu är det lunch!! Bakad potatis med varmrökt lax och romsås blev det för min del, mmmmmmm!!! Nu blir det fortsatt shopping och sen fika såklart ;)

Ciaoo!


Mini-roadtrip!!

Wiiiiiiiieee MINI-ROADTRIP!!!!!!!!!!! Nu är vi på g till Sundsvall! MYSIGT!!!!! :D ska bli så sjukt roligt!


Platt fall

Jamen visst, lägg på lite snö å Emma faller direkt. Jag passar verkligen in här!!!


Today

Efter att ha plockat lite hemma imorse så insåg jag efter ett tag att jag inte kan göra något mer, alla garderober och byåer är fulla så alla grejer jag har i resterande flyttlådor (ca 6 st) har ingen plats helt enkelt. Haha, helt galet. Får rensa som tusan och försöka få ner så mycket som möjligt i förrådet. Jaja, det löser sig. Föreläsning vid 10 iaf och satt och pluggade till ungefär 15. Och nu är det ju handboll, wiie! SKOJ!

Imorgon drar jag, Jennifer och Andrea till Sundsvall för att shoppa på Birsta och.....IKEA!! (nej, det finns inte i ösd. sjukt konstigt, jag vet). Blir en heldag med massor av shopping och mys! Kul!!


Mirakel

Wowowooooow, garderoben är uppackad!! Vet inte riktigt hur det gick till, men det fick plats iaf! :) nu är det myspys med mina änglar som gäller och sedan blir det typ att somna direkt. Skola imorgon, sundsvall på tisdag, fixardag på onsdag och sen blir det heeeeelg igen!! Woopie!! (förutom att Andrea åkt hem då..).

Hoppas ni haft en supermysig helg alla!


Inge mera prästen

Då har man bytt adress då!! Gick rätt smidigt ändå, tack vare mina änglar J, J, A och A som hjälpte till så snällt! Allt är numera en enda röra men ska nog bli ordning snart ;)

Ha en kul fredagskväll alla!!


Flyttar!!!

Ahhhh nu sätter allt igång!!! Hur ska det här gå? Hur ska allt få plats? Spännande!! Är sjukt nervös, men ska bli kul att äntligen få flytta!! :D


Bra

Åååhh äntligen börjar det hända nåt. Johan hämtar sina grejer och nästan allt mitt är nedpackad. Känns så sköööönt. Och idag har Andrea varit ledig så har haft sällskap också = så mycket bättre!! Så idag är jag hoppfull, det här kan faktiskt kanske gå! :)


KATASTROF

Mamma och pappa, varför är min chokladkalender ni köpte till mig i erat skafferi och inte hitskickad??!


Yeeeess!!

JULKALENDERN!!!!! :D


RSS 2.0