Äntligen

Home sweet home! ;)
Fast gick ändå rätt smärtfritt hem idag. Gick mycket snabbare än vad det gjorde upp. Hmm, knasigt! Jaja, nu är jag här iaf. Sköööööönt.

Du är krossad och jag går fri

Hörde på vägen in till stan 
Fast ingen fatta, fatta jag 
En Woody Allen-tragedi 
Där du är krossad och jag går fri 
Du är krossad och jag går fri

Det handlar om dig 
Det handlar om mig 
Det handlar om dig 
Det handlar om mig

Du borde ta dina ord tillbaks 
För alla glömmer men inte jag 
Ser oss i smyg hålla hand i en taxibil 
Ser varje bild utan att jag vill 
Och allt jag skriver blir samma skit


Det handlar om dig 
Det handlar om mig 
Det handlar om dig 
Det handlar om mig 
Det handlar om dig 
Det handlar om mig 
Det handlar om dig 
Det handlar om mig

Fastän jag börjar från början
Så vill du aldrig släppa taget om mig 
Och fast jag bara vill glömma 
Så handlar alla mina låtar om dig

Det handlar om dig 
Det handlar om mig 
Det handlar om dig, det handlar om mig 
Det handlar om dig 
Jag tänker på dig 
Jag skriver om dig 
Jag tänker på dig

Det handlar om dig 
Det handlar om dig 
Och fast jag börjar från början 
Jag skriver om dig, alla mina låtar om dig 
Det handlar om dig

Hejdå ösd, hej gbg (om typ 10 timmar.....)

Då var man på väg hemåt igen.. Har åkt i en timma nu. Och det är redan hemskt. Folk klagar ju på "dagens ungdomar". Men jag vill säga att gamlingar är 100 gånger värre. Tanten tar ju fan upp allt utrymme för fötterna, hon trampade till och med på mig. Å jag är säkert dubbelt så lång som henne. Men nänä, du behöver väl det mer, du är ju gammal. Brukar låta så. Men okej, då har jag ett tips: åk inte tåg!!! Det tänker iaf inte jag göra mer.

Hur som helst, har haft en grrrym vecka i Östersund! Massvis med fest och mys med mina finaste pinglor! Sen är det ju självklart jättesynd att jag blev sjuk i fredags och är fortfarande det, men inte mycket att göra. Hann med ganska mycket på de dagarna innan! Och Eric saade kan jag se den 13 augusti i Skara så det löser ju sig det med ;) Jaja, hoppas ni alla östersundare haft en supervecka!! Nu hoppas jag bara att jag överlever tågresan hem så ses vi i höst!! ;) :love:

Big love

Hello allihopa!! :)

Haha försökte få ihop ett inlägg om gårdagen men det går inte, blir en hel novell. SÅ jag struntar i det. Vi hade görskoj i alla fall! :) Och jag hamnade till slut hos Jennifer och sov hos henne. Hennes klockan ringde vid halv 7 eller vad det var och det var så skönt att bara få sova vidare!! Vet inte riktigt om hon delar min åsikt, men men, haha. I alla fall. Idag är det påt igen. Andrea har varit här och jag lagade middag åt henne (!!!) och jag ska till henne vid 8 nu för att se Saade på Allsång på skansen. Kan ju inte bli en dålig kväll om man börjar den med att kolla in Saade liksom. Uppvärmning inför fredag ;) Sen möter vi upp Jenkan på stan (hon är på AW nu) och fortsätter där. Blir väl som igår. Om inte bättre ;) för vi kör ju faktiskt all-in, vi "säger ju det inte bara". Höhö, hint hint.

Nu ska jag göra mig iordning!!
Puss på er mina pinglor

(TÄNKTE LADDA UPP EN JÄTTESÖT BILD MEN INTERNET ÄR FÖR LÅNGSAMT SÅ HINNER INTE. SAADE BEFORE BLOGG YOU KNOW)

Love

Jaha, då var man tillbaka då. Överlevde helvetesresan till slut. Jenkan gjorde den sista biten riktigt rolig ju, hihi! Så mysigt att träffa min pingla igen. Och när vi gick av tåget var ju min andra pingla där också, Andrea. Så gosigt att träffa dem igen!! :) Så vi gick till Jenkan och bara satt och snackade skit i några timmar och sen gick jag och Andrea hem. Var lagom trött kan jag lova!

Men idag så är jag påt igen. Hade inte världens bästa start på morgonen men vad ska man göra? Glömma det och se till att få en bättre dag, yesss ;) Ska käka på Marité idag och sen blir det utgång, gööööttt!


KÄRLEK!

Sällskap

Asså fy vad äckliga folk är. Folk nyser i händerna (!!!) och hostar rätt ut i luften hela tiden. Världens jävla bakteriebomb. Ingen plats för en bakterierädd som jag. Men snart kommer jenkan på tåget, äntligen!!!!!!!

Helvetesjävlaskitresa.

Alltså jag går under snart.. Det här är ju helt sjukt!!!! Har så jävla ont i huvudet (men läkemedel får de ju inte sälja eller ge bort) och det finns inget skönt sätt att sova på. Och det tar sån jävla lång tid!! Jag gör aldrig om det här. Å nej kom på att jag måste hem med.. Fan!!! Jag kommer dö. Men efter denna veckan kommer jag aldrig i hela mitt liv åka tåg från Gbg till ÖSD. Inte ens om jag fick en miljon för det. Ååå det gör ont i ögonen, käkarna och allting på hela huvudet.. Buhu... :(

Segt som kola

Nu börjar jag ogilla SAS lite.. Dålig stil att inte köra några flyg i veckan. För fy fan vad segt det här är!! Och mer än hälften kvar.. Bläääää så tråkigt!! Borde vara olagligt att åka tåg så här långt...

Grått

Fräsch brud (eller?!) som inte packat än... Och nu ska jag äta. Får bli imorn istället ;)


Som vanligt

Hehe, oops, jag har inte packat än... typiskt.

Båtåk!


Godingar!!


Här har vi Bob! (båten har döpts till Bob)

Snutten innan han gjorde ett plattfall rätt ner i marken.. var riktigt hemskt faktiskt.. men han klarade sig med en bula. Tur att det inte var värre!



En som var överlycklig över att få köra! :)




Bobban!! ;)

Skevt

Jag mår illa över händelsen i Norge. Främst på ön. Minst 84 pers döda!!! Förstår ni?! Och sättet han gjort det på. Alltså.. Jag har inte ens ord för det. Det är så vidrigt. Lockat på ungdomarna och sen bara skjutit alla. Alla han såg. Unga människor!!! Hur kan man? För att de har en politisk åsikt han inte håller med om?! Fy fan säger jag bara. Fy fan. Mår illa.

21 år i fängelse kan han få. Det var max i detta fall. 21 år när man tagit död på runt 100 pers. Hur är det möjligt? Han är runt 50 när han kommer ut...Halva livet kvar. Helt sinnessjukt att han får så lite.. Det är ju nåt fel på straffen i så fall, alldeles för låga. Hoppas han får det förjävligt där inne iaf. Och när han kommer ut.

Sjuka värld

Alltså.. Bombattentatet i Oslo.. Helt sjukt. Kunde lika gärna varit här. Och på ön, där ett ungdomsparti var och en utklädd polis börjar skjuta så alla får gömma sig bland klippor och i vattnet och allt. Det är som en film... Fast det är verklighet. Helt jävla sjukt. Världen skrämmer mig.

Business

En affärsidé, två systrar, kontakter, ett gästrum över, lite cash och engagemang. Där är receptet. Ingridienserna finns. Visst ska vi kunna koka ihop det här storV? ;) (mer avslöjar jag inte)

Nu tjatar jag om honom igen..

Ååhååååhhåå!! Ikväll är det ju Frank igen!! Fast inte Frank, men Kinnaman. I The Killing!! Såå bra. Missade förra men spelade in reprisen som gick på natten i söndags. Bara det att fotbollsfanskapet hade fått förlängning och skit så hela tv-tablån hade förskjutits. Så när jag skulle kolla på det inspelade så var de första 45 minuterna det programmet som var innan The killing för boxern känner inte av förskjutningen.. Så såg bara typ 15 min. TYPISKT!! Men får hoppas att jag fattar lite ändå! Kan ju dräggla lite över Kinnaman ändå iofs, egentligen är det ju därför jag kollar på den ;)
Mums

Utkast: Juli 21, 2011

Fan vad trött jag är på reklam-kommentarer. Alltså folk som typ skriver i sitt namn, men sen länkar de bara till reklam. Det ska ju liksom länkas till deras blogg men det är sådana från försäkringsbolag, smsa låna och massa skit man kommer till. SLUTA KOMMENTERA!!!!! Jag klickar inte på det om jag inte vet vem personen är som skrivit så ni förlorar bara tid på det. Puckon. Sämsta jävla marknadsföringen jag sett. Irriterar mig bara ju.




Smsa Låna ([email protected]) om Lite efter alla andra:
Bra sida du har! Jag har läst igenom några av dina andra blogginlägg och jag diggar vad jag ser :).
IP: 173.208.46.101

Sigrid ([email protected]) om Igårkväll:
Schysst blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)


Här är 2 exempel. Sigrid liksom, då tror man att man kommer till hennes blogg om man klickar på Sigrid. Men nejnej, inte alls. Då kommer man till någon himla djurförsäkring (syns vilken adress som är länkad om man håller musen över länken, trycker alltså fortfarande inte på skiten). Liksom jaha? Tack men nej tack.

One day

Ytterligare en arbetsdag gjord. Gött är det. Bara en kvar innan minisemstern börjar!! Å jag längtar så efter mina guldpärlor hemma i Östersund. Ska bli såå mysigt. Och roligt. Jag har varnat dem för att de kommer få jobbiga bakfyllor på jobbet men det får de ta!! Har jag semester så får alla jag umgås med leva som att de har semester, så enkelt är det! ;) Och på torsdagen kommer Johans familj upp (fast utan Johan, de ska till Umeå men stannar en natt hos Johans mormor och morfar på Frösön) och då får vi våran soffa och våra fåtöljer!! WIIE!! Så skoj!! Men kommer bli mindre kul att få upp skiten, de är ju inte små.. Tur att man har ett biff-gym i samma byggnad ;) ska blinka lite med ögonen och se söt ut så bär de nog upp allt åt mig!

Nä, nu blire duschen och sen skulle vi åkt båt men regnet börjar komma in så det blir nog inte av. Typiskt. Jaja, så är det! Ciao ciao!


Är jag lik mig själv som liten? Hihi (älskar mitt egengjorda halsband, haha)

Bad day

Åh fyyyy vilken dag!! Stressat ihjäl och lite till ungefär. Blä!! Men skönt att vara hemma nu iaf och få vila!! Ser typ fram emot att sitta på ett tåg på söndag nu för då får jag vila, haha (har aldrig åkt upp tåg dit själv innan, bara gjort det en gång med Johan när vi skulle fjällvandra. Flyger alltid annars, men gick inga flyg nu.. har lite smått ångest att jag kommer dö av uttråkhet!!).
(hehe kan fortfarande inte iMac:ens bildprogram så har fortfarande inte fattat hur jag lägger alla bilderna i en bild? Därav skevheten ;))

Money money money

Kom på att jag nog inte visat min så fina plånbok jag fick för några veckor sedan! Jag såg den, ville ha den, var för snål för att köpa den, min syster märkte detta och tvingade pappa köpa den till mig. Hehe, glad blev jag iaf! Den är så fin!!

Teknik



Wow vilken cool iphone johan har...


Höhö! (du som inte fattar borde ta ett kliv in i 2000-talet)

Jag var helt slut idag på jobbet. Benen var som gummi. Men men, bara tre dagar kvar innan en veckas semester, tjihu!!! Så härligt det ska bli. Men det är då det. Nu är nu och jag sitter nu och kollar på Långben med mina småpluttar i soffan. Goseligos! :love: Ska åka båt sen också, wopido!

Smögen

En närmare titt på accessoarerna, tog på Adidasklockan också!


Den obligatoriska pappa-bilden. Från alla sorters semestrar är pappa med på ca 2 bilder från varje, och på samtliga sitter han med en öl i handen. Enda gången vi andra har kameran, haha.


Mums på min lunch!


Å jag fick äntligen en sån här tröja!! Så mysigt!

Ska ta bilder på allt annat som kom med mig hem också, nån gång ;)

Yes

Frank räddar situationen!!!!

Frank är saknad

Vad händer med Johan Falk-filmerna?!? Jag håller mig vaken och kollar på skiten för att få se Frank, men är han med?!!? Nä, bara i typ 5 sekunder denna gången med. Inte okej!!

Motsägelsefullt

Lite dubbla budskap kanske, men va fan, höhö. Ska ju bara till Floda , så orkade inte riktigt klä upp mig ;) Mamma och pappa är på väg hem förresten, de har köpt en liten båt nu, wopido! Och jag hungrar ihjäl så ska springa iväg till bilen nu för att gasa iväg till maten (dvs Johan, hoppas jag). Tar nog ett stopp hos Maja först också för att se deras nya kök (+ äta ballerina de vann på Liseberg). Får se om hon är hemma! Ha en fin kväll så länge alla fina!

Här ska man va

Smögen är avklarat, så jävla gött. Västkusten är bannemej något av det bästa jag vet. Alltid knallblå himmel! Och har köpt massa fina grejor, visar sen. Nu är vi på väg till Tjörn och sen skulle vi till Åsa tror jag. Wiie!

Smögen

I avklippta jeans från Levi's, tröja från Zoul MQ och mobilväska från Cream drar jag med mamma och pappa till Smögen för mys. Efter det blir det båtkollande då pappa blivit en vettig människa igen och ska köpa båt. Fick båtplats igår, tjihu.

Grattis mamma

Åååhhh de goda nyheterna bara fortsätter!!! Min världens bästa mamma är så bäst!! Får nog inte riktigt avslöja förrän på måndag men är så sjukt stolt!! Det här är du värd mammi!!

HP

Hej hej! Lite dålig update här men va fan, det är sommar (=regn). Jag är glad för många idag, min älskling kom in på sin nya linje han sökt så han slipper barnlinjen han gått nu (idrottsvetenskap). Lärarna där har verkligen gjort hela linjen så oseriös och meninglös för dem så det är inte klokt. Sen att folk i klassen typ klagar för att de har "för mycket att göra" när alla andra linjer har minst lika mycket om inte mer utan att klaga gör ju inte saken bättre. I alla fall, nog om det. Det han ska läsa nu är sjuksköterska (manligt, jag vet) för att senare bli typ ambulanssköterska eller fjällräddningssnubbe eller liknande, det får ni fråga honom om om ni vill veta mer exakt. Och Sophie kom också in på sitt och ja, massa skoj! Kan ju passa på att berätta om det där på jobbet som hände när jag var så glad åt en.


Det är en som heter David på mitt jobb. Han är 35 (men beter sig som 25 ;)) och har jobbat på lagret länge, var lageransvarig och allt. Han tog tjänsteledigt för cirka 2 år sedan för att plugga upp sina betyg på komvux och sedan söka in på polishögskolan. Tyvärr kom han inte in men han har sökt år efter det också. Så han gav upp det mentalt och tog jobb som innesälj och skulle liksom "bli vuxen" på företaget då. Så ska han bli pappa i december också och så där så han stadgade sig verkligen i livet. Men så för en vecka sedan fick han ett samtal där en rekryterare säger: du har kommit in på polishögskolan i Umeå, du har 3 timmar på dig att tacka ja. Med en gravid sambo i Göteborg blev han såklart fundersam men han kände innerst inne att det är här once in a lifetime. Han kan inte tacka nej. Men han ringer tjejen då och frågar om hennes åsikt varav hon reagerar exakt som man ska, förklarar att du måste göra det här. Det är vad han vill göra och du måste göra det för dig själv. Så han tackar ja. Och han ska bli polis. Så himla skoj för han är världens bästa polis tror jag. Han är så äckligt vältränad så det finns inte, han planerar sin mat per gram alltså. En matsked olja efter maten för man kan inte ha det på maten för då kan man missa en liten liten skvätt. Ja, den nivån är det på, jag skojar inte. Och han är så snäll. Så otroligt snäll och rättvis. Så det blev jag superglad över. Men, det blev en otroligt rolig följd på det hela och det var att Patrik på lagret då blev erbjuden Davids tjänst på innesälj. Och Patrik var så glad, det var så sjukt kul att se hur glad han var. Så dubbel lycka, man kan ju inte annat än att bli varm i hjärtat liksom! Så grattis till er, ni är värda det där!
Nu drar jag till Floda för att käka hos Johan och sen blir det....... HARRY POTTER!!!!!!!!!!!!!

En liten räddare

Blä har varit en hemsk dag på jobbet idag... vårat system har typ legat nere så inget har funkat. Och när det väl funkade kom allt på en gång och man fick stressa som en galning. Inte cool. Men en bra sak har ändå hänt idag....... min iPhone har kommit, tjihuuuuu!! Ska bara få igång den nu, haha. Wish me luck ;)

Frank

Attans, Frank (joel kinnaman) var bara med i en superkort scen i den här filmen... typiskt, det är ju han man vill se! Jaja, nu blire sängen, är tröttare än tröttast! God natt!

Yes

Yeess, Johan Falk idag!! Hur kunde jag glömma det för en stund? Kvällen är räddad!


Lite efter alla andra

Tjabba tjena hallå.. eller något sådant ;) Nu är man hemma från jobbet, och mamma och pappa har åkt till Stockholm för att bo på något slott och schteka. Vissa har det bra. Och Johan jobbar fortfarande. Och jag är för trött för att hitta på nåt, ska nog bara slappa och läsa. Håller på att försöka läsa ut Harry Potter 7 innan torsdag då vi ska se filmen nämligen och har hittat en grym sak ungefär 10 år efter alla andra, nämligen ljudbok. Så nu lyssnar jag på kapitlen när jag jobbar istället. Smart va? :)
Eftersom jag har så tråkiga kläder och inte kan klä upp mig på jobbet så gillar jag att ta på mig lite roliga kläder efter jobbet och duschen. Idag åkte skinnshortsen på igen med en tight klänning som får funka som ett linne.

Here we go again

Ändrade planer. Jonte spydde i bilen. Riktigt mycket. Så jag åker tåg hem nu (vägrar åka en meter till i den bilen) medan de andra åker bil hem. Jag har panik, precis som när Johan var sjuk. Jag dör om det är magsjuka. Jag orkar inte. Fan.

Lisse

Nu drar jag till Liseberg med familjen (alltså inklusive min syster och barnen)! I min hatt! ;) ha en fin dag allihiopa!!

Jag vet att ni älskar det











"Alla kan ju inte vara som Saade liksom, och få allt. Utseende, sången, dansen, kroppen. Vissa måste ju få jobba lite" ;) (faktiskt inte jag som sa det, haha)

walking

Patrik (som förövrigt är 87:a, skulle ju fråga idag :p) hade haft stegräknare på sig några dagar här. Vi går runt 7km varje dag. Med stålhätteskor som väger ca 600-700 gram var. Och så lyfter vi ju en del också (inte för att jag tar de tunga sakerna, men ändå, haha). Helt ok träning per dag ändå, som man gör utan att tänka på det liksom.

HP

Harry Potter and the Deathly Hallows 2
Ja, nästa torsdag ska vi gå alltså. It's the end of a frekin' awesome era!! Vi 90-talister har ju växt upp med det här, lite knäppt att det tar slut nästa vecka, men ska också bli sjukt spännande. Håller faktiskt på att läsa boken nu på engelska, bara för att. Haha. Ja, när det gäller HP är jag en sann nörd.

 


Hard work work

Kom precis hem från jobbet. Go dag idag. Onsdagar = mycket att göra = behöver inte inventera ;) Och fick reda på en jätterolig sak, men ska inte berätta det än då det kanske inte riktigt är officiellt. Men otroligt glad har jag blivit idag i alla fall, åt en på jobbet! :)

Vet ni förresten vad Tools Momentum är för något? Kan ju passa på att göra lite marknadsföring  här (haha, nä får inte betalt för det här). 1997 gick 4 företag, Sesemic, Järn & Maskin, Kulan Väst och Kulan Syd ihop till ett företag. Det nya namnet blev då Momentum vilket betyder kraft satt i rörelse. 2004 blev Momentum förvärvade av den börsnoterade koncernen B&B Tools AB och 2008 lades Tools till framför Momentum i företagsnamnet.


Tools Momentum är idag en av Sveriges ledande leverantörer av industrikomponenter med lokal lagerhållning och försäljning på runt 30 orter runt om i Sverige samt dotterbolag i Norge och Danmark. Företagets sortiment omfattar produkter inom affärsområdena lager, tätningar, transmission, automation, industrigummi och smörjmedel. Produktsortimentet omfattar över 100 000 artiklar.



Här finns vi
Det trodde ni inte att jag jobbade med va? En liten tjej som jag. Lite udda kanske, men jag älskar faktiskt mitt jobb. Jag tror det är svårt att hitta en bättre arbetsplats i framtiden om jag ska vara ärlig. Vd:n (som nu inte längre är VD för han ville trappa ner/bli VD för en del istället för alltihop) som varit med från början av skapandet av företaget är så ödmjuk och på jorden, trots att han är i toppen i företagsvärlden. Och sådant gillar jag skarpt. Sedan har jag världens roligaste arbetskamrater också. Putte är i 24-års åldern och störtskön. Men sen alla andra innesäljare och utesäljare är ju för sköna. Lasses historier, Brittens näsvisiga kommentarer, Andres suckande när det plingar i butiken osv är ju sånt som gör det mer än värt att gå till jobbet. Jag trivs som fisken i vattnet. Och därför kommer det bli svårt om jag vill söka jobb i Östersund nästa sommar. Men har hört förslaget att öppna en filial i Östersund, haha. Vore la något? Typ enda staden Tools momentum inte finns i ju? Fast finns ju inte riktigt en tillräcklig marknad där. Men ändå, hade varit ballt. Så kan jag bli ekonomiansvarig. Ska nog snacka med Tony imorgon.... Milko som huvudkund(/enda kund?) haha, nä jag skojar bara. Men hade ändå varit skoj!




Och nu vet ni lite om Tools Momentum, det var väl intressant? ;) Nu ska jag duscha, och sen laga korv stroganoff! Jennifer, visst blir du avis??



Mac vs. Microsoft: 0-1

Som sagt, allt går fel idag. Tänkte ändå vara lite kreativ och slänga ihop ett litet kollage med bilder till bloggen. Men pappa har ju köpt en Mac för några dagar sedan så photoshop är inte installerat längre. OCH VART FAN ÄR PAINT? 1 -0 till Microsoft. Visst, iPhoto finns, men jag fattade inte ens hur man gjorde så att flera bilder hamnade i samma dokument där? Världens sämsta dag.

Nu skulle jag hämta en bild från google också men man kan tydligen inte högerklicka och spara eller kopiera bilden? Och printscreen-knapp finns ju såklart inte på tangentbordet. Suck, suck och åter suck! Så kunde jag göra något kommando läste jag nu på nån sida så att det printscreenades. Men vart ska man då klistra in bilden undrar jag? PAINT FINNS JU INTE?!

Jag tror inte ni förstår vilket dåligt humör jag är på. Är trött och grinig över precis ALLT!  Är verkligen riktigt nere. Världen är uppochner. Får lyssna på lite Saade så blir allt nog bättre! ;)


Ska iaf fira min älskling lite idag igen, fast inte i Floda utan Lerum. Får försöka le litegranna. PUSS


ÅÅÅÅHHHHH NU BLEV DET GENAST BÄTTRE!! JOHAN KOM HIT MED....... BIOBILJETTER TILL HARRY POTTER!!! TJIHUUUUU!!!!!!

Felfelfel

Är på så sjukt dåligt humör. Vet inte varför, men inget går min väg idag bara. Så nä, bloggar inge mer idag. Är inte sugen på bloggning alls just nu faktiskt så kanske vaskar det ett tag. Jaja, ha en fin kväll iaf!

Vad är det för iq-befriade folk man delar jord med?

Jävla idiot-3 och jävla idiot-posten. Sa till han i butiken att han skulle skicka min nya iPhone 4 till pappa för skickar man den till mig så går adressändringen in och den åker till Östersund. Jag såg när han skrev c/o Ove Dahlin (ja han stavade Owe med v), men ändå blir det fel, nån måste missat den detaljen trots att jag sa det typ 10 ggr. Den är i Ånge nu på väg till ÖSD alltså. PUCKON! Och vet ni vad det värsta är? Att jag va så trött på sådana här fel att jag fixade en tillfällig adressändring under sommaren som började gälla idag!! Men det har posten också missat... typiskt. Har iaf snackat med dem nu och förhoppningsvis kommer den på torsdag eller fredag. Litar inte alls på det, men blir det senare än så kommer dem få se på fan, eftersom han i butiken var säker på att jag skulle få den förra fredagen.

Har förövrigt börjat jobba idag, gött. Och min älskling fyller 20 år. Grattisgrattis :) :love:

Myggor

Det här är ju helt sjukt!! Ser ni eller? Myggbett alltihop!! Och det kliar. Fy i helvete vad det kliar. Håller på att gå under. Men de värsta sitter på halsen, för de gör typ ont..  Och mina ben har kliat som satan nu på morgonen men de börjar lägga sig nu. Och armarna kliar så mycket så hela min bränna klias bort typ, haha.

Varför har jag längtat efter sommaren för??


Igårkväll

Hasse schteker

Ett tips: skär citronen till tequilan innan allt har börjat! Annars slutar det så här.. och inget plåster fanns heller.. men silvertejp fixar allt!

Å JP rakade benen....

Blev supersnyggt!

Fin kväll, fast inte kul dagen efter.. för då kom myggbetten fram!! Har myggbett över precis hela mig. Fy farao, aldrig varit med om värre. HEMSKT!! (förresten så kan jag tillägga till mormor och morfar att jag inte röker, det var Johan och några grabbar som hade köpt cigarrer för skojs skull bara ;))


Bröllop

Jag hoppas ni alla kollar på Monaco-bröllopet? Jag och mamma är iaf bänkade framför tv:n nu!! Våra prinsessor är ju bara för fina!!

Mobilblogg

Efter att ha ätit sushi idag igen och sen varit en sväng på allum med Maria och kidsen har jag nu hamnat hos shawn med lite folk för lite soft sommarparty/schtek. Mysigt!

RSS 2.0