Härligt

JAG LEVER!
Tentan är avklarad och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Trodde att jag skulle komma ut från tenta-rummet och känna att antingen en stor sten släppte från mina axlar, eller att förtvivlan skulle fylla min kropp. Men inget av det har jag känt. Bara inget. För jag vet inte hur det gick. Jag försökte räkna ihop de poäng jag kunde fått och då ska jag ha klarat det, men man vet ju aldrig. Får se när vi får tillbaka tentan helt enkelt!

Nu kommer i alla fall Kristina, Jennifer och Fanny förbi här och sedan ska vi gå ut och äta tillsammans med några i klassen! Fira att tentan är gjord! Ska bli mysigt att få tänka på annat faktiskt, de här 3 dagarna har ju inte direkt lämnat plats åt annat än just tentan. Jaja, nu ska jag springa hade jag tänkt!

CIAO


Allt jag har att säga

tenta det räcker så för idag.

Hur kan jag förlora?

PAUS I PLUGGET!
= innebandymatch med johan!

Jajemen, johan köpte ju en klubba igår och han har fortfarande hans kompis klubba här som han lånade förra gången (de typ spelar ibland, eller ska börja iaf, med ÖSIS eller vad det nu är) och då är det match här hemma. Igår förlorade jag. Sista målet vann körde vi då och självklart gjorde han mål då.. Och nu förlorade jag igen!! Vi körde försten till 5 och han vann med 5-4. Skit också.. Och ja, det är dödligt allvar.

Får plugga mer nu och ladda om..




Myskväll!

Kom precis hem från Patrik där Jennifer, Fred, Andrea och Johanna också tog plats! Mys på hög nivå var det och Patrik hade fixat så fint! 9 poäng! (halv åtta hos mig var det va?!) Att det inte blir 10 var för att vi såg på Freds himla program, hahah! Vi var för unga för att förstå humorn.. Nejdå, klar 10a! Och Myggan är säkert ett jättekul program om man faktiskt tittar ordentligt :)

Nej nu ska jag sova! God natt allihopa! (bloggar från ipoden, därav lite tråkigt inlägg utan bilder och så..)

Dagens loooooooooook


Så här ser lilla jag ut idag! Bara så ni vet liksom, haha!
Nu drar jag till skolan!

Hallelujah

Det är fint väder, fåglarna kvittrar och jag andas. Haha! Jag är grymt glad i dag. Är på riktigt toppenhumör och jag gillar det. Plugget går bra, jag kommer faktiskt ihåg det jag gjorde igår och det gör mig så himla mycket lugnare. Bra jobbat, Emma, grymt bra!

Nu ska jag äta lunch och sedna gå till skolan för att joina mina pluggkompisar! Sedan blir det filmkväll hos Patrik med många. Kul, kuL! Men mitt krav om jag skulle komma var att jag skulle få välja film.. Hehe, Edward, here we come! Haha, nejdå!

Nu; käk!
CIAO!

Min hemlighet....

Puh, färdigpluggat för idag! Great! Nu väntar kvällsmat och sen sängen. Imorgon blir det en löprunda på morgonen är det tänkt.. Hoppas bara jag följer det, hehe! Jaja, John Blund kallar nu.

Förresten, visste ni att jag fortfarande har min gosekudde? Den är som min snuttefilt och jag kan inte vara utan den. Jag gosar med den varje kväll, natt och morgon. Hur mysigt som helst. Johan tittar alltid på mig och suckar när jag gör det, men det bryr jag mig inte om, hahah! När jag har min kudde, då vet jag att jag fortfarande är jag och alltid kommer vara det! Har nämligen haft den sen jag var liten.. Och har alltid gosat på samma sätt! Vilken mes jag är, men ni gillar mig ändå, hahah!


Här har ni den! hahah

Varning för deppigt inlägg!

Bläh, skrev ett aslångt inlägg men raderade alltihop. Allt för deppigt. Jag känner mig så instängd bara. Beror nog på tentastressen. Jag hatar det. Varför gör jag så här? Stressar upp mig i onödan. Det går bra. Varför kopplar inte min hjärna det? Jaja. Kanske är lite deppig också över att nu när man flyttat upp hit så märker man vilka ens riktiga vänner var där nere. Vilka man hör något av. Trodde bättre om DIG. "Alltid vänner" lovade du. Men allt var väl bara ett spel. Bra spelat, bra bluff.

Förlåt för deppiga inlägg btw, haha! Som Jennifer säger; du skriver så deppigt på bloggen men du är alltid pepp när man ses. Och det är jag! Men när jag pluggar så flyger tankarna iväg till sånt här, hahah!

Nu tittar boken på mig med arga ögon för jag lämnade den i tre minuter. Får väl gå dit igen då...





Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar, jag längtar efter er min kära mor och far(8)

Bloggen kommer dess dagar vara ett verktyg där jag tar ut min aggressioner, det behövs, haha! Jag blir galen annars. Som Signe sa: man skulle behöva springa ut och bara skrika och hoppa ut allt man har. Det hade jag behövt just nu. Mitt huvud är fullt. Maktbaser här, organisationsformer här.. Och så massa annat runt om som tar upp plats som behövs för plugget. Så sluta fyll mitt huvud med massa, och låt mig vara. Okej nej gör inte det, men ändå. Blablabla. Jag snackar osammanhängande som vanligt. Jaja, jag är arg på vissa människor som inte fattar när de är för mycket (ingen av er som läser bloggen, det kan jag lova, för har aldrig ens snackat med människan, haha. Fattar ni då hur lättirriterad jag är för tillfället? Det är STRESS!) och jag är arg på de som skriver studentlitteratur. Sluta skriv samma sak på 7 ställen i boken och sluta skriv mils långa meningar så hade boken varit 200 sidor kortare och enklare att förstå!! Ni gör det bara för att jävlas.. Nu ska jag fortsätta. Ciao!

Pluggis

God morgon! :) Sitter i skolan och pluggar för fullt! Man får lite smått panik när man gör exempeltentorna och måste kolla upp allt.. Usch, usch. Men tänkte bara säga hej! Kommer nog inte bli mycket bloggning de här dagarna, för plugget känns lite viktigare nu.. Så vet ni ;) Nu ska jag skriva om Scientific Management, yay! Ciao!

Det här är riktig kunskap!


Premiär..


.. för mössan! Känner mig som en smurf i den, haha!

Teknikens under

Är det bara för mig som Facebook inte fungerar? Jag kommer inte ens in på sidan trots att Internet fungerar bra i övrigt.. Mysko.. Jaja, så är det! Nu blire Maxi, fy vad tråkigt.




Söndag

TJATJA!
igårkväll var ju Malin och Joacim här. Vi gjorde middag, åt middag och hade det allmänt trevligt. Jag kände mig grymt asocial då jag var trött som bara den. Men så är det, och jag tror de hade förståelse för det, haha!

I alla fall, idag är det tvättdags somvanligt. BORING! Maskinerna går som bara den där nere, och snart blir det en tripp till Maxi för att handla. Men främst är det plugg som gäller idag. En sån där vidrigt tråkig dag helt enkelt, men det är bara att bita ihop!



Bilden har inget med texten att göra, men det såg så tomt ut utan någon bild, haha! Johan i rymddräkt! Bilden togs när vi var i Skottland faktiskt. Jäklar vad sugen jag blev på att resa iväg nu.. Tyvärr har mina föräldrar dissat mig utomlandsresandet nu när jag bor här. Så taskigt! Nej, okej kanske inte. Men ändå.

Tips från coachen

Hej!
Igår var en grym, om inte grymmaste hittils, kväll med underbara, om inte underbarast, personer! Det räcker att säga så! Awesome! Hur som helst, nu ska jag äta lunch, och sedan blir det plugg (hur ska jag klara det med tanke på de timmar sömn?) och efter det blir det lite städning då vi får gäster idag, hihi. Vad vuxet det låter med gäster! Malin och Joacim kommer ju hit och så ska vi göra middag och ha det gött helt enkelt!

Förresten, alla ni jämtar, jag och Johan har börjat lära ut användbara ord. Ett ord ni måste lära er är: KNÖ DIG! eller FLÖ! Typ flytta dig, akta dig! Så använd det nu, alla! :)

1,2,3


Marias favoritbild. Att vi båda behöver hjälp tyckte hon var huuuuuur kul som helst, haha!

Fintfint!

God morgon/förmiddag allihopa!
Plugga är tråkigt, så då är det enkelt att blogga istället, därav många inlägg, haha!

Hur som helst, så här ser min helg ut:
Fredag: Lillänge med Jennifer och kanske Signe. Sedan plugg och efter det utgång!
Lördag: Plugg på dagen. På kvällen blir det parmiddag med Malin och Joacim!
Söndag: Plugg..... snark. Kanske bio med älskling? Får se.


Svaghet

Jag är besviken. Min kropp svek mig. Jag gav upp. Nu är jag deppig. Jävla löpning.

Aawwwwwww



Världens bästa Rasmus! Märks det att jag har haft hemlängtan på sistone? Det har jag iaf. Börjar nästan lipa bara av att tänka på det fina fotoalbumet som ligger bredvid mig. Så nu får ni ta del av några bilder också, bra va?


Nu skriker joggingskorna på mig att jag ska ta på mig dom.
CIAO!

Spring spring

Kvällen igår blev lyckad!Åt mat, satt och tjötade en massa och dansade lite! Härligt! Fick bästa tänkbara sällskapet hem också så jag slapp gå själv, kan ju inte bli bättre?

Idag har jag tagit det så lugnt det bara går. Slappat och inte gjort något, men nu börjar det krypa i benen mina så jag tänkte faktiskt gå ut och springa. Efter det är det ju plugg som gäller och då måste jag få lite luft innan för att vara pigg! :)


Så här såg jag ut i skolan igår gick inte att ladda upp bilder då, men nu funkar det igen, wohoo! Och ja, jag gillar att ta fula bilder. Mycket roligare än om man hela tiden ler in i kameran och ser söt ut, eller hur? :)

Mys

Nu ska jag, Jennifer, Andrea, Christelle och kanske några andra käka på Olearys! Christelle vill festa, men vi får se om hon har övertalningsförmågan till att lyckas få med oss! Haha! Jaja, mat blir det iaf!

Ha en fin kväll!
KA-PAOW! (tillägnat Rasmus)

Dream on

AAAh märkte precis att Glee gjort en cover på den bästa låten som någonsin gjorts, Dream on med Aerosmith. Det är en bra version, jag gillar Glee:s vesioner på låtar. Men den kommer ju inte i närheten av originalet. Det försöker dem nog inte göra heller för den delen!


Glees version


Aerosmith, den riktiga versionen!

Nu kan jag andas igen

Hemma från opponeringen i skolan (aaahhh!). Skönt att det är över! Åt sedan lunch på Pause med Jennifer, Christelle, Elin, Therese och Kristina! Hur mysigt som helst, och maten var så god. Det gillar jag.

Men nu måste jag plugga. Tenta nästa torsdag, iiihh. Jobbigt, jobbigt, jobbigt.. Men det är väl bara att sätta igång! Ikväll blev man ju helt plötsligt upptagen, på grund av Jennifer. Haha! Förresten, ni kan ju kika in på hennes blogg! Hon skriver jättemysigt och med fina citat och allt. Riktigt söt blogg!


Varför inte?

Mitt liv är så intressant, så jag täntke att ni säkert bill läsa om mig mer, så jag fyller i den där listan nedanför. För er skull! Eller? Haha! Nej, hade tråkigt och tänkte: varför inte?

 

10 FAVORITER
Färg:
Blå
Mat: Tacos, såklart.
Band: Oj, svårt. Aerosmith (chockerande va?)
Film: Gladiator, Dirty Dancing 2, Harry Potter 4, Eclipse..
Bok: Twilight-serien (främst Eclipse)
Sport: Att spela; handboll. Att titta på; handboll eller hockey
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag (hela veckan med andra ord..)
Glassmak: Polkagris!
Tid på dygnet: 14:36!

 

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
Fylld med energi
Smak: Bra fråga - allt och inget
Kläder: tunika och tights - lyxigt värre
Bakgrund: Vänner är på i bakgrunden om det är det som menas
Nagellack: au naturelle
Tid: 22:25
Omgivning: En tränandes johan
Irritationsobjekt: En tränandes johan. Haha skoja! Mitt sega Internet

 

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner:
Nej
Brutit mot lagen: Nej
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Nej
Varit med på tv: Ja (satt i publiken till något program någon gång..)
Kysst någon du inte känner: Nej

 

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
Johan
Du tycker om: Finns för många
Du inte gillar: En i min klass, Mona Sahlin och han på Musses dagis som är eller i alla fall var elak mot de som var yngre än honom.

 

2 VAL
Kaffe eller te:
Kaffe
Vår eller höst: Höst

 

1 ÖNSKAN
Att kladdkakan som står i köket blev lyckad!

Ett mirakel...


..jag kan ladda upp bilder!
Här har ni dagens inköp! Även säkerhetsnålarna och halstabletter är med! Alla ska med (haha)

Hur kopplar jag en ost till min vän?

Just det! Nämnde jag att i helgen träffade jag en som känner min systers ex? (sedan typ 10 år tillbaka..) Som bor i Lerum, spelar handboll i Baltichov och gymmar på det gymmet jag gymmade på hemma? HELT SJUKT vilken liten värld vi lever i. Lite småkul sådär!

Förresten, Emelie. När jag handlade i söndags så köpte jag port salut (geter det så?) ost. Då tänkte jag på dig! ♥ köpte även riskakor, you know!

No pictures

Det går fortfarande inte att ladda upp bilder.. Tråkigt. Speciellt när Internet fungerar bra, men just att ladda upp bilder inte funkar. Så det kanske inte är 3:s fel ändå.. Får väl se.

I alla fall, shoppade idag, TROTS MITT KÖPSTOPP! Skulle inte shoppa mer, men kunde inte motstå. Köpte en jättegullig mössa, en långkjol som jag gör om till en klänning, ett skärp och säkerhetsnålar! Haha! Synd att ni inte får se bilder på det dock..

JAJA
Nu ska vi laga mat, yippie!

Sneak-peak!

Här har ni det som ni alla har väntat på! Världens bästa!


JAG HAR FÖRSÖKT LADDA UPP EN BILD I ÖVER EN TIMMA NU!!!!!!!!!!!!!

uppdaterar det här inlägget så fort jag kan ladda upp min bild.

UPDATE: Det blir ingen bild idag. Ni får vänta tills imorn.. Internet vill inte ladda upp bilder. Det bara bryts. Jaja. Så är det. (Låter lugn, men innerst inne kokar jag av ilska. Långsamma datorer/Internet är något av det mest frustrerande en männska upplever, i alla fall jag. Sorgligt? JA, men sant.

Bigfoot

Titta vad som kom ner i brevlådan (brevlåda och brevlåda, ner på golvet i hallen från dörren..) idag! (EN DAG EFTER ALLA ANDRA INBJUDNA, FÖRSTÅR NI HUR LÅNGT BORT VI ÄR?)


JONTES DOP!
Flygbiljetterna är ju bokade, så jag ska ju infinna mig på plats såklart! (om jag inte behöver gör omtenta förstås, isf ligger den på det datumet, men det förtränger vi!) Har redan ringt och tackat ja till min inbjudan! :D


Alla kommer ju skriva om det här, så får väl passa på jag med

SD är nu alltså inne i riksdagen. De har fler väljare än Vänsterpartiet och Kristdemokraterna. Trist, men helt ärligt. Över 300 000 människor röstade på dem, av en anledning! Alla som röstar på dem är inte rasister, de är nog trötta på dagens politiska system och vill protestera. Jag stöttar eller försvarar dem inte, inte alls, men man kanske borde ta reda på varför folk röstar på dem istället för att bara hata dem. För helt ärligt, media och svenska folket är lika främlingsfientliga mot SD som SD är mot invandrare. Det är inte samma sak, invandrare är inte lika "onda" som Sd, jaddadadadadaaa, tänker ni då och nej det är inte samma sak. Men över 300 000 människor måste man kanske lyssna på? Inte ta hänsyn till SD för det, men kanske redigera den svenska integrationspolitiken för att få de 300 000 väljarna att hitta ett "vanligt" parti som tar tag i det som de tycker i fel, men på ett humant sätt?

I ALLA FALL!
ALLIANSEN VANN VALET!
Mona Sahlin säger: det finns inga vinnare! Det är ord av en förlorare. Oavsett om SD kom inte eller inte, och även om Alliansen inte får egen majoritet, så vann alliansen över de rödgröna och det betyder mycket. Bort med Mona, Ohly och de som folk uppenbarligen inte klarar av. In med nya ledare som folk litar på så kanske till och med jag kan med att lyssna på er när ni ska debattera! Så kanske ni har en liten chans nästa gång.. Reinfeldt kommer se till att SD inte får något inflytande på den svenska politiken och om Miljöpartiet går med på ett samarbete så är SD borta ur bilden. Det kommer att lösas, eftersom ingen är villig att diskutera med dem. Jag tror inte SD kommer få något att säga till om, och jag hoppas verkligen att jag har rätt! Men jag hoppas även att integrationsfrågan inte grävs ner för det, för den ska tas upp. På ett ödmjukt sätt. Integrationsfrågan ska inte kopplas med SD och främlingsfientlighet.


Grattis till en ny period som statsminister, och även grattis till en utmaning du nu står inför! Tvekar inte en sekund på att du kommer klara det galant!


Ute i god tid den här gången!

Iihiihihh, beställde precis 3-box edition av Eclipse. Den är limited edition, och eftersom jag förra gången var ute så sent att jag fick köpa den vanliga, tråkiga, 2-disc varianten av New Moon, så tänkte jag bannemej vara ute i god tid denna gången. Så nu är den beställd, och någon dag efter 3 december hoppas jag få se på grymt extra-material och framförallt, dn underbara filmen Eclipse!





Nu fortsätter valvakan! Go Alliansen!

Konstiga och fula tryck, i like it!

Nu funkade det att ladda upp bilder helt plötsligt!


Här är dagens inköp. En t-shirt från Gina tricot, 199:-

Har märkt att jag väldigt ofta köper t-shirtar med fula och konstiga tryck på, haha! Som den jag köpte idag. Den är egentligen asful, men jag gillar det ändå. Lite annorlunda! Så neutraliserar jag det med vanliga jeans, skor och tröja. Det blir mitt sätt att sätta min egen touch på mina utstyrslar! :)




Här är några exempel på de tröjor jag har med konstiga tryck, haha!

Klickade även hem lite grejor från stadium.se idag! 30% rabatt, så fick ju passa på, hihi! Visar er det när det kommer hit!

Tråkigt

Insåg att jag inte kommer hinna gå på valvakan idag ändå.. Ville egentligen, men det är så mycket som måste göras idag; plugg, städas och fixa.. Och kom precis hem från Maxi, då har jag 50 min att göra mig i ordning. Nej, det blir för stressigt. Men jag har bestämt mig för att gå på bowlingen med LUF på onsdag! Det blir bra :)

(har försökt ladda upp bilder i 25 minuter nu, därav det felaktiga antalet minuter över och det tråkiga inlägget utan bilder.. Försöker sen igen)

Rösta idag!

Idag är det ju söndag, vilket vanligtvis är vår tvätt-dag. Likaså är det idag. Så klockan ringde och det var bara tt gå ner och tvätta! Men för att jämna upp det gick vi och shoppade lite, hihi! Visar sedan vad jag köpte, ska ha ett inlägg om det för jag har upptäckt en rolig sak om de saker jag köper, haha! Förklarar sen..

Nu är det städdags och sen blir det lite plugg. Har även blivit inbjuden till valvakan med LUF, men jag vet fortfarande inte om jag ska gå.. Vill egentligen, men känns konstigt eftersom jag aldrig träffat dom här och så dyker jag in när allt är klart liksom. Jaja, får se!

Hörs sen!
Och förresten, hoppas ni ALLA röstar idag! Det är näst intill en skyldighet att rösta tycker jag, även om ni bara röstar blankt. Bara ni pallrar er dit och lägger i de där papprerna. Det är ett krav föra tt ni ska få läsa min blogg! Haha! Jag röstade igår förresten, om jag glömt säga det!


Jakt, vadär det?

Haha just det! Jag har märkt en otrolig skillnad från att bo här än hemma. Vet ni vad folk gör i helgen här? De jagar! Haha, sjukt! Massa killar som sagt att de ska jaga. Liksom va?! Jaga, vad är det? Har ni hört talas om att shoppa på helgen? Galet! Inte alls som hemma i alla fall, aldrig hört om någon som jagar hemma..


Tänk om jag skulle skjuta en älg. Jag hade tyckt så synd om den så jag hade nog försökt gosat med den istället! Haha, som när jag och Emelie skulle meta och jag inte kunde med att sätta masken på kroken, för jag tyckte synd om den, hahah! Galet, speciellt eftersom jag inte är vegetarian eller något sånt..

Bra dag igår!

Full rulle igår, därav den dåliga uppdateringen. Pluggade med PMgruppen hela dagen för att sedan skynda sig hem och göra sig i ordning! Sedan var vi några som träffades hos Kristina och efter det begav vi oss till ABC-lokalen där ekonommiddagen hölls! Det vart god mat (TACOS!) och dricka! Galet kul hade vi, men sedan drog vi vidare till Oleary's. Dansade och hade det gött! Sedan kom min älskling och mötte mig så gick han hem med mig mitt i natten. Massa fulla ungdomar som inte har någon kontroll, sorgligt..

Vad som är ännu sorgligare var att när Johan skulle gå och möta mig, så möttes han av två poliser i trappuppgången. De hade tydligen lett hem en medelålders kvinna som vart alldeles för full. OMG, för fulla gamla människor är så sad. Det är väl sånt man får se när man bor mitt i stan..

Ajajaj...

Min homegirl Christelle ville återigen att jag skulle följa med henne till sopptorsdagen.. Den här gången bangade jag dock, och det är jag faktiskt glad för. Det är nämligen så att min kropp protesterar mot mig. Vi åt middag, och jag fick så fruktansvärt ont i magen. Tänkte att det skulle bli bättre om vi gick på promenad, så vi gick på promenad (tänkte  bara gå till Blå Center och hämta ut mina böcker på Ica). Vi hann inte dit innan de stängde jag kan säga. Jag hade så ont att jag inte kunde andas, gå, sitta, ligga eller något utan att näst intill lida.

LOLLO, du har ju gått 3 veckor på läkarlinjen nu. VAD ÄR FELET? Jag mår bra i övrigt, och har mått bra hela dagen! Bara smärtar, typ på punkter. Tänk att någon sitter i magen och nyper alla mina organ, jättehårt, så att han nästan drar sönder organen. Så känns det.. Kan det varit något jag ätit? Stress? Fast det är ju konstigt om jag bara får ont då.. Då borde jag ju mer må illa om du fattar.. Ditt första test blir att hjälpa mig! :)

Nu ska jag i alla fall försöka sova!
God natt!

Gillar att springa på kvällen!

Var ju tvungen att prova de nya löparskorna, så det gjorde jag! Härligt var det! Vi sprang, och jag blev inte alls trött, det gillar jag! Skorna kändes jättebra. Är hur sköna som helst och det kändes som att jag flög fram! Hihi!

Nu ska jag äta kvällsmat och sen ska jag sova!
God natt!

Förresten, är helt oförberedd till seminariet imorgon.. Har nog missuppfattat hela uppgiften tror jag, men ah.. Då får jag har gjort det. Inga riktlinjer = Emma tolkar själv! Kan bli bra, kan bli mindre bra. Får se!


(har försökt ladda upp bilder, men det går helt enkelt inte just nu. Internet vill inte samarbeta, ovanligt.. Så det är lite tråkiga inlägg. Kommer roligare när jag kan ladda upp bilder igen!)

Bästa presenten

Just det, måste skriva om bästa presenten jag fick igår (min syster påpekade att det skulle skrivas om!!). Jag grät floder, skrattade och många "aaawww" kom ur min mun. Det var nämligen ett fotoalbum helt fullt med bilder på min favvo-Rasmus och nästfavvo-Jonte! För er nya läsare, Rasmus och Jonathan är mina systersöner! Rasmus är snart 3,5 år och Jonte är alldeles ny (typ 2-3 månader). Om ni bläddrar i arkivet så kommer ni märka att Rasmus är min lille plutt och det var det jobbigaste att lämna honom hemma. Han är min favoritkille (eller delar plats med Johan i alla fall..) helt enkelt!

Det var så gulligt. Ska ta kort när jag kommer hem och kanske ge er en lite smygtitt, men vissa bilder är så söta att bara jag får se dem! :) En rättighet som bästa moster, hihi!

Tack favvo-musse och favvo-Nicky (min syster)! Jag älskar er och saknar er!

Lite skillnad

Klockan är 7 och jag är fortfarande i skolan.. How sad am I? Haha! Vi har jobbat med PM-gruppen och sedan satte jag mig och försökte fixa mitt Nike+ Sportband. Hade ju seriösa problem med det igår, datorn höll på att slängas ner från balkongen, helt seriöst. Men så kommer man hit och det går på två sekunder. I love it!

Så tre, ni kan inte sova lugnt, för nu vet vi att det är erat fel alltihop. Grymt bra jobbat, haha! Nejdå, en chans till ska ni få, men om ni inte löser det då så ska vi göra allt för att byta bort er.. Inte för att det kommer gå, men man kan ju alltid försöka!

I alla fall, nu ska jag bege mig hemåt.. Min älskling står nog i köket och lagar mat, det gillas starkt!
Ha det fint så länge! Ciao!

Nyhetstorka?

God morgon allihopa! Ska snart äta frukost, men är bara tvungen att säga en sak först.. Tv4 hade ju igår utfrågning av Alliansen. Idag är första nyheten de tar upp på Nyheterna att Jan Björklund "ilsknade till" under utfrågningen när integrationsfrågorna dök upp.

1. Ilsknade till? Han sa till när någon indirekt kallar honom islamfientligt. Hur skulle du reagerat? Jag hade "ilsknat till" på riktigt. Jan Björklund skötte situationen utmärkt. Höjde rösten en aning, men det var ju ingenting. Lars Ohly skriker åt journalister att hålla käften, är inte det lite värre?

2. Att ni (journalister och svenska folket) inte förstår att när Sverigedemokraterna har ett sådant stöd de har, så måste ett "vanligt" parti ta upp integrationsfrågorna. Svenskar vill ju ta upp dem, annars skulle inte SD ha fler väljare än KD för tillfället. Förstår ni inte? Det är problem med den svenska integrationspolitiken, inte med invandrarna. Det är det Jan Björklund vågar ta upp. Alla andra är så rädda för det bara för att man är rädd att bli kallad rasist. Hur kan det vara rasistiskt att inse att vi har en skev integrationspolitik i Sverige?! Ordet rasist har isf fått en helt ny innebörd..

Jag blir så fruktansvärt irriterad när jag hör sånt här. Jan Björklund är för ett fritt Sverige, men vi måste ändå ta upp och diskutera den SVENSKA integrationspolitiken! Hur kan man tycka att det är ett känsligt ämne?

Nu ska jag äta frukost, ha en bra dag!

Bästa besöket och bästa shoppingen!

Bästa mormor och morfar kom på besök idag! Så mysigt var det att se dem när man öppnade dörren! Hihi! Vi fikade, åt lunch ute och shoppade lite. Strosade runt och gick sedan hem och fikade lite till! En mysdag helt enkelt!

Sedan kan jag ju tillägga att eftersom att mormor och morfar läst på min blogg att jag ville ha nya löparskor, men att jag inte ville lägga ut de pengarna på det, så köpte de löparskor åt mig. Så gulligt! Tack, tack, tack, tack, tack! Nu ska jag springa som aldrig förr, haha!

Dessa skor är nu mina. 1199:- från Nike (obviously).

Visste det.

Dum som jag är frågade jag Johan om vi skulle träna. Och som sagt, jag hade därmed ingen återvändo, så vi stack ut. Sprang iofs ganska kort, men jag är sjukt trött.. Hatar att hela Östersund verkar ligga i en backe, så man har alltid världens uppförsbacke någon gång.. Jaja, det känns väldigt skönt nu i efterhand att man iaf kom ut en snabbis!

Sen ska vi städa ikväll också.. Mormor och morfar kommer ju imorgon, då måste det vara rent och fint! så det blir en sen kväll idag, men om man sover halva dagen så får man skylla sig själv...


Sömn eller träning? Sömn har jag ju redan fått idag så..

Hade ju tänk att träna idag, men det kommer int gå bra.. Matlagning och ännu mer plugg står på att göra-listan, och det finns ju inte tid för träning. Fast det är nog värt att dra ut och springa lite, eller i alla fall power-walka, och lägga sig lite senare.. Jo, det är det nog! Jag behöver luft! Får tvinga ut Johan också, för då kommer jag inte slippa undan, haha!

Jaja.. här får ni dagens face-look eller nåt.. Ser otroligt sliten ut, är sjukt trött och har huvudvärk, men man kan ju inte alltid vara perfekt, hahah! (Jantelagen kanske inte finns i mitt vokabulär?)


Då ska ni se mig på morgonen... Ännu värre..


John Blund stack aldrig..

Visst är det underbart när man kommer hem vid halv 1, gör mat och sedan ska "vila litegrann" för att orka plugga. Bara det att när man vaknar från vilan så är klockan 17:30!!!!! Fy vad jag hatar det. Det är även anlendingen till dålig uppdatering idag, haha!

Hur som helst, håller på med plugg. Skrivit hälften av vår uppgift till på torsdag! Känns skönt! Imorgon kommer ju mormor och morfar upp hit (de är i Härjedalen nu) så då har jag inte tid att plugga. Då ska vi ha en riktig turist-dag. Kolla frösöberget, arcturan och allt som finns här (finns det något mer än de jag nämnde..?). Ska bli mysigt!

ANYWAY..
jag har ingen inspiration till vad jag ska blogga om längre.. KOM MED TIPS! Vad vill ni läsa?



Tankarna flyger.

Jag är så tankspridd idag. Tankarna bara flyger iväg och jag kan inte fokusera. Märkte det när det tog ungefär 4 timmar att få fram två frågor utifrån en bok. Liksom hallå?! Hatar när det är så.. Speciellt när jag vet vad som gör mig tankspridd också, men det tar vi inte upp här. Lite hemligheter måste man ju få ha också, eller hur? ;)

Förresten, så är det en granne som tydligen har bestämt sig för att ha sånglektioner på kvällarna. Varje kväll hör man henne sjunga så fint så hela byggnaden hör, haha! En gång sjöng hon så högt att det lät som att hon var i samma rum som mig. Då bankade jag på väggen av ren frustration (jag kunde inte höra tv:n.. eller nej, vi har ju ingen tv, eller? shhhh), och då blev hon tyst.. Lite elakt av mig kanske, jag menade egentligen inte att hon skulle höra det, men tydligen så.. Så kan det gå. Men nu har hon iaf börjat igen. Det är ju tur att hon sjunger fint i alla fall..

Nu ska jag sova! Upp imorgon för föreläsning och arbete med PMgruppen. KUL KUL CYKELHJUL!
God natt.

Jag har inte släppt fenomenet än!

3 december. Vad händer då? Jooo, Eclipse kommer ut på DVD!!!!







Kan även uppmana alla till att rösta, oavsett vilket parti det är på!

Alltså, jag vet att jag är väldigt fram&tillbaka i mitt tänkande, men sån är jag väl helt enkelt. Jag sa ju för ett tag sedan att jag skulle gå ut ur LUF, trots att jag är folkpartist. Men nu har jag kommit fram till att nej, det ska jag inte alls. Jag har nu gått med i Luf Jämtland/Härjedalen av den anledning att om jag är med så stödjer jag faktiskt Folkpartiet. Struntsamma om jag inte håller med till 100% i just Luf:s tycken, men det är närmst Folkpartiet, och eftersom jag ändå vill vara medlem i något parti, så är det helt enkelt det som passar mig bäst! Så är det.

Om jag känner att jag har tid och ork nu när skolan kört igång, så kommer jag försöka bli lite aktiv i organisationen. För jag tycker att politik är fruktansvärt roligt! Däremot har jag problem med mitt humör tror jag, haha! Jag blir så himla arg om jag ska argumentera emot någon som har åsikter som jag aldrig kommer förstå mig på, även om jag försöker... Får bättra mig där! :)

Så nu vet ni.


Flyget bokat!

Vem har bokat flygbiljetter hem till Jontes dop den 16 oktober? JAG! Wie! Är där fredag morgon-söndag kväll! Får bara hoppas att jag klarar tentan på kursen vi läser nu, för omtentan är på lördagen om så skulle vara fallet. Men det ger mig bara motivation till att plugga på, för jag vill verkligen hem då!

Fast jag är lite nervös inför att flyga själv.. Så ska man mellanlanda på Arlanda också.. Hur ska man hitta där liksom? Iiiihh, äsch det löser sig! För när man landar där på Landvetter och känner avgasernas doft så vet man att man är hemma. Är det inte härligt? Haha!



Tack för två grymma veckor!

Herregud vilken kväll igår. Galet kul! Massa härligt folk och på det fick vi oss allt en tredjeplats trots alla tusen minuspoäng, haha. Frågan är vart min tröja tog vägen som vi vann? Haha, jaja! God mat, dricka och grymt sällskap- det kan inte bli bättre.

Så det var alltså avslutningen på nollningen och den slutade med flaggan i topp! I like it! Har träffat massa nya underbara vänner och trots att just vi ekonomer blivit lite av ett hatobjekt (fast egentligen gillar alla oss innerst inne) så har vi i alla fall haft fruktansvärt kul! The End!

Btw, skriver från ipoden så ha överseende med felstavningar och konstiga formuleringar ;)

One of those days

Uäh, vad otaggad jag är på allt just nu. Jag är fortfarande full av ilska mot en viss person (nej, inte du som jag redan "snackat" med). Men varför bryr jag mig egentligen? Bra fråga. Jag blir väl opepp när jag inser vilka människor det finns här på jorden. Det är ju sorgligt ibland.. Jag borde inte bry mig, men sometimes you can't help it. Så är det. Men därför känner jag inte för att blogga idag. Så sjukt tråkig är jag, men jag har inget att säga just nu, och då är jag tyst!

På allt det här så har jag insett att jag kanske inte kan åka hem till Jontes dop.. Kul.. Kanske kan åka hem i ca 2 dagar bara. Om ens det. Toppen, det går bra nu. Nej, inte direkt.

Vi hörs imorn istället! Ha en fin fredagskväll allihop!

Timing

WOW
såg precis att sjukt många hade kikat in här nu i veckan. Kul att ni kikar in när jag skriver som tråkigast inlägg som inte hänger ihop alls. Det brukar vara bättre kvalité här, haha! Hur som helst, välkomna!

Osammanhängande text? JA

Jag gick till sopptorsdagen trots allt. Det var ju lite inre motsättninger om man säger så, så jag ville egentligen inte gå dit. Men grym som jag är så tänkte jag att; ne de klarar sig inte utan mig. Eller? Nej, inte riktigt så låg det till, men i alla fall. Jag gick dit, jag hade kul, saker och ting löste sig och tja, det var väl ändå bra att jag gick dit! Fick ju träffa lite trevligt folk om inte annat!

Men klockan är ju halv 11 och du är redan hemma, då kan det ju inte vart så kul? tänker ni kanske nu. Men jag ville faktiskt hem och det var ju lite mer dött idag än förra veckan. Så min snygging kom och mötte mig så gick vi hem. Men jag fick lova att inte gå tidigare än 00 på introsittningen på lördag. Så då kör vi all-in!

Jaja, godnatt.
BTW, fick en förfrågan om min affärsidé ikväll också, men jag hade inte lust att dra den då. Men nu känner jag mig lite givmild (eller är det det där vinet som pratar?) så imorgon får ni ett inlägg med min affärsidé! Deal?

Life's good

Första seminariet avklarat idag, skönt. Det var inte så farligt faktiskt! Och jag är nöjd! Hur som helst, ikväll är det sopptorsdag = fest.. Orkar/vill egentligen inte gå, men Christelle vill ju så gärna gå idag, och eftersom hon missat så mycket annat så ville hon att jag skulle vara med.. Och det hade ju faktiskt varit kul! Mennnnnn... Nja, vi får se. Går nog dit en stund iaf!

Nu ska jag plugga, och sen bär det av till ÖSK för lite träning! Är riktigt glad över att jag faktiskt tycker det är kul att springa nu. Däremot är det inte så ekonomiskt, eftesom jag äter som en häst när jag tränar, haha!


Saknar min plutt där hemma.. Får ta och ringa honom sen!

Ny dag, nya tag

Ny dag imorgon. Nya tag. Nu kör vi.

Helknasigt inlägg, och ni ska egentligen inte förstå. Skulle egentligen vilja skriva ett vääldigt långt inlägg, men det finns ingen mening i det just nu. Så vi glömmer det och går vidare! Hurra för solen, eller nåt..

Smycke i en datorväska?

Jag förstår om ni inte förstår vad jag skriver i mina inlägg, för jag bara pladdrar på. Det är så mycket man vill ha sagt på en gång så allt blir en stor röra..

Hur som helst, så här ser jag ut idag! (har duschat, så har inte samma kläder som jag hade i skolan!)



Mitt halsband jag har på mig på bilden har varit borta sedan flytten. Men igår hittade jag det, i datorväskan, haha! Glad blev jag i alla fall!

Hoppas på det bästa

Galet. Mycket. Plugg.

Inte nog med seminarium imorgon. Nej, då ska man även börja på att skriva PM också (INT:are, det är som en akademisk uppsats, fast det är mer komplicerat ändå). Det jobbiga är att man ska göra det i grupp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag avskyr grupparbeten. Nu hade jag däremot tur och hamnade med en som jag känner bra och trivs jättebra med, och en som jag i alla fall vet vem det är. Men de andra har vi ingen aning om vilka de är. Hur ska det gå? Och man har ju bara någon vecka på sig. JIPPIE! När vi fick en sådan uppgift på gymnasiet hade vi ju 3 månader på oss. Intensivt.

Skulle bara klaga lite, hehe! Köpte en ny foundation igår förresten. Det blev en flytande mineralfoundation från Maybelline. Den verkar vara bra hittils i alla fall, får hoppas att den inte förstör min hur när man använt den ett tag...


Har ni provat den?

Trodde INT var jobb, men det var ju ingenting

Man har pluggat hela dagen, men man har ändå hur många sidor kvar att gå igenom. Hur är det möjligt? Imorgon blir det plugg igen. Har ju mitt första seminarium på torsdag = nervöst! Vet inte riktigt hur man ska förbereda sig, men jag tänker så här. Jag har ju skapat min egen affärsidé, då måste jag väl ändå kunna berätta för folk om den och svara på frågor om den? Eller? Jaja, vi får väl se!

Nu ska jag kolla på Miss Secret Agent i sängen, för att sedan sova! God natt!

Så här såg jag ut första skoldagen!



Hiss eller diss?

Videoblogg



Jag saknar er!
Förresten, lägg märke till min dialekt. Anstränger mig för att prata "vanligt" så nu kan ni inte klaga!

Det är inte lätt när det är svårt

Idag är en sån där svår dag. Jag ska plugga, massor. Älskling är borta - hela dagen, hela natten och hela morgondagen. Fy. Jag klarar inte av att sova utan honom inatt.. Bläh. Sedan funderar jag på att köpa nya löparskor, mina är helt utslitna. Men det svider i plånboken, så jag får se.. Jaja. Får väl se vad jag hittar på. Kanske ta en fika med en snäll själ? Vi får se!

Nu ska jag plugga i alla fall! Skriva klart min affärsidé och läsa igenom alla kapitel vi ska ha läst i boken + det vi ska gå igenom nästa föreläsning så jag är beredd. Nu ska jag ligga ett steg före!


Kan ju roa mig själv genom att göra fula miner annars...

Tycker synd om mig själv

Fyyyyyyy. Min kropp är helt slut. Vi var ju och grillade hos Johans mormor och morfar igår. Men det är inte därför jag är helt slut. Nej nej, det är för att vi kom på idén att vi skulle springa hem. Inte hela vägen såklart, men vi tog bussen en bit och hoppade sedan av för att springa hem. Men det räckte ju inte, så på vägen stannade vi vid vattnet och körde intervaller i alltför lång tid. Det var jobbigt kan jag lova. Men när vi kom hem körde vi lite styrka också. Så nu är mina ben som cement. Jag kommer inte komma upp för trappan när jag ska hem från skolan sen.. Ajajaj..

Och idag är det ju brännboll efter föreläsningen också. Great. Jag kommer stappla fram, orkar knappt lyfta på benen... Brännboll ska ju vara min starka sida, men inte idag.. Ni får se mig glänsa någon annan dag (eller?).

Nu ska jag äta frukost för att sedan plugga och efter det gå till skolan. Grymt intressant föreläsning ska det vara idag så jag ser fram emot det! Ciao!

Dagens!

Drar en dagens outfit också, för nu ska vi till Frösön för att grilla! Så vi hörs kanske inte ikväll, och då får jag önska en trevlig söndags-kväll!



Tröja - Hummel
Jeans - Gina
Halsduk - MQ

Nu har vi bråttom till bussen! (btw, det kostar bara 10kr för en resa här, awesome!)

Bra jobbat, älskling!

Idag har varit en sån där mysig dag. Började med att vi gick ner till tvättstugan oföär att tvätta klockan 8 på morgonen... Sedan vart det upp för att städa hela lägenheten! Nu är det rent och härligt är igen! Vi ska inte tala om hur mycket damm det låg under sängen.. I alla fall, sedan tog vi bussen till IcaMaxi för att veckohandla, vilket vi ska göra på söndagar. När vi kom tillbaka skulle tvätten ha torkat och vi skulle ta upp den. Men det var bara det lilla problemet att min kära älskling "inte visste att man skulle trycka på start för att tork-fläkten skulle komma igång i torkrummet" så allt var helt blött fortfarande. KUL!

Det var bara att ta upp allting och hänga överallt i lägenheten. På byråer, i hyllor, på stolar... Men när vi gjort det så bestämde vi oss för att vi skulle gå till Claes Ohlson och köpa ett torkställ, så det gjorde vi. Nu hänger allt så prydligt där, fast några grejor hänger i hallen, men vad ska man göra?



Vardagslyx

Ringde 3 idag. En otrevlig 08a satt och sa att vi får nöja oss med det vi har. HAHAH! säger jag åt det. Det står på er så kallade "täckningskarta" att det är full täckning i centrala Östersund. Vårt Internet är så långsamt att det inte går att använda ibland, och det tappar connection hela tiden. När man lyssnar på Spotify märks det extra tydligt. Låten bryts hela tiden. Kvalité, verkligen.. Pff. La på och ringde upp igen, till en annan. Hon var trevlig och försökte hjälpa oss, men det är ändå dåligt.. Får ringa imorn igen. Kan ingen göra något åt det får vi på något sätt säga upp abbonemanget och byta till Telia. Upp till bevis, 3. Förresten, någon förmåga man borde ha när man jobbar på KUNDservice, är att vara trevliga mot KUNDerna, något ni borde fundera på när ni anställer..

Handlade idag också förresten. En ny kudde, en hushållspappaershållare och en lite papperskorg att ha i badrummet! Sedan köpte jag även en halsduk som inte har en början och ett slut, utan liksom sitter ihop. Skönt att ha när det blir kallt här för då tar man bara och sätter den över huvudet (se bild)!


Halsduken är från MQ (Zoul).

Idag ska jag och älskling äta kräftor. Var så himla sugen på det, så varför inte? Vi lyxar!


Skönt

Det är nog första gången jag säger det men: wow, vilken känsla det var att springa igår. Det var jättehärligt! Vi power-walkade upp till ÖSK (2 km bara uppför), sprang runt spåret (det är för rullskidåkare i en fil och löpning i en fil) 2,6km, och sprang hem 2km. Det kändes lagom, och det var riktigt härligt faktiskt! Till skillnad från elljusspåret i Lerum (Riddarsten) så är det här bättre utformat. Riddarsten är i stort sätt uppför hela första halvan och nerför hel andra halvan. Det här var mer rakt, för att i slutet ha några rejäla uppförsbackar som utmaning! Det gillade jag!


Fest blev till träning

Vår ramsa, "OH AH EKONOM, SÄG OH AH EKONOM!" har blivit känd här. Eftersom att vi är coola så blir alla avundsjuka och gaddar ihop sig emot oss. De sjunger ramsor emot oss. Det betyder SUCCESS! Haha! Och trots det så vann vi stafetten idag, ojojoj! Så enkelt. Segern skulle firas med fest hos Anton, men jag bangade det idag. Jag väljer istället att nu gå ut och springa, för att sedan äta tacos framför tv:n med älsklingen. Är alldeles för trött idag, gårdagen var alldeles för bra!

Jaja, nu ska jag hoppa i träningskläderna! Ska bli en riktigt sund människa nu hade jag tänkt. Men hur går det ihop med nolleveckorna? En rejäl utmaning med andra ord.. Ha en grym kväll allihop! Speciellt mina kära ekonomvänner och LESTER där hemma! Emelie, jag tvekar inte på att du kör på till 1000%!


Hard work

Jag har en affärsidé. Äntligen har jag kommit på något som jag faktiskt kan vara rätt stolt över att presentera på seminariet. Skönt! Men mer om det sen, vill inte avslöja något än!

Ikväll är det sopptorsdag. Låter konstigt, men det är så varje torsdag (tror jag..). Alla kommer till Oscars (studentkårhuset) och man äter soppa, dricker sprit och har roligt. Det är lite live-band, öppen scen (något för mig? inte? hepp, okej) och lite sånt! Så det kan blir bra, om det inte blir för stökigt bara. Låter som en 40-åring nu, men jag gillar inte stora folkmassor om det blir stökigt. Då får jag panik och går hem, haha! Men min älskling ska ju faktiskt dit också idag, så jag kan ju alltid rymma till honom om det blir för galet (vilket jag inte tror att det blir, eftersom de hållt på med sopptorsdag i flera år verkar det som!).

Jaja, det blir nog roligt. Nu ska jag skriva ner alla mina idéer till min affärsidé för att sedan göra mig i ordning! Hoppas ni får en trevlig kväll!

Att jag ens bryr mig egentligen

Så, nu tar jag bort mitt videoinlägg. Att folk klagar på hur jag pratar orkar jag inte mer. Jag har annat för mig än att fejka min dialekt när jag ska säga hej till min familj och mina vänner. Men ja, jag pratar konstigt nu, det är en blandning av jämtländska/"lerumska", men vet ni vad? Flytta upp hit sjävla så får ni fan se själva hur ni snackar efter två veckor.

(Frida, Emelie och mina andra vänner, detta är inte mot er. Era kommentarer vara bara gulliga!)

RSS 2.0