Fy för Apple!

Jag avskyr Apple! Uppdaterar min iPod Touch, och vad händer inte? Jo, all musik och alla filmer raderas! Och vissa av filmerna har jag inte ens på denna datorn! Illa, riktigt illa! Allt detta bara för att de ska ändra utseendet på menyn, så den till och med blir fulare och ser mer rörig ut samt ändra ikonens utseende för kalkylatorn. VEM BRYR SIG? Pinsamt, Apple.

"Let's face it, I am hotter than you"


Vilket problem..


Pappa har funderat på att köpa nytt TV-spel, eftersom jag ska flytta och tar med mig det 360 vi har hemma. Han valde mellan ett Xbox360 elite och ett Nintendo Wii. Vad gör han inte? Jo, han köper båda två. Han är galen! Nu kommer ju dagarna gå åt till att spela både 360 och wii ju! Attans! Wii Sports Resorts är ju bara för roligt! Inte bra pappa.

Eclipse var det bästa jag någonsin sett

Jag kom precis hem från Twilight Movie Night. Det var helt awesome!

Eclipse är den bästa filmen någonsin, människor. OMG, se den! Skriver mer ingående imorgon, men den var grym. Det tyckte både jag och Amanda och vi hade en helt grym upplevelse idag! Hoppas ni tycker detsamma när ni ser filmen! Det är såå mycket mer humor. Det är ännu mer kärleksdrama. Ännu mer action. Ännu mer allt! Åh, jag kommer antagligen se den igen om några dagar, men det är så värt! SE DEN!


Källa till bilden

Outfit!


Så här ser jag ut n'r jag sak till Twilight Movie Night idag. Enkelt, slappt och ledigt - det jag trivs i helt enkelt! Jag lär ju vara den enda som inte klär ut mig, men jag har så dålig fantasi för sådant..


På fötterna har jag dessa, vilka jag faktiskt fick av min kära mamma idag!

Nu måste jag kila till tåget!
Ciao!

Idag är dagen!



Men först; solen!

Vår vandring i videobloggar!



















Självklart är detta inte allt som hänt under vår resa, vi filmade ju t.ex ingenting första dagen, men det kan ge er en liten inblick i hur det är i alla fall! Vi gick i alla fall Jämtlandstriangeln (Storulvån-Sylarna-Blåhammaren-Storulvån) vilket tog 3 dagar. Sedan tog vi småturer där vi utgick från Storulvån de andra dagarna. Vi ville nämligen fira midsommar i Storulvån, därför snabbade vi oss runt. Men ja, hoppas någon läsare blir sugen på att fjällvandra istället för att supa på Ibiza iaf!



Bilder som förhoppningsvis inspirerar er till att åka till fjällen!































Om ni funderar på att vandra i fjällen säger jag bara en sak; GÖR DET!

Outfit&inköp idag!


Kavaj - Topshop
Linne - Tophop
Jeans - Pepe jeans


Tog av kavajen - var för varmt.. & bytte shorts.. Dessa shorts - Gina
Klocka - Moretime
Armband - Rock by Sweden


Mitt inköp för dagen! Halsband - Lalo!

(dåliga bilder, men kameran laddas.. ska lägga in bilder och videor från resan snart, när jag orkar och när det inte är 30 grader ute)

Sitter på X2000 och vill komma hem nu!

Nu sitter vi på X2000 tåget ifrån Sthlm till Gbg! Skönt att vara på väg hem nu faktiskt! Ska lägga upp bilder och videobloggar från vår fjällvandring, som förövrigt har varit amazig! Hörs sen!

Today is the day

Idag åker vi till fjällen för att vandra i ungefär en vecka! Ska bli skoj, men just nu önskar jag ändå att jag kunde ta med mig min säng.. Hmm, kanske får plats i ryggsäcken?

Nepp, men så ni vet. Blogga kommer jag förmodligen inte ha tillgång att göra, men ni kan ju kika in ändå, man vet ju aldrig! Ha det så bra så länge mina trogna läsare!

Ciao!

Jag önskar att jag hade träffat er idag..


Renovering av bloggen efter vandring!

Oops, skulle ju skriva mer igår, men John Blund kom tidigare än väntat och jag somnade som en sten när vi kom hem.. Sorry! Idag ska det packas (vi åker ju imorgon) och fixas i ordning. Så det blir kanske inte jättemycket bloggning framöver. Men ah, när vi åker hem kommer vi ha Internet på tåget så då kanske jag skriver ett blogginlägg!

I alla fall, jag tänket att när jag kommer tillbaka från Jämtland så ska min blogg få sig en renovering. Tänkte ge den ett lite med avancerat utseende! Använda Sannas bloggtips för att få en fin blogg! Vad sägs om det?

Nu är det dags att packa!
Ciao!

Gå, gå, gå och gå...

Nu ska vi (jag&älskling) gå till Statoil med våra vandringsskor för att vänja oss! Skriver mer sen!
Ciao!

Sömntuta

Idag sov vi riktigt länge.. Härligt, men lite jobbigt när man inser att haölva dagen redan gått. Jaja, sådant händer! Nu ska jag till Emelie snart!
Ciao!


Världens bästa tandborste...

..är den här, Jordan Clean Between! Superbra! Tänderna känns jätterena och fräscha efteråt! Rekommenderas starkt av mig!

Jag är för monarkin!

Kan förresten skriva nu när kronprinsessans bröllop äger rum att jag är för monarkin. Det för det svenska folket tillsammans, vi får en samhörighet vid tillfällen som dessa, och det behövs. Vi får även publicitet över hela världen, och det behöver vi också. Vi behöver få världens blickar på oss ibland, och det kan monarkin ge i och med dessa tillställningar. Sedan att mycket skattepengar går till kungahuset kan anses vara fel. Men om man skulle ta bort monarkin så skulle kungen ersättas med någon annan som "tar" skattepengarna. Istället för att pengarna går till kungens båt hade de då gått till någon annans flygplan eller liknande. Jag tror inte de skulle gå till skolan eller vården för det, aldrig. Det kommer alltid finnas någon som "tar" pengarna, och folk kommer alltid klaga på denne person. Sedan får man även ha i åtanke att vårt kungahus kostar endast 14kr/år för en svensk medborgare. Är det verkligen att "ta alla våra skattepengar"?

Vi behöver någon som representerar vårt land på ett sätt som inte är politiskt. Statsministern får för mycket makt om även denne ska ta över kungamakten, så det tycker jag inte heller fungerar. Vi behöver en mänsklig symbol för Sverige, en som klipper band och skapar händelser i Sverige vid bröllop, kröningar och dylikt. En som inte debatterar om hur landet ska styras, utan som faktiskt bara lever i landet och representerar oss formellt. Att vårt högsta ämbete går i arv gör även att denne uppfostras i tidig ålder till att styra vårt land, och de blir därför mycket duktiga på det. Kungarna i historien har fört vårt land framåt, och kan även göra det nu.

Hela kungafamiljen påverkar Sverige positivt. De sätter Sverige och svenska produkter på kartan och de ger Sverige en publicitet som är oerhört viktig. Bröllopet tycker många "bara kostar en massa pengar.." och visst gör det. Men Sverige tar även in stora mängder pengar tack vare bröllopet i form av resor, turism och souvenirer. Det handlar om miljarder. Vi kommer vinna på det på ett eller annat sätt, det tror jag. Som moderaterna säger: Se bröllopet som en investering i Sveriges varumärke

Måste även säga: alla ni 08:or som klagar på att trafiken är avstängd under denna dag får fanimej ta tummen ur och gå en dag. Det är sorgligt att höra hur folk klagar på att man inte får ta bil och bussar inte går. Herregud, ni har väl ben?

Heja monarkin!
Jag är stolt över att bo i Västergötland, där prins Daniel nu är hertig!


(Hahaha, jag är inte så duktig på att göra egna bilder, så ni får ta den med en nypa salt..)

Bröllop!

Idag har det varit bröllop för hela slanten, och ännu är det itne över! Victoria var så vacker och hon och Daniel såg så lyckliga tillsammans! Madeleine är alltid vacker, men min favoritklänning var Marys!


Marys klänning, min favorit!


Prinsessan Madeleine och drottning Silvia var oerhört vackra!

Foton ovan från Ebbas blogg. Från början: Scanpix


Bild från Aftonbladet.se. Från början: Scanpix.


Erik

Vi åkte till Alingsås där det var tivoli och festival!


Johan vann en Blixten-bil till Musse!


Vi åt pommes!












Det var magiskt! :)

Gårdagens outfit!


Stor t-shirt - HM
Cykelbyxor - avklippta gamla tights från något vanligt ställe, kommer inte ihåg var.
Ring - Lalo

Strömstad


Vi badade i poolen..




Fiskade krabbor..


Musse lekte fotograf.


& killarna badade i havet..

Det var några bilder iaf! :)




Träna

Idag ringde klockan klockan 8 för att jag skulle ta cykeln till gymet och träna 9:15. BodyBalance blev det idag. Det vr ny koreografi och det var riktigt härligt faktiskt! :)

Nu är det det kungliga bröllopet som gäller idag! Men först kommer jag lägga upp några inlägg med bilder från Strömstad och från Erik Grönwall!

Titta nu på Kronprinsessan och Daniel idag, mina läsare!
Grattis Victoria och Daniel!

Träna

Idag ringde klockan klockan 8 för att jag skulle ta cykeln till gymet och träna 9:15. BodyBalance blev det idag. Det vr ny koreografi och det var riktigt härligt faktiskt! :)

Nu är det det kungliga bröllopet som gäller idag! Men först kommer jag lägga upp några inlägg med bilder från Strömstad och från Erik Grönwall!

Titta nu på Kronprinsessan och Daniel idag, mina läsare!
Grattis Victoria och Daniel!

"she needs to sort out her priorities"

Även idag har jag prioriterat solen! Suttit ute hela dagen! Häligt att kunna skriva från iPoden så man slipper gå in till datorn också! Så, alla mina läsare, ut i solen och njut! :) Ciao!

Jag ♥ Erik Grönwall

Erik Grönwall är bäst i världen! Hans låtar,röst,personlighet och allt är bara perfekt. Take me on är seriöst den bästa låten som någonsin funnits. Ne, måste smälta den är kvällen lite. Ska ladda upp filmer och bilder imorgon! (skriver bara från iPoden nu). Ciao! ♥

TOTAL LYCKA!!!!!!

WHOAAA!
Älskling öppnar Lerums Tidningen nu och ser att ERIK GRÖNWALL kommer till Alingsås IDAG!! Klockan 22 tänker jag iaf vara på stora torget i Alingsås och sjunga med i hans underbara låtar!

LYCKA!
Jag älskar dig älskling som vill följa med mig!

Hurra för solen

Dålig uppdatering, jag vet.
Anledning; jag har varit i Strömstad utan dator. Kunde gått in med iPoden, men ibland måste man helt enkelt prioritera. Sol eller blogg? Jag väljer iaf sol. Sorry!

Nu ska jag mysa med älskling!
Skriver mer imorgon!

Naturhistoriska + slottskogen


Träffade zebran..


och pussade på snöleoparden..


och försökte vara lika långa som giraffen.


Det var läskigt ibland...




men vi klarade oss till cafét där vi åt.


Sedan hälsade vi på sälarna och gick hem!



Dagens outfit





Chinos med hög midja - lindex
Vanlig vit tröja - HM
Halsband - Lalo
Klocka - Moretime
Ring - Lalo

Vänner!

Juste, träffade Emelie och Lollo jättesnabbt idag. Emelie är ju världens bästa som låter mig låna hennes vandringsryggsäck! Och Lollo, du kan vara bäst för att du bara är det, haha!

Jag saknar er iaf!♥ Men vi har heeeeeeeeeeeela sommaren på oss att ses!

Bokat!

Det märks att det är sommarlov; färre läsare och jag har ingen lust/ork att blogga egentligen. Men jag ska inte sluta för det! Vill hålla uppe det så att jag har lust sedan när vi flyttar till höst. Då kommer det bli intressantare, jag lovar!

I alla fall, igår bokade vi tågresan till Enafors och även hem. På hemvägen blir det 1 klass med frukost och Internet inkluderat. Det var billigare än vägen upp då vi inte har första klass.. Mysko! Aja, så är det ibland och vi är mycket glada för det! :) Vi åker på tisdag den 22/6!

Funderar på att åka till Strömstad imorgon, mamma, pappa, syster och musse är där! Tar nog tåget! Får se!

Nu kollar jag på någon Bring it on-film. Den 358957:e? Finns ju massa av dem, men den enda bra är den första (om ens det..)


Vilka väljer att gå 1 mil i regnet? Vi.

Wie, vi laddade kameran en snabbis och det höll faktiskt! Så det kommer bilder på oss och djuren, haha! Det var vi och 3 åringarna där, yay! Men vi tog ju också en mysig promenad i Slottskogen! En perfekt mysdag helt enkelt!

Nu ska vi laga mat för att sedan gå (!!) till Johan (läs ca 8-9 km) i regnet. Wish us luck!

CIAO!

Naturhistoriska

Idag ska jag och älskling nörda oss och gå till Naturhistoriska muséet! Har tyvärr ingen kamera, eftersom den inte har något batteri (nej, jag har inte laddat den än..). Men det löser sig ändå, mobilbilder är bäst!



BTW!
EMELIE OCH LOVISA, NU FÅR NI TA OCH SVARA! DET ÄR AKUT! :P

Bafana Bafana!

Okej, idag startar ju fotbolls VM i Sydafrika. Jag är inte jätteintresserad av att titta på fotboll. Tycker planen är för stor och det händer lite för lite. Men nu när det är VM känns det nödvändigt att hänga med lite, iaf när man är sportintresserad som jag är! Så jag tänkte bara nämna vilka jag tippar på tar hem segern!

Vinsten tror jag Argentina eller Spanien tar hem. Men jag vill att England ska vinna. Har alltid hejat på England. Men jag tror inte de har någon chans. Så Spanien eller Argentina. Måste jag välja så säger jag Spanien! Fast jag måste nästan hålla på Sydafrika, bara för att Bafana Bafana låter så roligt, hahah!


Outfit


Min kamera dog, så ni får nöja er med mobil-bild. Tröjan är Johans. Halsbandet är Lalo. Jeansen - DrDenim


Armband från Rock by Sweden (Laila Bagge). Fått av syster, Putte och Musse!
Jag vet att bilden är jättedålig, men tar bättre någon annan dag!

Kan lika gärna visa gårdagens outfit när jag ändå är igång;


Tröja - Adidas
Linne - ingen aning. någon vanlig affär!
Jeans - Gina Trocit
Armband - Rock by Sweden
Klocka - Moretime

Skyltar


Min skylt, eller tja, snarare gigantiska plakat, pryder nu min vägg! :D (ursäkta för dålig bild, orkar inte fixa till..)


Tar tillfället i akt och visar här min andra skylt som min syster och "bror" gjort! Haha, kortet behöver vi inte diskutera, det är ett internskämt och jag vet att jag ser allt annat än vacker ut!

Shopping på hög nivå!

Idag vart det shopping. Ingen rolig shopping direkt, men nödvändig inför vår vandring. Vi ska gå Jämtlandstriangeln. (Kungsleden tar vi nästa år!).


Trekkingskor, Nike 699:-


Byxor som är snabbtorkade, McKinley 350:-

Det bästa var att skorna kostar vanligtvis 1000 och byxorna vanligtvis 500. I♥Rea.

Dagens outfit!







Klänning Vero Moda
Halsband MQ
Ring Lalo


Nu kommer snart gästerna - dags att vara social!

Twilight-nörd

WHOAAOAAO!
jag ska gå på Twilight Movie Night! Åh, jag kan nästan inte förstå det. Men jag bestämde mig för att unna mig det! Kommer ändå lägga pengar på att se Eclipse på bio så varför inte lägga till en hundring och få en sjukt grym kväll?

Nu är jag glad. Fast fortfarande trött. Men Musse var så söt imorse så det var inga problem alls. Skönt det! :)
Nu-mys med älskling!

John Blund, kom inte hit idag!

Efter 3-4 timmars sömn inatt, och liknande antal timmar de senaste 3 dygnen, så känner jag att jag behöver sova hela dagen idag. Dock fyller ju min mamma år (grattis mammi♥) så kommer till och med behöva vara social mot släkten. Ojoj, hur ska det gå? Kommer jag somna vid matbordet?

Värt eller inte värt?

I-landsproblem. Köpa biljetter eller inte? Älskling säger ja, Amanda säger ja. Den enda som egentligen säger nej är ju min plånbok.. JAG VILL JU GÅ! Varför gör jag det bara inte? Kan ta ut lite fonder, vilket jag ändå måste göra nu i sommar. Okej, banken imorgon. Flytta runt lite pengar mellan mina konton och så ska jag köpa biljetter. Jag bestämde mig nu.. Eller? Äh, får tänka över det inatt!

Synd att man redan vänt på dygnet bara.. hehe, lyckat! Ska ju upp 5 imorgon, för att först passa lille Musse när han sover (föräldrar som börjar jobba alldeles för tidigt..) och sedan ta honom till dagiset!


En bild säger mer än tusen ord



puss och god natt till er alla. ska upp vid 5 imorgon! woho!
btw, toppen av min högra stortå har varit avdomnad sedan i fredags, kan det vara farligt? Eller är jag överdrivarN^?

Somewhere between a rock and a hard place ♥

Jag är verkligen ingen idol-tjej, men den senaste säsongen tittade jag. Dock bara på en person. Tittade bara när Erik uppträdde, ända från första avsnittet, sedan bytte jag kanal. Nu (den 2 Juni) släppte han sitt nya album, och det är ju bara hur bra som helst!




"..krymper faktiskt nu vår trio ner till två"

Klockan 06:20 imorgon blir det som i rubriken, iaf i en månad. Jag vill inte skriva mer om det. De som behöver veta något om det vet redan allt jag tycker och känner om det. Men ledsamt är det, så mycket kan jag säga.


Födelsedagar i veckan

I stan idag med älskling och fixat present till mamma. Mamma fyller år imorgon! Fixade även till pappa, fast i Lerum, då han fyller år på lördag! Nu är Mussetuss här med mig, och han är för gullig. "Jag älskar dig bäst i världen" sa han precis till mig. Underbaring!


God natt!

Nyss hemkommen från movienight hos JohanK tillsammans med älskling! Den dynamiska trion. Nästan för bra för att vara sant. Nu är det läggdags, imorgon blir det stan för att köpa presenter till mamma och pappa, och efter det kanske träff med klassen! Får se hur det blir!

men nu, GOD NATT!

Dagens inköp!


1. Bree tanners andra liv (Eclipse, fast ur Bree Tanners perspektiv, en av de onda vampyrerna. Om jag har förstått det rätt)
2. Om jag kunde drömma (Twilight) som en serie! Del 1!

Dagen efter...

Idag har det varit en äkta bakisdag..

8: vaknar av att jag mår så sjukt illa. (men klarra mig iaf från att spy, yay)
12:30 - vaknar av att Johan K ringer.
15:00 - Pizza med några i klassen (johanx2,erik,angelica,sigge,frida h, hannao, isabel e)
ca 16:oo - köpte glass med Johanx2+Erik

Sedan tappade jag bort tiden, men iaf..

Almekärsparken satt vi och chillade i
Åkte hem till JohanK och chillade med sol, fotboll och Buzz!

SUPER!

Update:


Alla bloggare tar ju alltid kort på deras mat.. Dock brukar det då vara typ en glammig sallad, men nej. nu kör vi på kebupp!







STUDENTEN VAR UNDERBAR

Studenten var den bästa dagen! Hela dagen var otrolig med utspringet, flaket, träfffa släkten hemma och allting! Sedan gick i till Park Lane på kvällen där vår studentfest var och det var hur kul som helst! Jag, Johan, Johan och Erik tog till slut en taxi hem runt 5. JohanK var ju såå säker på att tåget gick 5:17, men det gjorde det ju inte, utan det gick 7:17.... Men as always, så löste ju det sig!

Här är lite bilder i alla fall:


Mina pojkar..


Några av alla INT-systrar som var hemma hos mig på champagnefrukost!


Jag och Hanna A :)


Kärlek


INT3


Klassens sötase tjej, Angelica!


Jag och Pille


Angelica, jag, sigge, amanda, elin, felicia, hanna och isabella!


Det skrevs i mössorna. Det här var en av mina favoriter!


Isabel gav oss olika "titlar" i klassen. Jag blev jätteglad över min. Trodde aldrig att jag inspirerade med mina kläder. Det var jätteroligt att höra! Därför blir det fler Dagens Outfit i bloggen, OK?


Jag och Emelie, min kära vän :)


Jag, Johan och Pille!


På flaket! Jag och Camilla! :D

Där är några bilder i alla fall!
Jag kan lätt säga att det var en av de bästa dagarna i mitt liv! Kärlek!



Finns inga ord..

Hela min familj och alla mina vänner, jag kommer sakna er oerhört mycket, men det är framförallt killen nere på bilden som det gör lite extra ont att lämna. Min lillkille, men systerson på tre barre som har blivit som min lillebror. Han bor ju i Floda, så det är inte direkt långt.. Det är bara det att efter sommaren kommer jag inte kunna gosa med honom 3-7 ggr i veckan längre, utan kanske 1 gång varannan månad, om ens det..

Det är speciellt jobbigt nu, när Musse är inne i en Emma-period. Han verkligen älskar mig just nu, och vill bara gosa med mig, det är bara jag som ska leka med honom, bara jag som ska göra allt, till och med byta blöja! (om inte hans mamma eller pappa är med såklart, de är alltid nummer1). Och om någon gör något mot mig som han tror att jag inte gillar, så ser han bannemej till att den personen slutar. Han skyddar mig, alltid! Eller när han helt plötsligt vänder sig om, kramar mig och säger; min bästa kompis! Då kan jag säga att lyckan är total!

Han får mig även alltid på bra humör.. Hans leende som skiner upp hela rummet, och hans skratt som gör att varenda liten spricka en människa haft i sitt hjärta läker på en sekund. Visst, han är grymt jobbig ibland också, speciellt när det är dags att äta.. Men det är bara för en sekund, för efter gråtet som kommer alltid leendet tillbaka till slut.

Det gör ont att jag kommer missa tre år av hans uppväxt, om inte mer. Vi vet inte om vi flyttar tillbaka, om vi stannar eller flyttar någon annanstans.. Det går inte att svara på nu. Men att jag inte får se min Rasmus börja spela handboll, börja skolan, bli storebror, det gör riktigt ont. Han har en sådan stor del i mitt hjärta att det är en av de starkaste anledningarna till att jag kan tvivla på att flytta. Det är inte dåligt för en treåring. Eftersom han kanske inte riktigt förstår varför jag plötsligt försvinner ur hans vardagsliv så kommer det bli svårare att lämna honom. Mamma, pappa, syster, Patrik, Lester och alla, ni förstår ju varför jag flyttar. Ni förstår vad jag ska göra och vart jag tar vägen. Ni vet att jag inte lämnar er. Tänk om Rasmus tror det om mig? Det gör ju mig till världens sämsta moster.. Usch, nu kommer skuldkänslorna. Ne, jag får vara väldigt tydlig med att jag inte lämnar honom, utan att jag alltid finns där för honom, på ett eller annat sätt.

Att jag också kommer missa min ofödda systerson#2:s uppväxt gör inte saken bättre. Jag kommer inte få samma relation till honom (Jonathan ska han heta) som till Musse och jag kommer missa hans första ord, hans första steg, hans första allting. Jag kommer missa Rasmus och Jonathans relation till varandra i början.

Som tur var finns ju telefoner, Skype och liknande. Men det är ju inte riktigt samma sak. Hur som helst, så vill jag bara säga att jag älskar dig Rasmus Nåfors. Jag är trots allt en av dina faddrar, och jag lovar dig att jag kommer aldrig att lämna dig psykiskt, endast fysiskt. Du kan inte läsa det här, jag vet, men du kommer konstant att finnas i mitt hjärta under den tiden jag är borta. Du har ju också massa andra underbara människor runt omkring dig, så jag tvivlar inte en sekund på att du kommer ha det toppenbra!

Jag vet att jag är löjlig som skriver sådant här redan nu, men det blir så ibland. Ibland måste man bara få ut det man tänker. Jag älskar dig.



(Puttes bild (alltså Musses pappa och min svåger) från Facebook..)

Mina kära vänner!

Imorse var jag deppig. Deppig över att ta studenten imorgon. Deppig över att ingenting kommer att vara som det är nu längre. Deppig över alla vänner man inet kommer träffa varje dag längre. Därför kommer jag skriva en-två rader om mina närmsta vänner som jag kommer sakna oerhört mycket nu när sommaren tar vid och senare när jag ska upp till samernas värld (typ..).

Älskling -
du är ju allt, men du kommer ju faktiskt inte ändras för mig. det enda som är konstant. vi kommer inte ses varje dag i skolan, men varje dag i vårt hem.

Emelie - Bästa vänner från nollan? Vi har glidit ifrån varandra en aning nu på gymnasiet, eftersom vi inte går i samma klass längre, men vi har ändå våra stunder och du är alltid betydelsefull! & just det, Disney ftw! Du är barnslig på samma sätt som jag, och älskar det! Finns det något bättre egentligen? Du är dig själv, och vad finns det som är finare än det? Ingenting.

Lovisa
- samma som ovan, bästa vän sedan nollan. Vi har även vi glidit ifrån varann en aning, men de stunder vi fafktiskt har tillsammans är ändå alltid helt otroliga! Vi delar alltid på skratt och när jag är med dig så är jag verkligen mig själv. Man behöver inte vara någon annan med dig, för du är själv så äkta!

The rest of Lester - Tv-spel hos Emelie var väl det 7-9an bestod av i stort sätt, men det var med er, Lester, och det är helt otroligt vad roligt vi hade! Jag älskar er alla! Skolgången med er gjorde allt jävligt roligt!

Maria + lillkillen inuti barbamagen - Nicky, nicky, nicky. Det här borde vara ett inlägg för sig. Du är ju trots allt min syster. Du flyttade också direkt efter gymnasiet, och jag blev kvar hemma utan dig när jag var runt 11-12 år. Det är 6 år mellan oss (nästan7), och det har gjort att du har blivit så mycket mer än bara en syster för mig. Du är min förebild. Du gör inget dumt, och du har skapat dig själv ett helt fantastiskt liv, och jag kan bara hoppas att jag får uppleva något liknande! Om allt går som planerat blir det ju en flytt till höst, och det betyder att jag inte kommer kunna ta del av Jonathans uppväxt. Det gör ont i hjärtat att inte kunnda hjälpa dig under de tre åren lika mycket som jag gjort med Musse. För det är inte jobbigt att hjälpa till, det är mer en ära. Jag älskar din son, och jag vet att jag kommer älska han som kommer snart också, även fast vi inte kommer ses så ofta! För om din son bara har ett gram av dina gener, så går det inte att inte älska honom.

Patrik -
Jag gav dig ingen lätt start. Jag ogillade dig i början, fast inte på grund av den du var, utan pga hela situationen. Det vet du nog också. Men du är verkligen som brodern jag aldrig hade, och jag är så stolt över hur du tar hand om mig, om maria och rasmus. Du är en fantastisk pappa och du är en fantastisk bror. Och jag lovar, jag ska försöka titta på några filmer du rekommenderar...

Johan - Har redan skrivit om Johan allt för många gånger känns det som, och vi har även pratat om det du & jag. Så du vet redan att du (&johan) är det bästa som hänt mig under gymnasietiden. Du är en av mina bästa vänner, och det ska inte en student eller en flytt få ändra på!

INT3 - Alla i INT3, ni är helt underbara, och även fast jag inte skriver ut alla era namn, så är ni betydelsefulla allihop! Lycka till i livet mina INT-systrar och INT-bröder, fast jag tvekar inte en sekund på att alla kommer lyckas!

Musse - Musse kommer att få ett eget inlägg, för det går inte att skriva det på några rader. Det kommer komma upp efter detta!

Mamma och pappa ska inte känna sig exkluderade, utan jag väljer att inte skriva om er, för jag kommer inte behöva sakna er. Ni finns alltid med mig, och ingen av oss kommer låta det ändras.

Jag älskar er alla! (Jag vet att jag är löjlig, men det är lite sorgligt just nu bara...)

Nostalgi




Last night

Igår natt;

1. Sitter hemma, har tråkigt.
2. Erbjuder mig att köra hem älskling och hans kompisar från stan vid 3
3. Pratar med Johan K på Facebook, han lovar att följa med och hämta dem
4. Åker hem till Johan K vid typ 1 (?) för att typ kolla film för att inte somna
5. Det tar typ 20 min att få igång filmen, med tanke på de tekniksnillen vi är.
6. När vi fått igång filmen, hinner vi se cirka 10 min innan telefonen plingar och de vill bli hämtade (alltså typ halv 2, när vi väntade oss tidigast tre :P)
7. Vi åker dit och hämtar dem
8. Åker till Floda och lämnar Älskling, Oscar och Anton
9. Åker vidare till aspenär och lämnar Johan K
10. Åker hem, och tror att jag ska somna som en sten, men jag kan inte sova!!

Segt att jag inte kunde somna, och att jag vaknade vid 9 imorse.. Men det var värt det ändå! :)

Jag ♥ Dig






HopparN^

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd, det är som om en människa skulle hoppa lika långt som en fotbollsplan.

I'm totally LOST

Detta har hänt idag;

1. Gick i skolan, kollade på typ 2/3 av en film.
2. Tog bort mina akrylnaglar+gjorde en manikyr
3. Gick hem (ensam, tack för den johan :P)
4. Hjälpte mamma att hitta syrener till studenten
5. Solade
6. Hämtade Rasmus
7. Åkte till Lindex och köpte BH till studentklänningen
8. Passat Rasmus och bakat till studenten!

Låter väl spännande? Haha. Och nu har jag inget att göra. Musse spelar fotboll med pappa och jag sitter här och tråkar. Är så himla trött bara..

BTW, jag och älskling köpte våra studentpresenter till varandra häromdagen. Här är min till honom;




Hehe, han ger mig fyran.. Jag fick välja vilken jag ville ha av de två. Den hade finare omslag, hahah!

Bree Tanners andra liv

Angående Stephanie Meyers nya bok; Bree Tanners andra liv (The Short Second Life of Bree Tanner) så är jag lite tveksam.. Det är en uppföljare till Twilight, men handlar om Bree Tanners perspektiv av Eclipse typ. Nja, får se hur den är. Ska iaf köpa den och ge den en chans, såklart!

Sommarfest+friidrott

Idag ska jag och Maria aka. Barbamamma, till Musses sommarfest, och sedan vidare till Stonehill där Patrik representerar handboll i en friidrottstävling!

Eftesom det är sommarfest klär jag mig riktigt somrigt idag;


Maxiklänning från Zoul


Osminkad och inte fixad i håret = hot, hot, hot...not, not not..

RSS 2.0