...

Det.är.så.sjukt.tråkigt.att.packa.så.jag.vet.snart.inte.vart.jag.tar.vägen.


Hihi

Skönt att börja dagen med min framtida man på tv och bli påmind om att hans nya album släpps idag. Kan ju inte bli bättre!


Forward

Möblerna är sålda, flyttlådor inköpta och garderobens innehåll är nedpackat. Bara 3425 saker kvar att packa ner då. Men ändå, går framåt. Och papprerna är skrivna, på tor är lägenheten min men blir flytt på fre, yay!! :)

(tråkiga inlägg nu för har inga bilder att lägga upp! Kommer efter helgen ;)) God natt!


Full rulle

Busy daaaay! Skola, folk ska hämta grejer, lunch, skriva papper hos HSB, packa, helst träna men troligen inte för tror jag börjar få öroninflammation, å helst plugga. Å så packa lite till och lite till på det.

KUL! :D


Hehe

Haha vad fult det blev, och dubbletter å grejer! Aja det får ni ta, jag är trött! ;)

Ciaooooooo!


Bättre

Nu snackar vi!! Julkänslan är häääääääär!! (kommer fler bilder, blogg.se:s app är inte toppen på bilder direkt...)


Bättre

Nu snackar vi!! Julkänslan är häääääääär!! (kommer fler bilder, blogg.se:s app är inte toppen på bilder direkt...)


Fantasi

Haha får låtsas att det är en riktig (hittade inga sånna där högs ljus). Men bättre än inget iaf ;)


Snow

Nu snackar viiiiiii!!!! Yeeeess


Spontant

Spontana utgångar är ju kung! Hade superkul! Å hamnade inte ens på Olles, vi fastnade på Solo, me like! Anywayz, snöar visst idag. Kulkul! På första advent och allt. Har ingen julkänsla alls, flyttar ju snart så julgrejer och sånt får komma upp då. Då kanske det kommer!!

Och massa som ringt och vill ha alla möbler som är uppe på blocket, så skönt! Så idag och imorgon blir jag av med i stort sett allt jag ville bli av med :)

Haha måste bara skriva det här. På nyheterna när de pratade om stormen sa de:

"i Strömstad har många blivit utan el"
Hahahah, så komiskt. Blir det bara stad då eller? Höhöh ;)


Lycka

Tänk vad saker kan ändras ibland. Från bra till helt förstört. Från förstört till bra till fantastiskt. Ibland är det bra att man inte ger upp. För just nu är jag jävligt lycklig (trots det bittra inlägget tidigare idag, hehe)


Bittert

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad tråkigt!! Lagt upp grejer på blocket jag ska bli av med. Och rensar. SÅ JÄVLA TRIST ÄR DET!!! Väntar bara på att det ska bli kväll så det händer nåt!! Vill att man ska ha flyttat klart så allt är gjort, för just nu känns det bara så sjukt jobbigt alltihop. Från 85kvm till 33, är en del som ska bort om vi säger så. Kul. Särskilt när man gör allt själv. Skitkul verkligen askul!

Bitter_tjej_91? JA


HP

Efter att återigen sett nyheterna x antal gånger bytte jag kanal när frullen va klar och vad ser jag?! HARRY POTTER 4. Åh herre, i love it. Nu sparar jag en promenad till stan där jag ändå skulle blåst omkull och massa rensning till om några timmar istället, hp kan man ju inte missa!


Stormvind

Ååå fy fasiken vad det blåser. Låter massor... Buhuuuuu läskigt!!!! Hur ska jag nu kunna sova??


Lite sällskap

God natt allihopa! Hoppas de flesta av er är ute å har kul nu!! Jag ska i alla fall sova. Hade ju inte varit helt fel att ha någon av de här godingarna att kramas med inatt! Saknar er!


Mmm mm m

Ååhhh. Mango, naturgodis och det bästa av allt...choklad såklart! Fy fan vad gött! Ibland mår man bra :)


Helg

Ja då var det helg igen. Skönt! Ikväll blir det bara myskväll och imorn blir det kanske en sväng på stan eller kanske mys på prästen med Andrea å Co. Jenkis är hemmahemma så henne får vi klara oss utan (hur?)!

Annars har jag bara tänkt rensa rensa och rensa. Och bli av med grejer. Ska ju skriva papper på tisdag...gissa vad för papper? ;)

Hur som helst, så ser det ut för mig. Och idag är det mindre än en månad kvar till jul, hur galet? Sjukt.


God morgon

God morgon säger jag och piff&puff!! Ska iväg till skolan snart, men först blir det frulle. Har sett nyheterna ungefär 7ggr idag så börjar tröttna nu ;)

Hoppas ni får en bra dag!


Ibland har man det rätt bra

Igår blev det zumba och bondemys. Idag blev det lunch på stan då vi fick finbesök till stan av Elina! Sedan blev det en sväng på stan, middag, BodyBalance, relax och fråga Olle! Helt okej man har det som student ibland. Men imorgon blir det i alla fall föreläsning! Jobbigt värre ;)

God natt!


Statistik, check!!

Fick reda på att jag fått bra betyg på statistiktentan jag trodde jag skulle misslyckas med idag, tjihuu!! Och en löprunda på det, i mörkret. Ah, bra dag. Nu blir det mat och mys, wiie!


Vardag

Bra det gick det där med att börja blogga igen, hehe.. Men i alla fall. Har kommit till Östersund igen och har egentligen inte gjort något särskilt. Firat min födelsedag, träffat mina darlings och varit i skolan. Typ så.

Hur som helst, idag har det varit skola, vi har varit på långpromenix och ikväll blir det mys med mina prinsessor. Nice.

Å mina småpluttar hemma verkar har fått lite feber. BUUU säger vi om det.


Fly away

Sitter på planet nu och ska lyfta snart.. Är med både sorg å glädje jag lämnar mitt älskade Göteborg/Lerum. Som alla andra gånger. Men nu är det inte så långt kvar tills jag kommer ner nästa gång, är ju snart jul. Hur som helst, alla mina vänner och min kära familj, jag älskar er och jag har haft en toppenvecka här nere!

Puss på er


Frost


Var bara tvungen

The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 1 - jacob-black photo
The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 1 - jacob-black photo

Yesssss

Nu är jag hemma efter en dag på stan. Var ju först och åt sushi med Maja. Så himla gott var det och lite skoj att de åker på band som i filmer ;) Sedan tittade vi ju på Filmen med stort F, Breaking Dawn. Så. sjukt. bra. Lite smått brutal, förstår inte riktigt att det blev 11-års gräns men jaja, inte mitt problem. Den var riktigt bra, hände dock mycket så vet inte riktigt vad de ska göra av del 2, men det återstår väl att se. Jag är iaf supernöjd hittils!!




Skulle självklart ha twilight-menyn, vad annars? ;) glad_tjej_91.


Och jag har förövrigt tänkt gifta mig med Jacob. Igen, som jag får för mig alla andra gånger man tittar på någon av filmerna (förutom första då såklart, hehe). Mums.

BREAKING DAWN

STRESS! Ska in till stan med Maja nu. Ska äta sushi på rulband (hihi) och sen se...... BREAKING DAWN!!!!!!!!!!!!!!11 Helt galet taggad är jag!!!!

Måste kila nu, tjingeling!

Word


Air

Helloo darlings!

Vaknade som sagt alldeles för tidigt idag, klockan ringde vid 0520, så har varit seg hela dagen. Men främst för att jag mått så sjukt illa hela dagen. Inte kul alls, utan faktiskt asjobbigt.. Men tänkte försöka pallra mig ut på en promenix nu iaf å se om lite luft hjälper :) Sedan ska jag träffa mina kära vänner, kanske en sista gång för det här besöket. Imorgon ska jag ju på bio på dagen och sedan ut och käka på stan med Maja så då finns inte riktigt tid. Men det tänker vi inte på nu!

Vad jag ska göra idag också är att handla på systemet. Alldeles själv. Ahh stor flicka!! Vi vaskar nämligen stan idag och intar Emelies källare (ahh nostalgi) för att blanda egna drinkar och bara vara allmänt tjejiga! KUL!


God natt

Bra dag. Alldeles lagom. Fattades bara några darlings hemma i östersund men man kan ju inte få allt. Er får jag ju på torsdag iaf :) Nu ska jag sova, upp vid kvart över 5 för att åka på passa barnen/lämna dem på dagis efter ett tag. Gött! Äsch, de är så gosiga på morgonen så det är det värt :)

Haha, student! Jag, Johan och Pille ;)

JOHAN den tönten åker iväg om en vecka till thai med victor. Å de har inte ens köpt biljett hem. Avis? Jag? nääähärå..... Nä de kommer få det sjukt grymt tror jag! Men saknar dig änna där uppe i kylan. Men nu när Sebbe också fått vett i skallen och bor i ösd blir det ju tre att hälsa på så snart finns ingen återvändo ;)



Åt på hard rock med familljen. Supermysigt tills min kära syster skulle kläcka ur sig extra högt när servitrisen va nära att jag fyllde år varpå hon kommer med ballonger till mig. JÄTTEKUL, verkligen!! Nä, men kan bli kul imorn när vi tjejer ska dricka drinkar tillsammans, då blir ju helium ännu roligare, hahah! ;)


GOD NATT SÖTNOSAR!

Today

Efter lite mumsig sushi fån Mikado (aahh, saknar i ösd) med sis och mami ska jag nu hänga lite med min kära syster och sedan träffa JohanK en stund. Har inte träffat honom på jääääääättelänge å han drar till Thailand snart så ska bli kul å få höra allt skvaller, höhö ;) Hur som helst, efter det ska jag in till stan med familjen. Vi har bokat bord till halv 7 men vi åker in innan så ska hitta på nåt på stan. Gick ingen rolig teater, bio eller nånting och liseberg öppnar inte förrän på fre tror jag så vi får improvisera lite, men blir nog bra ändå! :)

TJARÅ!

B-day

Jaha, då var man tydligen gammal då, ingen tonåring längre. Så det kan gå.. Dagen i ära får ni massa bilder på.....MIG! Haha, ego-time!
Men mamma jag vill ha mitt halsband på mig......
Lilla Göteborgsvarvet, yes! Att benen mina inte gick av... Autoban-pinnar kallade pappa dem ;)
"Balen" i nian :)
Bornholm. Vi kom trea, men vann över vinnarna som vann över tvåorna som vi förlorade mot. Surt. Jag fick körtelfeber här också. Gött att spela i 30 graders värme då, jao! Var sjuk i typ ett halvår efter, nice...
Turkland tror jag!
Å nu i somras, hos andrea :)
Hoppas ni får en toppendag alla, ny vecka och allt!
Puss på er!

Jag saknar dig

Jag saknar min gosekudde.


Kärlek

Åååhh, ser ni? Syster och bror, jag älskar er nog lite till nu om det är möjligt!! Ahhh! Det här halsbandet såg jag för säkert ett halvår sedan och blev tokkär. Tyvärr var det inte riktigt för min plånbok så det fick inte följa med mig hem.. Sedan gick min syster på VIP-kväll hos butiken som halsbandet fanns varpå jag ber min syster kolla om det finns kvar. "Näää det fanns inte" fick man höra besviket efteråt. Jag gav ändå inte upp och åkte till butiken senast i förrgår för att desperat kolla om det kommit in igen, men icke, det fanns inte. Men nu, nu visar det sig att skitungen köpt det till mig på vip-kvällen och hållit sig från att säga det i jag vet inte hur många månader. Förstår ni lyckan när jag såg det eller? GALET!!!


Nicky

Snart kommer lite släkt hit för att äta god mat (fat vi beställt med massa olika kött och frukter och grejs, ett vinnande koncept vi haft vi ett flertal tillfällen, love it!) och ha det trevligt. Ska bli mysigt! Å ska bli extra kul att träffa min syster, har bara hunnit träffa henne i typ tio minuter än så länge, helt galet lite!! Så skynda dig hit nu Nicky!

Hilton sisters, Paris and Nicky attend a promotional event for "Blast by Colt 45", a premium malt beverage, held at Trousdale lounge in West Hollywood.
Har jag berättat varför vi kallar varann Paris och Nicky? Helt enkelt för att jag ett år åkte på ett 4H-läger i en vecka med Lollo. Där bor man typ på en bondgård och tar hand om djur. "Haha" tänkte min syster då, "du kommer bli exakt som Paris när hon är med i The Simple Life." Ja, och så växte det fram. Så jag är Paris medan min syster då såklart är Nicky, den liite mer sofistikerade typen ;)

Paps

Jag har två underbara föräldrar, men just idag är det ju pappi man ska hylla lite extra då det är Fars dag! Så grattis världens bästa pappa! Jag älskar dig och är så tacksam för allt du gjort för mig under hela mitt liv! Du är bäst på alla sätt och vis! :love:


Gaffelkakor

Hihi, har nyss bakat gaffelkakor med mamma! Självklart med receptet från när jag gick i trean kanske!! Hoppas kidsen gillar dem sen idag ;)


(vill främst med det här visa Jennifer hur duktig jag är som bakar egna kakor!!!)


Update

Okej. Shiet var ska man börja?? Nollning typ. Var helt galet. Men det känns så längesen så vi skippar det kapitlet. Och.... sen har ju allt bara flutit på. Träffat massa underbara människor och pluggat på, festat, haft myskvällar och bara levt. Om allt går som det ska så flyttar jag snart också, till en alldeles egen lägenhet. Men det får man se, man ska aldrig vara säker förrän allt är klart!


Hur som helst, nu är jag i Lerum. Kom i onsdags, åker hem på torsdag. Varför? Jo för att på måndag är det min 20årsdag!! Wuuuh, old lady snart... Men är iaf mysigt att vara här hemma då. Och få träffa mina små älsklingar :)


I veckan ser planerna ut så här:

Söndag: släkt kommer och äter middag och tårta! Hoppas på mys med grabbsen hela kvällen sen!!


Måndag: b-day. Ska träffa JK på dagen och sen gå ut och äta med mams och paps.


Tisdag: mina tjejer och jag drar ut på stan för en drink eller två. Möjligtvis häng med V på dagen.


Onsdag: BREAKING DAWN med Maja!!!!


Torsdag: flyger mot ÖSD igen.. Tänkte mest mysa med mina favvosar när jag väl kommit fram!


Fredag: fääääääzt!


Lördag: ligga död och sen får vi se!


Söndag: oklart.



Shiiiiet, koll man har alltså!


Back

Provisorisk omgjord blogg. Behövs en nystart, men är inte hemma så har inte min egen dator, då är det lite svårt att göra en design. Så ni får nöja er med den här så länge. Och jag vet inte hur typsnitt och grejer ligger i mozilla eller explorer, har här bara gjort i safari och med mac. Får kolla det när jag är hemma igen.
Måste kila iväg nu, men ikväll kommer en liten update om allt om hänt (är en del...)! Förresten, söta ni är, ungefär 15 pers som kollat in här varje dag trots att jag inte skrivit nåt på flera månader och hoppats på uppdatering.. Men nu ÄNTLIGEN är jag igång igen! Halvt i alla fall ;)
Puss på länge

RSS 2.0