Update

Ojojojojj, nu har jag inte skrivit på länge. Så det kan gå. Jaja, vad är nytt? Jag är i Östersund igen. Skönt på ett sätt men saknar mina snuttar å min syster och vänner och alla hemma. Och mamma och pappa som jag inte ens fick säga hejdå till för de var på kryssning. Men de kommer ju hem idag så då får jag prata med dem på telefon! Wiie.

Annars då? Vi hade shopping-dag igår. Men inte var det jag som shoppade, utan Johan. 2 byxor, 2 tjocktröjor, en jacka, 2 t-shirtar, skor och massa skoj. Jag fick med mig en klänning,  2 par skor och lite grejor från The Body Shop. Skorna var lite roligt. Hittade två nästan likadana, men i olika färger. Och jag kunde verkligen inte bestämma mig vilka jag ville ha.. stod jättelänge men bestämde mig till slut. Men när jag kommer fram till kassan frågar kassörskan: ska du bara ha ett par? Du får 2 för 1 idag. Jaha, tack för den tänkte jag och kunde glatt välja båda färgerna!! Och inte nog med det, de var också nedsatta med typ 500:- också redan så fick båda paren för hur lite som helst. Woop woop!

Hmm, vad mer finns att berätta. Nollningen drar igång på måndag. Epic kommer det bli. Hoppas jag. Och idag får jag träffa min Andrea :love:. Äntligen! Men nu ska vi fortsätta med städningen. Och har tvättid vid 3. Bläää, hatar det. Jaja, så är det. OCH JUST DET. Igår vart vi bjudna på middag på Frösön och vad fick vi? SURSTRÖMMING!! AAh, galet! Luktade ju blä. Men smaken var väl.. typ salt? Men jag blev så äcklad av allt gojs och ben och skit runt om så jag smakade men sa sen vänligt nej tack :p kan ju inte gilla allt! Jaja, back to städning nu!

Men först får ni lite sommarbilder att titta på medan löven utanför snart faller ner på marken... ;)







Sol och handling

Efter lite gött häng i solen byter jag ut bikini till tröja och åker och handlar nåt att äta. Orkar inte laga mat så får försöka klura ut nåt enkelt. Tänker inte plocka ihop egen sallad på ica iaf för det blev ju Johan magsjuk av senast... euuhh. Jaja, hittar väl nåt i affären! Hoppas ni har en fin dag alla!
När mamma och pappa är borta bäddas inte sängen, hihi. Busig jag är (de kommer få spader när de ser det här sen)!! Apropå mamma och pappa, de har 37 grader i Valencia idag. Helt ok ;)

Bilder säger mer än tusen ord











Ojojoj, någon hittade visst min kamera(/telefon) med blicken!!! Mums.


Och Maria blev ju mest imponerad av en av hans dansare och efteråt lyckades vi knäppa ett kort med dem ihop, haha. Så hon är nöjd!!


Jag fick inte nåt kort med min loverboy för han hoppade direkt in i bilen och åkte hem men jag var glad ändå :)

Simon says eller Eric Saade?

Nu drara jag till Skara med Maija!!!! Wiiiieee!

Lester!!

I mina nya hängsleshorts ska jag nu springa till Lollo för att träffa mina darlings!! Allihopa, om inte Emelie hunnit smita iväg vill säga.. Ha en fin kväll allihopa! :)


Tredje gången gillt?

Woop woop, biljetter är härmed köpta!!!! Ha ha ha, love is in the air!! Eller var det hearts in the air??

Gott och blandat


Vi tog en fisketripp häromdagen! Frilufts-Emma kom fram! Ingen fisk fick vi dock...


Tokisen när vi var på bio!


Tokisen nummer 2 som började på dagis igår! :)

Och så här såg jag ut när vi var i stan häromdagen!

Har inget annat att skriva om, haha. Jobbar på som vanligt och livet flyter på ;) Fick mysa med min goding Musse igår. Vi kollade på Hajar som hajar och gosade massor! Å vad jag kommer sakna mina älsklingar i höst! :love:

Lotta på Lisse

Woop woop! Var inne i stan med min babyboo igår och shoppade och åt lunch på Paprika och hade det allmänt mysigt! Fick med mig lite grejer hem också, men det har jag ingen bild på just nu. Var i alla fall en klänning och ett par hänglse-shorts. Förstår ni vad jag menar då? Jaja, har velat ha sådana görlänge i alla fall och äntligen fick jag tag på ett par. Inte i min storlek (såklart...), men mamma ska sy och trixa lite så blir de perfa ;) allt var från MQ iaf. Och sedan köpte jag ett grönt skal till min filleton, ett sånt där som bara täcker kanten liksom. I like it. Och en bok, tänkte ge mig på Lauren Conrads böcker, 3 år efter alla andra, hehe. Så den första har jag nu i alla fall! Och just det, min bikini som jag beställde från Style by Tyra för några dagar sedan kom idag också och den är så läcker!! (fattar fortfarande inte hur jag sparar bilder på den här datorn, men ni kan iaf kolla på den om ni klickar här).

MEN, nu till det jag tänkte skriva från början. Idag är det säsongsavslutning på Lotta på Liseberg och jag ska som resten av stan åka in och kolla. Gissa varför? Hehe, Eric Saade är ju där. Men vi kommer inte boxas för att komma fram, utan vi kör på slappa stilen och går runt på Liseberg och myser lite innan för att sedan stå och lyssna. Att stå i kö i alldeles för många timmar är inte riktigt vår grej ;) så så blir det med det. Ska ju ändå se hela hans konsert på lördag så det gör inte så mycket! Hihi. Skoj va?


(Nä orkar inte hitta någon passande bild så jag struntar i det. Ha en fin kväll allihopa!)

Videoblogg

Haha, vad jag svamlar.. men men, nu vet ni att jag lever ;)



Stråket 2011

Haha, kom på att jag inte lagt upp några bilder från stråket, men anledningen är helt enkelt att jag inte har några bloggvänliga bilder, haha. Njädå, några ska jag nog kunna skrapa fram!




Från middagen på Marité :)


Det här åt vi :)



Sötnosen!


Haha, censur på mig, yes!! fastnar inte på bild på kvällar alltså...


Vi tog ungefär 10 bildern här, alla är jättefula/roliga (=icke bloggvänliga), men här lyckades vi väl? På Sommarlandet :)


Vaknade ju med den här prinsen på magen några morgonar! Så gosigt! Sambo!


Och så här kunde ju vissa dagar spenderas medan de andra jobbade. Haha, livet är allt bra rättvist ibland ;)

Och så här dåg jag ut några av dagarna!

Och det var alla hyfsade bilder jag hittade! Men det får ni leva med :) Och hade jag varit frisk på fredagen hade ni haft massor av Eric Saade-bilder nu men tyvärr.. Men men ;) nu ska jag äta mörk choklad, det förtjänar jag. Varför vet jag inte, jag bara gör det, hihi!


Stress och olycka

Skön dag, verkligen! Har stressat som en galning och det är så varmt så alla badar ju i svett typ. Haha, mysigt. Sen att man mitt i alla stress tar upp telefonen för att kolla klockan och ser att man fått ett mms innehållande den här bilden är ju inte jättekul heller. Stressfaktorn gick ju inte riktigt ner om vi säger så:

Min bumbi hade ramlat på rollskidorna i en backe... Å så hade en rätt stor sten fastnat i armen så han fick gå till min syster som bor i närheten (hans familj är bortrest) så hon kunde gräva ur stenen. Mumsigt värre!! Stackars bumbi. Men men, han är på jobbet nu och ingen fara skedd som tur va! Älskling :love:

 

Efter jobbet kom man hem till två buskillar, så mysigt! Men nu ska jag viiiiila! Emelie, lollo och sophie och alla är ju bortresta så de tråkmånsarna kan man ju inte hänga med. Jajajaja, min älskling kommer ju snart i alla fall! :)


Date ikväll!

Dagen blev rätt bra ändå trots min pessmism imorse ;) har varit okej mycket att göra på jobbet, men har haft väldigt kul. Patrik är tillbaka och det var skoj! :) Och jag mår mycket bättre också! Wiie! :)
Inte nog med det, min älskling ska bjuda mig på date idag. Ikväll har vi hela hans hus för oss själva så vi ska äta middag, dricka vin, äta ost och kex och ha det så mysigt. Är han inte för underbar? Det bästa är att jag inte kommer behöva göra nåt alls, hihi! Sötnosen <3
Men först ska jag duscha och leka och gosa med mina älsklingar som är här!! Jonte är så stoooor! Bara på en vecka, helt galet ju! Och han går hela tiden nu, inte något konstigt med det. Är så stolt att den gången då han började gå utan att liksom "råka ta några steg" var när han gick mellan mig och Maria. Åh, stolt moster!
Nä, nu duschen!!!

Aj..

Skönt att jobba, gå 7 km i snitt på en dag. I damm och skit. När jag har så förbannat ont fortfarande att frukosten är tortyr. Men jag måste för att orka. Och jag måste orka för att tjäna mina pengar. Skön cirkel, not. Wish me luck!! God morgon förresten!!

RSS 2.0