manboy?

Är en bra låt när min systerson på 3 år går runt och sjunger på den? Han sjunger nämligen:

manboy, manboy, lu tan tall me manboy (8)

Är den bra då?

Ett litet lyckotillfälle

Nu har jag bytt IV-val. Från affärsjuridik till Natur och friluftsliv. Det innebär endast en helg med paddling 40 km och övernattning i skogen. Sedan är det ett arbete som ska in och ett prov. Skitkul! Affärsjuridk hade varit bra att läsa, ja, men jag känner att jag inte har ork. Jag har aldrig bytt kurs eller liknande, men just nu är jag så sjukt skoltrött att jag hade gått in i väggen om jag fortsatt. Jag hade slitit för att få det där VG/MVG och det hade kostat. Jag hade inte orkat med det. Därför har jag bytt till något jag tycker ska bli riktigt kul.

Johan, Signe och Hanna från klassen ska med och vi ska dela tält, yay! Johan (Kihlberg, inte min boyfriend Johan) har lovat att vara vaken om jag är vaken då jag är sjukt mörkrädd och han har även lovat att underhålla mig när jag blir trött och grinig. Kan det bli bättre? Jag tror inte det. (det skulle ju vara om min johan också skulle följt med dock). Så det blir najs!


Perfekt

Söndag = sovmorgon, träna, bandy med Rasmus, lite plugg & mys med älskling. Precis så det ska vara! Imorgon är en ny vecka = skola. Kul... Aja, snart är det över! Jag överlever.

Nu verkar det öven som att älskling bestämt sig för ett program på Umeå. Idrottsvetenskap med medicin eller något sånt? Fråga mig inte exakt vad det innebär. Det låter väldigt spännande iaf. Och lilla jag läser i så fall Civilekonom med inriktning Service management. Vi får se om vi vågar flytta, hehe. Lite läskigt..



Tror ni vi kommer våga flytta nu till hösten?


Låt mig vara det djur jag är!

Nu blir jag arg. På våran skola (Lerums Gymnasium) har vi vegetarisk mat som enda alternativet en gång i veckan. Vi har även alla dagar vegetarisk mat för de som vill. Nu kommer Ung vänster och kräver av Henrik Ripa att vi ska ha två dagar vegetariskt varje vecka. Hur kan detta krävas? Det är för mig en gåta. Vi har vegetarisk mat varje dag för de som vill. Man ger vegetarianerna ett val. Men vi som vill äta kött, vi får inget val de dagarna vänstern vill att vi endast ska ha vegetariskt. Man kan inte tvinga någon till att vara vegetarian, det är var människas val.

Nej, jag tänker matstrejka om detta blir till handling, vilket jag inte tror. Henrik Ripa är nog smartare än så. Djur äter djur för att överleva. Vi är en del av en näringskedja, för vet ni vad? Vi människor är inget mer än djur. Låt mig för fan vara det djur jag faktiskt är och tvinga inte mig äta något jag inte vill. Nepp, blir det till handling kommer jag äta extra mycket kött hemma, bara för att kompensera, så fel tycker jag det förslaget är.

Min framtid?

Sitter och tittar igenom utbildningskataloger för universitet.. Umeå, Östersund, Sundsvall? Ekonomi, civilekonom eller bara marknadsföring? Det är så många val. Och bara ca. tre veckor kvar till sista anmälningsdatum. PANIC! Men det blir något inom ekonomi iaf, helst blandat med marknadsföring. Ort beror lite på Johan, vad han vill (ja, vi flyttar ihop om vi flyttar). Men kanske stannar vi kvar ett år eller halvår, jobbar eller läser småkurser på Göteborgs Universtitet för att känna på hur det är? Vem vet? Inte jag i alla fall...


Studentklänning: check! Studentskor: check!

Ja, ni läste rätt. Nu är jag klar. Balklänning, studentklänning, studentskor och rubbet. KLART! Åh så skönt att slippa stressa. Får väl tacka min syster lite som faktiskt hittade klänningen!

Den är vit (chocking!!), elegant och enkel, precis som jag ville! Wie!

Skola, mat, träna, plugg - min vardag, ALLTID

Är så fruktansvärt trött på allt som har med skolan nu. Hoppas iaf att det löser sig på fredag, då jag kanske får besked om en grej som kan göra situationen liiite bättre!

Kom hem precis och ska snart äta. Sedan ska jag och mammi träna Coreball! Sedan blir det plugg när jag kommer hem igen. Matte och kulturkunskap (ska läsa en annans uppsats och så ska man opponera den och blablabla..).. Det är kul att man förstår matten och så också.. Verkligen! NOT!


and school too?


Hörs kanske sen!
Ciao!

Mitt budgettips!


Man behöver faktiskt inte lägga en fömögenhet på att få bra hud. De som kostar mindre fungerar ibland precis lika bra. Ett exempel är Neutrogena visibly clear. Jag använder den dagliga scruben, ansiktsmasken någon gång i veckan och ansiktskrämen. Min hy är det minsann inget större fel på! :) Kostar väl runt 60:- styck tror jag! Perfa!

Regnet det bara öser ner ...

Trodde vi var på väg mot våren och sneakers, men icke.. Idag kom stövlarna på igen.. Regnade som attan när jag gick till skolan idag. Men det var faktiskt lite mysigt!

Nu är jag klar med min kulturkunskap. Känns inte toppen, men det får vara som det är. Affärsjuridiken skiter sig totalt, jag förstår verkligen inte.. Som tur var har mina affärsjuridiksvänner samma problem så vi hjälps åt imorgon! Tur det!

Nepp, nu har jag pluggat hela dagen så nu är det the sims3 som gäller. Eller New moon? Hmm, svårt val..

Pluggggg

Kul att man kommer hem och ska plugga; INTERNET FUNKAR INTE! Gaah! Som tur var kunde jag ta bussen och smita till älskling. Så nu sitter vi och pluggar. Roooooligt. Not.

Är ju ganska sugen på att se New Moon (köptes igår). Blir nog till att se den ikväll! (och imorgon, och övermorgon ....)

100320

Igårkväll var det lite fest hos syster min, då hon fyllde år. Det var jättemysigt, och vi kom nog inte hem förrän vid halv 2 på nattten.. Men hoppas du blev nöjd med presenter och dagen i alla fall Nicky! :)

Då plutten (Rasmus, min systerson) vart magsjuk igår och han var hemma hos oss då så har inte jag vågat mig hem, så jag är hos Johan. Så igår fick jag låna en av hans skjortor att ha på mig, haha! Classy? Aja, så är det.. Men jag tror nog det var något han ätit för han har inte smittat någon annan som tur var!

Idag har jag pluggat och varit med älskling.. Myspys! Men nu ska vi nog ner och köpa godis, är jättesugen, hihi!
Vilket är ditt favvo-godis? Mitt är när man tar en lakrits-bil och en röd bil, lägger ihop dem och äter samtidigt. MUMS! After-eight är också en favorit, hihi!

Ciao!

New hair!

Idag var jag hos frisören och klippte mig och färgade det. Nu blev det ljusare, men änd inte blondt, och det var det jag ville. Något mittemellan! Sedan har jag bokat in en tid några dagar innan balen då jag ska färga och fräscha upp håret! Härligt, härligt!

Idag köpte jag även en eyeliner och ögonmakeupborttagning. Sådant man behöver ibland, men aldrig orkar köpa!

 

Nepp, nu är det tillbaka till kulturkunskapen, den härliga akademiska uppsatsen som jag knegat med ett bra tag nu .. Känns som man inte kommer någonstans.. SEGT!

CIAO!


Childhood!

För ett tag sedan beställde mamma 5 st armband ifrån Childhood. Prinsessan Madeleine är en av de kändisar som ofta syns med dessa (och framförallt på Elle's framsida) och därför har leveranstiden varit lång. Men nu har de äntligen kommit och jag gillar de starkt + att (iaf en del av) pengarna går till en bra sak!




I ♥ sneakers


Adidas, 699:-
Jag älskar sneakers, och de här hade inte varit helt fel att ha i skohyllan! Men nu är det så att jag redan har flera olika hemma redan; svarta, vita, lila, randiga osv. så det får nog vänta lite .. Om jag inte kommer på en anledning till att jag måste köpa dem!

JAG VILL HA! (men kommer inte skaffa på lååång tid ..)

KJB48
Disney Couture, 1.499 kr (nu rea 999kr)

yuutjt
Disney Couture 1.299 kr

2008OKT30_3731
Disney Couture 799kr

takenring_300
Boudoir 1.150kr

noirpanther_3492
Noir 1.799kr

parrotcolourring_300
Boudoir 1.425 kr


Som sagt, det finns mycket man vill ha, men som man inte på lång tid kommer tycka är värt pengarna.. Men någon gång kanske man har tur på lotto eller på arbetet? Eller så kanske man har en snäll pojkvän någon gång? Haha, nejdå! :)


Cougar-town



Tre avsnitt har jag sett nu och mjo, den funkar. Den är ju inte rolig-rolig som vänner, utan mer soft-rolig. Förstår ni? Man gapflabbar inte, men man tycker ändå den är lite småmysig! Får se om det ändras! :)

Men OMG, vad Courtney Cox har fixat sitt ansikte. Helt ny människa typ? Aja, jag gillar hennes humor ändå!

Tidig morgon, men det är ju Vasaloppet

Idag vart det upp 07:30 för att titta på Vasaloppet!
Har inte fått syn på älskling än, men jag såg däremot en som jobbar på gymmet, Anneli. Hon blev intervjuad! :)
Har ju sms-tjänst så jag vet var älskling är någonstans, och han får ta och snabba på nu om han ska slå sitt "rekord"! HEJA PÅ!

Lördag

Igår-kväll spenderades hos Emelie, med Lollo, Sophie och Tessan. Becci tittade bara in en stund .. Det blev det gamla vanliga; spel och tjöt! Mysigt!

Idag har jag fixat min balklänning. En svart med stenar på som skimrar i olika färger! I like it! Och jag gillar ännu mer att det är den min syster hade på sin bal! Ekonomiskt och härligt! Hennes roligheter kanske sitter kvar? Vem vet .. :D Den ska bara fixas till i ryggen lite, annars är den perfa!

älskling ska åka Vasaloppet imorgon så sitter han i bilen påväg till Mora just nu och jag blir ensam i helgen .. Buhu. Äsch, jag kanske ser honom på TV! Lycka till önskar jag dig (för 109348 gången?). Love you!

Ne, nu ska jag göra lite nytta! (eller bara göra något annat onödigt..)

CIAO!

Köpbegär.

Bijoux by Us Small Skulls-Ring
Den här ringen från MsBijoux (Bijoux by Us) är sjukt cool. Funderar på att klicka hem den .. Får se!

Allt är bara.. vitt?

Lalal lala lalala lalalallaaa.
det är ungefär vad jag kommer skriva idag. Kommer inte på något annat.

Vi åt kebab idag.. Busigt. Jag vill åka utomlands nu. Jag vet inte vad jag vill ha för hårfärg. Jag är trött.
Förstår ni att mitt liv är i kaos? Hehe, skämt åsido. Jag har det bra, men jag har helt enkelt ingen fantasi till något bra inlägg idag!

Ciao!


Vacker, eller vad?


Give me a smile!

Vill ni har er flera skratt? Kolla då in den här sidan, best of fragbite:
http://bestoffragbite.blogspot.com/

Så sjukt roliga inlägg finns det! Haha! Jag och älskling låg och skrattade åt det i förrgår. Det roliga är att Johans kompis är med!

Happy Lips!


Rekommenderar detta! Ger en fin glans samtidigt som läpparna mjuknas upp! Great! (Fast försvarets hudsalva är fortfarande nr1)

Byxdressen, hiss eller diss?


Byxdress har jag aldrig varit big fan av, men denna från Filippa K ser faktiskt rätt nice ut! Eller vad säger ni?
Däremot har jag nog inte lust att betala 1395kr för den ..


Det var droppen ..

Jag ogillar starkt skolan just nu, skolans synsätt, skolans makt över oss. Bara för att man alltid skött sig och varit duktig i skolan så måste man "ta hand" om de som inte gör det. Det har jag fått göra i hela min skolgång.. Alltid är det samma sak och det är alltid samma sorts personer som drabbas av det; vi som sköter oss.

Så nu tänker jag bara göra mina läxor halvdant, inte vara intresserad på lektioner och inte plugga inför prov, för då kanske jag kan få hjälp av de "bättre" och få den uppmärksamhet jag förtjänar.


RSS 2.0