Dålig uppdatering och jag är en nörd

Vad dålig jag har blivit på det här med att blogga.. Tar mig aldrig tid till det. Jaja, det får bli uppdateringar när jag känner för det. Just nu ör det sy grymt mycket att göra bara. Mycket i skolan, håller på att ta körkort, ska hinna träningar, umgås och ha ett liv. Det är svårt...

Men idag gjorde jag mig lite glad iaf. Jag köpte The Sims 3. OMG vilken nörd jag är, haha! Jaja, kul är det iaf!


PROVISORISK HEADER!

Det kommer en ny förr eller senare. Blä vad fult det blev nu, men jag har inte tid att fixa en bra nu..

Robert Pattinsons röst gör så jag smälter!

Hans röst.. Det finns nog inte mycket vackrare..


Genom dina ögon

Twilight-nörd som jag är så tänkte jag att jag skulle läsa Stephanie Meyers bok "Genom dina ögon". hon skriver ju så fantastiskt i Twilight-serien så det kan väl inte gå fel den här gången? Hoppas inte det iaf!


Shopping!

Idag var jag och shoppade med min syster och systerson. För att skydda mitt hår så köpte jag en glansspray ifrån Matrix som är bra för färgat hår! Har haft den innan och den är underbar, men den höll på att ta slut så jag köpte en ny!Köpte även 2 badbomber på NK Lush, så det blir massa mys ikväll och i veckan! Sedan hittade jag en present till Patrik, men det kan jag inte skriva här vad det är för något! Hihi! Ne, nu ska jag titta på Wall-e och skriva en filmanalys på den! Wish me luck!

Färgat håret!

Igår blev jag mörkbrun i håret, yay! Blev mörkare än jag trodde, men det trivs jag bättre i! Är dock bara en toning så det försvinner snart. Men nu vet jag att jag trivs i det så då får frisören fixa det åt mig om några veckor!


RESULTAT:

BodyCombat!

Idag tränade jag BodyCombat, vilket är en kampsportsblandning; karate, thai-box osv. Det var otroligt jobbigt, men jag riktigt kände vad bra det var för min klena kropp. Behöver bygga lite muskler för helt ärligt så är jag rktigt svag... Roligt var det också och energin pumpade! Det är ett pass jag definitivt kommer fortsätta med!Handkräm!


Mste bara rekommendera denna produkt; LdB handkräm som även ska stärka naglarna.
Den återfuktar bra, händerna känns fräscha och mina naglar har fått mer glans! Toppen!

Filmkunskap!

Sitter på lektion och tittar på filmen Edward Scissorhand eller något (har filmkunskap). Riktigt bra film än så länge, känns som den blir knäpp snart.. Jaja, får se! Ska träna när jag kommer hem så skriver roligare inlägg ikväll eller imorgon! Ciao!

Dagens outfitZebra och leopardmönster tycker jag är helt rätt just nu!
Denna tunika är ifrån Vila.

Mitt armband!

Kan starta med att berätta att vid förra veckan hamnade mitt favoritarmband i brevlådan, tack vare Engla, då jag vann i hennes julkalender! Förstår ni hur glad jag blev? Så här ser det ut:
Okej, det syns inte jättebra, men men.
Det är ifrån Disney Couture och finns att köpas hos Kyssjohanna för 650 kr. (Rea nu=450kr)

Ny start!

Nu kör jag igång bloggen igen, men lite annorlunda. Mindre fokus på mig, mer fokus på allt runt omkring. Enjoy!
RSS 2.0