So far, so great



Hopaps verkligen det håller i sig nuuuuu!

Vi om tio år?





Man vet ju aldrig...

Dagens

En kyss innebär att du växlar upp till 278 bakterier med din partner.


Adjö-texter börjar nu..

Whooo..
Igår var vi ju hos en lärare med klassen och nästan alla lärare vi har! Det var mycket mysigt! :) Efter det drog jag, Johan och Johan och Erik vidare in till stan. Vi hade det göttttt. Har tyvärr inga bilder, men ah, struntsamma. Det var skoj iaf, och nu känns det lite jobbigt att jag och Johan S flyttar ifrån de andra till höst. Johan K åker ju till Sydafrika alltför länge efter studenten också, så vi kommer ju nästan inte träffas mer.. Fast han får komma upp till oss och bo hos oss ibland!

Men det känns lite jobbigt ändå.. Jag, Johan och Johan har blivit en slags trio under de här åren. Vi håller ihop liksom. Även om vi inte diskuterar djupa livsproblem (förutom igår då..) så har vi ändå alltid haft varandra.. Johan S är ju min pojkvän, så alla vet ju att jag älskar honom. Men jag vill säga att jag älskar Johan K också. Inte på samma sätt såklart, men som en riktig kompis. Det är inga problem med dig, inga konstigheter. Inget klag eller skitsnack, and I like it! Det kommer bli jobbigt att inte ha er båda med mig, men som sagt, vi får lösa det ändå. :D

Tack för dessa tre år klassen, och lite speciellt till Johan och Johan!
(inget emot er andra, men jag tror ni förstår vad jag menar!)


2 klänningar!

Just det, köpte två nya klänningar idag också! En som jag hr ikväll och en som jag ska ha på Jonathans dop (han är inte född än, men han kommer ju om typ en månad.. det är min blivande systerson #2 för er som undrar.). Visar er inte dopklänningen än men den andra kan ni få se!


ingen bra bild alls, men man ser ungefär i alla fall.. (hehe, gissa vad planschen bakom har för motiv?)

Party like a rockstar

Fredag idag. 7 dagar kvar. Tiden går snabbt.

Idag ska vi jag och min kära klass till Sandra (vår lärare) Det är klassfest kan man kanske kalla det. Avslutningsfest.. Sedan fortsätter vi nog till stan. Får se vad klockan blir! Är dock lite besviken på Johan K som spelar match istället, men det får går ändå!

Nu ska jag fixa i ordning lite och sedan åka till älskling för att sedan gå till Sandra!
CIAAO1

Dagens fakta

Känns oviktigt idag, med tanke på att det bästa inlägget jag någonsin postat finns här nedanför, men jag kör ändå:
Det finns över 500 namngivna fobier. En sällsynt är Anglofobi där man har en rädsla för England.

Nepp, ska läsa Eclipse nu, (läs igen). Vill komma ihåg allt inför filmen!
Ciao!


JAG ÄR HELT GALEN! AAAAAAAAHHH!

Kristen Stewart (Bella Swan) och Taylor Lautner (Jacob Black) kommer till Stockholm den 21 juni.

OMG!! jag vet vad jag vill ha i studentpresent NU! Biljetter till Stockholm den 21 Juni. Läs detta, alla som tänker köpa studentpresent till mig (mamma,pappa,syster,släkt,älskling och ALLA)

JAG SKA DIT!



Syster, vill du åka med mig?
JAG MÅSTE ÅKA! GOSH! Presskonferense är endast för media, men dem måste ju anordna något för fansen också, eller? Vore ganska dumt annars.. Oavsett vad så ska jag dit. Bara jag får en glimt av dem blir jag lycklig!

Det närmar sig:


Dagens + desperate

I den senaste filmen om King Kong så gjorde man hans vrål genom att lägga ihop ett lejons och en tigers vrål och sedan spela upp det baklänges.

Nu är det Desperate Housewives!


Jag ♥ glee




Det här är allmänbildning

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe.

Har du lust att pröva?

derivatans definition, den naturliga logaritmen, exponentialfunkitoner.......

Det här består min dag av;



& så här känner jag om det;




Mensa, titta hit!

Mussetuss övar på att skriva sitt namn! Duktig han är, eller hur?



Bild tagen ifrån Facebook av min kära syster, Maria (ja, det är hennes son på bilden, alltså min systerson).

Fakta

En burk med inlagd skinka öppnas i snitt var fjärde sekund.

Ojoj, intressant, verkligen.. Tänk nu på det nästa gång ni öppnar en burk med inlagd skinka!

Woopsi

Dålig update nu i helgen, jag vet, men jag har spenderat hela helgen ute i solen och med matteböckerna och religionsuppgiften.. Det är väldigt mycket just nu i skolan, men snart är det ju faktiskt över. Sista spurten nu!

Men jag ska bättra mig med uppdateringen!
Ciao!

Onödig fakta

Japp, en dagens idag igen!

Boken Harry Potter och De Vises Sten innehåller 83 975 ord bestående av 392 473 bokstäver.

Pacman på Google idag!


30-års jubileum för Pac-man idag och jag gillar Googles idé att låta en spela i deras "header"! Grymt kul!

Dagens fakta

"Ni talar bra latin" är en palindrom.

Torsdag! (oj, känns som tisdag..)

Regnet det bara öser ner! Wopidoo! Åska och spöregn, lite mysigt är det faktiskt! Hihi! Jag tänkte lägga in bilder idag. Jag var hemma, skulle packa lite grejor, la i kamerasladden så jag kunda lägga in bilderna hos johan och lägga upp, men ack, jag glömde ju såklart kameran. Jaja, sånt händer!

Gosat med Mussetuss idag iaf, mysigt! Annars har inte så mycket hänt, vi missade bussen i morse, vi hade en lektion och sedan rast i flera timmar. Slutprov i engelska som kändes som kinesiska. Var alldeles för trött för att anstränga mig till hundra! Men men, det löser sig alltid! Har inget mer att säga nu egentligen.. Så lägger upp en bild på en tänkbar outfit jag gärna skulle vilja ha i sommar. Enkelt och slappt, i like it!


(sorry att jag inte är så duktig på att göra sådana här kollage)

Sommar?

Idag har det varit underbart väder! Jag och Johan gick ju till skolan (en lektion klockan 12:10) och märkte att vi var de enda där. Det var vi och lärarstudenten, woho! Ne, men det var bra. Man kunde ju fråga vad man ville när man ville så det var ganska nice!

Sommarvärmke innebar att jag fick använda min nya maxiklänning från HM idag också. Det kommer bilder! Kameran är hemma, jag är hos Johan just nu..

Nu ska jag soooooova!
God natt

Dagens fakta

Får ju inte glömma min nya "grej" med onödiga fakta;

I USA är det sjunde mest använda ordet Coca-Cola

Bal 2010

Bal igår! Oj vad trevligt det var! Alla var jättevackra och det var en härlig stämning. Sedan att ett bord int kan bete sig som människor är en annan femma. Jag menar, skrika och gapa och sjunga vid maten kan man göra på studentfester och studfentskivor och så, men fan inte på balen. Sedan att de ropar håll käften när folk håller tal som inte handlar om dem är jävligt respektlöst. Men struntsamma, vet inte ens vaför jag skriver detta, de bryr sig inte direkt ändå. Och de läser nog inte min blogg heller, hehe! Men annars var det jättetrevligt. God mat, bra dans och allt!

Jag har inte lagt i bilder från min kamera än, så nedanstående bilder är bara Patriks och de som man tog där med en fotograf, så det är typ vara bilder på mig.. Därför blir det inte jättemånga här nu.. Lägger upp fler på mina vackra vänner när jag orkat lägga in bildena på datorn!


Frisyren som bästa sis fixade på mig!


Tja, hon fixade allt i stort sätt.. Bäst är du!


Jag och älskling. Ros hade han köpt och allt!


Puss


Höhö, snyggt..


Min vackra pojkvän!


Framme vid Valand (bild tagen av någon för Lerums hemida)


Inne på Valand! Fotograf tar kort (för BalTV.se tror jag)


Bilder från resterande kvällen finns på min kamera, men de kommer som sagt när jag orkar! Håll ut!

Tack alla för en underbar kväll! Tack Putte för fotografjobbet, tack sis för hår och smink och tack mamma och pappa för att ni finns! Och tack Kimberly och Towe som fixat allt så bra! Och tack mina vänner och framförallt tack min älskade pojkvän. Det finns ingen som du!

Det var verkligen som Askungens bal, förutom katastrofen med midnatt och det.. Vi åkte hem vid halv 4 me Oscars bror (tack för det!) efter ett snabbt besök på Donken där vi träffade en full man som ville köpa mat åt oss så vi inte skulle vara hungriga.. Men vi tackadr vänligt nej och köpte själva..

Jaja, jag är fortfarande trött, har inte sovit ordentligt än.. Men det löser sig!
Ciao!


Prom night!

Idag är det bal, hihi! Syster kommer hit och ska sminka mig och göra mig fin! Klänningen sitter perfekt och jag är lycklig! Men det blir ju inte så mycket bloggning idag för jag ka fixa i ordning allting! Men imorgon kommer bilder på hur vi såg ut och allting! Putte ska vara fotograf, så det blir inga webcam bilder, haha!

Nej, nu väntar duschen!
Ciao!

Dagens fakta

En ko producerar hela 60 liter saliv per dag. Vi producerar 1-2 liter.

Dagens fakta!

Nu ska jag börja med en ny sak här i bloggen, namely dagens onödiga fakta (faktum?)! Någon mening som inte är nödvändig, men som alltid kan vara bra att veta, man vet aldrig! Enjoy!

Dagens onödiga fakta
En sköldpaddas sköld består bland annat av djurets revben vilket betyder att sköldpaddan har revben sittande utanpå kroppen.


Titta vad jag har gjort..



Fixt naglarna. Det gjordes på KS hudvård här i Lerum! Tog ca 1,5-2 timmar men det var det värt! Känns dock konstigt nu, jag har aldrig långa naglar.. Men en bal är ju alltid en bal! Då får man lida lite ^^

Studentpresent till äskling; check!

Tjoho allihopa!
Idag var en sådan där lugn dag.. Man vaknar upp bredvid sin älskling sent in på dagen. Man åker sedan och solar med sin mor, och efter det kommer man hem och går en långpromenad med sin far. Man går ut till landet, till bondgårdarna och klappar på hästar. Mysigt! När man kommer hem åker man och handlar mat och äter mat med  pappa och älskling. Sedan pluggar man till provet man har imorgon, men man störs av Wipeout på tv (vilket man aldrig sett förut, för det verkar så fruktansvärt patetiskt..), man skrattar lite åt alla som ramlar och blir arg över att svensken endast kom tvåa.. Man känner sig oförberedd till provet, men orkar inte riktigt lägga kraft på det ändå.. Man pussar på älskling. Man ska gå upp och äta lite kvällsmat för att sedan njuta av de två sista Lost-avsnitten på säsong 2.

Chockerande nog så är detta exakt vad som hänt mig idag, trevligt va?
Btw, kul studentpresenter jag och sälksling ska ge varandra va?



Jag ger honom säsong 3 och han ger mig säsong 4, bra va? haha, väldigt romantiskt...

4 O'clock



Jag gillar Salem Al Fakir! (Ja, låten är med i Telia-reklamen)

Robin Hood?

It's going to be freakin' AWESOOMEEE!



Russell Crowe är bäst, punkt.

Colour

Lite färg har jag väl ändå fått efter 2 solningar?




Mammi köpte en tröja åt mig i förrgår också. Somrig och enkel!

Ashley Greene

Jag gillar när kändisarna idag inte klär upp sig från topp till tå varje dag, utan kör lite mer på comfort istället. Ashley Greenes "comfort-style" gillar jag starkt;





Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Förvirrande

Nog för att Agyness Dean passar i kort hår, men nu verkar hon ha gått lite för långt.. Det är i alla fall vad jag tycker.



Hennes blonda, korta hår tycker jag vart det coolaste på henne! Som här;


bilder ifrån posh24.se


Vad tycker ni om Agyness nya frisyr (överst)?

Inte långt kvar...

Här sitter jag och har precis fixat i ordning mina studentinbjudningar! Skrivaren skriver ut för fullt nu! Wiie, nu märker man att det inte är långt kvar alls! Åh så skönt!

Hade engelska-analys idag och en svenskaredovisning. Det förstnämna gick väl sådär, inte mitt bästa presterande direkt.. Det andra gick ändå bra tycker jag, vi får bara hoppas på att Gunnar håller med oss! :)

Jaja, nu hade jag tänkt fixa klart korten och sedan kolla om det finns någon tid att sola på. Vill egentligen inte sola solarium, men inför balen tänkt jag iaf sola typ 2-3 ggr för att få bort den värsta blekheten. Jag är stolt blek, men man vill se lite pigg ut på balen i alla fall!

Nepp, back to work!
Ciao!


Helgen i stort.

Okej, här kommer en liten sammanfattning av helgen , sedan släpper jag det:

Dag1: paddling-motvind-storm-va?!-dra kanoter-mackor-maffia-plastpåsar-lägereld-svinkallt-ingen sömn.

Dag2; paddling extra långt-regn-motvind-mackor-plastpåsar!!-va?!-"håll er till kanten" sedan kör de mitt i sjön-gå igenom Alingsås med kanoter-inte hitta rätt ö-lägereld-äckligaste mulltoan någonsin-snarkarN-175 lager kläder-sömn

Dag3; mackor-paddling(såklart)-plastpåsar!!!-vindstilla-cola-paus-ont i kroppen-va?!-blåmärken på hela benen-mellankanoten-lättnad.

 Det var ungefär det. Det var mysigt att träffa lite nytt folk och även umgås med int-vännerna Johan,Hanna och Signe! Men jag saknade min älskling och min säng så det var skönt att komma hem! Men det var lätt värt!

Utmattning

Ja, vi är hemma nu.. men jag hr så ont i rumpan så jag kan knappt sitta på datorstolen.. Kom hem vid 12 idag typ i alla fall, och nu är jag trött. Skriver mer när jag inte är alldeles snurrig i huvudet av trötthet...

Har det hänt något kul här hemma?

Leva björnliv i helgen...



I helgen ska det paddlas 40 km! Det är mitt iv-val i skolan så det går inte att backa ur nu! Så det blir ut i vildmarken, i REGNET! Det ska regna... Jaja,  det blir nog bra.. men det blir ingen bloggning, har inte direkt datorn när jag ska paddla.. Eller vänta lite, Johan har ju Iphone? Haha, skoja. Jag ska inte blogga, så ni vet!

Men det kanske kommer något mer inlägg ikväll!
Men så länge, ciao!

Shopping i Strömstad

Tja, även fast man är vid havet och klappar på krabborna, så måste man ju faktiskt shoppa lite också.. Så det har jag gjort.


Nyckelring, Lalo (samma som mitt blåa blom-halsband om ni kommer ihåg? Fast då råkade jag skriva lolo eller ngot sådant, hehe)


Dålig bild, men Lalo är iaf populärt här hemma just nu.. Vill ha allt ungefär.. Både denna och nyckelringen ovan köptes i en butik i Strömstad som inte är någon kedja, men Lalo säljs på lite olika ställen tror jag. I Lerum finns de i en affär vid Servett och Skohuset!


Adidas kommer alltid vara nr1 för mig! Denna köptes vid Sportshopen!

Ojoj, nu blev allt konstigt. Snoret rinner...

Ojoj, nu blev allt konstigt. Snoret rinner och jag var ju lite deppig över att jag inte åkte med igår. Så då kom jag på den idén att varför åker jag inte? Med buss? Så i morse kollade jag bussar till strömstad och nu sitter jag på bussen! Datorn är med så jag kommer plugga, men det blir bra! Jag är glad!


Misstag

ÅÅH, är ju sjuk och mina fölräldrar ska iväg till Strömstad idag. Jag tänkte då att jag kan följa med, de åker hem på onsdag så missar ju några dagar i skolan.. Min syster bestämde sig även för att följa med med Mussetuss. Men när jag bestämt mig för att följa med fick jag typ panik och kände att det inte gick. Fick panik över att missa grupparbete i skolan, blev stressad över att jag ska paddla nästa helg och har inget planerat osv.. Så jag stannade hemma.. Älskling är här och visst, det är jättemysigt, men nu ångrar jag mig så fruktansvärt. Skulle ha följt med.. Jag hade behövt komma iväg och släppa skolan och alla andra ett tag. Bara lyssna på vad jag vill, itne på om min grupp kan jobba utan mig.. Blä.. Jaja, det kommer ju fler gånger.. Saknar mamma, pappa, maja och musse nu bara.. Och den friska havsluften i Strömstad - den hade jag behövt..

The Baseballs!

I bilen på väg hem inatt så tipsade Puttnik om ett band, namely The Baseballs! De gör om nya, moderna låtar till 50-tals sound, och jag måste säga att de är riktigt grymma! man blir hur glad som helst av musiken! Sitter och lyssnar på aderas låtar på Spotify nu, och till och med jag som mår skit idag mår lite bättre!





Igår vart det Chalmers valborgsfest! Vi ha...

dsc04853 (MMS)

Igår vart det Chalmers valborgsfest! Vi hade jätteroligt med sumobrottning, rodeo, hoppborg, dans och massa mer! Däremot när konserten började åkte jag hem. Det var såå trångt och varmt och jag orkade inte. Folk spillde på en och killar tror de har rätt att göra vad fan de vill. Ne, det där är inget för mig. Hemma med Älskling föredrar jag mycket mer! Men innan det hade jag jätteroligt, tackar mina vänner för det! :-) nu är jag ännu sjukare idag och ska bara ta det lugnt! Hur var er valborg?


RSS 2.0