Vi drar tillbaka till björnarna.

Min Boog har ju varit borta hela veckan ifrån mig.. Men nu är han äntligen tillbaka! Knackade på min dörr för en timma sedan ungefär! Härligt! Nu slipper jag sova ensam inatt!

Imorgon ska vi upp vid 5 för att åka till Härjedalen! Jag har ju varit där varje år sedan jag föddes i stort sätt. Det ska bli så härligt! Och jag kommer blogga, har med ipoden och det finns trådlöst Internet. Min syster ska med och hon har iPhone, så kan säkert låna hennes också. Mamma har ju även med sin dator och ah. Det löser sig i alla fall! Så ni kan kika in som vanligt!

Nu ska jag sova!
CIAO!


Jajemen, det är hit vi åker! Ligger precis utanför Funäsdalen (kanske lite fler känner igen..)

Leah again



Jag gillar Julia Jones karaktär Leah Clearwater av någon anledning. Vissa må tycka att den inte fyller någon funktion, men jag gillar verkligen henne. Hon är för det första cool som är tjej och blir varulv. Men sedan tycker jag att relationen mellan henne, Sam och Emily är intressant. Undra varför? Konstigt egentligen. Sedan tycker jag även att Julia Jones spelar henne så grymt bra. Visst, hon har itne en mega-roll direkt, men ändå. Jag gillar hennes stil och attityd på något sätt.. Fast hon är ju iofs bara sur typ, haha! Men det är lite ovanligt för en tjejroll.

Det har ju skrivits en bok om Bree Tanner, då kan det lika gärna skrivas en om Leah också tycker jag. Jag skulle i alla fall köpt den.

Dakota & Kristen

Att packa måste nog vara något av det värsta jag vet. Det är så himla tråkigt.. Men jag måste väl göra det någon gång. Typ nu. Eller inte.. Jag ska nog läsa istället. Gissa vad? Hehe, blir nog New Moon den här gången..


Det här visste ni nog redan..

Åh åhhhå hhh, vad är det för dag idag? Jo, det är SEMESTER! Wopido! Fast imorgon ska jag gå upp runt 5... Men det är ju för att vi sak iväg! Så det blir nog till att ta det lugnt idag.. "omen, gör hon inget annat" tänker ni säkert nu. Och då vill jag bara säga att; Jo, det gör jag. Men jag skriver det inte här.

Det är faktiskt ganska mycket som jag gör som inte jag skriver ner här. Jag skriver inte alltid när jag träffar kompisar. Jag skriver inte när det är något som händer som gör mig ledsen eller liknande. Inte alls. Skriver heller inte saker som ex. jag och älskling gör. Om han hittar på något romantiskt, så är det mellan oss. För det har inte bloggen med att göra. Men ni får inte tro att jag aldrig gör någonting, för det gör jag. Jag träffade en kompis senast igår, men jag skriver inte om det. Det beror även på att ca. 80-90% av ni som läser är från Lerum. Här känner typ alla varandra indirekt. Den känner den och den känner den. Det betyder även att den säger något, så säger den det till nästa och nästa och nästa osv.. Det kan lätt ske missförstånd, och ni ska inte tro någonting som inte stämmer. För säger jag en sak - då kan någon lätt misstolka det. Och jag tänker inte sitta här och förklara varje situation i mitt liv, så därför skippar jag helt enkelt att skriva sådant. Jag skriver det ibland, när jag känner för det. Men verkligen inte alltid. Detta handlar även om andra saker, som att träna eller andra vardagliga grejor. Bara för att jag inte skrivit att jag tränat den här veckan, så betyder inte det att jag inte har gjort det.

Så tro inte att jag bara har tråkigt och gör ingenting, för så är det inte. Det kommer antagligen bli annorlunda när jag bor i Östersund, då kan jag skriva om det mer. När jag får nya vänner som inte ni här nere vet vilka de är och hur de är. Då kan ni inte dra några förhastade slutsatser pga att ni inte har någon aning om vad det är för personer.. Fast det kommer ju bara funka innan de där uppe börjar läsa bloggen också. Planerar ju att gå ihop med Isabelle Strömberg för att bli Östersunds bloggare nr.1 tillsammans. Eller inte. Haha!

Inget viktigt inlägg egentligen.. Tänkte bara just in case, så ni vet liksom!



NEJNEJNEJ

GAH låten kom igen.. jag bytte så fort jag hörde första sekunden.. Så det räknas inet!

Såklart

Vilken låt tror ni var på när jag satte mig i bilen? En ledtråd, jag lyssnade på NRJ..
Precis; OMG med Usher.

Såklart. Jag säger verkligen OMG om den. Tänker aldrig mer lyssna på musik om jag får höraden en gån till.
Nu ska jag jobba! Sista dagen! Wohooo!

Ciao!

Behövs ingen inspiration för det här


T-shirt - mammas (ja, jag snor hennes kläder.. fast jag frågar alltid först! ^^)
Jeans - TIger of Sweden
Klocka - Adidas

Behövs ingen inspiration för det här


T-shirt - mammas (ja, jag snor hennes kläder.. fast jag frågar alltid först! ^^)
Jeans - TIger of Sweden
Klocka - Adidas

Dagens ungdom, eller?

Just det!
Jag har glömt min mobil i bilen, och jag orkar inte hämta den nu.. Så om någon söker mig (vet att jag fick ett sms när jag körde hem) så vet ni att jag inte svarar nu iaf.. Hämtar väl den till slut, haha! Vilket problem...

Ibland går det bara inte

Jag har egentligen inget skoj att säga idag.. Jag jobbar hela dagarna och när jag kommer hem så är jag trött och tråkig. Så jag har ingen inspiration just nu.. Men det kommer väl! Snart åker vi ju iväg på livets äventyr, och då kommer det nog finnas en massa att skriva om!

Kanske kommer på något skoj att säga ikväll eller imorgon, men just nu står det still..
Det är inte lätt när det är svårt, men det är värre när det är hopplöst!

Ciao!

NEEEJ!

Vilken låt är på när man kommer hit? Jo självklart den jävla OMG med Usher.. Någon (hrm, vem kan det vara?) bytte tillbaka till NRJ. Jag dog. Men återsuppstod och lyckades byta kanal igen. Skönt.

Jag är hopplöst kär..

.. i SKOR! Tydligen. Trodde verkligen inte jag var en töntig sko-tjej som alltid köper skor, men nu har jag insett att jag faktiskt är det.. Dock inte i klackskor och liknande som många andra tjejor kanske ofta köper, nejnej. Jag har någon slags kärlek för sneakers. Idag blev det ett par från Adidas (chockerande!!) i lila. Mina Adidas som jag köpte häromveckan var ju också i lila, men med orange och mer vitt i. Sedan har jag ju ett par Björn Borg också, fast de är mer rosa-lila. Det använder jag iaf som ursäkt när jag skulle köpa de här, haha!

Dagens inköp:

Väskan - Adidas
Skor - Adidas
Skjorta - Peak Performance (mamma och pappa köpte den till mig idag när de var iväg!)



Utdrag ur "samlingen", haha! Lila och svart är tydligen populärt hos mig .. Allt ser ju likadant ut.. Fast ändå inte. Alla har allt sin lilla touch som gör att jag blir förälskad i dem!

Krabbor eller lejon och apor? Krabbor.

Ändrade planer.. Mamma ville med och shoppa, så jag åkte hem först så kommer hon hem så åker vi tillsammans! De har varit vid havet idag. Musse fick välja mellan att åka till Borås djurpark eller fiska krabbor. Det var inget tvivel, fiska krabbor var det! Inget annat.

Han är så söt. Han brukar stå vid trappan hemma hos oss med sitt krabbfiskespö och låtsas att han får upp krabbor och fiskar. Så gulligt! Sen om det inte kommer något, så säger han; Man måste ju ha tålamod.


Om och om och om och om igen..

Jag är på jobbet och då har vi på radion, och jag måste säga att jag är så sjukt trött på NRJ. Allvarligt, vad har de? 7 låtar som går på repeat. Speciellt Oh My Gosh med Usher. Fy fan vad trött jag är på den låten.. Nepp,. nu byter jag kanal! Fast Knappen och Hakims wake-up calls är bara för roliga iofs.. Jaja!

Nu sätter vi oss i solen!

Btw, ska hämta ut ett paket sen på Allum, vad tror ni det kan vara? Hihi!

God natt!

3 dagar kvar.. Onsdag, torsdag och fredag. Det går väl fort? Nu måste jag iaf sova, så jag inte är som en zombie som jag tydligen var idag.

Men vissa saker piggade allt upp mig. Ex:
-En kille som skulle lämna ett paket kom in till oss, så tittade han runt och stannade blicken på mig. Så sa han; Åh, vad skönt att äntligen få se något vackert här inne.

Haha, cute or what?
Sedan att det kom in två killar i typ 22 års åldern. Jag trodde de skulle lämna paket, så jag sa hej och frågade vad de ville och vem de sökte. Då svarar de;

Eh, vet du vart Puttelicious är?
Haha, jag typ dog av skratt.. Blev lite chockad.

nu; sängen!

Fokusera på annat istället.

Nu ska jag åka och tanka bilen. Annars kommer jag inte till jobbet imorgon, haha! Man kan ju vara miljövänlig och ta tåg, men screw that! Tänker inte gå upp typ en timma tidigare för att ta tåget för att en minimal mängd koldioxid och annat släpps ut från bilen. Nepp, icke sa nicke. Fast så får ju inte alla tänka... Men Västtrafik får faktiskt skärpa sig rejält innan jag börjar ta tåg.. Alltid försenat. De bidrar ju mer till utsläpp, eftersom folk inte kan ta tåget när de alltid tabbar sig. Faktiskt.

Nej, mina tankar om miljöhotet kan vi ta en annan gång, jag har ganska starka åsikter angående det där. Kan ju nämna några ord som en liten touch på mina åsikter om det; Skrämselpropaganda. Överdrivet. Pengar, pengar, pengar (tänk vad folk tjänar pengar på att skrämma upp er lite?).

Vissa tycker säkert jag är jättehemsk som tycker så här. Men folk tycker ju att det var fel av Folkpartiet att införa svenskatest för invandrare. Det kan jag inte förstå. HUR KAN DET VARA FEL? Lär er språket, så blir allt mycket lättare för alla. Det är inte rasistiskt, förnedrande eller fel på något sätt. Men det är en annan punkt jag har väldigt starka åsikter om. Kanske kan skapa en kategori om politik där jag tar upp mina hjärtefrågor? Hmm, tåls att fundera på. Fast jag blir så arg när jag pratar om sånt där.. För alla är så himla känsliga om allt. Sluta överdriva så jävla mycket.

Detta kan vi som sagt ta någon annan gång! Skriv gärna om ni tycker det verkar som att jag är helt ute och cyklar! Kul att höra era åsikter också.

Man kan inte bli annat än glad!


Vanliga människor åker till Grekland för att sola..

Jag längtar tills vi åker till Härjedalen på lördag. Bara få slappa och tänka på ingenting.. Vara ute. Fiska. Vandra.
I år ska även jag och älskling iaf (och kanske några till, Patrik? Pappa? Maria? Mamma?) klättra upp för Funäsdalsberget. Tufft!

Något jag och älskling är sugna på annars är att dra till Åre, för att cykla ner för Åreskutan. Vi träffade en kille på på tåget på väg upp till våran vandring och han skulle göra det. Sedan träffade vi honom på vägen hem också och då sa han att det hade varit det grymmaste han någonsin gjort. Så det kommer vi nog allt göra sedan när Åre endast ligger någon timma bort ;) Man kan faktiskt även cykla nerför Funäsdalsberget, och vi ska nog allt kika på kostnader och möjligheter där. Inte alls lika stort som i Åre, men ändå. Kan vara bra att prova där innan man kör på Åre kanske. Vi får se helt enkelt, men något av det ska vi nog göra! Måste våga för att vinna.






Ashley Greene


Vi kör en i dag igen




Just an ordinary day

Puh, ännu en dag på jobbet avklarad. Bara 4 kvar! Det positiva idag var att både Putte och Daniel var tillbaka, wie! Det negativa var dock att 1. David var sjuk. 2. Det fanns i stort sätt ingenting att göra = tråkigt. Det är mycket bättre när det händer något hela tiden.

Men men!
Snart kommer mormor och morfar hit, för att äta middag! Sedan ska jag bara slappa. Jag är så himla trött nu för tiden.. Orkar ju inte ens träna. Det är illa. Måste sätta igång ordentligt igen!

Nu; dusch! Ciao!


Som Doris i Hitta Nemo

Ändrade planer. Jag hoppade ur mina mjukiskläder och tog på mig jeans (!!) för att jag ska träffa Emelie! Det hade vi bestämt, men virrig som jag är så hade det helt försvunnit ur mitt minne. Jag tror jag har väldigt dåligt minne. Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde förra veckan, och jag kommer inte ihåg någonting från det att jag var under typ 13 år. Helt blankt.  Konstigt det där.

I alla fall, så nu ska jag äta. Sedan springer jag i regnet till Emelie. Och sedan springer jag hem i solsken, hoppas jag, haha! Jaja.

Update: jag var lat, så jag sprang inte. jag gick inte ens. jag tog bilen. illa.


Titta, jeans!


Ser lagom sliten ut idag! Får ta och sova typ 15 timmar inatt. Läggdags för 3 timmar sen?


Kläder gör mycket


Min outfit när vi firade Gustafs konfirmation..
..och nedan har ni min outfit idag!



Haha! Idag ska jag inte göra någonting. Det regnar. Älskling är borta. Jag har inte lust att träffa någon annan. Så jag har en Emma-dag. Titta på film, spela tv-spel och slappa är vad jag ska göra. Underbart.

Hur kunde jag stå upp?


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Allvarligt, är det där ens ben?

Adidas ftw!

Den här klickade jag hem igår!



Ni får vänta..

Har köpt lite grejor idag och ska även visa lite andra grejor, men nu ska jag skynda mig att äta för att sedan sticka till johan. Så hinner inte riktigt idag, men det kommer imorgon! :)

CIAO!

Here it is!


Ibland är det bra att ha grannar!

Åååh, det verkar som att turen äntligen har vänt! Det verkar som att vi faktiskt kan få tag i en HYRESLÄGENHET! Det är ju knökfullt i östersund nu. I veckan stog det i tidningen;

Mittuniversitetet kommer troligen inte att kunna hålla bostadsgarantin i år!

Men nu har vi träffat rätt person. Kontakter är det som gör allt här i livet. Har man mycket kontakter kan man lyckas med allt. Vi kommer spara pengar och vi kommer leva mer "student-aktigt". Vi behöver kanske inte växa upp med en gång och köpa vår första lägenhet tillsammans vid 18års ålder. Nej, för nu kan vi förhoppningsvis hyra. Det är fortfarande inte 1000% säkert, men iaf 80%. Nu hänger det mest på oss, vi ska ta beslutet.

Förklarar mer sen, när allt är klart och bestämt. Ska fortfarande kollas med de ena och de andra, så jag berättar mer grundligt om allt löser sig, man vet ju aldrig när det gäller bostäder.

POFFFF!

Min kära vän Emelie frågade i torsdags om jag ville gå på bio med henne och Theresa imorgon. Alltså fredag. Men av någon anledning så fick jag för mig att det var idag. Så jag messade precis till Emelie och sa att jag är på att gå på bio idag. Varav hon svarar; Men, vi var ju där igår... Du har nog missuppfattat det där..

Asså jag blir så trött på mig själv. Allvarligt, vad tänker jag med? Helt senil vid 18 års ålder. Haha! Fan, jag som var sugen att gå på bio..

Jaha, vad ska jag nu hitta på idag då?


Myskväll

Älskling åker ju iväg imorgon, han ska till o-ringen för att köra multisportorientering med hans vän Max. Så jag blir alldeles ensam hela veckan.. Men därför ska vi ha en myskväll nu! Ska titta på filmen vi hyrde (se bild nedan) och äta massa godis!



Hörs mer imorgon!

Chefen ropar!

Nu ska jag möta älskling för att gå ner och hyra film och köpa godis! Sedan blir det tacos med musse, maria, jonte, patrik, mamma, pappa och älskling! Hela tjocka släkten, haha!

Nu ropar Rasmus på mig! Måste kila! Hörs sen!

BTW, det är 3st som kommit ihåg min namnsdag.. (har dock ej kollat fb, kan kommit flera grattis där, men det tvivlar jag på) Nu vet jag vilka mina riktiga vänner är...

Jag har länge väntat på dig!


Min Adidasklocka har äntligen kommit! Fick den av mammi och pappi, men den har ju aldrig kommit. Men nu så! Wie, jag är så glad!

(Dålig bild, men min kamera är död. Blir en bättre bild när jag laddat kameran!)

Wopiiii!

... snart är det HELG!

Kate Austen


Hoppas, hoppas, hoppas

Ibland kan man ha tur. Vi träffade en i området när vi gick från bilen till huset. Han hade semester. Han skulle till Östersund på semestern. Jaså, undrade vi, varför det? Jo, då är han därifrån. Och han har massa kompisar som bor där fortfarande. En av dem hade en lägenhet hon ville hyra ut. Men hon kanske redan hade fixat det, vi är inte säkra. Men han skulle ringa och kolla! Sedan är han ju däruppe hela nästa vecka och lite till, och då ska han fråga runt.

Ödet?

Sedan ringde en från Mittuniversitetet också. Hon hade gått ett år på Ekonomlinjen, och hon ringde bara för att höra om jag hade några frågor eller funderingar eller liknande. jag frågade, och hon svarade. Skönt att prata med en som upplevt samma som man ska uppleva! Himla trevligt!


Music


1. Wavin' Flag - K'NAAN
Nej, jag har inte tröttnat på den. Jag tycker den är härlig och jag blir glad av att lyssna på den. Kanske för att man tänker på Coca-cola när man hör den?

2. Stay - Erik Grönwall

Finaste låten. Behöver inte skriva mer om den.

3. Overdrive - Ola

Lite catchy så, lite Ola-style. Det är lite mesigt, men jag sitter ändå och trallar med i o-o-o-o-o-o-o-o-o-overdrive av någon anledning!

4. Dream On - Aerosmith
Ingen aktuell låt, men det är den låten jag skulle sätta som en av världens bästaa låtar genom tiderna. Därför är den med.

5. Neutron Star Collision [Love is Forever] - Muse

Muse är Twilight. Just denna låten är Eclipse. Den är lite mystisk, precis som Muse ska vara. Men grym är den! Den är långsam, snabb, peppig och deppig. Allt!


Det är inte lätt när det är svårt

Dålig bloggning, jag vet. Men jag jobbar och är trött. Sorry. Bloggar mer när jag kommer hem sen!

Btw, vi fick inte lägenheten. Vi bjöd över han som kom in och "utklassade oss" och han la av. Men då kom ytterligare en till in och vi orkade inte fortsätta då. Segt. Jag är ledsen och arg. För nu kommer den här nya säker få den, pga ett litet bud när vi budat fram och tillbaka mot flera olika. Fuskigt.

Dagens kvällsoutfit


Idag är jag trött, så det blir en slapp outfit; slappa jeans, ett vitt linne och ett halsband för att inte se för trashy ut, haha!

Klipp, klipp

Jag vill klippa av mitt hår. Kort, typ till axlarna, fast lite kortare. Jag tror det kommer bli fulare egentligen, men jag är så himla lat att jag inte orkar lägga ner tid på mitt hår nu. Och det bara hänger där och blir slitnare och slitnare. Sedan är det ivägen också.. Alltid i ansiktet och stör! Så jag sätter ju alltid upp det för att slippa det. Samtidigt vet jag att när jag klipper mig så kommer jag vilja ha långt igen.. Varför vill man alltid ha det man inte har?


Tänk vad skönt att bara ha så här kort hår. Eller?


Utklassning..

Vi vann kampen mellan oss och en till. Det höll i ca ett dygn. Men då kom en ny spelare in i leken och utklassade oss. Nu får vi se om vi försvarar oss eller inte.

Jag är arg. Varför skulle du lägga dig i i slutminuterna för?

Leah Clearwater


Källa till originalbilderna

Klenis

BTW,

jag har så himla ont i mitt högra ben idag. Sjuk träningsvärk i rumpan, och sedan har jag sträckt mig på insidan av låret. Och så går man hela dagen på jobbet = HÄRLIGT!

Bara så ni vet.

Visste inte att poker och husköp var samma sak

Ojojoj, jag är helt tom i huvudet. Inte nog med att man jobbar 8-5, nej nej. Utan nu är vi med i en budgivning på en lägenhet vi vill ha. Det är som poker. Man lägger upp en strategi. Hur mycket över ska man buda? Nu kör vi bara en lite ökning. Nu buder vi direkt, 2 min efter han har lagt sitt bud. Nu avvaktar vi. Nu kör vi all-in.

Fy. Jag vill verkligen ha den hrä lägenheten, och för tillfället har vi högsta budet! Det känns okej iaf, för det verkar som han börjar tveka. Men det är inte över än, och vi har inte nått vår maxgräns än, så vi fortsätter! All-in får vänta. Men men, det kommer fler lägenheter om vi inte får den (vilket jag är inställd på.. negativa-emma..)

Vill inte lägga upp bilder på lägenheten än, för inget är ju klart ännu. Men i vilket fall som helst, så har vi tjänat ihop en massa vuxenpoäng idag!

Tack.. Igen ><

Haha, ja ibland går det fel. Bianco har nämligen skickat 2 fribiljetter till till Eclipse. Haha, var ju och såg den i helgen precis. Men det är lätt värt att se den igen!

Frågan är nu bara, vem ska med denna gången? Älskling har ju redan gått med en gång, han lär ju inte vilja se den igen. Emelie och alla andra i Lester som vill se den har ju redan sett den. POch jag vill inte gå med Lollo, för hon är så himla Team Jacob. Hmm, detta krävs en funderare. Kanske kan ha en tävling i bloggen? Spännande. Och tänk, det är inte så hård konkurrens, eftersom jag inte har superdupermånga läsare, plus att av de som läser min blogg så har väl 97% redan sett den.. Men men!

Får se hur jag gör med den saken!


@ Lollos place

WIEEEE
nu är jag hos Lollo med Emelie. Sophie kommer snart. Det blir grill, och antagligen en städning av lollos  rum, kom ju knappt innanför dörren, hahah! Ne, skoja bara!

Men nu är jag hungrig, så nu ska jag tvinga lollo göra mat. emelie får göra potatis, och jag bloggar. perfekt tycker jag!

CIAO!

Sista meningen är sann, resten är skitsnack, hahah!

Imorgon blir det BodyCombat igen på morgonen. Härligt att få bli av med lite energi och lite ilska, hahah! Patrik får akta sig så jag inte sparkar på honom! Nej, men det ska bli härligt i alla fall!

Den här veckan har jag och älskling kört på en nyttig vecka. Vi har ätit bra med mat och mycket frukt, men skippat godiset och onyttigheterna! Bara på fredagen åt vi vad vi ville. Och det har faktiskt funkat bra. Eftersom jag har jobbat har det nog varit enklare, för annars hade jag knaprat på de där kakorna varje dag. Jag är faktiskt ett riktigt kakmonster, och börjar jag äta de så kjan jag inte sluta, haha! Men jag har faktiskt inte fuskat.

I alla fall, vi har inte gjort det här för att gå ner i vikt, nej nej. Snarare tvärtom. Men man blir faktiskt piggare och man mår bättre. För jag tror att jag har såkallad "pommes frites kropp", alltså att jag är smal, men min kropp mår ändå inte bra inombords för jag äter massa skit. Däremot tränar vi båda, så det är väl egentligen ingen fara, men ändå. Jag har i alla fall mått bra den här veckan, och därför kommer jag fortsätta med att äta nyttigt, bra och mycket nästa vecka också!

(detta låter ju bra, men egentligen gör vi det för att avvänja oss så vi inte får abstinensbesvär när vi flyttat och inte har råd med att köpa godis och kakor varje dag, hahaha)



Skönt att vara ledig

Ojoj, vaknade vid 7 och var pigg i morse. Illa. Fast vad som är ännu mer illa är att jag sedan somnade om och så vaknade vi inte förrän vid 12.. Busigt! Men nu ska vi iaf till Boog för att fira hans brors konfirmation! Det är väl det som händer idag antar jag!

Juste, igår var vi på Eclipse, och den var ju bara för bra även  den här gången! Tältscenen är min favorit, och jag känner på mig att jag kommer spola tillbaka och titta på den flera gånger om när filmen kommer ut!


åh så puttinuttibuttiisnuttiiig...


(ignorera gärna mitt trötta och utslitna ansikte, tack)
Focus on the baby, people!

Kolla vad som fanns i brevlådan!


Fribiljett för två till Eclipse! Underbart! Har ju redan sett den, men nu kan jag tvinga dit Johan också, eftersom han inte behöver betala, wohooo!

Tack Bianco för priset! (tror det är typ andrapris från en tävling jag var med i där man kunde vinna biljetter till fan-eventet på hovet)

Ahaa, är det därför vi får lägre lön? (hahah)

Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.

"Solid!"

Haha, roligaste filmen såg vi igår; Undercover Brother! Sjukaste grejen. Bäst är ju den vita praoen (Barney i How I Met Your Mother) som kommit med i "The brotherhood", en organisation för svarta, pga kvotering. Haha!


kaos..

Hmm, jag är trött, förvirrad, fundersam, lite nere fast ändå glad och återigen trött = en emma i kaos. Hjälp.

100714

Har jobbat hela dagen idag, och vi har faktiskt haft en del att göra idag. Jobbigt, men då har tiden ändå gått fort! Men nu ska jag duscha lite fort, och sedan dra till JohanK för att vila upp mig, haha!

Hörs senare ikväll!
Ciao!

Roligaste!

http://en.akinator.com/ - sjukaste grejen! Tänk på någon, en kändis, och svara på frågor. Det blir rätt! Jag provade Paow, Björn Borg, Courney Cox och Miley Cyrus. Han gissade rätt varje gång, haha! Hur kul som helst! Jag vet att han inte läser mina tankar, utan det är frågorna som gör det, men ändå!


Sidan ser jätte B ut, jag vet!

UPDATE; Haha, tillochmed Drottning Silvia hade han rätt på!

Fotbollskommentator nästa?

Kommer ni ihåg det här inlägget?


Här skriver jag iaf att jag tror att antingen Spanien eller Argentina kommer vinna VM. Måste jag välja så tror jag på Spanien.

Vem är grym som hade rätt? Rätt svar: Jag.

Kvällens glamourösa outfit!


Barbaunge på magen, såklart! (internt)


Kolla vilka sötisar!
(marias bild!)

UPDATE; han heter barbaskön! (rubriken..)

VI KLARADE DET!!!

BÅDE JAG OCH JOHAN KOM IN PÅ VÅRA LINJER PÅ MITTUNIVERSITETET I ÖSTERSUND! HERREGUD; VI SKA FLYTTA!!

Är jag först med att gilla jobbet när det är 30grader ute?

Det är väldigt kul att jobba nu när det är ca 30 grader ute. Verkligen toppen! Hehe, skämt åsido, idag jobbade jag ju då som sagt. Trodde jag skulle dö av uttråkning, men det jgorde jag inte. Jag trivs faktiskt jättebra på mitt jobb. Har ju jobbat där på somrarna sedan jag var typ.. 13, 14? Så det var faktiskt lite mysigt :)

Igår träffade jag ju Johan K igen, men det är inte det viktiga. Det viktiga är att hans syster är så himla gullig! Så nu kommer jag inte hälsa på Johan längre, utan Julia. Hehe, okej kanske inte riktigt, men ändå! Min Boog kom ju hem också, himla trevligt! Bra dag igår alltså!

Gud vad positivt allting låter nu helt plötsligt, när jag egentligen är sur över att jag inte varit i solen idag, hahah! Oj, vad rörigt allt blev nu kände jag, men det är så svårt att veta vad man ska skriva, så jag valde allt på samma gång!

NU; LOST. Det är bäst. Är snart kara med säsong 3. Säsong 4 ligger i hyllan och väntar på att bli playad!


(passar på att göra reklam för företaget också, hehe)

Det är sorgligt!

Igår var vi på stranden. Med Rasmus, 3 år. Runt om oss satt massvis med barnfamiljer. Hur fan kan då några som sitter mitt i detta, ta fram cigaretter varje kvart och förgifta barnens lungor? Allvarligt talat, jag är trött på er rökare som tror att rökning är någon sorts rättighet som ni får göra vart fan ni vill. Aldrig att det är en rättighet. Ska ni röka får ni fanimej gå bort från människorna, och speciellt barnen! Ska barnen och vi behöva få lungcancer bara för att ni har så dålig självkontroll att ni inte ens kan hålla er ifrån en cigarett i 10 min? FY!

Och att sedan vissa föräldrar, som har spädbarn (!!) tar fram en cigarett vid sina barn, är ju helt sinnesjukt. Hur kan man vara så svag att man riskerar sitt barns hälsa för en giftpinne som ger dig ett lugn i 15 min? Helt jävla patetiskt! Seriöst, ni rökare får skärpa er! Sluta rök bland folk, och speciellt barn! Om ni är på krogen eller något liknande så självklart ska ni få röka om ni då vill, men jag tycker att det ska finnas speciella avdelningar på samtliga resturanger och uteserveringar för rökare.

Ha rökrutor som ni får gå till när ni vill förpesta er själva, för jag vill inte ha något med det att göra!


Hard work, work!

Nu ska jag äta och fixa iordning mig, för att sedan träffa..... Johan Kihlberg! Jajemen, he is back! Haha! Åh, kommer bara titta på bilderna med lejonungarna hela tiden tror jag, hehe! Och i eftermiddag kommer älskling hem också, wopido!

Så så ser min dag ut! Ska lägga mig vid typ 9 idag (kommer aldrig att gå, men ändå..)
.. för imorgon, blir det jobb..

Power!

BodyCombaten var grym! Ojoj! Men du som vill pröva på måste verkligen vara beredd på att satsa allt, det blir så mycket roligare då! Herre, jag svettades. Patrik svettades så mycket så det inte fanns en torr fläck på hans tröja! Det var hur härligt som helst! Man får sådana adrenalinkickar av rärelserna också. Det är så starka rörelser som kräver kontroll, styrka och en vilja! Hur kl som helst, men hur jobbigt som helst!

Det kommer jag definitivt göra oftare!

BodyCombat, haaaaiiiia!

Jag har varit vaken sedan 8 för att inte äta för tätt inpå träningen! Nu bär det av till gymmet för att träna BodyCombat! Det är en blandning av box, karate, Taekwondo, tai chi och Muay Tha. Men man gör allt liksom i luften och så gör man kombinationer så det blir ett program till slut med sparkar och slag på olika sätt.

Jag har bara provat det en gång innan och det var jättelängesen. Då vart jag jättebesviken på instruktören, men det var en instruktör från ett annat gym som de hade lånat in då. Han sa inte vad som skulle hända och som ny är det då inte lätt att hänga med.. Men hoppas att "original-instruktörerna" sköter sig bättre den här gången! Men det brukar de göra på andra pass iaf, så vi får hoppas på det bästa!

Idag följer Patrik med mig på BodyCombat, det är hans första gång så det blir extra rolig träning idag!

Wish us luck!


Mmm, blåbärssmoothie!

Såg just en film, The Secrets of Bees eller något sådant hette den. Dakota Fanning, Queen Latifa och några andra kändisar var mer. Bla hon som spelar Louise i Sex and the city, Carries assistent ni vet? Aja, den var bra, men sorglig.. Dakota Fanning måste jag säga är en riktigt duktig skådespelare, speciellt med tanke på hennes ålder. Nu är hon ju iofs ganska stor (vad är hon, typ som jag?), men hon har ju gjort många filmer där hon varit riktigt ung. Imponerande!

Jaja, det firar jag med en smoothie!


Ni älskar webcam-kvalitén va? Dagens looK!


Bullmonstret var på stranden idag!


To the beach!

Nu drar jag till stranden med Maria, Patrik, Rasmus och Jonte!


Internskämt



Nu blir älskling glad! Kalle Moreaus till Liseberg på måndag! Rock on!

Ms lonely?

Jag vill inte gå och lägga mig, för vet ni? Sängen är tom! Ingen älskling som ligger där och värmer upp täcket.. Sorgligt. Men don't worry, inget bråk har brutit loss, utan han är bara på kanotsemester med sina kompisar i helgen! Men det känns lite konstigt att sova ensam när man ungefär alltid sover med sin Boog (ni vet, Boog&Elliot?) bredvid sig!


Håller du med?

1. Gladiator - det är en film med romantik, action, drama, sorg, glädje.. ALLT! Att se Maximus (huvudpersonen, för er som inte sett den) bergochdalbana från toppen till botten, och sedan till någon liknande topp är helt otroligt. Ridley Scott är en känd regissör av en anledning, och Russell Crowe är en känd skådespelare av en anledning. Tillsammans kan de inte göra fel, och i den här filmen blir det helt enkelt perfektion!

2. Dirty Dancing 2 - helt annorlunda mot den övre, men det är något med denna film som fångar mig. Om det är omgivningen, dansen eller skådespeleriet kan jag inte riktigt svara på, men sedan första gången jag såg den har den varit en av mina favoriter! En kärlekshistoria som är så vanlig inom filmindustrin ("rik tjej träffar fattig pojke och blir kär") men som ändå funkar lite extra på något sätt!

3. Lejonkungen - behöver jag ens skriva en förklaring? Så många barn har fått uppleva kärleken i Simbas historia. Låtarna, Simba och Nalas kärlek, Scars elakheter och Timon&Pumbaas roligheter. Som sagt, jag behöver inte skriva mer.

4. Harry Potter 4 - av någon anledning så har ju den fjärde filmen i Harry Potter-serien fångat mig mer än de andra. Jag tycker miljön är häftigare, och historien är mer välgjord och berättat på ett snyggare sätt. Bättre handling är det också än de andra filmerna. Eller vad vet jag? Det kanske bara var Robert Pattisons utseende som förblindade mig redan då?

5. Eclipse - den var ju bara tvungen att vara med.. De två första filmerna är inte med för att visst, de är jättebra filmer, men det är främst böckerna som fångat mig. Utan böckerna hade jag nog inte tyckt att filmerna var så himla bra som jag tycker. Men Eclipse är bättre, troligen tack vare den något större budgeten, och det är en film jag hade tyckt om även om jag inte hade läst böckerna! Det är mycket humor, kärleksdrama och action! Allt i ett paket!

Nu kör vi igen!

Idag blir det BodyStep igen. Massvis av svett och utmattning, det gillar jag! Haha! Nej, men det är en grymt bra träning och man riktigt känner hur musklerna jobbar. Tipsar det starkt för dig som känner att du vill få en bra träning som tränar hela din kropp rejält! Däremot har jag fortfarande lite svårt med koreografin, men jag kommer väl in i det efter några gånger! Hoppas inte den som står bakom mig följer efter mig bara, för då kommer de också gå fel, hahah!


Dagens outfit


Klänning: H&M
Leggins: Vila
Halsband: Lalo
Klocka: Moretime

På fötterna hade jag svartvitrandiga sneakers; Lacoste
Som jacka hade jag en lång och beige; H&M

Liseberg, igen!

Idag ville Johans bror, Niclas till Liseberg med oss, och självklart ställer vi upp! Så vi åkte helt enkelt dit idag igen!






Nu är bloggen klar!

Vad tycks?
Snälla, kan inte någon svara.. Ni är lite dåliga på att kommentera tycker jag.. Och det är okej, men i det här fallet vill jag ha respons, tack!

Vill passa på att tacka Sanna och Designa din blogg för era grymma tips som gjort det möjligt för mig att ens försöka göra en ny design! Guld värt!

FAN VAD BRA, SPANIEN!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
SPANIEN I FINAL MOT HOLLAND! GÖTT!


Renovering

Bloggen håller på att ändras, så nu ser det lite rörigt ut igen!

Världens bästa citat!

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig."
-Nalle Puh

Storebror!♥

Äsch, lägger upp en bild på numera storkillen också! Från Strömstad någon vecka vi var där!


Outfit

Har ingen bild på min outfit idag, men kan visa en outfit jag hade häromveckan!


Handbollstjejen smyger fram..

Idag var jag och mammi på Partille Cup! Efter att ha spelat handboll sedan man var 5 år till det man var typ 16 så blir man alllt lite sugen på att börja igen.. Östersund kanske har någon klubb, vad vet jag? Yeye, men det är iaf därför jag inte har skrivit under dagen, så ni vet!

Just det, träffade lillen också! Här är en lite rolig bild jag fick på honom;'


Hehe, varje gång jag och mamma tog fram kameran så blundade han eller gjorde något roligt ansiktsuttryck. Haha, men han är så söt, tro mig!

Träna!

Nu ska jag träna AfroPower Dance! Då ser jag ut så här;


Träningslinne; Adidas
Byxor; Craft

Shopping!

Kan börja med att visa T-shirten jag fick av mammi och pappi häromdagen! Från Adidas.



Dagens inköp:
Träningsbyxor, Craft. (letade runt hela stan för att hitta några i min storlek.. Hittade dem i sista butiken, puh!)


Stor t-shirt, Zoul. (MQ)


Slapp klänning, H&M



Älsklings inköp:
Tröja, Nike!



Det var det! Eller nej, juste. Höll på att glömma. Vi var ju tvungna att äta på McDonalds också, för att få ett sånt här;



Hur kunde jag nästan glömma det?

Jobbigt att renovera sin blogg..

BLÄ, aldrig blir det bra.. Jag är inte klar än.. Ska göra om headern och fixa menyn och lite så.. Usch vilken tid det tar! NU; SOVA!

Bloggen får sig en makeover!

BLOGGEN HÅLLER PÅ ATT ÄNDRAS! DET KOMMER VARA LITE RÖRIGT OCH SE FULT UT NU ETT TAG, MEN TA DET LUGNT! DEN FÅR SIG EN NY LOOK BARA!

Bilder Liseberg






min favvo-åkattraktion!


sockervadd är ett måste när man är på Liseberg!










BodyStep!

Det var hur jobbigt som helst, men också hur roligt som helst!




Wish me luck!

Just nu håller jag på att lägga in bilderna från Liseberg och klättringen! Ska visa er senare ikväll eller imorgon! Men nu hinner jag inte, för nu ska jag träna. Jag ska träna BodyStep.. Är lite nervös, för jag har aldrig gjrot det innan, och är lite rädd att det kommer vara svårt att hänga med i koreografin.. Men får hoppas att det löser sig! Wish me luck!


Klättring!

Min present till Johan var en klätterkurs med instruktör idag! Oscar följde med honom, för jag ville inte klättra, är lite mesig.. Bilder kommer, skriver från ipoden nu.. Tråkiga uppdateringar de senaste dagarna, jag vet, men det bättras snart! Ciao!

Grattis Boog!

Idag (kl är över 12, hehe) fyller min älskling 19 år, grattis Boog! Jag älskar dig!

Idag (igår) var vi ju på Liseberg. Det var jättevarmt men jättemysigt! Skriver från iPoden nu, så kan inte lägga in bilder.. Men har tagit massa bilder som kommer upp snart! Hoppas er dag i värmen har varit lika mysig som min!

Liseberg!

Mussetuss vaknade upp här idag, men jag vet inte riktigt om han förstått att han är storebror än.. Men men! Sötnos! nu är han och hälsar på sin lillebror i alla fall! Gulligt!

Idag ska jag och älskling till Liseberg! Jag blir som en fyraåring på Liseberg! Jag älskar det!


Min systerson är redan här! Välkommen till världen!

Min andra systerson, Jonathan, kom idag! Det gick väldigt fort, så han är nu här på jorden, utanför magen! Välkommen min efterlängtade systerson nr2! Åh, vad jag kommer älska dig!

Det är inte lätt när det är svårt

Jag försöker verkligen få till en ny design till bloggen, men min fantasi finns inte.. Funderar och funderar.. Vet inte vilken stil jag vill ha, vet inte vilka bilder jag vill använda.. Blä, vad jobbigt det är. Men då vet ni, det kommer när det kommer!

Imorgon kan jag ha systerson nr2! ♥

Idag har jag och älskling varit vid Färjen och legat och solat och badat! Mysigt! Men det är inte det viktiga idag, för vet ni vad som händer? Min syster är just nu på sjukhuset för att antagligen föda lille Jonathan! Åh, jag är så nervös och spänd! Både för syster och för lillen som ska komma ut!

Hoppas allt går bra syster, jag tänker på dig hela tiden, och jag vet att du klarar det utan problem! Och Musse sover så gott här hemma nu, så oroa dig inte för någonting! Jag älskar dig! Lycka till! ♥

Mysdag

Ojoj, dålig bloggning idag! Men det har varit sol och jag har varit hurtig! Först gick jag och älskling en promenad i Lerum för att sedan äta på Ahlséns. När vi kom hem åkte Johan till Floda. Jag tog cykeln till gymmet för att träna BodyBalance. Efter det mötte Johan mig i Stenkullen på rullskidor. Då cyklade jag medan han åkte rullskidor hem till Johan i Floda! Mysigt och hurtigt på samma gång! :)
Nu ska vi sova och imorgon ska vi förhoppningsvis till stranden och sola och bada! God natt! (btw, bilder kommer senare, som dagens outfit och så)

RSS 2.0