INT e kvalité, eller? Det håller i sig..

En videoblogg kommer snart, så ni vet!  Det tar lite tid att ladda upp bara, hehe! I alla fall, jag har haft en grym dag! Massa roliga uppdrag, men det kan ni höra i nästa inlägg! Glömde dock nämna i filmen att vi stod på en scen och skulle sjunga vår hejarramsa man skulle ha gjort under dagen! Det jobbiga var bara att vår grupp inte hade kommit på någon hejarramsa. Så i sista minuten kom vi på den här briljanta ramsan:

1, 2
ööh, pengar och så!
EKONOM!

det var våran visa det! Men trots det så vann vi ju allting. Det visar vår kvalité!

Day 1

Puh, första dagen avklarad. Halvt. Fortsätter ikväll på Plaza. Dagen var bra i alla fall! Några riktigt trevliga tjejor jag har umgåtts med idag! Så det ska nog inte vara några problem med klassen. Dock är alla några år äldre än mig, runt 21-24 ungefär. Men det gör inget, det känns nästan bättre så! Men ser fram emot att träffa alla ikväll igen och kanske prata med de man inte hann prata med idag!

Haha, just det, vi hade lite uppdrag idag. Blev indelade i grupper och skulle samla in kvitton då vi köpt en lunch tillsammans, surströmming, något från Systembolaget, en öl från Paus och ett kvitto från en "romantikbutik". HAHAH! Det ska redovisas ikväll, så får man poäng. Hmm, tror ni vi har klarat allt?

Hur som helst, bloggar mer imorgon. Orkar inte lägga in bilder och sådant nu, men det kommer när jag har tid. Det är fullt upp i två veckor nu som ni kanske förstår! Men ha tålamod! Ciao!

Kallt var det också

Haha, okej. Ingenting var i stort sätt planerat idag. Så det var en del folk där, men det var inte mycket planering bakom. Inte många faddrar där som drog ihop programmen eller liknande. Det var lite tråkigt. Folk satt bara ensamma eller med sådana de kände sedan innan och pratade eller gjorde ingenting. Men så är det väl! Jag träffade i alla fall 3 av mina framtida klasskompisar! Verkar trevliga, aboslut! Så det ska bli kul att gå till skolan imorgon.

Det bästa av allt är att jag börjar 10:15, medan min sambo (hihi, tröttnar aldrig på att säga det) börjar 8:15!

Önska mig lycka till imorgon!

Big day

Idag är dagen. Dagen då jag ska träffa allt folk som jag ska gå i skolan med. Det verkar som att hela universitetet ska vara där, i alla fall alla "ettor" och studentkåren, så lär ju vara fullt med folk! Men det ska vara grill och lite spel och liknande, så det blir nog hur roligt som helst! Ser faktiskt fram emot det! Och är det tävlingar, så är jag grymt taggad. Kommer vinna allt.



men jag saknar ju dig.

Dagens outfit


Rolig shopping..?



..nje, inte direkt rolig. Men det behövdes! Nu ska vi till skolan och kolla upp de olika byggnaderna! Skoj! Ska även posta ett brev på vägen. Hmm, undra vem det kan vara till?



Nerd-alert

Eftersom universitetet har massa olika byggnader så ska jag och Johan gå dit idag och försöka ta reda på vart vi ska ta vägen de närmsta dagarna :P Imorgon sätter allt igång. Imorgon är det trätt med alla med grill och sånt. Det är typ 8 grader men grilla ska dem göra, knäppt.. I alla fall! Ska bli kul att träffa lite folk :D

Bloggar mer sen. Ska ta lite bilder på stan och så där tänkte jag. Så ni alla får se vinterstaden Östersund, haha! Hörs sen!

Så här bor vi i Östersund!



Har inte kollat igenom filmen, somnade i soffan precis och är megatrött. Ska sova nu, nu, nu. Men jag lyckades få upp filmen i alla fall. Bättre än inget, även om jag kanske säger något jättekonstigt i den, inte vet jag. I alla fall, nu ska jag till sängen, om jag inte somnar på vägen vill säga. God natt allihopa!

+@#!!?/¤

Det funkar inte att ladda upp filmen.. Eller jo, det kanske funkar, men den har stått på 1% i en kvart nu. JAG BLIR GALEN! Jaja, lägger upp en bild på gullet som har börjat skratta för fullt 90 mil ifrån mig nu så får vi hoppas att filmen vill fungera om ett tag!

Nejnej, det funkar tydligen inte att lägga upp bilder nu heller tydligen. Jävla skitgrej man har köpt. Man ska fan ha Internet med tråd för att det ska funkar normalt. Nu går det bara i vågor. Ibland fungerar det bra, men ibland går det verkligen inte att använda. Snart åker datorn in i väggen...

Nu ska jag och älskling äta ost&kex, vindruvor och mörk choklad. Till det tar vi en flaska champagne! Vi firar. Fast jag vill egentligen inte fira, för jag vill bara hem just nu. Känner mig som en utböling här. Passar inte in. Vill hem till trygga Lerum där man alltid känner igen minst 7 pers bara man går utanför dörren. Går man utanför dörren här så träffar man bara folk som pratar konstigt. Jag vill hem till min familj. Äta tacos med alla, precis som vanligt. Jag gillar inte förändringar, särskilt inte när förändringen är 90 mil... Men det blir bättre. När skolan börjar, man träffar nytt folk och man får in rutiner. Då kommer jag nog trivas här också! Men jag kommer ändå sakna alla där hemma.. och det gör ont just nu.

Härlig start på dagen, hahah!

Nu börjar det likna något! Internet är igång och fungerar som det ska! Wohooo! Har firat med tvättid klockan 8 imorse (så mamma kunde hjälpa mig, hihi!) och med att betala räkningar. Fy vad tråkigt. Men det måste göras!

Nu tjatar älskling på mig, vi ska ut på stan! Mysigt! Skriver mer ikväll, då kommer bilder och video på lägenheten! Kika in då vet jag! Ka-paow!

Kasst Internet och renovera en lägenhet = ingen bloggning

Ni förstår nog varför uppdateringen inte är som vanligt. Vi kan säga så här:

1. Internet har vi inte haft något för det har krångat som fan. Nu är det inkopplat på något sätt iaf, men det är så långsamt så man kan inte använda det i stort sätt.. Fan för 3. Måste ringa dem imorn, IGEN!! Ringde senast idag..

2. Det har varti fullt ös medvetslös. Lägenheten är helt omgjord. Nya tapeter, nymålad, nymöblerad, nystädad.. ALLT! Det har varit mycket att göra.

Imorgon åker mamma och pappa (hur ska jag klara mig?) hem.. Men det finns med andra ord inte jättemycket mer att fixa nu. Skönt! När Internet är fixat ordentligt så ska jag lägga in bilder på lägenheten och massa skoj! Håll ut!

Freak

Vet ni vad jag kommit på att jag kommer sakna? Att bo i ett tvåvåningshus. Varför tänker ni. Men det ska jag berätta. Det är nämligen så att varje gång jag ska upp eller ner för trappan så blir jag som ett barn. Ibland springer jag upp för trappan så fort jag bara kan, och ibland går jag så att stegen blir som en melodi. Star Wars brukar vara en favorit. Eller så kan jag försöka gå upp på kanten bredvid och inte nudda själva trappstegen. Eller så kan jag försöka ta ett så stort steg som möjligt. Jag får för mig en massa roliga saker när jag går i trappan..

Det kommer jag sakna. Vad jag är konstig..
Nu ska vi åka och hämta släpkärran, iiihhh! Spännande!


Smärta

Hopp... Det var det. Nu har man sagt hejdå till mormor&morfar, min syster, svåger och systersöner. Det var ju.. kul. Inte alls. Det är vidrigt. Det gör så ont när Rasmus säger "Jag älskar dig" "Jag kommer sakna dig" eller "Men du kommer ju hem snart".. Det var det här jag har väntat på. Smärtan.

Jag älskar er.






Bad boys? Njaaaa


Väskorna tar inte över tofsarna, tyvärr

Ojojoj, Maria Montazami ska designa väskor. Hon ska göra olika modeller för olika kvinnor; nämligen beroende på längden. En modell för de långa, en för de korta och en för de mittemellan. Låter kanske som en bra idé?

Men det roligaste är ändå att hon säger att hon nu får chansen att visa att det finns mer i hennes liv än ostkrokar och tofsar. Nja, det skeppet har nog redan seglat iväg. Maria Montazami kommer alltid förknippas med tofsar i mina ögon!


Sjuk känsla

Tänk att inatt åker vi.. Vid 4-5 inatt sitter jag i bilen för att flytta.. Konstig känsla. Som tur var kommer mormor och morfar, Maria, Patrik, Musse och Jonte hit snart! Mysigt!


Amazing!





Källa: Emma Watson i Teen Vogue.

Det där är stil, Nicky



Källa

Beautiful girl

Det är helt sjukt. Mitt rum står numera tomt, Ingen skrivbord, ingen tv, inga hyllor, ingenting.. Bara en säng så jag kan sova. Känns lite konstigt, fast ändå spännande!


Beeebis (som Sophie säger det)

Idag kommer bebisen hit! Bara Jonathan, och inte Rasmus.. Konstigt att kunna ge Jonte all uppmärksamhet. Mysigt, fast ändå tråkigt, han sover ju bara.. Fast det är iofs bra när vi ska packa :) Maria ska på bröllop, hennes kompis Anneli ska gifta sig! Så trevligt. Maria och Patrik är toastmasters så de har fullt upp idag också! Men det är nog roligt för dem!

Jaja. Grattis till Anneli och Johan säger vi idag på eran stora dag! Så får jag hoppas att Jonte inte är för grinig....


Marias bild!

Ny favorit!

Haha, har ett nytt favoritavsnitt på Vänner. Det är avsnitt 16, säsong 5. The one with the cop heter avsnittet och det är så sjukt roligt! Har sett det flera gånger innan, men denna gången höll jag på att dö. Skrattade så jag grät igårkväll! Så alla ni som har Vänner hemma, kolla det avsnittet!

En anledning till att jag skrattade så åt det kan ju ha och göra med att de försöker bära upp en soffa i ett trapphus, vilket inte går så bra. Och chockerande nog är det ju något vi ska försöka göra på måndag, haha! Det känns som att det kommer gå ungefär lika bra för oss!






Visst ser det roligt ut?



Min kurslitteratur för första kursen inom kursen Företagsekonomi. Organisation och ledarskap heter kursen! Härligt va? Och INTare, det är en hel bok om hur man skriver en akademisk uppsats, hur man opponerar och disputerar. Don't you just love it?


Flyttångest?

Det är lite jobbigt att jag nu inser att jag sa hejdå till en bästa vän för några timmar sedan.. Liksom jaha? Varför kommer jag till insikt om det just nu? Att jag faktiskt säger hejdå till mina vänner.. Det dröjer ju minst flera månader innan man ses igen, och då är det ju bara för en kort stund. Åh nej, är det nu jag börjar fatta att jag lämnar allt? Jobbigt i så fall..

Får sova på saken.. Eller nej, älskling playade precis Vänner. Så Vänner och lite mys ska nog skjuta upp mina "problem" några dagar/timmar till! Goett!

Sommarens höjdpunkt?

Åt precis kräftor. Det är läskigt gott! Mmm, mm, m! Klorna är mina favoriter, älskar att gräva ut det goda! Det negativa var bara att pappa tvingade mig att dricka snaps till, bläh..




Blondiner har väl roligare?


God morgon




Nu ska jag äta frukost och sedan dra till frissan! Usch, när jag ser den andra bilden vill jag inte klippa mig.. Fast det måste jag, för det är sååå slitet. Wish me luck!

Låg nivå

Jag blir så fruktansvärt irriterad när jag ser det här. LO:s reklamkampanj för Socialdemokraterna. Det är näst intill personangrepp mot personerna på bilderna. De buar på de andra istället för att heja på sig själva. Sådant gjorde man när man var 4 år. Riktigt pinsamt av er, LO.


Kan inte göra mer än att instämma i Linns ord också. Det är er politik som ligger till grund för problemen ni tar upp, alliansen har inte kunnat ändra allt på 4 år.




Klipp, klipp

Oj, kom precis på att jag ska klippa mig imorgon klockan 10.. Har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra än ens ju.. Ska jag klippa mycket? Bara topparna? Klippa upp det mer så det blir lite mer liv i det? Ska det bli mycket ljusare eller bara litegrann? Vad jag än gör så kommer jag vilja göra något nytt nästa månad. Har jag ljust hår vill jag ha mörkt och har jag mörkt hår vill jag ha ljust. Har jag kort hår vill jag ha långt och har jag långt hår så vill jag ha kort. Det är så det är..

Just det, provar en ny frisör nu också. Min vanliga är på semester, så provar på ett helt nytt ställe. Spännande! Hoppas inte det bli dåligt bara, för när vi flyttat har jag inte råd att gå till frisören för att fixa till det ;)


Tröttnar aldrig!


Vilken är din favorit?

Här kommer tre outfits från veckan som gått!


Den vänstra; T-shirt - Quicksilver, Jeans - Gina. Slapp & mycket enkel outfit
Mitten: Skjorta - Peak Performance, Jeans - VILA. SKor - Björn Borg. Stiligare outfit.
Höger: Tunika - Gina, Tights - Gina, Jacka - H&M, Skor - Scorett. Snyggt, men enkelt. Skorna fräschar till looken.

Vilken gillar du mest?
(btw, vet att bildkvalitén är sämst på den högra, men ni ser ungefär..)

Stammis?

Börjar bli stammisar på IKEA nu.. Var där idag IGEN! Glömde ju massa förra gången. Men nu ska vi ha allt. Allt från vitlökspress till soffa! Great! Fixade även ett mobilt bredband idag.. Vi köpte så vi har trådlöst hemma i lägenheten, men att vi även har en usb-sak så man kan ta med det ut! Känns bra! Då har vi ju våra iPodar som har Wi-fi också. Skönt om man ska kolla en buss eller något, så slipper man sätta på datorn!


Det blev 3 till slut som blev vinnaren. Blev bara så, verkar inte vara så mkt skillnad mellan de olika.. Hoppas det är bra iaf. När jag sa att vi skulle flytta uppåt i landet rynkade han lite på näsan som att sändningen var dålig.. Men det är ju ändå mitt i stan så det bordei nte vara något problem!

A dream is a wish your heart makes

Vet ni vad jag drömde om idag? Jag drömde om Blondinbellas nya bok, Egoboost. Det var jättekonstigt. Jag letade överallt efter den och till slut så fann jag ett exemplar, men sedan kommer jag inte ihåg om jag fick den eller inte. Haha, sjukt! Det konstiga är ju att jag inte ens tänkt köpa boken. Det är säkert inget fel på den, och jag gillar Isabella. Men jag tycker det blir fel när hon ska ge tips och råd om hur man ska klara en ätstörning när hon inte ens haft någon själv. Hon har haft komplex, men det har alla. Och man kan inte ge råd om hur man ska klara en ätstörning bara för att man några gånger tyckt att man såg tjock ut. Det är inte samma sak. Så där tycker jag att hon tar vatten över huvudet. Men jag kanske skulle kunna köpa den och skippa just det kapitlet? Hehe.


Källa
Imponerande tjej, med en grym karriär. Men jag köper inte att hon ger tips om sådant hon inte levt med.

Man blir som man umgås



Johans skor var ju självklart Adidas. Undra om jag har påverkat honom lite där? Hmm, tåls att fundera på.

Skor

Dålig uppdatering idag, men jag har mina anledningar. Har varit i stan hela dagen. Gustaf ville ha en cykelslang för att laga sin cykel och då var vi så snälla och tänkte fixa det. Men ingen cykelslang fick vi med oss. Däremot köpte jag och älskling varsitt par skor. Ovanligt...

Dessutom mår jag dåligt. Har gjort det hela veckan. Mår illa, är yr och har sådan grym huvudvärk som sträcker sig ända ner till nacken.. Vet inte om det är för att jag dricker för lite, eller om det är att det är åskväder på gång hela tiden.. Men jag är så sjukt utmattad av att må dåligt 24/7.. Så jag orkar inte sitta vid datorn, för det blit bara värre i huvudet då.. För tillfället går alltså min hälsa före bloggen, haha!

Just so you know! Men nu till något roligare; skorna!


Får ta och ladda kameran så det blir riktiga bilder här..
I alla fall, här är bootsen. Köpta på Scorett!

Dagens outfit



Jeans - Vila
Linne - vet ej
Klocka - Adidas
Armband - Disney Couture

Har ni märkt att jag börjat köra med tröjorna instoppade i byxorna? Tycker för tillfället att det ser lite mer classy ut! Vet inte varför, men det ser lite chic't ut! Vad tycker ni?

Just det, bokade klipptid till på fredag. Skönt. Ska färgas och klippas. Blir dock bara till att toppa det nu. Vågar inte klippa av det än..



Jag är för bra för att vara arg på

Rasmus och Jonte kom hit för att Maria skulle klippa sig.. Vad mysigt tänkte jag, men Rasmus hade andra tankar. Han var helt anti-mig idag. Jag fick inte ta ut honom ur bilen, fick inte mysa med honom nånting, jag fick knappt klappa honom på huvudet. Men efter ett tag så märkte han att  han behövde mig för att sätta igång ett nytt avsnitt med kalle anka.. Så då var han tvungen att ropa på mig.. Sedan gick vi på promenad (men då fick jag absolut inte köra hans vagn) och efter det så ville han leka med mig.. Då blev jag jätterolig helt plötsligt!

Så det blev ju bra till slut. Vi lekte tjuv och polis, tog kort på datorn och lyssnade på Manboy. Super! Nu väntar han på mig där uppe så ska allt ta och vara lite social. Ciao!



Jag är fast i den unga överklassen

Ja, ni läste rätt. Jag är helt fast i den unga överklassen, ni vet det danska programmet som ska vara typ som en dansk version av The Hills känns det som. Men det är så uppenbart att det inte är en reality-serie utan allt är så påhittat så det nästan är sorgligt? Ja, precis. Den serien har jag fastnat för. Började titta och tänkte för mig själv; men vad patetiskt.. Men sedan tittar man ändå några fler avsnitt och även fast jag fattar att det inte är på riktigt, så vill man ändå att Line ska sluta umgås med Louise och man tycker att Louise förtjänar att Mathilde träffar Adam.. Haha, vad löjlig jag är. Men men..


Sånt är alltid roligt!

Btw, hade några nya läsare idag (fast igår, klockan är ju över 00..) märkte jag! Statistiken tickar uppåt. Kul! Välkomna hit, hoppas ni fortsättar titta hit ibland! :)

God natt!



Mina vänner är helt underbara, men nu är jag ändå helt slut. Så ska ta och sova faktiskt. Lite tomt utan min Boog bredvid mig, men men.. Får försöka ändå. Tänkte bara säga god natt till er, så god natt!


Du är som en jävla bergochdalbana.

Aouch!

Herregud. Var på Ungdomsmottagningen för att ta en spruta (mot livmoderhalscancer, ni vet.). Det tar väl ca. 2 minuter. Men när jag kommer dit är det typ fullt i väntrummet. Massa 14-åringar överallt. Fy vad jobbigt. Tack gode gud för att man har växt upp, för vissa är ju bara för mycket. Nu känner jag mig gammal, men allvarligt talat. Hur vissa ser ut och hur det beter sig är ju skrämmande ibland. I alla fall. Till slut kom jag in och skulle ta sprutan. Jag har inte problem med att ta sprutor så, men det är ju inte direkt trevligt. Men hon som stack mig idag var nog inte på bra humör för hon rent ur sagt högg mig med sprutan. Frågade inte om jag var nervös eller sa ingenting lugnande som de alltid gör. Nej, hon bara högg in sprutan och tryckte på som fan. Sedan drog hon ut den. Blodet rann, okej, så mycket blod var det inte kanske, men det brukar aldrig vara något blod alls.

Så nu har jag ont i armen. Men snart kommer mina vänner. Det piggar nog upp mig,


Ni ser inte det på bilden, men man ser blodet under plåstret i verkligheten.. Låter som Rasmus nu, heheh.


Dagens look


Linne - Topshop
Byxor - Gina

Lite fula bilder, är helt ofixad, men tänkte visa att jag kör på mittbena idag. Lite retro sådär. Måste prova något nytt, för nu vet jag inte vad jag sak göra med mitt hår. Så vill prova lite olika innan jag betstämmer mig om det ska klippas av eller om det ska vara kvar som det är eller om det bara ska fixas till lite grann..

Det där är konst!

Nu ska det rensas ännu mer. Kläderna ska rensas. Buhuuu. Jobbbigt värre. Men det måste göras. Annars kommer 25055 flyttlådor komma upp och det är inget bra. Haha! Så rensas ska det. Sedan ska jag till Ungdomsmottagningen för att ta en spruta. Aj, inte kul alls.

Men efter det så börjar det roliga. Tjejerna kommer hit och vi ska bara tjöta och ha det allmänt trevligt. Känns skönt, eftersom jag faktiskt åker om en vecka.. Så sammanfattningsvis; tråkig förmiddag, men mysig eftermiddag består den här dagen av.


Tävling

Har funderat på att göra en ny bloggdesign, i och med flytten och allt. Då såg jag på Sannas blogg att hon lottade ut en bloggdesign. Timing eller vad? Så varför inte? Jag är med i tävlingen så får vi se. Vinner jag så vinner jag är grym deisgn, annars får jag försöka gräva upp min egen inspiration och göra något eget.

Klicka här för att komma till Sannas tävling



Skön stil


Källa till originalbilderna

Anna Kendrick


Källa till originalbilderna

Fåret, den roliga familjen eller de två jobbiga snubbarna?

Mobilt bredband. Det är en hel djungel av alternativ. Fy vad jobbigt. Ska man ha 3, Telia eller Tele2? Och vilken variant ska man ha? Plus eller max eller fri eller fri+ och allt vad dem nu heter? ÅÅH. Känns som att allt är samma sak egentligen.. Men vilket ska man ta? Jobbigt.



Dagens outfit! Idag skulle jag posta et...

dsc04989 (MMS)

Dagens outfit! Idag skulle jag posta ett brev. Det var det svåraste Var köper man frimärken? Kuvert? Hur stänger jag kuvertet? Hur fastnar frimärket? Och var fan finns en brevlåda? Dagens ungdom.. Fick iväg brevet iaf. Hoppas det kommer rätt (csn hoppas jag). Skulle bara berätta det. Ciao! (Mobilblogg)


Dagens outfit! Idag skulle jag posta et...

dsc04989 (MMS)

Dagens outfit! Idag skulle jag posta ett brev. Det var det svåraste Var köper man frimärken? Kuvert? Hur stänger jag kuvertet? Hur fastnar frimärket? Och var fan finns en brevlåda? Dagens ungdom.. Fick iväg brevet iaf. Hoppas det kommer rätt (csn hoppas jag). Skulle bara berätta det. Ciao! (Mobilblogg)


Okej?

Är hos min favorit. Godiset är halvt uppätet, ostbågarna helt uppätna och DaVinci-koden visas på tvskärmen. Det är faktiskt rätt så bra! Iallafall så tänkte jag bara ursäkta för dålig uppdatering, men det är fullt upp med ärenden som ska fixad nu innan flytten.. Imorgon ska jag fixa lite grejor också, men ska nog kunna få in några inlägg! Håll ut, när flytten är helt klar och det har lagt sig lite så blir det bättre bloggning! För ni vill väl läsa om mitt "nya" liv i Östersund? :D

Bara så ni vet! Nu ska jag fortsätta titta på filmen så jag fattar något...

Ka-paow!

Bra dag till slut

Bloggen har hamnat åt sidan idag, för det har varit fullt upp. Det började med dunder och brak. Olika åsikter som resulterar i kaos. Men det löste sig ändå ganska fort!

Så vi åkte till IKEA igen. Denna gången för att handla stora saker. Och visst gjorde vi det. Vi fick tag på allt vi skulle ha, som tur var. Brukar alltid vara något som är slut eller liknande, men allt fanns idag, det var så härligt. En ny sängram (180säng nu, haft 105 innan, härligt? ja), ett soffbord, 2 nattduksbord, matbord med stolar, handdukar, bestick, glas, muggar, tallrikar och tja. You name it. Allt möjligt! Men till ett chockerande bra pris. Man måste älska IKEA och man måste älska att vara två personer. Säg så här, bara sängramen går på 1795:-. Men på något sätt blev slutpriset ändå ca. 2000 kronor per person. Det är helt sjukt billigt med tanke på allt vi har köpt idag. Så vi är riktigt nöjda!


Några av de saker vi fick hem idag! (dock köpte vi sängen i ek, inte den färg som är på bilden)

"Eh, vi bär frack här" "Jo, jag ser dää(värmländska)"

Idag såg vi den svenska filmen Bröllopsfotografen. Jag tyckte i alla fall att den var riktigt bra! Den var rolig, men ändå djup. Den blev djupare ju längre man kom in i filmen. Men den var bra! Så den rekommenderar jag om du inte har sett den! Lagom film att se en fredagskväll när man inte vill ha något allt för tungt, men när man ändå inte vill ha typ Sex and the city (inget fel på den, men ibland känner man för något mer tungt liksom, om ni fattar). Vad jag svamlar.

I alla fall. Bröllopsfotografen var bra. Se den om du har en stund över.




iPhone kan ju slänga sig i väggen..

.. för CHECK THIS OUT!



Källa

Adidas gör en telefon! Eller tja, snarare kanske kineser som gör en slags Adidas-kopia-telefon? Haha! Hur cool som helst för en Adidas-älskare som jag. Synd bara att den är en dålig telefon. Verkar vara dålig kamera, dåliga funktioner och liknande. Annars hade jag lätt köpt den!

Braceface

Åh, det här kommer jag ihåg när jag tittade på. Jag älskade det programmet! Undra om det fortfarande visas på TV. Tvek, men ska allt kolla upp det sen, för det var ju riktigt roligt. Kanske jag inte tycker längre, men ändå.

Lite nostalgi är ju aldrig fel.


Musses och min favorit följde med!

Hejhej!

Dagen började med att klockan ringde vid 8.. Härligt! Ne, inte direkt. Men jag hade nämligen lovat att passa Mussetuss på morgonen! Så det gjorde jag, och eftersom Johan är så snäll så följde han med också. Då blev inte bara jag glad, utan även Rasmus!

Vi tittade på Händige Manny och Musses klubbhus! Sedan lekte pojkarna med bilar och jag tittade på, hehe, bäst så :p

Nu ska jag hem (kommer in med marias nycklar eftersom jag glömde mina hemma, smart..)

Dagens outfit (sorry för webcambilder, kameran laddas.. igen.)



T-shirt - Tiger of Sweden
Byxor - Vila
Armband - Härjedalen och ett är ifrån Niclas (Johans bror) som har gjort själv!
Halsband - vet ej. Fick av mamma vid konfirmation
Sjal som "turban" - Lindex

Not really my cup of tea (haha)

Såg precis första avsnittet av Toppbloggarna, ni vet serien där Kissie och Jackie Ferm åker på en resa tillsammans för att typ.. bråka? Har tyckt att det verkat lite B och smålöjligt, och hoppsan så rätt jag hade. Första avsnittet var helt meningslöst. Det hände absolut ingenting av värde, och jag hade hellre fortsatt rensa mina lådor än att se det nu i efterhand faktiskt.. Men men, man får väl se om det händer något mer i nästkommande avsnitt om jag nu tar mig tid till att titta på dem. Tycker bara det känns lite löjligt att det är vuxna människor det handlar om. Som ska festa, göra bort sig och bråka. Och att det är en 30-40 årig man som startat igång hela serien; Poppe, eller vad heter han? Han som alla bloggare skriver om, både positiva och negativa ord har jag läst om honom.. Men i mina öron verkar han helt sjuk. Bygga en karriär på 15-20åriga bloggare, eh nej tack. Skaffa ett liv istället.


Nu kan jag vara säker

Läste på Camillas blogg att man kunde göra ett partitest. Vilka håller man egentligen med? Och se där, jag hade alltså rätt om mig själv. Puh, tur det!




Bättre än inget

Igår på IKEA mådde jag så himla dåligt.. Jag var tvungen att sätta mig ner varje 10 meter. Det var hemskt. Jag mådde så illa och huvudet pumpade och jag kunde inte stå rakt upp. Fy vad vidrigt det var.. Men vi kämpade oss igenom varuhuset lite halvt i alla fall.

Med oss hem fick vi;


Muggar
Handdukar
En typ pappershållare (tre våningar där man lägger papper)
En tesil
Galgar
En ram

Idag mår jag iaf bättre, och ska därför börja rensa mina lådor. Massvis med skit som ska slängas. Papper som man sparat bara för att man inte orkat slänga det har jag hur mycket som helst av, haha! Wish me luck!

Sveriges stolthet

Vi blev rastlösa här hemma nu, så vi drar till SVeriges stolthet; IKEA!
Ska kolla läget lite, köpa lite smågrejor och planera inför nästa IKEA-besök, då vi köper de större grejorna!



Ciao!

Finaste


En sån där vuxendag idag

Idag ska min favorit komma hit och vi ska planera massor idag. Vilka möbler ska vi ha med oss, vad behöver vi köpa, vad kommer det kosta? Ska beställa kurslitteraturen för kursen Organisation och ledarskap, ska börja rensa lådor här hemma, ska kolla mobilt bredband - 3 eller tele2? och så vidare ... Vi har med andra ord att göra idag!


Dagens fräscha look, haha!

Btw, nu har mitt konto på Studentportalen låsts upp igen, och jag kunde registrera mig som vanligt! Skönt att slippa tänka på det!

Lost på xbox 360 = värt!



Skulle kolla vad säsong 5 av Lost kostade, då vi såg klart på säsong 4 igår (buhuuu). Då hittar jag av en slump att Lost finns som tv-spel. Man är en överlevande av Oceanic 815 och ska överleva på ön. Fightas mot röken och massa spännande. Hahah, låter ganska B, men det kan ju vara en kul grej, bara för att det är Lost. Priset var ju väldigt billigt, men det är väl antagligen för att ingen köper sånt, haha! Fast jag blev allt lite sugen...

woops, lite gratis-reklam för Cdon där ja. Illa. ^^

Helt underbart!



De är helt sjuka. Deras röster... to die for. Helt grymt! Den vanliga versionen verkar vara borttagen, så den verkar inte finnas på youtube. Men det finns på Spotify. Lyssna, people. Helt amazing!

Varför inte?

För att dämpa mitt tidigare misslyckande (haha!) så piggar jag upp mig med att lyssna på Jonas Brothers, Miley Cyrus och Selena Gomez. Varför inte liksom? Disney är Disney liksom. En klass för sig. Right? Och let's face it. Hur mycket Miley Cyrus nu försöker bryta sig loss från Disney-stämpeln genom att dansa halvnaken i en bur, så kommer hon alltid ha en connection till just Disney.


Jävla klant

Bra jobbat, Emma. Det första jag gör är att lyckas spärra mitt konto på Studentportalen... Jag blir så trött. Gick ifrån datorn när jag skulle skriva i mitt nya lösenord. Då loggades jag troligen ut ur systemet. Lösenordet jag fick hem med brevet gick bara att använda en gång och mitt nya hann antagligen inte registreras. TOPPEN! Sedan provade jag så många gånger så jag spärrade hela kontot. Hade inte ens börjat använda det.

SUCK!
har kontaktat de som har hand om det nu iaf, hoppas de kan hjälpa mig.. Har typ panik nu.



Vi blir sambos på riktigt nu!

För vi har fått en hyreslägenhet, för vi har fått en hyreslägenhet, för vi har fått en hyreslägenheeeeeeeet, fy fan vad vi är bra!

ja, ni läste rätt. Vi har nu skaffat oss en hyreslägenhet. Kontrakten skickas hem till oss i veckan! Det är en trea på 79kvm (gigantiskt för oss!) som ligger mitt i stan. Vi kommer slippa bo hos Johans mormor och morfar(inget emot den, det är bara själva grejen att bo hos äldre människor som är lite jobbigt under nollning och liknande) och vi slipper köpa en lägenhet! Den ligger på tredje våningen av tre, vilket är perfekt. Slipper höra de över en gå, haha! Dock så kostar den en del i månaden, så vi får klara oss utan mat.. Skoja! Självklart klarar vi oss!

Jag är så glad! Nu ska vi bara till IKEA och köpa startpaket och gardiner och massa sånt.. "skoj". Hihi!

Tack pappa, du är bäst som fixat allt!

Spännande

Idag kommer det antingen bli positiva eller negativa nyheter - spännande! Meddelar mer sen, det är mitt i smeten nu då det är svårt att säga nåt, hihi!

Idag ska jag nog se Valentine's Day, mest för att Taylor Lautner är med, hehe.. Men ni som har sett den, är den bra?

Ashley Greene & Rachelle Lefevre

Nu ska jag till Emelie för att åka in till stan och gå på bio! Vi tar sällskap utav Sophie och Lollo på tåget, mysigt!
Ka-pow!


Hiss eller diss? (typisk blogg-fråga, haha)


Vidrigt

Dagens fakta
En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.

Därför vill jag bli ekonom

Jag ska ju nu läsa till ekonom. Många av mina vänner och sådana runt om mig säger alltid; åh, vad tråkigt det låter.. Och jag förstår att folk tycker det. Det lär inte vara det roligaste. Men jag ser ändå fram emot det. Jag gillar matematik, och jag gillar att fixa och trixa med siffror. Att mixa siffror och problem man ska lösa låter faktiskt kul i mina öron.

Men det är kanske det som är den främsta anledningen till att jag utbildar mig till just ekonom, Jag gör det för att jag i framtiden vill vara med och styra företag. Jag vill ha ansvar och jag vill att folk ska komma till mig när de har frågor. Jag vill leda. Sedan vill jag även tjäna pengar. Ja, jag vill ärligt talat tjäna mycket pengar i livet. Det är drivkraften jag har just nu. Vissa av er tänker säkert nu att det är ytligt och att det finns så mycket annat som är viktigare och visst gör det det. Men just nu, när jag inte har barn, ingen villa och liknande, så är mitt tillfälliga mål att tjäna pengar. Därför vill jag bli ekonom. Det öppnar dörrar till att fortsätta och bygga vidare på en grym karriär. Det kommer inte vara jätteroligt att gå till skolan varje gång, men det kommer vara värt det. Det vet jag. Och det är det som driver mig till att vilja plugga vidare nu. För det är nu jag har som bäst chans att kunna uppfylla mina drömmar. När jag vet vad jag vill.


Gulleponken!


Ser ni hur söt pojkvän jag har? Han har sparat kvittot och växeln från första gången vi träffades utanför skolan. Vi gick på café, som ni ser. Nu har han ramat in det och gav mig detta för några veckor sen. Hur romantiskt som helst!

Tack världens bästa pappa

Jag är så lycklig!
Jag förklarar mer imorn, då vet vi mer! Men det ser grymt bra ut nu iaf!

Snygga paret

ÅÅÅÅHH
Jag tog med datorn till älskling för att lägga in bilder. Vi tar bilder, men när jag ska lägga in dem kommer jag på att jag glömt kabeln.. SUCK.. Så det blir tyvärr ingen outfit idag. Men lägger in den imorgon då jag har bilder, kabel och dator ;)

Istället får ni tre webcambilder på mig och älskling, haha! Bättre än inget, right? Här ser ni iaf frisyren jag hade. Inbakad fläta på ena sidan som övergår till en vanlig fläta som hänger på ena sidan. Enkelt!






Stewart & Fanning


Btw, imorgon ska jag på Eclipse för tredje gången. Med Emelie! Myyyys.
Nu åker jag till dopet! Outfit får ni se när jag kommer tillbaka, hann inte ta kort nu!

Ka-pow!

Dop!

Idag ska jag på dop! Det är mitt kusinbarn Lova som ska döpas! Ska bli mysigt faktiskt! Tänkte slänga upp en dagens outfit så ni får se hur jag ser ut, men får se om jag hinner. Ska duscha och fixa mig först.. Bråttom bråttom!


Videobloggar

Det här är bara de som fanns på min kamera. De är rätt tråkiga, och inget speciellt alls egentligen, men det kanske är bättre än inget tills jag får tag på de andra från klättringen!








Älskling tyckte det var coolt när man såg det i slowmotion på kameran. Men jag vet tyvärr inte hur man gör så att det är slowmotion här på datorn.. Men ni får försöka se det i huvudet, haha!

Jag är Folkpartist

Okej, nu kommer det. Jag kommer vara oerhört arg och frustrerad när jag skriver det här, så ni får acceptera möjliga stavfel, felaktiga meningsuppbyggnader, svordomar och att texten är allmänt rörig.

Vad allt handlar om är Jan Björklunds (FP) förslag om att förbjuda burka och niqab i skolan. Jag anser hans förslag vara helt och hållet rätt. Här i Sverige ser vi varandras ansikten och vi identifieras av vårat ansikte. Inget konstigt med det. Hur ska då lärare eller elever kunna stå och kommunicera med en skynke? Man vet inte vem som är bakom skynket, man ser inte hur människan reagerar eller något alls. Jag menar, hur många intryck får man inte genom att studera en människas uttryck i ansiktet?

Om jag var lärare, och skulle ha en elev som hade burka/niqab så skulle jag inte klara av det. Det blir helt fel. Jag skulle inte få någon uppfattning om hur människan är eller hur hon tycker om saker och ting. Sedan kommer även problemet med provskrivningar och liknande. Hur ska man veta vem det är som sitter under burkan och skriver provet? Ska hon visa ansiktet innan hon går in i klassrummet för läraren? I så fall kan hon väl lika gärna ha av burkan i 40 min om det nu går bra i 10 sek.. Man måste kunna se människan man pratar med. Och om en kvinna med burka/niqab ska vara lärare, absolut inte!! Barn ska ha läraren som en förebild, någon de kan lita på, någon som är en stor del i deras uppväxt. Hur tror ni då att svenska barn reagerar om denna förebild nu är ett skynke? Det ska jag berätta. Min systers jobbarkompis har ett barn. När han såg en kvinna med burka blev han livrädd, för han trodde att det var ett spöke. Och det reaktionen är jag tämligen säker på att den inte är ovanlig. De blir ju hur rädda som helst! Nej, barnen måste få ha ett ansikte att ha som lärare!

Sedan att detta skulle vara islamfientligt, det är helt otroligt. När vi västmänniskor (jag peronligen skulle aldrig göra det, men det är vissa som har det om passion, t.ex folk från Svenska Afghanistankommittén eller liknande) åker till ex. Afghanistan. Då måste vi ha burka/niqab på oss, annars blir vi mördade! Är inte det kristendomsfientligt? Nejnej, för då är det okej? Vi kan inte bli kränkta, vi kan tydligen bara kränka. Men titta lite närmare på det, vilket är värst? Att tvingas ha på sig en burka/niqab, för annars blir man mördad. Eller att inte få en gratis, vanlig utbildning utan får ha t.ex hemundervisning eller fixa det på annat sätt om man inte har på sig burkan/niqab? Just det, nummer ett. Men det tänker ingen på, för det är ju vi som är så himla hemska. Sedan uppkommer ju även det med keps, mössa och liknande. Om en svensk tjej skulle sitte med keps och en munkjacka över huvudet, så skulle läraren reagera direkt. Men det är inte kränkade på något sätt, för det har inte en religiös bakgrund till hennes klädval, eller vadå? Man kan bli kränkt av andra anledningar än religion. Ska några få se ut så så ska alla få se ut så. Och hur skulle det se ut om ett helt klassrum hade heltäckande klädsel? Inte så roligt. Hur skulle det vara för läraren att ha 30 elever och hoon/han inte såg ett enda ansikte? Inte så roligt.

Sverigedemokraterna har 4-6% stöd av det svenska folket. Det är rätt mycket. Det betyder att folk intresserar sig för frågan om svensk immigrationspolitik. Inget svenskt parti vill stödja SD, och det förstår jag. Jag stödjer inte heller SD. Men jag stödjer det faktum att de tar upp frågan. De inser att vi har problem med invandring i vårat land. Det är inte rastistiskt att inse det. Vi tar in alldeles för många, så att vi inte kan hantera dem. De hamnar i Angeredsområden, lär sig inte det svenska språket och har inte en chans att komma in i vårt samhälle. Är det då inte bättre att vi tar in så många vi klarar av, sprider ut dem i svenska samhällen, lär dem språket så att alla, eller i alla fall den största delen kan få ett jobb och leva ett bra liv i vårat land? Jo. Men detta vill inte de svenska partierna inse. Eller de kanske inser det, men de vågar inte ta upp det, för då kan de bli kallade rasister. Det är fel.

När nu Folkpartiet kom med förslaget om lagen mot burkan så sa någon person på TV (minns ej namnet) Detta är inte ett rent citat, men han sa något som detta:
Nu när SD har sådant stöd de har och ingen vill ha något med de att göra, så ska man undvika ämnet immigration. Dåligt gjort Folkpartiet.

HUR FAN KAN MAN SÄGA NÅGOT SÅDANT? Att SD har det stöd de har betyder väl ändå att folk tycker att vi sköter situationen fel. Att politikerna måste våga prata om ämnet. Det är nog därför många röstar på SD, för att de andra partierna inte ens vågar inse problemet och ta upp frågan. Därför är det starkt av Jan Björklund att våga lägga ett sådant här förslag. Han vågar ta upp frågan. Förra valet var det språktestet, vilket var 1000% rätt, och nu är det frågan om burka/niqab i skolan. Han börjar inse att vi måste ta upp de här frågorna, för att slippa missförstånd och andra tvister som inte har någon läsning utan nya lagar.

Däremot är jag grymt besviken på LUF och Moderaterna, som båda går ut med att de inte håller med i Jan Björklund förslag. Jag hade bestämt mig för att rösta på Moderaterna. Men nu har jag ändrat mig. Jag ska rösta på Folkpartiet, men jag kommer definitivt gå ut LUF. Jag anser att de fegar ur i de frågor jag tycker Folkpartiet har rätt i och där de vågar inse som det är. När fler folk pratar utländska språk runt omkring mig än det svenska språket, då är det något som inte stämmer.

Vi måste ta in det antal utlänningar som vi kan hantera, så att vi kan hjälpa dem. För just nu hjälper vi dem inte. Vi lämnar dem i en förort, ger dem inga jobb och låter de sköta sig själva. Det resluterar ofta i kriminalitet. Det är den svenska politikens fel att över 90% av Sveriges kriminalitet begås av icke-svenskar. Så nu tycker jag att vi ska sluta ta vatten över huvudet. Vi ska ta in de vi klarar av, så att alla kan klara sig här. Idag är det självklart många som anpassar sig och klarar dig bra här också, men det är en alldeles för stor del som inte gör det.

Vi behöver en förändring. Jag är verkligen inte rasist. Det är inte de som kommer hit det är fel på, det är vårt system. Vårt sätt att hantera det på. Så tro inte att jag har något emot folk av annan ras än mig själv, för det har jag verkligen inte. Jag vill bara inte känna mig som en utlänning i mitt eget land. Jag vill att de som kommer hit ska lära sig språket så de i alla fall får en chans att klara sig i vårt samhälle och ha samma förutsättningar som vi som bott här i hela våra liv.




Jag kanske inte har all fakta rätt. Och nej, jag förstår inte meningen med burka/niqab. Några av er kommer säkert tycka att jag är dum i huvudet som ens skriver sådant här när jag inte ens vet vad det handlar om. Men det här är min åsikt. Jag kommer inte sätta mig in i en hel religion för att inse varför vissa tjejor inom islam tycker att man ska täcka hela sin kropp och sitt ansikte. Jag kommer aldrig förstå det. En slöja förstår jag mer. Där kan man ändå ha en identitet, man ser vem människan är. Det är inget konstigt med det. Men just att täcka hela sig så man inte ens ser vem det är.. Det kommer jag aldrig förstår mig på. Så om någon vill förklara det för mig, så be my guest, och försök! Jag skulle gärna vilja förstå.


Reklam


1.

Det är samtliga ICA- reklamer som är med på listan, men jag kan inte direkt ha alla klippen på bloggen, haha! Tog någon random bara! Men de är ju hur roliga som helst, som en liten miniserie!

2.

Den här Telia-reklamen är bara för perfekt! Hahah!

3.

"De hänger som några rastaflätor". Så rätt! Det värsta är ju att det är säkert inte en helt ovanlig situation!

4.

Dra in magen så jag kommer förbi och fram! Klockren!

5.

Jag gillar det här. Den är sjukt tråkig egentligen, men själva grejen är så himla grym. Som sådana som säger att de känner skillnad på vanlig cola och cola light typ. Haha! De skulle märka det så här lite om man bytte i smyg!

My boyfriend is a celebrety


De säger ju mer än tusen ord


Att fiska var något som lillen ville göra hela tiden!


Vi såg rävungar


Självklart ska Rasmus vara fotograf. Vet inte hur många bilder det är med halva hans huvud, suddiga bilder på Jonte och schletna bilder på mig, haha! Här är ett exempel på en sliten Emma.


Vi gick upp för Mittokläppen. Jonte är skyddad från myggen (till skillnad från oss andra!!)


Vissa var pigga till en början! :)


Vissa vek av på vägen (är faktiskt ändå imponerad över hur långt musse orkade gå). Men jag, Johan, Patrik och pappa kom till toppen!


Det spöregnade! Vi var mitt i ett regnmoln när vi var där uppe! Kanonkul!


Vi paddlade på kvällen!


Jag, Johan, Mamma och Pappa besteg Anåfjället! (Dock gick vi bara till den nästhögsta toppen tror vi.. Någon, hrm, gick ju fel väg så vi gick över en topp i onödan, haha)


Självklart ökades min samling på armband!


Jag var ute och sprang med älskling (!!). Han hade svårt att hänga med i mitt tempo, hahahah! Eller inte. Han kröp typ bredvid...

Fler bilder kommer, från när jag och älskling klättrade upp för Funäsdalsberget (ballaste grejen). De bilderna är nämligen på älsklings telefon! Även videobloggar finns där! Fast jag har några på kameran! Det kommer mera!



Ching chong

Håller på att föra över bilder från kameran till datorn nu. Men jag MÅSTE äta först. Dör av hunger. Som tur var kom mamma och pappa med Kinamat nu. Mmm mm m! Återkommer snart med bilder från resan och liknande!

Senare under kvällen kommer det även komma ett politik-inlägg. Ni kanske hatar dem, men jag måste bara få ut mina åsikter, för jag är riktigt jävla förbannad på svenska folket och de svenska partierna. Det finns bara en klok människa och det är Jan Björklund! Det är allt jag säger nu. Skriver mer om det senare idag.. Känner redan ilskan pumpa i mig när jag bara tar upp det...

Jag vet att ni älskar våra videobloggar

I'm back in town!
Förlåt för väldigt dålig uppdatering, men det har helt enkelt varit fullt upp.

Men det kommer inlägg idag! Har massvis jag vill berätta! Ska bara packa upp och så först!
Och btw, vi har gjort videobloggar denna gången också, hahah!

Hur ser det ut hos er?

Märkte nu att typsnittet på mina rubriker i menyn (där det står senaste inlägg, arkiv och länkar och det) ser jättefult ut på den här datorn.. Det är ju typ vanlig Arial här.. Det är det inte på min dator hemma. Där är det ett typsnitt med typ prickar runt om som är lite "busigt" haha.. Det kanske är på Internet Explorer som det ser så här ut? Jag använder ju Mozilla hemma.. ILLA! Det ser ju hemskt ut nu...

Hur ser det ut för er?

Vi lever

Wie, vi kom fram igår eftermiddag! Idag har vi bara fiskat lite och tagit det lugnt än så länge! Så härligt. Musse sitter just nu med Johan och leker med lego i Storstugan, medan jag bloggar. Låter väl bra? Haha!

Kan ju tyvärr inte lägga in bilder nu, för använder datorn som finns här.. Men när/om jag tar ner mammas dator så kan jag ju lägga in lite bilder under tiden.. Varför tog jag inte med min dator för? Hm, jaja. Tänkte antagligen att jag ska komma bort från datorer och liknande när jag är här, haha! Så bra gick det. I alla fall, imorgon ska vi till Östersund, för att titta på vår möjliga framtida lägenhet. Ska bli skoj att få se den så vi kan bestämma oss om vi vill ha den eller inte. Så jag ser fram emot imorgon!

N ska jag leka med lego med de andra! Måste bara säga att jag hatar flugor. Alla flugorna och myggor i hela Härjedalen har tydligen något avtal om att alla ska flyga och sätta sig på mig. Fy, vad elakt..


RSS 2.0