Today

Idag har jag fixat en massa förresten. Har fixat present till min älskling som fyller år på måndag. Present till min kusin. Och min present till Jonken kom med posten idag. Yes, vad grym jag är!! Kirrat! Köpte en hatt till mig också. Supersöt. Min frisör varnade mig för att mitt nyfärgade hår kommer solblekas en del, och rätt hade hon.. Det gillar jag inte så idag införskaffades en hatt för att förhindra ännu mer blekning! :) Sedan åt jag sushi med mamsen också. Och träffade Lina, Sandra, Sophie och Oscar där med, trevligt!

Hade ingen passande bild så ni får en outfiot jag hade för några dagar sedan.. Tröja från Vila och Shorts från Levi's. Klocka från Adidas.

 


Borås djurpark

Var ju häromdagen på Borås djurpark med min syster, Musse och Jonken. Det var supermysigt!! Och vi hade sån tur. Lyckades först tima så vi såg när de matade savannen. Sedan fortsatte det bara. Vi såg matningen av aporna, lejonen. Och sen lyckades vi även med vargarna (de ser man aldrig), björnarna och lodjuren (de ser man verkligen ALDRIG!). Så himla coolt! Och så såg vi sälshowen också. Snacka om perfekt dag! Synd bara att tigrarna fastade, för de är mina favvosar, haha.

Så här såg jag ut. Hamnade hos Johan kvällen innan helt oplanerat så hade inga kläder med mig, så Johans t-shirt fick åka på, haha. Och jeansshorts från Pepe Jeans. Och halsband från Kreta som jag fått.

Och musse fick rida på hästarna! Så söt :)

Björnarna får mat :)

Och en liten del av sälshowen!! Så coola men ändå så fula djur, haha!


Midsommar, passa kids och liseberg med puddingar

Midsommar var ju ett tag sen, men har inte hunnit/orkat lägga upp bilder, hehe. Så nu kommer bilder från lite allt möjligt. Fast Borås djurpark får ett eget inlägg sen, hihi!


Finisar!

& mina älsklingar busade som vanligt!!

Någon dag senare passade vi änglarna.. Grabbarna byggde ett torn.

Å vi gick ut och gungade..

Någon dag efter det åkte jag, emelie, viktor, oscar och sophie till liseberg för att gå på.... buggkurs!! Louise och Sandra kom senare också. Haha, jag gav upp när de började snurra, då gick jag och oscar och köpte glass och kollade på istället. Säkrast så ;)

Sen vare ju Lotta på Liseberg!


Efter många om och men har vi irrat runt i stan för att vi inte kunde bestämma var vi skulle äta. Efter att ha åkt till Henriksberg och insett att det var stängt åkte vi till masthuggstorget och åt sushi. Mums!


Pengar rullar in som de ska

Dagens inköp: en soffa, 2 tillhörande feta fällbara fåtöljer och en vit iPhone4. Och en go solbränna på det. Go dag! God natt mina sötnosar!

Kontraster

Glad midsommar allihopa!! Hoppsa ni får en toppendag! Jag själv ska till Stenkullen med Musse & co för att dansa runt stången och allt sånt där trams.. Sen blir det middag med släkt här. Efter det kanske jag ska ut med bla Sophie och Lina! Blir nog bra!

Trotsar blommiga klänningar som många säkert kommer ha idag, och kör på skinnshorts istället, haha. Emma i ett nötskal. Jaja, ha en fin kväll iaf! Särskilt mina prinsessor J och A, saknar er! :love:


Ännu mera strömstad

Allt var liksom som det ska i Strömstad. Sol, fiske, räkor.. Love it. Älskar särskilt att folk frågar om jag varit utomlands för att jag är brun. Men allt som krävs är lite vbästkust!!


20

Hade ju lovat lite pics från när vi var hos oscar också, så får la hålla vad jag lovar ;)

Å så här såg jag ut på kvällen. Färgglad som alltid,haha.

Hahah internskämt!! PUFFEN, de är dina.

Erik, Jp och Anton!

Sen spelade vi brännboll också! Tjejerna vann!!

Å så gjorde vi en asäcklig pannkakstårta mitt i natten också. Haha. Med marmelad. Mmmmmm.. not! ;)

Iaf, tack Oscar och Sophie som fixat allt :)


Laserdome&segway

Igår var vi typ 9 pers i Mölndal och spelade laserdome!! Men innan så hade vi tid över tills vi fick börja så vi fick för oss att hyra en Segway, hahah! Mäktigt skoj var det! Så den åkte vi runt på i en timma innan vi började spela. Jag hade aldrig spelat innan. Men det var sjukt kul! Dock förlorade vårat lag mot ett gäng småkillar som var precis överallt, haha. Och jag kom sist... har inte tålamod att sitta still och vänta ut andra så sprang mest omkring, haha! Men galet kul var det iaf!

Träffade även Viktor på spårvagnen hem, galet längesen man såg honom, var skoj!! Och när vi gick av tåget i Floda träffade vi Shawn så han va med och handlade pizza och följde oss hem så han och vi slapp gå själva! :)

Soppan rockar segwayen!!

 



Idag var jag galet trött. Vaknade rätt tidigt och hostade som attans, men somnade om så sov vi jättelänge. Behövdes nog. Sen kom Oscar och hälsade på också och sen kom mamma och hämtade mig för Johan skulle jobba. Och nu är jag hemma :) Så var det med det.

Jobb och semester

Hellooo! :) blev väckt idag av min far klockan 8:35 då han frågade: vill du jobba idag? Jag hade bett honom prata med min chef om att jag gärna jobbar om nån som blir sjuk eller så (jag jobbar alltså på min pappas företag Tools Momentum för er som inte vet det. Fast jobbar ju inte på samma avdelning eller vad man ska säga) Och så gjorde pappa det idag varav chefen säger: vill hon jobba idag och imorgon? Så telefonen ringer, jag är i floda. Rusar upp ur sängen, kollar när bussen går, ser att den går om 4 minuter så tar på mig kläder och springer upp för den jävla uppförsbacken. Hinner mer bussen, hoppar av i Stenkullen, springer upp till mammas jobb, tar hennes hemnyckel och bilnyckel, tar bilen hem, hämtar jobbkläder, springer till bilen igen och åker till jobbet. På mindre än en timma kom jag dit. Precis i tid till första fikan. Kan ju inte bli bättre ;)

I alla fall, här kommer lite bilder från Strömstad som jag lovat :)

Mys vid klipporna är aldrig fel!

Fiska är ju ett måste!!

Och att fiska krabbor också..

.. och jag fick upp världens monsterkrabba!! Fy satan vad stor den var. Blev livrädd när jag först såg den så tappade den men fick upp den sen igen. USCHH!! Så ska man försöka att inte visa sig rädd för att Musse inte ska bli rädd för dem men det sket ju sig totalt. Skrek ju som en gris ända tills den låg i spannen.

Helt sjukt stor. Och det där kan tillochmd vara den näststörsta. GALET!!





Dag 30 - Den här månaden

.. har gått förjäkla fort!!!!
(fast är ganska skönt att den här utmaningen är över, hehe)


Dag 29 - Min musiksmak

Haha, jag har ingen musiksmak? Lyssnar på typ allt.. Radiomusik, kan man ha det som musiksmak? Kan man inte det så inför jag det nu, för jag lyssnar i stort sett på allt. Förutom Robyn, hatar henne. Haha. Och så gillar jag ju inte typ hårdrock/metal/deathmetal allt vad det nu heter..? Inte riktigt jag! Men jaa.. Pop och RnB är väl det främsta. Och partymusik när det är party ;)

Honom gillar jag ju såklart. Jag vet att du gör det också ;) (lite internskämt)


Här mår jag bra

Shiiet vilka goa dagar vi haft här hittils. Solen har schtekt såå härligt och jag är alldeles brun/röd hela jag!! Gött! Vi skulle ha åkt båt till Norge idag men vi struntade i det för det var så fint väder (+att det kan va kul för Musse så väntar till han är med tror jag). Så sol, bad i pool och bad i hav har dagen bestått av. Och tennis. Och snart ska vi fiska. Jag älskar Strömstad och västkusten. Här mår jag bra!!!

Johan åker hem imorgon så är bara jag, mamma och pappa kvar. Men på onsdag eller torsdag kommer Maria, musse och jonken hit och stannar med oss till lördag. Ska bli såå mysigt att få träffa mina älsklingar igen! Wie! Så nu vet ni läget i alla fall. Jag glömde förresten både dator och laddare hemma men mamma och pappa räddade mig. Pappa hade likadan laddare som jag och de hade iPaden med. Älskar föräldrar med koll!! Nu ska jag smörja in mitt ansikte så det svalkas lite, haha. Bränns lite.... ;) puss på er!

Har förresten bilder från Oscar och härifrån som jag lägger upp när jag är hemma. Don't worry ;)

Dag 28 - Det här saknar jag

Hihi, knasigt att skriva om det här nu. Hade jag varit i Östersund hade det ju varit min familj och mina vänner här nere. Men nu är jag ju här? Så det får självklart bli mina älskade vänner som befinner sig uppåt i landet. Känns onödigt att skriva namn eftersom ni vet vilka ni är mina favvosar!!

Sedan saknar jag även vår lägenhet där uppe. Haha. Friheten att bo själv. Får se om jag överlever här hela sommaren.... Närå klart jag gör! ;)


Dag 27 - Min favoritårstid

Min favvoårstid är nog faktiskt sommaren.. Så svenskt. Men i alla fall, jag älskar att kunna sitta ute på kvällarna och bara mysa. Eller att åka ut till havet.. åh, det finns inget bättre! Jag blir så lycklig av att hoppa runt på klipporna och kolla på båtar! Det är så härligt! Däremot finns det en negativ sak med sommaren och det är alla insekter... Men det får man stå ut med. Det positiva väger ändå över!

Däremot är jag inte en sån som hatar vinter. Jag gillar vintern också, i alla fall Östersund-vintern. Då är det skön kyla, även fast det är svinkallt. Här nere är det bara så ruggigt och slaskigt hela tiden. Men när det är riktigt kallt och solen ligger på så är det rätt gött på vintern med! Hösten och våren känns lite överflödigt dock. Mellanting ;)


Hipp hipp hurra!!

GRATTIS PAPPI!!!!!!! :love:

(sitter på bussen nu förresten, troligen halvt död (tidsinställt inlägg))


Gamla godingar

Wopido, nästan hela Lester ska till Oscar idag (bara R som saknas)!! Så skoj att få träffa mina gamla älsklingar igen, wihu! Hoppas på en bra kväll, men inte allt för lång för ska vara i stan runt 9 morgonen efter för att ta bussen till Strömstad (mamma och pappa åker ju dit idag). Fast äsch, vem behöver sova?? Anywayz, får se om jag tar med datorn eller inte, är änna lite skönt att inte ha det, hade mest tänkt schteka faktiskt.. Men you never know! ;)

Nu ska jag göra mig iordning i alla fall. Förresten, eftersom jag är så korkad att jag glömde alla mina partyklänningar hemma så kommer jag se astråkig ut ikväll.. Får hänga i poolen hela tiden så jag bara har bikini, hihi! Jaja, ha en fin dag allihopa!

Ser ni vad jag utvidgade mina vyer på roadtripen?? Jag är i någonting som kallas... skog? GALET!

Saknar förresten mina Östersund-favvosar!! Ni vet vilka ni är :love:


Dag 26 - Länder jag har varit i

Kan ju börja med Sverige, höhö. Och Norge och Danmark såklart ;)

Men sen kom nog Creta. Var ganska liten där så kommer inte ihåg mycket. Efter det var det Mallorca och sedan Rhodos. Det var rena sol och bad-semestrar med familjen. Kommer inte ihåg ordningen sen men Lloret de mar och Barcelona var också en ren solsemester. En som inte var det var dock när vi var några från klassen som var i Polen och Vitryssland. Det var en upplevelse alltså, helt sjukt. Bodde alltså hos en vitryss en vecka, och det var... annorlunda! Men jag ångrar det absolut inte, det var superskoj att få ha upplevt det. Särskilt när soldater med typ k-pistar kom och blev asarga på oss på tåget dit när vi inte hade våra biljetter. Vi försökte förklara att våran lärare hade dem som var i vagnen bredvid men de fattade ju inte och blev argare och argare.. Hehe, sånt glömmer man inte ;)

Vi var ju även i Tyskland med klassen. Och i Paris med franskagruppen. Var i Paris året innan med mamma och pappa också för den delen.. Och året efter det var vi i London och hade det gött. Sedan var det dags för en solsemester till och vi åkte till Turkiet och glassade. Något år senare (2009) åkte vi till Edinburgh och upplevde Skottland, det var riktigt nice!

Sedan blev man tydligen vuxen och var inte inkluderad i resorna längre.... gäller även i år. Mamma och pappa har bokat en äcklig lyxkryssning i västra medelhavet och jag blir inte ens tillfrågad om jag vill följa med. Innan har de åkt på golfresor utan mig och det har väl varit okej.. men det här är riktigt ILLA!! Inte cool!! ;)

 



Kalas, bal, fest, strömstad1

Mammi fyllde ju år den 8onde, och på söndag fyller pappi år, så ikväll blir det att mormor, morfar, farmor och farfar kommer hit och äter mat och firar lite. Mysigt :)

Igår var Johans bror på bal också, så skoj att se honom alldeles uppklädd och fin! Och imorgon blir det poolparty! En kompis (Johans kompis från början, fast min kompis pojkvän ;)) har fyllt 20 så det ska ju självklart firas!! :) Dagen efter det åker jag upp till stugan i Strömstad för att hänga där en vecka! GÖTT! Så nu vet ni mina planer om jag glömmer blogga några dagar, hehe!


Så här ser jag ut nu. Orange tjej (inte röd) med smycken från Lalo(/mammas smyckeslåda)


Dag 25 - Mina rädslor

1. Spindlar: har spindelfobi. Fy farao vad äckliga de är. De äckliga långa benen som kravlar fram. Nej usch, de hatar jag. En gång när min kissemisse såg en spindel på undervåningen och bråkade med den så fick jag panik, sprang upp till andra våningen och var där tills mamma och pappa kom hem och kunde kolla om spindeln var död på golvet, borta eller om kissen hade ätit upp den. Jag nuddade alltså varken kissekatten eller undervåningen förrän jag visste att den var död och borta ur huset.

2. Mörker: har skrivit om det här innan. Men är riktigt mörkrädd. Särskilt här hemmahemma. I Ösd är det ändå okej för att vi bor så högt upp. Här är jag ju mest rädd för att någon ska stå i mörkret ock glo på mig. Jätteobehagligt. Men blir bättre med åren!

Och det var nog det. Eller nej en till har jag. Och det är att ramla i vattnet vid hamnar. När det är hav och massa båtar brukar vattnet inte vara jättefräscht. Allt tång, alla alger och skit. Uschhhhhh vad vidrigt att ramla ner där. Hade varit en riktig mardröm!!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!


Hair

Hihi har varit hos frisselifrissan nu. Los resultata (haha):

Lite mörkare, lite kortare. Ville klippa så lite som möjligt, men det var tydligen rätt slitet så fick klippa en del ändå.. buhu.. jaja, det växer ut. Nu är det helt iaf ;)


Dag 24 - Detta attraheras jag av

Jobbigaste rubriken? Ja.. Hatar att skriva om sånt här. Jaja, har la inget val. Jag gillar mörka killar med lite badboy-attityd... NOT!! Haha, inte alls min typ. Jag gillar blonda killar som ser snälla och mysiga ut. Och som har charm. Man ska vara charmig och ha ett leende som får mig att falla. Och en utstrålning som säger självsäkerhet men ändå inte överlägsenhet och bekräftelsehov. Och så ska man vara fräsch. Inte fake sliskigt schtekig. Det funkar inte. Utan man ska ha lite klass i sin look. Och vara lite mjukis. Fast ändå med lite fire i, för en toffel gillar jag inte. En egen vilja måste finnas. Fast man ska ändå låta mig vinna oftast. Haha, nu beskriver jag en dröm-kille istället, men jaja. Nu vet ni ju det iaf ;)

I alla fall. Gillar inte bifftypen som ser cool ut på ett fejkat sätt. Utan gillar den blonda mjukisen som är cool på riktigt. Typ så här:




Heeelt ok!


Grattis mammi!

Idag säger vi alla grattis till min älskade mamma som fyller år! Hipp hipp hurra!!!! (den underbaraste av hennes två döttrar stannar ju faktiskt kvar i landet på födelsedagen, till skillnad från den andra som stack iväg till värmen idag... inte okej!)



Älskar dig!


Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Vad som får mig att må bättre är faktiskt så enkelt som skratt. Som om jag och Johan bråkar. Då slutar det alltid med att han till slut gör något, eller bara ger mig en blick så att jag börjar skratta. Och då går allting över. Så himla enkelt. Så att dra ett skämt, göra en ful min eller kittla mig är bra medel för att få mig att må bättre. Fast i vissa fall kan det bli väldigt dålig timing och göra allt värre också, fast det är bara någon enstaka gång ;)


Dag 22 - Det här upprör mig

När folk inte vågar ta en konflikt upprör mig. När man ser att folk mår dåligt i något, men bara klagar om det och inte gör nånting åt saken, det gör mig upprörd. Man ska istället ta upp det jobbiga, diskutera det och gå vidare. Inte älta så det inte blir någon ändring. Det gillar jag inte. Sen blir jag upprörd när jag vet att jag har rätt också, men någon annan är säker på att jag har fel. Usch och fy vad arg jag kan bli. För oftast slutar det med att jag hade rätt ändå, så processen innan är så onödig.. ;)

Sen kan man ju köra Miss Universe-style och säga att världens uppdelning upprör mig. Fattigdom och krig och allt upprör mig. Det äfr förfärligt. Och ja, det är det verkligen, men det är ärligt talat inget jag tänker på och blir upprörd över varje dag direkt... Däremot politik kan uppröra mig. När maktmäniskor tar beslut som man tycker är helt fel men att man inte kan påverka det mer än en röst vart fjärde år. Då blir jag upprörd. När jag inte kan gå fram till bestämmande person och säga: är du helt bakom flötet? Varför gör du inte så är istället? Det är irriterande som sjutton! Därför jag vill jobba med det så jag kommer lite närmre det kanske ;)

Där har ni lite iaf!


Den här är ju rätt ilske-framkallande också ;)


Dag 21 - Butiker jag handlar i

Hihi, enkel. Jag handlar på de vanliga butikerna typ. H&M, MQ, Vila, Topshop och Zara. Det är väl de vanligaste hos mig. Alltså när vi snackar kläder. Ica och sånt är det såklart för mat. Och typ Elgiganten för teknikgrejor. Men det är inte lika kul som kläder. Så då är det de 5 som är främst. Eller nä, den mest vanligaste är en lite lokal boutique som heter Mammas garderob. Den gillar jag starkt ;)


Har ganska mycket för mycket kläder faktiskt.... inte bra. Ska rensa. Någon gång.


Dag 20 - detta vill jag göra innan jag dör

Nu tar jag igen lite här ;)

Jag vill hoppa fallskärm. Lätt. Hade varit riktigt kul! Sen vill jag segla också, har aldrig gjort det. Har bara varit med på min kompis segelbåt. Men vill alltså segla själv. Sen vill jag bo utomlands något år också. I Storbritannien någonstans. Och så vill jag... åka till USA. Vill även bo granne med någon kändis och utmana denne i utsmyckning av hus, tomt, bilar och dylikt bara för att retas. Jag vill äga en pimpad Audi TT (har velat ha en sån sen jag var typ 10 bast, vet inte varför..) Jag vill ha en egen måne. Nä, inte riktigt kanske. Men kom inte på nåt mer. Finns säkert massvis med skoj! Men nu vet ni lite iaf ;)


A-barn!

TJIHUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fick A på senaste tentan, vilket innebär: A I HELA NATIONALEKONOMIN! Är så grymt stolt. Och lycklig!!! Det där var jag värd. NICE! (ja, jag är en skrytmaja idag!)

Bildbomb - Roadtrip 2011

Nu får ni se en liten del av vår roadtrip iaf! Finns massa mer, men ni kan ju inte få allt, hihi! Here we go!

Vi var väldigt snygga i bilen...



Efter att ätit lunch i Ramsjö och fikat i Ljusdal kom vi fram till Andrea i Vingåker... 

Där matade vi lamm...


.. och åkte till Söderköping för omtalad glass! (bilder på de alla kommer senare). Robin och Jessica hänkade på oss här :)





(skönheten glänste)



Vi levde bonde-livet. Så här har ni nog aldrig sett mig förut...





Vi lämnade Vingåker för Göteborg.
På vägen ner irrade vi bort oss i Norrköping. Frågade efter vägen på en mack och tvättade rutan.. Folk tutade..



Vi kom fram till GBG till slut. Och gick på Liseberg..

gick in i spegelhuset..


blev dränkta på flumride..

åt sockervadd..


åkte atmosfear (eller??)..

och var allmänt söta!



Vi gick ut i GBG, till Trädgårn!




Åkte till Marstrand i schtekande sol (vilket det förövrigt var hela veckan!!)




Dagen efter åkte vi Göteborgshjulet (Big Glenn)..



..och Paddan (/Grodan)


Och sen var måndagen slut, det var dags att packa iordning på kvällen för tjejerna begav sig hemåt på tisdags-morgonen.. Men nu har ni sett lite iaf! Självklart har vi busat massa mer och gjort andra saker, men det här var ett litet utdrag! HAr varit en toppen-vecka i alla fall! Älskar mina små pinglor och jag vet att vi kommer göra det här flera gånger om! Puss på er!


:(

Sista natten med mina tjejer nu. De åker upp imorgon på morgonen. En till Eskilstuna (lång historia) och en till Vingåker. Kommer bli tomt... Men vi ses ju vecka 30 igen. Om jag inte tar en weekend till ÖSD i sommar ;) Imorgon kommer massa bilder förresten. Finns en del. Fast ännu fler som ni inte får se, hihi!!

God natt!

Dag 19 - Det här ångrar jag

Är det nu man ska avslöja massa smaskigt som man ångrar eller? Det tänker jag inte göra, tyvärr ;) så ska vara tråkig och säga att jag ångrar att jag inte varit runt i världen tillräckligt.. Fast samtidigt är ju det för att jag gör det nödvändiga först (plugg) för att sedan kunna göra sånt jag verkligen vill, som att resa. Så det kommer ju sen. Annars ångrar jag inte mycket faktiskt. Tråkigt kanske, men ärligt. Man ska inte ångra saker man gör!

Nu äre soffhäng, efter att ha kollat in Lerum och Alingsås, sköööööööööönt! Och imorn........... blire LISEBERG!!!!!! Och då ska Robin och Jessica dit med så Andrea har nån att åka atmosfear med ;) skoj! Men ska vara lite social nu! Ciaaaooooo!

Dag 18 - Mina framtidsplaner

Jag ska vara en karriärskvinna i några år efter min utbildning är avklarad. Just nu är jag ju inne på nationalekonmi blandat med politik som jag skrivit innan. MEn efter att man klättrar så långt man vill i karriären så är det ju dags för vovve, villa och volvo. Typ i alla fall. Ska väl gifta mig och skaffa barn någon gång, men då är jag i alla fall över 26. Så det kommer inte än. Men när man får det, ja då ska jag försöka lägga massa tid på ungarna och ge dem så mycket kärlek det bara går. Så ska jag se till att de får se världen och uppleva massa häfitga saker. Det ska jag. Sen så jobbar man, uppfostrar barn och allt och så är det dags för pension. Då ska jag chilla. Har massa pengar och ska bara schteka. Resa och ha det gött!!

Bra framtidsplaner va?


Tekniskt fel

Road-trip uppehåll här för tillfället. Se de som ett tekniskt fel ;) Nu är vi i alla fall hemma i Lerum!

RSS 2.0