Lista



Vill bara påpeka att de positiva delarna väger över de här tråkiga! Det är värt och jag vill inte få någon att inte vilja flytta hemifrån nu, haha! Det är grymt!

Kommentarer
Postat av: Syster

Du missar poängen. Jag gillar inte heller avgiften, tycker den suger. Men, tycker ändå inte man kan kalla jobben patetiska. Å att de ringer studenter tror jag knappast är för att ni är lätta att knäcka. Många studenter flyttar hemifrån när de blir just studenter och typ ingen anmäler att de har en tv. Självklart ringer de er! MEN de ringer också när man köpt en ny tv om du inte betalar avgiften redan. De ringer inte bara studenter. Å visst det finns många med bra inkomster som inte betalar, men helt ärligt, alla tycker den suger men de allra flesta biter i det sura och betalar ändå. För några år sedan var det helt annat, nu betalar folk vare sig de vill eller inte.



Men som sagt, jag gillar inte avgiften heller, gillar inte att de ringer och hetsar, gillar inte något av det över huvudtaget, MEN vart ska gränsen gå och vem ska bestämma vem som har råd och vem som inte har det när avgiften nu inte finns inbakad i skatten? För det vore det absolut bästa. Det vet du att jag tycker.

2010-10-25 @ 22:17:43
URL: http://marianafors.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du vill nog vara kvar hemma hos oss om du är ärlig :-)

2010-10-25 @ 22:29:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0