Väldigt rörigt inlägg såg jag nu i efterhand, haha!

Nu är det helg. Typ. Har ingen skola imorgon i alla fall. Men helgen kommer gå åt till att hjälpa Andrea att flytta så mycket till helg vet jag inte om det blir.. Haha, nejdå, det ska bli lite kul faktiskt. Väldigt kul när det är klart iaf :)

Är på lite dåligt humör nu också. Vet inte varför egentligen, bara är det. En sån där dag där allt bara går fel. Fast egentligen har inget gått fel, haha. Har gått i skolan, tränat med Jennifer och Andrea och allt det där. Kanske för att på gymmet var det en megasöt bebis som hela tiden blev superglad så fort man gav honom minsta lilla uppmärksamhet. Tror ni jag ville hem då eller? Är ju världens sämsta moster just nu..


Kolla storkillen som går på bio och puttar på brorsan när han ska gunga. KÄRLEK!

Bläaläödklnd. Sluta lipa nu Emma!! Är ju snart sommar och hemdags! Då kommer jag tröttna på när Maria ringer 07:30 en lördagsmorgon och frågar om jag är i Floda och kan komma och passa barnen. Haha. Nejdå, så är det inte ;)

Jag ska sluta vara så liten. Sluta vara så känslig. För det håller inte i längden. Man måste nog ha en liten sköld. Nog för att jag alltid glidit räkmacka genom hela livet. Men nu har jag inget glid längre, vallan funkar inte. Det bromsar liksom. Och då kan det vara bra att ha en hjälm om man skulle tappa balansen och ramla. Och ganska fort, för jag håller på att snubbla nu. Okej det gör jag kanske inte alls. Låter som jag har vääääärldens livskris. Det har jag inte. Har bara en dag där jag stör mig på allt och alla. Haha. Och man måste få ha sånna dagar. Faktiskt. Så blir det bra nästa dag igen :)

Går nog till Jennifer sen, för när man är runt bra vänner då kan man inte vara på dåligt humör längre!
:love:

Varsågod mamma!









Mamma klagar på att jag bloggar för dåligt och sa att jag skulle skärpa mig. Så då får jag väl göra så då. ;) Med brist på inspiration får ni massa outfitbilder från de senaste veckorna! Kan försöka fundera ut något mer skoj att skriva om imorgon!

Så länge kan ni ju kolla min systers nya design som jag gjort, klicka här för att komma dit. Vad tycker ni?
Nu ska jag fortsätta kolla på Big Brother och lyssna på all skånska (haha)!

Brabrabra

Just det. Glömde säga. I fredags hade vi ju tenta också och den gick himla bra. Kan ju vara vissa där hemma som tycker det är kul att veta, att jag sköter skolan också ;)

(nu skulle jag laddat upp massa bilder också, men Internet vill sega tydligen så det får bli sen)
Nu ska vi skynda till gymmet!!

"I lill b poppular" / Rasmus

Här i Östersund gör man samma sak varje helg Det ser likadant ut. Inga valmöjligheter direkt. Solo och sen Olearys är det som gäller när man ska ut. Det har sina fördelar, visst. Men just nu är jag ganska sugen på att åka hem. Slippa en liten stad där alla vet allt, eller i alla fall tror sig veta allt, hela tiden för ett tag. Åka hem och vara Emma. En Stickytorsdag med Emelie, Lollo, Sophie och Viktor kanske? Hände alldeles för sällan. Men jag ska ju hem i sommar. Sommar i Lerum. Sjukt egentligen. Lerum är mindre än Östersund, men ändå känns allt så mycket mindre här. Undra varför? Hm, jaja. Så är det.

Jag älskar mitt liv här. Absolut. Men just nu är jag lite less på det. Skulle väldigt gärna kunna ta pappas bil (inget emot mammas bil, men med den måste man ju vara försiktig och inte köra fort? ;) oj vad orolig mamma blir nu när hon läser det här..) till Floda för att lyssna på när Musse sjunger på Erik Saades nya lår Popular.

Märker ni att jag ser mig som två personer? En hemmahemma och en här. Just nu känns det så. Känner mig inte som mig själv. Fast jag har kul. Grymt kul. Så ska försöka få ihop mig själv och inse att jag är samma person, oavsett var jag är. För det är jag. Jag är ju jag. Emma.


I fredags!


Förra fredagen!
Likeheten är slående.

Varför inte?

Medan jag skriver ut massa gamla tentor kan jag ju iaf bjuda på en bild iaf. Från Jennifer i fredags! ;)

Jazaa

Bloggen får ligga lite på is just nu. Tenta på fredag och helgen kommer det vara fullt upp med att fira både det ena och andra! Så vet ni att jag lever i alla fall. Och jag lever så sjukt bra. Har en otroligt bra period nu. Allt bara går bra. Sjukt skönt!

Happy B-day Jenki!

Sa ju att det skulle bli en bra kväll igår. Men jag hade lite fel, för det blev en GRYM kväll! Härligt folk oh allt var bara nice! Var hos Jennifer till en början för att sedan dra oss till först Solo och sen O'learys, såklart. Perfa! Och idag fyller ju Jenki år egentligen, så vi ska it och äta middag och kolla på melodifestivalen, sen får vi se vad som händer på kvällen! :)

Förresten, så kommer bilder imorn. Min kamera är inte med mig sa ni får vänta!
Men nu måste vi kila,
ciaaaoo!


10/10!

Åh vilken underbar dag! Efter gårdagens otroliga snöstorm med världens vind och istappar som borrades in i ansiktet så fort man gick ut så vaknar man upp idag av sig själv innan 8 och ser att solen lyser, det är massa snö och temperaturen är -15 grader! Helt fantastiskt underbart! Så jag och Jennifer begav oss ut på en promenix som start på dagen! Härligt! Sen har jag också bestämt mig för en superduperrolig grej som jag inte kommer berätta om här, för det är hemligt, men jag måste bara säga att jag är så himla glad :D

Det gör ju inte saken värre att det idag är Jennifers 20-års fest heller. Ska dit om ett tag och hjälpa till och vara mentalt stöd ;). Det kommer komma mycket folk och det komer vara så grymt kul! Så det här kommer bli en toppenhelg, det känner jag på mig!


Att jag drömde om prinsen till vänster inatt gjorde starten på dagen så bra den kan bli också!
Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Kan bara inte låta bli





(puttes bilder)

Åhh vad jag vill hem och pussa på er! SAKNAR ER!

Casual tuesday



Tråkigt idag, väldigt "vardagligt". Fick däremot många "vad ovanligt det var att se dig i hästsvans, vad fint det var" idag. Se där ja. Jag som satte upp det bara för att man hade en bad hair day. Så det kan gå.

Som seg kola

Vad seg jag blev när jag kom hem. Usch. Vaknade tidigt för vi skulle till gymmet. Men valde att sova vidare. Gick sedan till skolan, föreläsning i 3 timmar. Ku? Nja, sisådär. Kom hem, är helt seg och vet inte varför. Och så behöver jag plugga också. Och jag vill orka träna med. Men just nu vill jag bara sova litegrann.

Per aspera ad astra.


Färg och nostalgi!

Alltså, det här med hårfärg, ska det alltid vara ett mysterium? Kan man inte bara få veta; det här ska du ha alltid, inget snack om saken! Det börjar bli dags att färga igen (ja, det växer som ogräs!!) och även nu blir man lika sugen på att slänga i en brun färg. Det är så enkelt. Fast samtidigt är det inte det. Det är nästan fulare med ljus utväxt till brunt hår än mörk till blond. Tycker jag i alla fall. Jaja. Jobbigt att vara tjej ibland..

Men ska nog vara ljus ändå, trivs bra i det, och tror jag kommer göra det ännu mer med lite färg på huden i sommar. Då vill jag inte ha gjort håret brunt igen och behöva börja om. Det sliter ju en del.. Har iaf tänkt försöka slinga själv. Om jag vågar. För skiter det sig är det ju bara att gå till frisören så får hon fixa till det. Men hittar man en slingfärg som funkar kan man ju bara köpa upp ett lager så slänger man i det med jämna mellanrum. För det är inte jättekul att lägga ut 1000 kr på att fixa håret hos friösren när det växer så sjukt fort så man måste göra det stup i kvarten..

Vilka funderingar jag har va? Otroligt..


Ojoj, väldigt gammal bild! Men brunt hår i alla fall! ;)


Hade redan då svårt att bestämma hårfärg!


Jag och en bebis-musse!


Här slutade vi nian!


Mitt 2007 ;)

Haha, massa gamla bilder! Jag älskar det! Nu säger jag god natt! :love:

Duktig flicka

Pluggar för fullt nu faktiskt. Är duktig och tar igen det jag inte gjort när jag slappat i helgen! ;) Så har inte riktigt tid att blogga massa. Men ni kan ju få lite musik att lyssna på om ni vill det. Jag gillar Tove Styrke för tillfället. Hatade henne i Idol, bara för att jag höll på Erik. Haha. Men nu tycker jag hennes låtar är grymt bra!





Hennes kändaste låtar (tror jag?)

Planer

AAH
Vädret har varit så underbart idag och jag har varit så glad. Vet inte varför, allt har varit så fint bara! Ihh! Och på väg till och från gymmet har jag och Johan kommit på massa saker vi ska göra de närmsta somrarna. Vi ska:

- Vandra på Kungsleden, bara för att det är nåt man borde ha gjort
- Vandra i Nepal
- Cykla ner för Åreskutan
- Åka på vandringsresa till Mallorca
- Bestiga Kebnekaise
- Dra en charterresa för att vila från de tidigare resorna ;)

Hur kul låter det inte? Helt underbart. Sedan funderar jag på att istället för att läsa en magister här så läser jag ett fjärde år i Edinburgh. Eller i Storbritannien i alla fall. På någon Business school. Men det är bara drömtankar, kan lätt ändras :) Känner mig så äventyrlig just nu bara, haha!




Jämtlandstriangeln (Blåhammaren) förra året!

Mysig dag!

Har varit fullt upp idag. Gick upp, gick till gymmet, tränade, relaxade och badade. Sedan gick vi hem, hängde upp handdukarna och gick ut igen. Då gick vi ner till Badhusparken aka. Vinterparken där massa skoj hände. Massa folk och mys. Så gick vi på isen ganska långt! Så himla fint var det!
















Storsjöodjuret! Man kunde åka pulka nerför hans svans!




Todays


Så här ser jag ut idag. Bara en adidas-tshirt och jeans. Inget skoj alls faktiskt. Men ska bara ner till badhusparken med Johan och checka läget och sen handla en lampa. Woho. Sen blire plugg för fulla muggar. Och sen lördagsmys.

Melodifestivalen är ju idag. Eller? Har för mig det i alla fall. Kan ju vara lite skoj kanske! Fast blir konstigt att inte åka till Tommy och Stina och tävla mellan familjerna om vem som har bäst smak och vem som har rätt vinnare. Nu får jag sitta och titta med Johan som är helt ointresserad. Jennifer och Andrea sviker ju mig i helgen. Andrea är i Vingåker och Jennifer i Gäddede (stavning?). Men det får funka, Johan får låtsas vara intresserad och sjunga med ;)

Jag <3 Sheldon Cooper


Hahahah! Alla ni som ser The Big Bang Theory måste ändå tycka det här är kul? Och ni som inte tittar på det, jag har bara en sak att säga, BÖRJA SE DET!

(för bättre och längre version, klicka här. den gick inte att bädda in och lägga upp på bloggen nämligen)

Lite klag och lite videoblogg

Jag är arg. Vi handlade idag och det var så äckligt mycket folk. Och alla dessa ungar.. Alltså jag börjar tvivla på om jag ens ska skaffa några.. Herregud. De springer omkring och skriker och blablablabla.. Min huvudvärk jag hade innan förvärrades rejält kan jag lova. Var är föräldrarna kan man ju undra..? Jaja, nog med klag, det är nog bara huvudvärken som gjorde det jobbigt.. Sen att massa jäkla reklambolag med olika undersökningar hit och dit ringer hela tiden också stör mig nåt så fruktansvärt. Speciellt när man läser på Internet att bolagen blivit anmälda för trakasserier ett antal gånger. Kollar alltid upp nummer jag inte känner igen innan jag svarar. Tänker aldrig svara nu i alla fall. Jobbigt man kan ha det ;)

Men i alla fall, här kan ni kika på hur vi bor i alla fall! Kan ju vara lite uppmuntrande, eller nåt. Hihi.



Zebra vs. leopard


Har haft jättesvårt att komma upp på morgonen de här senaste dagarna. Sen idag, när jag är ledig, ja då vaknar jag 8 och är superpigg. Typiskt. Jaja, nu sitter jag och slappar. Läser min bok Flickan från tjugotalet med Sophie Kinsella. Så där slappt.

(ps, videoblogg kommer snart, med rundtur i lägenheten igen. lite uppdaterad från första rundturen när vi precis flyttat in)

Elin Kling for H&M

Åh, idag släpps Elin Klings kollektion för H&M. Tyvärr säljs den inte här i Östersund och kommer inte heller säljas på Internet, så jag har ingen möjlighet att få tag i något. Synd, för jag gillar verkligen det jag sett..




Särskilt de här shortsen, de hade jag nog köpt med mig direkt om de funnits här uppe!


Lite blandat

Bara några få bilder från utflykten vi gjorde för ett tag sedan. Ni vet när vi åkte pulka och sen grillade och hade det gött! Vädret var tyvärr itne jättekul så bilderna är rätt dåliga, men ändå..



Några inköp som gjordes för ett tag sedan. :)



Lite fin utsikt från vårt hem! Mysigt!

black and white today


Picture




Ge.. mig.. mat..

Är... helt... slut.. i.. kroppen.
Är så sjukt seg efter träningen. Sen hängde vi på relaxen också. För länge. Svettades ihjäl på aufgussen ju. Höll på att dö. Men men, finns värre saker som sagt Jenkan ;) Nu ska jag äta 7 kilo lasagne. Typ. Inte riktigt, men lasagne iaf. För jag dör av hunger. Skönt att krubbet står i ugnen redan då! Men nu blire lite plugg så jag hänger med imorn, får inte hamna efter, blir så jobbigt då :P

Och just det, kommer ni ihåg att jag skrev att mitt grannskap kanske ska få en helt ny standard? Well, det har fått en helt ny standard! Eller det ska. Kontrakt är påskrivna, nu ska bara tiden göra sitt. För vet ni? Andrea och Andreas ska flytta hit!! Så himla roligt! Vi pratade med vår hyresvärd om en grej och då frågade han om vi kände några som var lika skötsamma som oss som behövde en lägenhet. Eftersom Andrea och Andreas bor i studentlägenhet behövde de ge upp den under sommaren och börja om på nytt efter sommaren, vilket de inte ville. Så självklart nämnde vi dem och wopido, nu ska vi bo på samma ställe. SÅ SKOJ!! Inflyttningsdatum beror på hur sega de som ska flytta ut är, men det dröjer inte allt för lång tid iaf! Wie!


Bara en kvar att få hit (för det är sååå långt att gå till skolgatan... ;) )

Blogg.se!

AAAAHHHH SJUKT!
Min videblogg ploppade visst upp på Blogg.se:s framsida! Tackar så mycket! Synd att det var typ den tråkigaste och sämsta videbloggen jag gjort bara, haha. Och med glasögon, som jag känner mig så obekväm i! Men så kan det gå! ;)


Videoblogg


Mamma och pappa, här får ni se dem! ;)

Funäs och ösd

Åkte ju till Funäsdalen till mamma och pappa i torsdags. Åkte skidor och hade det allmänt mysigt bara. Men en grej som var så himla typiskt var att när jag gjorde världens vurpa (var säker på att jag skulle bryta både armar och ben) och när jag fallit klart. Ja, då svischar en snygg 20-24åring ner och lämnar staven till mig som jag tappat några meter upp med ett litet smått leende på läpparna. Tack för den liksom. Då var jag inte kaxig direkt, haha. Men vad jag ville komma fram till var att jag verkligen är sämst på att åka skidor. Jag har inte tålamod att åka långsamt och åka ordentligt, så jag åker fort och utan kontroll. Mycket roligare! ;)

I alla fall, åkte till Östersund på lördagen igen, och då följde mamma och pappa med. Så stannade de här över helgen. Vi åkte upp i Arcturan, åt på Pause (intern-grej ;)), kollade stan och massa mys. Sedan fixade vi ju extrarummet lite också, så nu finns där en säng och gardiner. Woho!



Tråkigt när mamma och pappa åkte hem igen igår.. Är så skönt när de är här. Nu saknar jag dem jättemycket, Men så är det väl, vuxenlivet :P

Jag tror jag dör litergrann



Alltsa detta gjorde min dag. Nej, vecka. Kanske tillochmed månad. Här sitter man på lektionen och gör övningar så kollar man mobilen och vad finns där? Jo, det här underbara kortet. Alltså, jag dör. Han är så duktig. Han åker i sittliften i de stora backarna och skriker "Fortare, pappa!!!" hela tiden tydligen. Min modiga lillkille som inte är så liten längre. Är en superstolt moster just nu! :love:

RSS 2.0