De gillade inte mig...

Alltså vad är det här?? Jag, Jennifer och Andrea beställde kursboken exakt samma dag. Jennifer 10 min innan mig, sen jag och Andrea typ 20 min senare. Andrea tog nån miljöfrakt men jag och Jennifer tog samma. Vad händer? Jo, både Jennifer och Andrea får sina böcker idag, MEN INTE JAG!!! Tack för den liksom. Jäkla skit-adlibris. Jag och Andrea bor ju tillochmed i samma jäkla hus, så inte kan det vara skillnaden heller. Mystiskt. Postgubben kanske snodde min bok?

Jaja, får se det som ett tecken att jag helt enkelt inte ska plugga i helgen. Det bara är så. Får väl hitta på nåt annat att göra medan de sitter och läser då! Jobbigt... ;)

Love you! :love:

Todays

Så här ser lilla jag ut idag. Linne från Levi's och jeans från Cubus!
Nu ska jag proppa i mig nåt att äta och sen drar jag till skolan! CIAO!

Färga

Var lite spontan och gick till frisören idag. Har pratat om det länge men blir aldrig av. Så nu skulle det bannemej bli av. Sagt och gjort, håret är färgat. Klippte inte, hatar att klippa :P


Å så här ser jag ut nu!

Skrattretande!

Haha vilka problem man har ibland alltså. Min lilltå är ju bruten så jag har inte haft inlägg i min högra sko nu på ett tag. Så då hade jag smart satt in den vanliga sulan i min högra joggingsko så jag skulle ha nåt att gå på iaf. För jag tar annars ut de vanliga sulorna och sätter in mina inlägg istället. Men igår provade jag att ha inlägget i högra skon när jag skulle springa och det gick helt okej. Värkte lite i början, men det gick över. Men sen känner jag att det är ju alldeles ojämnt. Den högra skon såg ju helt proppfull ut jämfört med den vänstra. Så jag klagar i typ 300 meter och Johan bara suckar åt mig och säger att "men sluta nu, det ÄR ingen skillnad!". Men jag kände ju att det var skillnad. Men jag hade samma strumpor och allt i skorna ju. Och en svullen lilltå kan inte direkt göra att hela skon sitter tightare. Så jag släppte det för stunden, men störde mig ändå som sjutton på det.

Men några minuter senare kommer jag på det. Jag bara suckar av sån sjuk lättnad att jag kommit på det. Det var ju både sulan och inlägget i högra skon, medan i den vänstra var det ju bara inlägget som det brukar. Haha. Det var en sån otrolig lättnad när jag kom på vad det var, trodde ju jag höll på att bli galen, haha! Men tji fick Johan som fönekade skillnaden, moahaha! ;)

Vilka problem man kan ha i vardagen alltså. Otroligt jobbigt..


Helgen!

FREDAG!

Vaknade, tog det lugnt och allt sånt där. Sedan vart det att träffa Jennifer och äta lunch på stan med henne. Åt på Samuraj. Sedan gick vi till skolan och hade tenta (14-19). Det kändes helt okej. Inte så där klockrent, men inte asdåligt heller. Så lite mittemellan ungefär. Men det måste man ju fira. Och Jennifers kompis Denise firade sin födelsedag, så vi slog ihop det där och firade både tenta och födelsedag. Träffade lite nytt folk och hade det trevligt. Sen när klockan tickade så var det dags att gå ut. Och tro det eller ej, men vi SVEK o'learys. Jag vet, chockerande. Men vi provade Plaza. Och jag säger bara: aldrig igen. Massa 40+are som blir så otroligt dräggiga när de dricker. Och desperata killar som inte försvinner. Slutade med att jag fick stå och skrika åt en kille att vi inte var intresserade och att han skulle dra därifrån innan han fattade (då hade vi alltså försökt fly från honom ungefär 10 ggr). Så det var mindre kul. Men vi tjejer hade kul ihop iaf!! Sen sov jag och Andrea hos Jennifer, för Johan hade tenta dagen efter och Jonas var borta så vi körde tjejkväll! :) NICE!




LÖRDAG

Vaknade hos Jennifer. Slappade som bara den. Kollade barnfilm (Trassel) två gånger(!!) och låg i soffan med täckena hur länge som helst. Behövligt. Men efter många om och men var det dags att göra sig iordning och gå hem. För då var det bara på't igen. Inflyttningsfest hos Andrea och Andreas (alltså mina nyblivna grannar!) stod på schemat. Det var jättekul. Kul att få träffa Andreas kompisar (alltså inte Andreas, utan min kompis Andrea, hennes pojkvän Andreas, hans kompisar. Krångligt det dära..) som man hört så mycket om! Mycket trevligt. Sedan struntade vi i att gå ut, så vi gick till en annan kille efteråt och tog det bara lugnt! Sedan gick vi till McDonalds mitt i natten och vips så skulle man ställa fram klockan en timma så man var ju hemma jättesent. Så det kan gå. Men det var i alla fall kul! :) En lyckad kväll!


Andreas och Andrea ;)

SÖNDAG

MYS med älsklingen. + Lost. + tvätt. Det var allt. Eller jo just det. Pizza också! ;) mums!

Videoblogg

Å bara för det så funkade videon att ladda upp nu. Haha, skulle lagt in den innan jag gick och jobbade. Men jaja, ni kan ju få se ändå, bara för att se mig. ;) Och för att ni ska märka hur jäkla mycket jag ansträngde mig för att få fram min göteborska dialekt. Har övat och övat och övat. Nu ska jag tillbaka till mina rötter. ÖÖÖÖ! Så min syster inte kan klaga eller min mamma inte börjar skratta för att hon inte hör vad jag säger... ;)

Puss på er


Busy

Hej! Gjorde ett jättegulligt vidoinlägg förut men det vill inte laddas upp. Jaja, ni får nöja er med detta, trots att jag inte skrivit på länge. Men jag har haft fullt upp. Helgen kan jag göra ett eget inlägg för sen, med bilder och allt. Så här håller vi oss till nuet. Har precis kommit hem i alla fall, har jobbat. Eller ja, kommer ni ihåg när jag och jennifer gjorde det där med norskar? Det gjorde vi idag igen, fast med svenskar. Det är ett event där företag ska få ihop gruppen med olika övningar och skojsigheter, så då hjälper vi till genom att hålla i stationer där de får tillsammans utföra samarbetsövningar och liknande. Jätteskoj att se på faktiskt ;)

Och eftersom solen lyst så har det varit underbart att stå ute hela tiden. Och nu ska jag ut och springa. Kan ju inte sitta inne i det här vädret liksom. Sen ska vi (Jag och Andrea) nog till Jennifer för lite mys. Jag dissar Glee idag för dem, för Glee var ju så dåligt förra gången, haha. Finns repris ;)

Så här såg jag ut idag. Ni får inte se närmre för mina ögon var alldeles svullna. När jag vaknade var det som två pingisbollar. Jäkla pollen som ska komma fram.. Igår var det hemskt, ögonen bara rann och rann. Usch usch!


HELG!!!!

Tentan: check!! Kändes okej. Inte lika bra som förra, men heeeelt ok! Nu är jag hemma, och efter ett alldeles för konstigt samtal med HELA familjen. Ja hela familjen; mamma, pappa, maria, musse och tillochmed Jonte (fick ett ööeh ungefär). Och de knäppar sig som vanligt, men jag älskar dem ändå! :love:

Hur som helst, nu kommer älsklingen hem snart, han har ju också haft tenta. Hoppa det gick bra!! Så ska vi väl fixa lite, sen äta tacos (är fortfarande proppmätt efter lunchen på Samuraj med Jennifer, så hur ska det här gå?) och sen ska jag och Jennifer och Andrea till en tjej, Denise, som fyller år. Så ska vi fira det och sen gå ut! Skojskoj! :)



Men nu har jag inte tid att sitta här längre, har ju dagens svåraste uppdrag kvar; välja kläder...

Svårt val...

Jobbigt ibland alltså. Ska man kolla Debatt med sjukt intressanta ämnen eller Big Brother kl 22?? Debatt handlar om 1. Ska vi skicka Jas-plan till Libyen? Vilket jag faktiskt tycker. Sedan handlar det om 2. otrohet och Victoria Milan, ett företag som uppmanar till otrohet. När jag såg den reklamen blev jag så sjukt fundersam, vad händer med världen om man bygger ett företag som ska uppmana folk att vara otrogna?! Så otroligt moraliskt fel.

Därför har jag svårt att välja. Men båda går ju att se på play så får väl göra det. I-landslösningar på i-landsproblem, you gotta love it!!

P.s jag tycker vi ska skicka jas-plan för att visa att vi inte tolererar sånt beteende Ghadaffi (stavning?) har. Och för att visa oss i tuffa tider, inte bara vid formella möten. För annars kommer ingen hjälpa oss om vi skulle behöva det. Plus att vi måste visa våra Jas-plan för att få dem sålda ;)

Snart vid toppen

Plugg på skolan idag. Med sällskap av älsklingen. Mysigt. Men nu blir det Glee! Wiiiiee!

Snart är tentan klar och det är heeeelg! Längtar..

Vanlig

 

Jäklar vad kreativa vi börjar bli i köket. Grekiska biffar idag. Typ stora köttbullar med oliver och fetaost i. Med potatis och pepparsås. Mästerkocken nästa?? Höhö. Nu drar jag till Jennifer med Andrea och kollar halv8 hos mig (deras val) och sen Desperate housewives (mitt val. Och lite Andreas.. ;)). Jennifer kommer sucka igenom hela programmet, haha!


Crazytime

Från det här...



Till det här...


..på typ 5 min. Galen stad man bor i alltså!!

Vårkänslor?



Från Scorett&Tiamo
Mumsssss! Ge mig...

Details

Så här såg jag ut idag! Älskar små detaljer, så blåa strumpor fick sticka fram mellan skorna och byxorna idag!



Tröja - Johans (MQ)
Linne - H&M
Jeans - Cubus
Armband - Snö of sweden
Skor - Tiamo

(Och jag ska ta bättre bilder!! Hatar mobilbilder. Men jag orkar inte ladda kameran. Och sen är jag så anti min kamera nu bara för att jag vill ha en ny. Men snart så!)


Och just det, idag har jag och johan varit tillsammans i 3år och..... ehh.. 4 månader. Juste! Mysigt! ;) Firar med kladdkaka. För jag är så jäkla arg för att jag inte kan träna på grund av en jävla tå som gör så förbannat ont efter skridskoåkningen i helgen så jag tänker passa på att äta så mycket skit nu tills jag kan träna igen!! Så det så.

De gav upp....

Någon som är duktig på växter? Johan nuddade sitt bonsaiträd häromdagen och det resulterade i att ALLA blad bara föll av? Wtf? Haha, galet. Någon som vet varför?? För tror han vattnar den ganska ofta så den kan ju inte ha torkat? Hm, knasigt.




Ice ice baby!

Lite bilder från isen i helgen!








Tävling! Det var glashalt på isen och självklart skulle vi tävla om vem som kunde glida längst. Haha. Vem vann? JAG!! såklart.


På lördagen begav vi oss ut på isen igen. Fast med skridskor. Och med ett styck Andrea och ett styck Andreas. Mysigt! Så såg man fjällen och allt. Underbart! :)


Å sen var det lunch på balkongen! Fast hade bara sällskap ett tag för lilla älsklingen vart lite höjdrädd och fick panik när jag lutade mig över för att heja på Andrea. Haha. Jaja, laxsallad i wrappppp år jag! Mums!



Lägenhetsfix

Jag blir galen på att våra fönster är så stora och höga för det är så högt till tak. Det är bra iofs för det blir en väldigt ljus lägenhet. Men det ser så himla tomt ut.. Så det gjorde vi något åt för ett tag sedan. Vi köpte en stor flaska/vas från Smaksak och sen köpte vi pinnar (?) och satte i. Vips så täcktes en större del av fönstret upp. Skönt.



Kom på att jag inte visat hur det ser ut när mina tavlor är uppe än ju? Bytte plats på dem också. För leoparden klarar sig mer själv än zebran på nåt sätt!


(bilden ger inte tavlorna rättvisa, de är mycket finare och maffigare i verkligheten!!)

Gammal innan man ens fyllt 20...

Just det, det här föll ner i brevinkastet häromdagen. Ska man ha ålderskris eller?


Sleeping beauty

Johan började 8 idag. Tanken var att jag skulle gå upp när han gjorde det, gå med till skolan och sätta mig och plugga där fram till lunch. Men ojdå. Råkade somna om och sov till halv 10. Så då struntade jag i alltihop och stannade hemma. Så kan det gå ;)

Fredag idag i alla fall. Blir ingen utgång idag (:() för Jennifer är i Timrå och Andrea har sin syster och hennes pojkvän på besök. Så det blir myskväll med älsklingen ikväll. Lost och godis. Ganska skönt det med, var ju ett tag sen!

Det här bestod en dag av i veckan. Att hacka bort typ 7cm is från balkongen med massa snö på sig. Men vi fick bort det (fast bara från halva balkongen, vågar inte kasta ner det på bilar och folk! Men vi kan sitta där nu i alla fall! ;))


Mugs

Haha jag och Johan fick för oss att måla muggar häromdagen! Temat kan ni ju se själva, haha. Gissa serien liksom! (Börjar på L och slutar på OST)



Art




Kolla vad som föll ner från brevinkastet för någon dag sen! Så otroligt fina va!! De fick bästa platsen på kylskåpet, såklart. Tack Mussetussen, du är bäst! <3

Mer moral än politik iofs..

Jag vet att många inte gillar att läsa om politik men ibland kan jag inte vara tyst. Kvällsöppet med Ekdahl. Frågan om ett DNA-register för att förenkla brottsutredningar med våldtäkter togs upp. Detta ser jag som en självklarhet. De får ta alla tester de vill på mig om det så bara skulle göra det 0.01% mer troligt att få fast 1 brottsling. För jag förlorar inget på det. Men när folk säger att det är integritetskränkande!! Då går jag i taket. Kan någon förklara för mig vad som är kränkande med att lämna ett test som endast används om du är anklagad för ett brott?? I don't really see the problem. Är det inte lite mer kränkande mot offren som har våldtäktsmän som går fria när ett register kanske kunde gjort att han/hon satt inlåst istället?! Även om det där kansket är starkt så är det ändå en liten möjlighet. Och ska man inte göra ALLT man kan?

Jag kommer aldrig första ursäkten "integritetskränkande". Det är en undanflykt. Har man inget att dölja så borde det inte vara ett problem att lämna DNA. Eller låta polisen lyssna av samtal heller för den delen. Om nån Pelle Jönsson i Solna (endast påhittat exempel) har som fredagsunderhållning att lyssna på mina samtal med mina kompisar så är det fel, självklart. Men om det gör att en Hans Svensson i Malmö (återigen endast påhittade exempel) samtidigt kan avlyssna ett samtal där t.ex två brottslingar planerar ett överfall och det kan hindras tack vare avlyssningen så gör det mig inte ett dugg att Pelle jönsson i Solna tjuvlyssnar på mig. Faktiskt. Att någon annan inte blir skadad i onödan är viktigare än min integritet. Tänk om det är ett barn. Eller din kompis. Eller vem som helst egentligen. Prioriteringar, folk! Vad är viktigast i det stora hela?

Med det säger jag god natt! Puss på er ;)

BB

Big Brother time nu. Jag gillar't!!!




Får ju hitta andra intressen nu när jag inte kan träna...

Har ni någonsin haft nånting ni alltid velat kunna men aldrig gjort något åt det? Det har jag. Och en av de sakerna är att teckna. Så pang, bom, idag prövade jag. Första gången. Och så här blev det (snälla skratta inte högt). Hehe!

Jag vet att ansiktets delar är skeva och oproportioneliga, men jag tänkte inte göra ett ansikte från början utan bara öva på de olika delarna. Men sen fortsatte jag till en helt face och ja, då fick det bli så. Och ögonen är så sjukt svåra så jag dör. Usch vad fula det blev. Men övning ger färdighet har jag hört ;)

Och tänk nu att jag inte har något estetisk förmåga över huvud taget. Jag kan kasta bollar, inte rita. Så klaga inte!! Jag avundar er som kan sånt här naturligt.

Mums

Uoohohohohh... Är alldeles mätt. Var över hos Andrea och åt våfflor. Gott, men mättande som bara den. Jennifer kom dit också och nu är de ute på promenad i soooolen! Jag vill meeeeeed! Men tottetån tillåter mig inte riktigt än. :( Så typiskt att det är strålande sol och blå himmel när jag inte kan gå. Jobbigt man hare!

Annars då? Nja var i skolan på föreläsning imorse. Och nu vet jag inte vad jag ska göra. Jo, jag ska beställa en present till en viss liten kille som fyller år snart. Och jag tänker inte skriva vad för han läser ju faktiskt ibland och han kan lätt snappa upp just det där ordet så allt avslöjas. Så den karamellen suger vi på lite till. ;)

Får hitta på nåt med älsklingen nu så vi inte sitter inne hela dagen!

Puss på er så länge!


Glassade

Glassade utanför skolan i fredags då jag väntade på att föreläsningen skulle börja. Johan väntade med mig för han skulle ändå till skidspåret. Det var ganska så fint väder eller vad säger ni? Helt underbart! Då älskar man bara städer som Östersund! Här ser ni hur Campus ser ut också förresten. Eller några byggnader i alla fall. Finns hur många sp, helst. Och ja, vi har ett skidspår på studentplan. Med gjorde backar och undergångar. Det är så det funkar här uppe...

Kreativitet




För några dagar sen tog jag fram den här gamla trasan. Fast den såg inte riktigt ut så då. Utan den hade resår i botten vilket jag inte gillade. Så äsch tänkte jag, det får bära eller brista, men jag klipper av skiten! Så jag klippte ett litet snitt och sen rev jag av hela nederdelen. Haha. Då blev det så här. Jag gillar't. (Fast hade den till jeans i skolan, vågar inte ha med bara tights där ;))

För några veckor sen klippte jag sönder en klänning också. Den var långärmad, men det var spets i ärmarna bara. Jag gillade det inte så jag klippte av ärmarna och klippte av ännu mer spets lite överallt på klänningen och vips så blev det en helt ny klänning. Har tyvärr ingen bild på den för tillfället. Ska skaffa det ;) Men jag känner mig sjukt kreativ!


Och så här såg jag ut för några dagar sen också.. En t-shirt som är hur gammal sopm helst från Tiger of Sweden. Har massa såna dära t-shirtar som jag aldrig använder. Borde ta upp min kreativa sida och klippa till dem med kanske ;)

Här har du Maja

Systeryster, så här såg den ut häromdagen. Nu är den ännu blåare. Eller a, större delen av foten är blå liksom! Sen är den lila på undersidan också. Så har det lila spridit sig till undersidan av ringtån också. Då vet du ;)




Mammi och pappi


Andrea och Jennifer sa en gång att de var nyfikna på hur mina föräldrar såg ut. Eftersom mina datorer har en tendens att krascha innan man sparat bilder och sånt så har jag inte så många bilder på dem faktiskt (sen brukar de alltid göra fula miner eller lyckas prata precis när man tar kort så man får radera de flesta ;)). Men dessa två lyckades jag trolla fram ;)

Så här mina vänner, här har ni mina älskade paranteser. Båda bilderna är från när vi var i Edinburgh. Den översta är inne på Hard Rock Café har jag för mig och den andra är utanför hotellet en morgon. Johan tar kortet :)

(hoppas ni inte blir arga nu, hehe. älskar er!)

Negativt är ibland positivt

Wiie Musse vart ju superglad idag när han hörde att Eric Saade vunnit. Jennifer var lite argare, haha! Men så kan det gå. Fick ett videoklipp av Maria också där Musse dansar till Popular. Såklart. Så sööööööt! Han kör movesen; ut med armen, ut med armen, stampa, hoppa, till sidan. Hihi. Gullunge! Pratade med honom om hans dejt också. Ja, ni hörde rätt. 3 år (snart 4!!!!) och dejt. De ska gifta sig. Gulligt! Med Nanna. Jag råkade tydligen säga Anna. Då blev jag skarpt tillrättavisad med att: HON BÖRJAR PÅ N!! ;) :love:

Nu är det det tvätt som gäller. Men TYVÄRR så har ju jag en bruten tå så kan inte gå i trapporna. Hehe, ibland är saker både positiva och negativa. ;) Men jag är rätt säker på att den är bruten faktiskt. Alldeles lila och hela framsidan på foten är blå nu. Ska kanske ringa imorn så man får komma in och röntga bara för att se så den läker rätt. Många som säger att den kan läka fel och det är tydligen inte bra. Men gör inte det idag, känns meningslöst att ta upp akuttid för det. För även fast jag inte kan gå ordentligt så klarar jag ju mig, inte direkt skottskada.

Hur som helst, ska till Maxi och handla också. Men kanske inte kan gå då heller? Haha. Johan får köra mig i kundvagnen ;) Nejdå, det går nog bra!









HAHA



Haha, ja det här klippet var med på Äntligen fredag förra veckan tydligen. Och det sorgliga är att de är från Östersund. Titta så förstår ni vad vi här uppe tycker är "coolt"!

Nu drar jag och älsklingen till Jennifer och kollar Melodifestivalen med Andrea och Andreas och Jonas och deras kompis Marcus. Ganska så mysigt. Lät ju vara bättre än gårdagen iaf.. Inte svårslaget direkt.

HEJA ERIC SAADE (måste stötta musses favvo!)
Och så har jag världens bästa pojkvän också :love:
Ha en fin kväll allihop!

Lilltå down

AAAJJJJJ! Måste ha brutit lilltån!! Slog i som fan och det värker som faaan! Även nu, typ en timma senare. Och den är svullen och blå och typ vit som bara den. Fy fan! Men eftersom man på sjukhus inte gör nåt åt brutna tår så får jag stå ut (tänker inte gå dit för att röntga heller alltså, känns onödigt. Så enligt mig är den bruten!!)! Ska bara hitta skor jag kan ha på mig när jag går till skolan.. Johan ska hjälpa mig att ta mig dit, för kan inte gå. Så jävla klantigt, jag dör!

Har redan missat början av föreläsningen så ska försöka ta mig dit till 11!

Ring

Häromdagen vågade jag använda den här fina. Det är en av de finaste sakerna jag äger. Och jag vågar aldrig använda den. Bara vid bröllop, dop, finmiddagar och sånt. Men den dagen tänkte jag att jag skulle känna mig lite extra fin. Det är en jättegammal förlovningsring som jag fått av mormor och morfar. Adolf och Ida var kärleksparet som hade denna, deras namn står ingraverade. Och ett datum, 22.10.98. Den går nedåt i led. Min syster har en annan. Älskar sådana fina traditioner. Tänker vakta den med mitt liv.


Lite blandat


Väldigt fantasifullt! Eller nje kanske inte. Väldigt svenskt snarare. Heh. Tröja från Lindex, byxor från Gina och skor från H&M. Väska från Resteröds.


Vill bara visa att tjockisvinterjackan fick hänga hemma åter en dag. Plusgrader, jihuu! Så den här godingen från Tophshop fick värma mig istället! Fast varmingen fick komma fram dagen efter tror jag, men ändå!


Och så här såg jag ut i fredags när vi gick ut! Inget särksilt alls. Men jag har inget annat att skiva om just nu så då får ni bara se sånt här ;) och jag ska sluta ta dåliga mobilbilder bara. Håller på att göra det möjligt för en kamerauppdatering!



Efter både Vasaloppet och 5milen så är det tvätt och städ som gäller. Sen ska vi ut och springa och efter det blir det Maxi. Riktig vuxendag ;)


Sverige?

Gymmet har avklarats. Sprang 30 min, sen när jag var klar så började ju Hellner åka sista sträckan, så då kunde jag ju inte sluta. Så då gick vi alla på löpband för att se hur det gick. Haha. Men silver är ju inte fel. Men den där jävla Northug alltså. AHHHH. Vad jag skulle vilja att han ramlade när han stannade innan mållinjen så Hellner kunde sticka fram skidspetsen och tagit guldet från honom. Haha. Nej, han är grym den där Northug. Men inte alls sportslig. Det gillar jag inte. Har ni sett på hans hemsida att man kan köpa t-shirtar med trycket "Sverige?" på? Kaxigt.

Jaja. Sen vart det lite styrketräning och sen relax. Och nu blir det tacos. Sen en tripp till Jenkan och mysa med henne och Andrea. Sen går vi nog hit och sen ska vi ut! Det är ju trots allt fredag :)




Vilka livsfunderingar...

Jag har tänkt på en sak. Det här med fördomar. Förutfattade meningar. Och vad fel det kan bli om man inte ger folk en andra chans. Jag menar, se bara på Jennifer. Första gången hon träffade mig trodde hon att jag var en snobb-brud som trodde jag var nåt mer än alla andra. Men titta sedan på Andrea, som tyckte jag verkade hur trevlig som helst, tack vare att jag log mot henne första dagen. Och idag är vi alla tre bästa vänner. Är det inte knasigt? Tänk om Jennifer inte gett mig en andra chans? Då kanske hon hade suttit med nån annan och snackat skit om hur  jobbig jag verkar, haha. Nej, men ni förstår grejen. Konstigt.

Undra varför man tror saker om folk egentligen. Är det bara utseende man går på? Det måste det vara. Jag gör det i alla fall. När jag ser nån så tror jag att jag vet vad det är för typ av person när jag ser denne. Sen försöker jag i flesta fall ge folk en chans att visa annat om det skulle vara så. Men ibland är det riktigt svårt att ändra sin egen uppfattning. Sitt första egna intryck.

Jag vet inte riktigt vart jag ville komma med det här, men det är konstigt i alla fall. Hur snabbt vi dömer folk. Men jag är väldigt glad att man kan ändra det där första intrycket. För annars hade jag inte haft mina underbara vänner jag har idag. :) För jag är nog lite av en joker i vårt gäng. Andrea och Jennifer är från bondgårdar medan jag är från "storstad" (nej lerum är verkligen inte storstad men i jämförelse och närheten til GBG gör det i sammanhanget till storstad). De dricker te, jag dricker saft. De vill mysa i soffan på fredagar, jag vill ut och festa. De är duktiga på att laga mat, jag är hopplös på det. De tittar på Halv 8 hos mig, jag tittar på Big Brother. Ja, ni ser. Jag är väl lite "yngre"  i sinnet. Men jag tror att varje vänskapsgrupp behöver lite olika egenskaper. Jag sprider lite galenskap! Och även om de förnekar det ibland, så vet jag att de gillar det! ;) Men jag är ju ändå väldigt duktig. Alltså sköter skolan, jobbar på somrarna och allt det där. Jag tar hand om mig själv, inte så att jag super varje helg och skiter i skolan. Absolut inte. Jag är fortfarande en duktig flicka ;)

I alla fall, nu svamlar jag igen, haha. Men jag tror att vi tre passar väldigt bra ihop. Och det är jag väldigt glad för. Punkt och slut, jalla jalla! (som Gurkan i Buig Brother skulle sagt)



Hellooo

Tjena!
Kom hem från skolan precis, föreläsning stod på schemat idag. Skoj som vanligt, heh. Men nu är jag hemma som sagt och lunchen lagas av herr Johan. Sedan ska jag smita iväg till gymmet med Jenki och Jonas. Adde jobbar ju nu så hon får inte hänga på. Haha, nejdå. Men så ni inte tror att vi dissar henne, hon är kvar. ;)

Nu ska jag dra på träningskläder och kanske hjälpa till med maten, bara kanske!
CIAO på er!


Haha, summertime vid hamnen! Love you, skepp ohoj!

Elektrisk



Haha, sjukt att jag tycker den här är bra. Men gick den ens vidare? Hmm, ingen aning. Jaja. Jag är ganska emot Melodifestivalen i år, tycker det är skittråkigt. Men några bra låtar finns det ju allt. Anders Fernette, Melody club, Nicke Borg, Danny, Sebastian, Christian Walz, Swingfly och Brolle är bara några :) Finns ju på Spotify nu så Popular kan spelas om och om och om och om igen! Fast det gör den redan i mitt huvud, den har fastnat! Men måste ju kunna den tills jag får träffa Musse så vi kan sjunga på den högt tillsammans! Precis som Manboy.

Videoblogg



Haha, den är lite fel tidsmässigt eftersom det krånglade att lägga upp den. Har ju redan tränat liksom. Och det gick bra! ;) Mina ben känns som stockar dock. Heeeelt slut i dem! Men nu äter jag mango (har världens mango-period, äter typ minst 1 per dag) och sen blir det middag när Johan kommer hem (vart är han förresten? borde nog ringa och kolla, hehe)! Jaja, ha en fin kväll allihopa! :love:

Naket



Tjatja!
Vårväder idag, så skönt! Gick i skolan 10-12. Sen gick jag hem. Och nu har jag ju sälle hem och till skolan varje dag! För bästa Andrea är ju faktiskt min granne nu. WIIIE! Hur som helst, ska gymma sen med Jenki och biffa på mig lite till (går det ens? tror jag nått biff-maximum). Och sen får vi se vad som händer :)

Igår var ju jag och Jenki på relaxen också. Det var damkväll, så no boys allowed. Lite skönt att skippa alla gubbar faktiskt. Men när vi gick på aufgussen och värden säger att man kan "passa på att basta naken" så höll jag på att dö. Det var trångt som attans, aldrig sett så mycket folk där inne. Och vad händer? Jo, alla ska ju såklart lyssna och passa på att basta nakna (dock inte vi unga, jag höll hårt i min handduk kan jag lova). Så där satt man inklämd mellan svettiga kvinnor i 15 minuter. Mindre rolig upplevelse. Alltså, visst alla ska få göra som de vill. Men det blev en aning för mycket bara. Lite ofräscht. Allt för att få slushdrinken efteråt. Haha. Men den var god i alla fall.

Jaja, jag överlevde. Kommer videoblogg sen förresten, men det funkar fortfarande inte med Videofyme. Knäppt. Men men, det kommer!

Lookbook


Världens tråkigaste outfit. Vit tröja och jeans. Från H&M & Gina. Ring från Tyskland.


Classic. Skjorta från Peak Performance och byxor från Cross.


Idag såg jag ut så här. Tråkigt kanske, men vinterjackan var inte framme. Woho. Varmt idag!

RSS 2.0