A dream is a wish your heart makes

Jag drömde sådana mysiga drömmar inatt så det var jobbigt att vakna. Ville inte vakna. Hatar när det är så. Fast det är ändå bättre med bra drömmar än mardrömmar. Jag har sådana sjuka mardrömmar ibland alltså. Men inte med monster och sånt. Utan jag har två återkommande drömmar som jag drömt massvis med gånger:

Den första är att jag springer så fort jag kan, men jag kommer inte framåt. Eller jag kommer framåt, men det är i snigelfart. Och jag tar i så mycket jag kan men det går ändå lika långsamt.. Skitläskigt. Den andra är liknande, men det är att jag ska slå ett telefonnummer och varje gång jag försöker slå det så blir det fel. Det går inte att få till rätt siffror. Det är och hemskt. Och ganska liknande dröm kanske. Någon psykolog som kan tyda drömmar? Haha! ;)

Jaja, så kan det vara. Har inte drömt de på länge i alla fall, just nu är det bara fina drömmar :) Nyår idag förresten. Firas med fina vänner och jag hoppas det kommer bli grymt. Men jag hade gärna haft mina pärlor Jennifer och Andrea med mig dock. Jag saknar er änna allt för mycket nu!



Today

Dagen i korthet:

-Jag har varit utan telefon hela dagen och är det fortfarande (jobbigare än man tror..)
-Jag har klippt mig och färgat håret
-Jag har passat Rasmus och Jonken tillsammans med älskling
-Jag har pluggat och gör det fortfarande
-Jag har snorat och slemmat konstant.

Bra dag. Glömde datorn hos Johan också så kan fortfarande inte lägga in bilder. Telefonen är ju där också iofs (och död) så det hade inte spelat nån roll om jag kommit ihåg datorn. Allt jag har här är laddaren. Komsi, komsi telefonen..

The city

Puh.. En dags shopping till. Helt otroligt. Denna gången tog vi oss an Nordstan. Och visst var det mycket folk, men det var inte så farligt ändå. Det funkade och vi hittade massa bra saker. Jag sitter hos Johan nu och har tyvärr ingen kabel till telefonen så jag kan inte lägga in några bilder, men det får ni se någon annan dag!

Efter stan begav vi oss till Floda för att leka med Musse som vi lovat. Och vi lekte att vi var i Turkiet, vi spelade Toy story memory, spelade fotbollsspel och massa skojsigt. Men nu är vi hos Johan, jag har pluggat en del och nu ska vi äta. Jag är vrålhungrig!!



Och just det, det kan bli så att våra grannar i Östersund får en heeeeelt ny standard om ett tag. Kanske. Så himla roligt hade det varit. Men vi vet inget än, så det håller vi tyst om så länge ;) Ha en fin kväll allihopa!

Big bang!

Johan har fått mig at ändra åsikt. Helt plötsligt gillar jag serien The Big Bang Theory. Så otroligt roligt, siter och småskrattar för mig själv flera gånger under avsnitten. Tur att han fick säsong 1 av mig i julklapp så vi kan titta ett tag nu! Wie!


Shopping

Nu har man besökt Alingsås också. Huvudmålet var att kolla glasögon. Tråkigt som attans tänkte jag. Men det var faktiskt kul. Hittade i alla fall ett par som var riktigt snygga och två andra som "bara" var snygga. Men eftersom leveranstiden från deras leverantör i England var så lång nu (pga röda dagar och snökaos) så var det enklare om jag beställde från Östersund. Men jag tog i alla fall "id-nummer" på bågarna som jag ville ha. Ska försöka hitta det perfekta andra paret också, känns bra att ha två. Jaja, nog om det.

Det roligaste var den andra shoppingen. Fick med mig hem ett par jeans från esprit, en tröja från MQ, en spetsskjorta från Kappahl, en ful fast ändå söt "prydnadsmjuk-hund" som ska ligga i sängen från Village och en bok som både jag och Johan vill läsa. Spännande.



Nu ska jag plugga! Tjoho.. not.

Tandis

Wow, Robin Hood var grym! Eller nej just det ja, jag somnade som en sten direkt efter maten och sov hela kvällen så jag såg inte filmen. Fast jag gick upp tidigt för jag kom på att jag skulle till tandläkaren vid 10 idag. I Lerum. Jag var i Floda. Och ingen bil (klantigt att jag sa till mamma att jag inte behövde hennes bil när hon frågade. Hade helt glömt av..). Så fick ta bussen och chansa på att det fanns några kronor kvar på busskorten och visst fanns det det. Så nu har jag varit hos tandläkaren och jag hade så fina tänder så :) inga problem!

Nu ska jag kurera mig. Ligga under filten i soffan, sova, titta på tv och bara bli frisk så jag kan orka plugga snart. Får försöka sätta mig med det imorgon. Idag mår jag faktiskt för dåligt.. Men det löser sig!



Pigg? Nja.. Halstabletterna får rädda mig idag!

Typiskt.

Usch, nu har halsen tjocknat igen helt, huvudet pumpar och hela kroppen är halvt död.. Ligger i soffan nu medan Johan lagar mat, så skönt. Och ikväll ska vi äntligen se Robin Hood-filmen :) Och just det, jag hittade min nyårsklänning idag, så nu är jag glad. Bilder får ni någon annan gång, jag orkar inte nu.

Hoppas ni får en fin kväll allihopa.

Mys och stoj

Goddag allihopa!
Morgonen började med att passa lille Jonken. Mycket mysigt om ni frågar mig. Han var lite grinig idag, men när han är på bra humör så väger det ändå upp för då är han så himla härlig! Sen kom även lille Musse såklart. Då vart det bus och lek på hög nivå, såklart. Vi byggde koja, åkte båt, gömde oss för Johan och massa skoj. Det är superkul, men man blir rätt trött faktiskt. Men det dämpar vi med lite mellandagsrea på Allum. Knö på lite folk är aldrig fel, haha.

Skriver roligare senare, om jag inte blivit nedtrampad av någon galen rea-människa. Jag gillar faktiskt inte reor egentligen, i alla fall inte när folk är galna. River och kastar saker överallt. Nästan så jag hellre betalar fullpris för att slippa all röra och all hets då. Fast nej juste, jag är ju student nu. Då måste man kanske gillar reor? Jobbigt.. Jaja, skippar ju Nordstan i alla fall, där är det värre. Så det kanske är okej på Allum, får hoppas.






Snökula

Sedan jag var liten har jag varit helt förtjust i snökulor. Såna man vänder uppochner och så snöar det liksom. Och eftersom min mamma är så fin så hade hon såklart köpt en sån till mig. Hon skulle skicka upp den när de skickade upp alla andra julgrejor så den kunde stå i lägenheten, men de glömde det så fick den dagen innan julafton som liten extragrej. Så gulligt. Och så fin va den. Det är glitter som faller och det ramlar inte ner direkt som på många andra utan det flyger omkring jättelänge. Så mysigt.


(färgerna är fina i verkligheten och glittret syns knappt på bilden, men ni fattar grejen)

Mitt roligaste videoinlägg någonsin!

HAHAHAHAH
När man spelar Kinect så filmar den en själv under tiden man spelar också och efteråt får man se små klipp och kort på sig själv från när man spelat. Då hade de självklart spelat in när jag gjorde världens bananhalkning när vi spelade fotboll. Så här såg det ut:


Hahahah! Smidigt värre. När vi spelade Wii blev jag knockad i huvudet av Johan och fick världens bula och nu försvinner golvet under fötterna på mig. TV-spel är nog inte för mig trots allt. Haha. Men shit vad kul den här grejen var. Vi spelar hela tiden och skrattar som bara den!

KINECT!

Åkte till Bäckebol idag för elgiganten och Mediamarkt. Det öppnade 8 och vi var där 8:15. Då var det typ fullt på parkeringen, haha. Kö in till Elgiganten och kö genom heeeela butiken. Så det blev Mediamarkt som fick våran shopping, trots ungefär 25 miniuters kö ;) Men det gjorde inget, för vi fick oss i alla fall ett... KINECT! SÅ SKOJ! Johan provar på pappas xbox just nu, och det är superkul!


Wie! Tack mormor och morfar, det här blev eran julklapp till oss ;)

Jul

Julaftonen igår var toppenbra. Musse var mysigast i världen hela dagen! Vi åkte pulka, åt god mat, lekte massa, klämde på julklappar, myste och tittade på kalle såklart! Gosigt. När tomten kom var det lite läskigt när han knackade på dörren men sen blev han jättesnäll, så det var ju bra. Hihi.


Titta vilken fint armband jag fick av musse och jonte! Så fina!

Chokladtomten är ett måste i julstrumpan tillsammans med morgonpaketet!


Det här fanns i strumpan också!

Fick självklart massa andra grejor. Min tavla, en jacka, tacoset, pengar och massa annat. Men jag orkar inte ta kort på allt direkt, hehe! Det viktigaste var ju faktiskt att få träffa hela familjen igen. Nu när man bor borta blir julen faktiskt mer än julklappar, tro det eller ej ;)



God jul!

Passar på att säga god jul nu! Kommer inte blogga imorgon(/idag) vilket ni nog förstår, hehe!
Men ha en toppendag och glöm inte att vara snäll mot tomten!

GOD JUL!

Knorren

Har varit i Alingsås nu och hälsat på mormor och morfar. Mysigt som bara den att se dem igen. Men tråkigt att mormor är sjuk och hostar medan morfar är nyopererad i knät.. Men får hoppas att de bestämmer sig till 100 % att komma till oss imorgon!

Nu spelar Johan Wii medan jag halvligger i soffan och bloggar medan mamma och pappa lagar mat. Då är det som det ska igen, haha! Men ska titta på Julkalendern nu faktiskt, tog sovmorgon imorse! Och just det, förlåt Rasmus för att vi inte hunnit åka pulka ihop idag.. Men imorgon är vi tillsammans heeela dagen lång, ok?


Nu blir det Den Gyllene Knorren. Undra hur det går för dem.. Hmm.. ;)

Hemmahemma

Är äntligen hemma nu. Flygen var försenade en del, men det löste sig ändå. Har faktiskt varit hemma ett tag nu, har pussat på musse, ätit pizza och tittat på morden i Sandhamn. Mysigt! Nu är ju Internet bra här hemma också så lägger upp bilderna jag ville lägga upp förut!


Jennifers fina tavla hon gjort!


Haha, var bara tvungen. Mor Emmas hemkok, varför inte?


Åh vilken fin stad man lämnade idag! Men ändå skönt att vara hemmahemma!

Nu ska jag dricka kallt vatten, från kranen! ;) Och sen sova. God natt allihopa!

Tidsinställt inlägg!

Ja, nu är jag ju förhoppningsvis i luften om allt har gått som det ska. Hoppas att vädret inte krånglar, men det borde det inte. Inte hr uppe i alla fall. Det är i så fall mellan Arlanda och Landvetter. Men är hellre fast i Sthlm än här faktiskt. Då kan man ändå ta in på hotell och fira jul där, haha. Vad pessimistisk jag är, klart vi kommer hela vägen hem!  Jag hoppas att Andrea och Jennifers pojkar har kört ordentligt i snön också och kommit fram ordentligt. Men det har ni, right? Klart ni har! Hihi.

Snart får jag träffa min familj som jag saknat så. Blir nog pappi som hämtar mig, men jag ska köra hem. Är så sjukt sugen på att köra bil. Kommer köra hela tiden när jag är hemma. Så skoj. Jaja, skulle bara säga hej och om jag kraschar så vet ni att jag älskar er!

PUSS!

Äntligen den 22e


Andrea hade gjort bästa-vänner armband till oss alla tre igår. Så gulligt!

Hade tänkt ladda upp massa fler bilder men Internet tyckte tydligen annorlunda. Skönt att man snart är hemma och har Internet som fungerar. Och vatten man kan dricka. Gött.

Dagens outfit junior


Han kanske borde starta en blogg trots allt? Han har ju posen. FÖRRESTEN: ÄLSKLING, IMORGON SES VI!
Självklart Marias bild

Minijul

Nu har världens finaste vänner varit här opch vi har firat minijul. Vi skiljs ju faktiskt åt imorgon. Andrea till Katrineholm, Jennifer till Ljusdal och lilla jag till Lerum. Så vi var ju tvungna att ha en myskväll innan. Vi bytte julklappar (ni ska få se sen) och hade allmänt mys. Men jag saknar er nästan redan alltså...

Och nu ska jag packa, det gör inte saken bättre. Fy vad jag hatar att packa. Har ju 3000 saker jag behöver/vill ha med mig, men det går ju inte riktigt. Och väljer jag bort något kommer jag säkert vilja ha just det när jag väl är hemma. Jobbigt läge. Jaja, det får väl lösas. Imorgon blir det städning också, vill ju inte komma hem till en smutsig lägenhet sen. Så kan inte direkt räkna med en sovmorgon heller..

Johans familj är på väg upp med tåg nu också, de ska fira jul på Frösön med Johans mormor och morfar i år. Får hoppas att det inte blir jätteförsenat, så vi hinner umgås med dem lite innan vi åker. Men nu är det tvätt som ska vikas och väskor som ska packas. Hörs imorgon! ;)

Oj, vilken osammanhängande text, men var ju tvungen att uppdatera mig lite så ni vet vad som händer. Haha!

Classy





Tick tock

Nu vänder det igen. Skolan går bra och jag mår så sjukt bra. Är så lycklig idag, och jag vet inte varför. Troligen för att jag vet att om två dagar har jag redan varit i luften och landat på Landvetter för längesen, har kanske somnat tillsammans med Musse eller bara julstökat med mamma och pappa. Vilken lycka. Hihi!

Imorgon är sista pluggdagen jag och gruppen har tillsammans innan vi skiljs åt. Visst, vi har mycket kvar att göra, men vi har en stomme nu. Och det känns bra, för då kan man ta ledigt med gott samvete den 23-26. Sen den 31/1 också såklart. Underbart! Nu ropar nu älskling på mig, han har en överraskning. Hm, spännande, haha. Jaja.

Ha en fin kväll i alla fall, eller god natt kanske jag borde säga nu  när jag såg vad klockan var. Oops. Jaja, sov så gott!

Fjärde

Varför känns det alltid som att klockan ringer 2 minuter efter att man somnat? Galet. Jaja, idag blir det megaplugg igen, bara två hela pluggdagar kvar nu så. Får hoppas att flygen går som de ska när vi ska hem på onsdag i alla fall, för nu är jag så taggad på att komma hem. Igår var vi på Frösön hos Johans mormor och morrfar och hälsade på. Jag har ju inte haft tid att träffa dem sen vi typ flyttade hit, så nu fick jag ta mig tid innan vi åker hem. Blev lite minijul med fika och mys så det var skönt att vi kom dit. Behövde nog lite miljöombyte eftersom vi pluggat hos mig hela dagen! Så det var behövligt.

Men nu börjar plugget igen. Hoppas ni har en bra dag allihopa, och att den är lite lugnare än vår.
Och glöm inte att tända fjärde ljuset!

Så jävla bra!!!!

EM-final, säger bara det.


Källa

Andrea taggade till, så visst fick vi som vi ville!

Efter en hel dags plugg + härligt resultat på tentan = UTGÅNG NU!
Så härligt. Nu kör vi!



Skype



Skype-samtal när man sitter mittemot varann är ju aldrig fel ;)

Affärsplan

Dålig bloggning. Anledning: extremt plugg! Vi skriver en affärsplan och tänker jobba från morgon till kväll varje dag tills vi åker hem för att inte behöva ha dåligt samvete av att ta ledigt på julafton. Ja, så illa är det. Det ska in den 6:e januari, och jag kommer hem den 4:e. De andra kommer hem ännu senare. Så de här dagarna är enda chansen vi har att jobba tillsammans.

Så ni kör vi.
Heja Segebadenpulkan! (kan ju lika gärna göra lite reklam)


Snart frihet...

Canal+ borta också...

AAAAHHHHHHH
Inte ens Canal+ funkar ju!!!!!!!!!!!!!!! Skit också. Nu rymmer jag till Jennifer sen och kollar på Desperate Housewives iaf. Skönt att det funkar hos henne!

Varför just de kanalerna just idag?

JAG BLIR GALEN!!!!!!!!!!!!!!!
Kanal5 och TV3 funkar inte!! Och det är fler som har problem med det tydligen. Men det är ju Desperate Housewives idag. Så jävla typiskt. Jag blir så arg. Jag hatar den här staden, allt går bara fel just nu. Skönt att få komma hem. Mamma och pappa spelar in Desperate åt mig iaf så jag får se det hemma i Lerum. Och där kan jag ju dricka vatten också. Fy satan vad härligt. Rena semestern.

Jajam får ju se handbollen nu i alla fall. Alltid nåt.

Kan inte ens se ordentligt.

Gjorde en synundersökning idag. Skulle jag aldrig ha gjort.. För nu ska man helt plötsligt ha glasögon. Japp, kul.. Översynt vart jag och jag ser ut som jag vet inte vad i glasögon. Kommer ta mig 8 veckor innan jag ens hittat ett par bågar jag kan se lite normal ut i. Typiskt. Jaja, huvudvärken kanske försvinner i alla fall.  Och hon sa att jag ska använda dem så mycket som möjligt, men att det är viktigast när jag ska läsa och vara på föreläsningar och sådär. Så känner jag mig rätt kommer ni inte se mig i glasögon på stan i alla fall! Töntig jag är.

Anyways. Har slått in massa julklappar nu, är bara två kvar. Och en av dem är beställd på Internet. Synd att Musses present inte finns någonstans. Helt borta både på Internet och i butik. Typiskt att det inte finns någon Toys'R'Us eller BR här. Jaja, få försöka hitta en lösning.

Nu ska jag göra egengjorda köttbullar , mums!


Jag älskar dig


När Maria och Musse sitter och rimmar på namn så kommer de till Emma och såklart säger han då Emma Pemma Fågelskrämma.

Så frågar Maria: Tänker du på Emma ofta?
Musse: Ja..
Maria: Vad tänker du på då då?
Musse: Att hon ska komma hem...

Alltså helt otroligt vilken fin kille! Och ännu sötare är att när han såg en tjej som han är kär i (Thea) ha utsläppt hår istället för i en tofs som hon brukar så sa han lite snällt till Maria helt plötsligt: Mamma.. idag ser Thea ut som min Emma.. ÅH, älskling! Jag saknar dig så mycket, och snart kommer jag hem och ska pussa på dig och busa med dig som aldrig förr!

(tidsinställt inlägg, är hos Jennifer nu!)

Motiverande

Föreläsning 9-12. Hem, laga lunch. Sen iväg till Therese med Jennifer och Andrea för att plugga lite. Har ju ett grupparbete igång nu där vi ska skriva en affärsplan till ett företag. Och de kommer alltså sedan plocka ut lite bitar här och där och förhoppningsvis använda det i verkligheten. Så otroligt roligt, och det hade ju varit så peppande och motiverande om de faktiskt gillade ens idéer. Men nog om det!

Jag ska till Jennifer sen vid 8. Andrea kommer dit halv 8, för de ska titta på halv 8 hos mig. Men eftersom jag inte är lika mogen så ska jag titta på Paradise Hotel först, haha! Måste ju må lite bättre i mig själv idag kanske ;) Jaja. Hoppas ni har en superduperdag. Min är bra i alla fall, är bara så himla trött hela tiden. Jättejobbigt. Ska nog boka en synundersökning imorgon också, börjar inbilla mig att min syn krånglar för jag måste antränga mig så mycket för att se bra ibland. Men kan ju vara för att jag är så trött också. Eller så är jag trött för att jag ser dåligt. Haha, jaja. Lika bra att kolla upp iaf! Får hoppas på att det bara är trötthet!

CIAO!



PH

Just det, kom på en sak till. Igårkväll var det ju något Paradise-Hotel maratonaktigt på sexan. Självklart var jag tvungen att kolla då jag missat massa i veckan. Och OM jag blev chockad! JP tillbaka. Erik tillbaka. Massa tillbaka!! Jp åkte ju ut iofs, men ändå. Och Johannes som playar en till tjej. Drama! Och Melissa och Petter som åker ut för att Melissa är otrevlig mot personalen, hahah! Jag gillar't!

Varför tittar jag ens på sånt..? Haha. Tror jag gör det för att se vilka otroligt ytliga och korkade människor det finns, och gotta sig i att man själv är på en högre ambitionsnivå och förhoppningsvis kommer klara sig bättre i livet. Haha. Tror det är programmets grundidé, folk ska titta för att må bättre i sig själva. Synd att de som är med inte förstår det bara ;) Fast de får ju 5 sekunder i rampljuset i och för sig. Det kanske är deras drivkraft och vilja i livet, vad vet jag? Då lyckas de ju ganska bra iaf! Bättre än vad jag gjort med mina drömmar hittils. Fast det är kanske lite lättare att vara full och göra bort sig i tv när man är 19 än att ha kommit upp till chefspost i ett stort företag och tjäna äckligt mycket pengar som jag vill? Jaja, mål som mål..


Åsikter, åsikter..

Sverige vann över Norge. Grymt gjort! Skulle bara nämna det. Och att jag är sjukt trött. Sen vill jag också säga att jag tycker det är löjligt snack om Kronprinsessan Victorias gravid-klänning. Come on. Är hon gravid så är hon det, vänta tills hon säger det själv då. Är hon det inte är media bara sjukt elaka mot henne som säger att hon är det. Vem vill höra att man är gravid om man inte är det? Stackars designer också i så fall. Haha, jaja.

Kan lika beta av den andra stora nyhetsgrejen också då. Bombgrejen i Sthlm är ju lite scary. Men också nyttigt kanske på ett sätt. Så vi förstår att Sverige inte "lever i en Astrid Lindgren värld längre" som han på tv4 så fint sa det idag! Vi är faktiskt en del av världen och Europa, och då händer sånt här. Snälla, missförstå mig inte nu, jag tycker självklart inte det är bra att det händer, det är jättetragiskt och skrämmande och det ska inte behöva hända. Men att folk springer fram till bilen när den exploderar visar ju bara vilket tryggt land vi levt i hela tiden. Ett terrordåd är inte direkt det första som poppar upp i huvudet. Men herregud vad jag hade sprungit för livet därifrån. Jaja, nog om det.

Nu ska jag göra något mot min huvudvärk, gissar på att sömn är ett ganska bra medel. Så vi hörs imorgon! Sov så gott allihopa!


Källa

Pepparkakshus

Fy vad jag inte gillar att handla på Maxi. Så tråkigt och så äckligt mycket folk. Och inte nog med det - vi får avstämning den här gången också med självscanningen!! Så segt att packa upp allt igen.. Hur som helst, idag har vi gjort vårat otroligt vackra pepparkakshus. Samtidigt lyssnade vi på julmusik (kunde såklart inte motstå att köpa Måns Zelmerlöws julskiva) och kladdade ner heeeeeela köket. Härligt!




Fint va? Haha! Det i skorstenen är et träd som johan gjorde. Och det bredvid huset är ett tält. Så ni vet.




Videoblogg

Haha, ja, jag försöker i alla fall ;)




Jag är lite kär..








Mums (moms)! Typiskt att du är en av de få skidåkaren som inte bor här...

Nu ska jag ut på stan och handla julklappar med älsklingen! Mysigt. Sen ska vi åka skridskor och julpyssla lite här hemma = en grymt mysig dag!

Mitt hjärta brister ju lite...

Ni måste vara världens sötaste varelser på jorden. Fy satan vad jag saknar er (och ni andra såklart!). Och jag vet att Musse var världens duktigaste tomte idag på luciatåget. Han har ju ett luciatåg till på måndag, får se om jag kan springa hem tills dess. Det är ju faktiskt "lång tid kvar, så det går ju kanske!" ;)




Behöver jag ens påpeka att det är Marias bilder längre? Hehe, snor hela hennes koncept.. Men hon gillar mig ändå. Right?

Gött med chôtt

Så skönt. Föreläsning, lite handling inför tacosen ikväll och nu ligger jag i soffan och tittar på Eclipse äntligen. Och jag ska bara ligga här, titta på idolfinalen och mysa ikväll och bara ha det gött utan någon som helst pluggtanke. Nu är det rehab på hög nivå ;)

What a beautiful morning

God morgon allihopa! Har ni sovit gott? ;) Det har i alla fall jag, och det är ju bra. Nu är jag superladdad för föreläsningen som jag ska gå till nu! Hoppas intrycket från igår håller sig kvar, så det inte blir pannkaka alltihop idag. Men det tror jag inte är någon risk!

Ska kila nu faktiskt, ville bara säga god morgon till er, ni är ju jättemånga som kikar in här varje dag nu, superkul! :) Ha en fin dag!

Fegis

BLÄÄÄÄ
jag avskyr att lägga pengar på studentlitteratur. 500:- på en bok man kanske inte ens behöver. Det finns nämligen en svensk sammanfattning som jag laddat ner, men då säger läraren att det är "att ta en chans" att bara använda den. Så feg som jag är beställer jag den förbannade engelska versionen på över 1000 sidor...


Dagen blev bra till slut!

Igårkväll var allt annat än kul. Här skulle jag njuta av mitt beslut att inte plugga, men vad händer? Jag mår illa som jag vet inte vad och mina ögon vart alldeles uppsvullna. Jättekonstigt. Var helt bombsäker på att jag skulle få magsjuka på natten, men jag klarade mig, yiho! Hur som helst, jag vaknade på morgonen, och bestämde mig faktiskt för att inte gå till tentan. Så skrev jag sms till Andrea och Jennifer att jag inte kommer, men precis innan jag skulle skicka så tänkte jag; äsch, vad onödigt att inte gå, det är lika bra att gå. Haha. Så då gick jag ändå, för att kolla frågorna och sådär. Och jag lämnade inte in blankt, men jag kommer troligen inte klara det heller. Men jag är glad att jag ens gick dit!

Efter tentan vart det ju ett tag tills föreläsningen, så då passade jag på att göra det jag tycker om mest: umgås med de jag älskar att umgås med! Det gjorde dagen nästan för bra :) Föreläsningen sen var bra, ny lärare med helt ny metod av inlärning och tenta. Mycket verklighetsanpassat och på tentan får man ha alla böcker och allt material man vill, för grejen är inte att memorera massa saker, utan att man kan använda det i verkligheten och arbeta med ett case. Det gillar jag, mycket!

Mycket text det blev helt plötsligt idag då, men det får ni stå ut med. Jennifer och Andrea kommer hit snart för lite mys bara, utan något plugg alls! Skönt!

Jag känner mig själv (och nu gör ni det också..)

För första gången på länge tänker jag sätta min egen hälsa först. Jag tänker inte försöka imorgon. Jag känner att jag inte klarar av det. Mitt psyke skulle behöva ta en rejäl smäll om jag verkligen skulle plugga järnet nu och försöka till tusen imorn och ändå misslyckas. Det hade jag inte klarat av. Så jag tänker inte plugga mer, jag tänker gå dit imorgon, titta på frågorna och troliga lämna in blankt om inte ett mirakel sker och en ängel eller nåt kommer och säger svaren till mig när jag ser frågorna. Men det lär ju inte hända, så jag är inställd på att lämna in blankt.

Jag känner mig själv, och jag vet att jag inte klarar av det här nu. Jag är totalt utmattad, fysiskt och psykiskt, och då går det bara inte. Man ska inte behöva må så dåligt, och det ska inte få mig att slarva med att ta hand om mig själv, vilket jag gjort den här senaste tiden. Så nu ger jag mig. För den här kursen. Jag skjuter på det till nästa år. Det är helt olikt mig, men som Jennifer sa så är jag inte direkt den första i världshistorien som gör det, det är faktiskt vanligt på universitetet. Så därför tänker jag inte låta det vara hela världen, utan jag tänker glömma det här nu, och ta nya tag på kursstarten imorgon. Då sätter marknadsföringen igång, det jag faktiskt tror att jag vill syssla med. Så förhoppningsvis kan det ge mig lite ny vilja och styrka till att vilja fortsätta. Sen får jag mogna och skaffa mig lite mer erfarenhet inom ämnet, och göra bra ifrån mig på redovisningen nästa gång.

Nu ska jag baka pepparkakshus och titta på Eclipse. Jag vill bara lägga till att jag har världens bästa vänner, och då är inte en tenta så viktig. För oavsett vad så har jag alltid folk runt omkring mig som stöttar mig och som gör mina dagar till nästan för bra! Jennifer och Andrea, ni är bäst. Och ni kommer klara er galant imorgon!

För svag

Det här är bara för mycket nu. Tentan idag kändes okej och det var superskönt. Men nu. Nu när jag pluggar inför morgondagens tenta blir allt för mycket. Jag mår så sjukt illa, huvudet bara pumpar och tårarna bara rinner. Jag kan inte det här. Och jag vill bara släppa det, ge upp och ta det här nån annan gång, nästa år. Men då kommer jag bli så sjukt besviken på mig själv för att jag inte ens försökte. Samtidigt vet jag inte om man kan kalla det jag gör nu för försök. Känns bara som att jag ska spy när som helst och jag får bara världens ångest så fort jag ens tänker på hur det kommer gå imorgon.

Kunde jag inte bestämt mig för längesen att jag skulle skippa den här tentan nu? Då hade beslutet varit tagit, och jag hade sluppit sitta och pressa mig själv till över max just nu. Jag hatar det här.

Check

Första tentan gjord. Kändes helt ok! Hoppas att det stämmer nu bara, heh! Anywayz, blir ju tyvärr inte lugnt än, för har ju en imorgon också. Men jag har ju fått prioritera och dagens tenta var prioriterad så det viktigaste var att den kändes bra. Då kan jag slappna av inför imorgon och ta den lite mer med en klackspark (brukar faktiskt gå bättre då). Hur som helst, nu ska jag försöka ta igen lite av de missade timmars sömn inatt. Så lite vila, sen blir det överavskrivningar, periodiseringar och moms i alla dess former! ;)

(Lovar att blogga roligare när allt den här pluggstressen är över. Om det någonsin går över? Haha!)

Tidsinställt

Har tenta nu.. hoppas ni håller tummarna åt mig, för det lär behövas!

Plugg vs. Handboll

Jag har sovit så otroligt skönt inatt, och jag vaknade tillochmed för att se på julkalendern. Nice! Heh, somnade om efter, men ändå. Men trots att jag sov skönt och länge så är jag ändå megatrött. Känner mig halvt manglad. Kroppen vill liksom bara ligga helt still och huvudet vill inte tänka. Tror en liten förkylning är anledningen med tanke på att jag är alldeles slemmig och snorig, men det kan jag ta hand om på fredag. För nu är det sista kraftansträngningen kvar, så det är bara att bita ihop.

Vill verkligen hinna se handbolls-EM idag också.. Får försöka känna mig klar tills dess! :)

Hur kunde jag missa?

Just det, jag missade ju julkalendern idag. Jag fattar inte, för jag hade satt klockan och den ringde + att Jennifer smsade mig för att jag skulle vakna som jag sa att hon skulle göra. Ändå vaknade jag inte!! Vaknade vid halv 9 och vart helt förvirrad över att klockan var så mycket, haha! Måste varit galet trött.. Jaja, fick ju sova ut i alla fall! :)

Just another manic monday

Idag är det måndag och alltså bara 2 pluggdagar kvar innan tentan. Ska förhoppningsvis träffa J och A sen i eftermiddag också för att plugga tillsammans. Det blir toppen, om vi bara inte snackar om massa annat istället ;) Jaja, nu är det back to business. Ska följa med älsklingen till skolan sen för att hämta ut min förra tenta för att se om den kan vara till någon hjälp. Ska försöka skriva något mer inlägg sen, lite roligare än det här, men ni får ha en fin dag så länge!


Hade ingen passande bild, så ni får en bild som jag och David ritade tillsammans på jobbet i somras (ni vet när en ritar huvudet, så viker man så den andra ritar kroppen utan att se huvudet osv). Fint va?

Förresten, Johan K, här får du en fetinglänk! - kika in vet jag! ;)

Släpp det

Det var längesedan jag var så här arg. Jennifer, du skulle aldrig sagt det där när vi gick hem. Nu är det uppmärksammat och det stör mig något så fruktansvärt. Tänk att en människa man bara har ett intryck av kan göra en så här irriterad. Shake it off, Emma, du vinner inget på det. Andas.. Nej, det funkade inte den här gången. Får snacka av mig det istället. J (aka. lysmasken) och A, be prepared! Fast det lär vara över imorgon, men då kan vi hänga ändå ;) God natt alla!

Västkusten♥

Det är inte lätt att plugga när en viss person här hemma är på världens bushumör. Haha, jag tror inte ni förstår hur barnsliga vi är tillsammans. Springer omkring och jagar varann, leker volleyboll med en ballong och tvättstället som nät (har tillochmed film på det ;)), innebandy såklart och massa annat skoj. Det är som att vara 10 år igen.

Blev grymt sugen på Strömstad nu. Åh, vad mysigt det är där, helt underbart!







Bilderna är såklart Maria och Patriks! :)

Gott Nytt Jul!

Helt galet att telefonen plingade 06:30 för att jag skulle gå upp. Skulle möta Jennifer halv åtta och gå till Andrea! Vi kollade julkalendern och pluggade! Men den riktiga anledningen var att vi vid 1 skulle jobba! Vi skulle filma, sköta ljud och ljus då våran kära vän Therese skulle ha uppvisning med massa barn från 4-14 som dansade! Så söta var dem och det var hur kul som helst!

Så kom hem för ett tag sedan, har börjat plugga igen. Segt faktiskt, men nu vill jag bara ha tentan gjort, oavsett hur det går. Men för att pigga upp den tråkiga pluggstämningen får ni höra jullåten som slår alla jullåtar! Eller? Nja, kanske inte, men jag kan inte låta bli att bara älska Sean Banan!


Perfect


Gårdagens outfit! Skorna i bakgrunden fick följa med mig hem, och de såg ut så här:

Inte direkt skor jag kommer använda nu när det är jättekallt, men det kommer en tid för de med! Kunde inte låta bli! Men det bästa av allt med gårdagen var nog...


Äntligen har Eclipse kommit! (hej-jag-heter-emma-och-är-14-år!) :)

There's a Place for Us


Jag gillar faktiskt den här, trots att jag inte är 14 år och galen i Idol-artister. De sjunger fint ihop och man kan ju inte direkt klaga på deras utseenden heller..

Lite mer jul

Nepp, nu höjer vi stämningen här lite! Ni som läser måste ju tro jag är djupt deprimerad, men det är jag verkligen inte! Jag älskar mitt liv. Jag älskar mina vänner, jag är tokkär och jag har sjukt kul här. Det är bara det där med framtiden som gnager hos mig, och det är tungt nu när tentorna närmar sig (har en tenta på onsdag, och en på torsdag. Den nya kursen börjar på torsdag också. Så det är lite mycket som ni kanske förstår).

Men nu släpper vi det för ett tag. Nu får ni massa bilder istället! ;) Mamma och pappa skickade ju upp en låda med massa julgrejor och massa mer!





Lite julstämning i alla fall!


Nu Jenkan, ska vi åka skridskor :D


Lester fick komma upp!


Äntligen har affärerna fått in vatten i alla fall! Så skönt att slippa koka skiten!



Dagens fundering..

Nu börjar paniken växa. Jag har nog redan bestämt mig för att jag inte vill syssla med det här. Och det leder till att jag nu håller på att tappa bort mig själv. Jag har noll självförtroende, jag är 1000% säker på att jag inte kommer klara någon av tentorna i veckan. Jag kan inte. Jag kan ingenting. Att en misslyckas tenta kan tära på mig så, det trodde jag inte. Men det gör det. Jag har tappat allt. All motivation, all vilja, allt hopp. Och då går det inte att plugga. Jag blir helt slut i huvudet efter att ha läst två sidor i boken. Jag orkar inte förstå. För jag kan inte. Och jag vet redan att jag kommer misslyckas, så vad är meningen med att ens försöka?

Jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte vem jag är. Jag vet inte vem jag vill vara. Jag har helt tappat bort mig själv. Och det är inte utbildningen det är fel på egentligen, utan vad utbildningen gör med mitt självförtroende och min kännedom om mig själv. Jag har alltid kunnat allt. Nu kan jag ingenting. Det är svårare än vad jag trodde att få det på papper. Det gjorde att jag föll pladask på marken, och nu behöver jag en hand som hjälper mig upp igen. Men hur fan hittar jag handen?


Lycka till

Nu har älskling tenta, så håll tummarna allihopa! :thumbup:


Wow!

:) :P ;)
Häftigt va? Jag kan göra smileysar nu! Onödigt kanske ni tänker, och ja det kanske det är, men det kan ju kanske liva upp litegrann i alla fall! God morgon förresten ;)

God natt!

OOPS
dåligt med bloggning idag, fick klagomål där av en viss Jennifer, så skärpning Emma! I alla fall, har gjort lägenheten fin med tomtar och julpynt idag! Men jag har inte lagt in de biderna än, och jag ska sova nu så ni får se det imorgon helt enkelt. Så länge får ni en bild från Liseberg i somras, en helt slumpad bild sådär bara. För att jag är sugen på att gå till Jul på Liseberg, och se Musse åka skridskor kanske!


God natt!
Förresten så börjar jag bannemej tro att det spökar här! Johan sover, och jag hör massa konstiga ljud. Det låter som att någon liksom går på golvet bakom mig. Hjärtat hoppar upp i halsgropen på mig när jag hör sånt.. Crazy-time.

Räkna, räkna, räkna

Buäh vad lång tid det tar. Alla uppgifter tar ungefär en timma var. Så segt! Men jag vill, vill, vill hinna till Bondemyset ikväll och jag ska verkligen försöka. Och lyckas jag inte så går jag ändå, så får jag ta igen när jag kommer hem helt enkelt! Men det hade varit så skönt att få släppa allt när man är borta.



Allt går i perioder

Det är helt otroligt hur lätt distraherad jag blir när jag pluggar. Mina tankar bara flyger iväg. Och nu gör jag ändå övningar, vilket jag tycker är hyfsat intressant och förstår. Så varför kan jag inte fokusera som alla andra? Jag har tappat all motivation verkligen, det måste vara därför. Så jobbigt, när jag egentligen vill vara motiverad och när jag vill att jag ska vilja göra det här. Förstår ni?



Just nu skulle jag bara vilja åka till Paris en tredje gång och läsa franska. Verkligen lära mig det för en gång skull som jag så gärna velat, men aldrig tagit tid åt att göra.

Som ett barn

Självklart var man tvungen att vakna till 7:15 idag för att se på julkalendern, vad annars? Somnade mitt i natten, men ändå vaknade jag (men somnade ju självklart om efteråt). I alla fall, julkalendern verkar ju ändå helt okej tycker jag. Lite samma koncept som Mysteriet på gereveholm, fast ändå en egen grej liksom. Jaja, vi får väl se hur den blir. Idag börjar ju skidskyttet här i Östersund också. Får se om vi går idag, det är lite stressigt just nu känns det som, men några dagar ska vi allt kila dit och titta!

Oops, nu blir min risgrynsgröt snart bränd. Måste kila!

RSS 2.0