Just nu


Så här har jag det just nu, Internet är så seeeeeegt! "Buffelibuff!"

Goa gubbar

Jag har bara en fråga, vilka vann över serieledarna Luleå igår? Med 4-2? Ah, ja just det ja, Frölunda var det ju. Tänkte bara påminna er!



(ja, jag är på föreläsning nu, det här är tidsinställt)

Mörker

Jaha, klockan 7 var jag vaken! Klocklan 7, förstår ni? Galet tidigt. Det är ju helt svart ute så jag tände ljus i hela lägenheten! Så mysigt! Har inte föreläsning förrän 13 egentligen, men tänkta ta igen gårdagens plugg idag då jag igår skulle pluggat hos Jennifer, men det har en tendens att bli väldigt lite plugg när vi tre ses (Andrea var ju där också såklart), och likaså igår! Så klockan fick ringa tidigt idag!

Johan har parasiter i magen, så jag måste fixa allting nu hemma också. Kul. Nej, men man måste ju vara lite snäll när det är han som mår dåligt och inte jag för en gång skull. Så nu blir det frukost! Hoppas ni har en fin dag allihopa!


Saknar er så himla mycket idag! Bilden är från Marias blogg, såklart!

Läckert

Varför fastnar jag alltid för sådana här onödiga saker? Som kostar alldeles för mycket och inte fyller någon nytta alls? Jag måste vara knäpp, men jag fullkomligt älskar dem!



Allt är ifrån Kosta Boda, design av Åsa Jungnelius, serien heter Make Up

Mina favoriter är definitivt läpparna, de är så läckra!


Den här är ju bara för cool också! Kostar över 2000 kronor bara...

It's here



Nice! Nu slipper jag frysa! Tack mormor!

Varm och go, oavsett om det är rätt eller fel



Jag vill att posten ska komma nu (kommer den alltid så här sent?). För mormor och morfar har skickat upp mormors gamla pälsmössa! Den är av äkta päls och alltså varm som bara den! Är så nyfiken på att se hur den passar, jag hoppas verkligen det så jag slipper frysa!

Och debatten om päls kan vi ta en annan dag. Lite för sent för det djur som redan blivit mössan, eller hur? Inte mycket att göra nu. Lika bra att använda den så den inte dog för ingenting, right? Jag vet inte ens vad jag tycker om det där egentligen. Om de föds upp för att bara bli päls tycker jag det är fel. Men dör de naturligt tycker jag att man lika gärna kan ta pälsen. Det jobbiga är ju bara att man inte vet vilket av det som skett..

Oron börjar växa...



När ska ni sluta skämta och börja klättra ovanför strecket?

Svåra val

Sitter här och blir galen över mitt hår. Jag är i starkt behov av att färga det. Men det jobbiga är att jag nu är sugen på att bara lägga i en brun färg. Så enkelt. Lite ljusbrunt sådär. Men kommer jag ångra mig efteråt nu när jag äntligen fått tillbaka det ljusa håret? Hmm, djupa funderingar..



Lite adventsmys


Haha, ville ha lite stämning i lägenheten, så vi köpte det här huset, som lyser i olika färger, det skiftar hela tiden. Lite mysigt sådär! :)


Fixade adventsljusstake också såklart! Jag ville ha det lite modern med blockljus i och siffror på, men då blir man kallad julhatare, för då blir det ingen trappa. Haha! Jaja, så fick det bli.. Han vann nu, men jag kommer vinna i gran-kampen. Plast vs. riktig. Jag vägrar riktig i min lägenhet, så det så.


En ljusslinga till balkongen också såklart! Och vet ni? Den har redan satts upp. Trodde det skulle dröja veckor. Ibland blir man överraskad!


Wie, folk har börjat åka i skidbacken nu, så himla mysigt! (man ser bättre i verkligheten)

Sen har vi ju satt upp vanliga adventsljusstakar i fönstrerna såklart. Mamma och pappa ska skicka upp en julstjärna, min minijulgran och tomtar och allt. Så mysigt det ska bli! Jag älskar vintern, och framförallt julen!


Så typiskt så det nästan är skrattretande

Hopphopp, nu är vattnet här möjligtvis förorenat. Och jag har självklart druckit vatten idag. Så nu tror jag att min mage kommer vända sig upppochner igen, och jag vill verkligen inte! Det är en av mina största rädslor, magsjuka, och då råkar jag ut för sånt här? Kommer inte kunna sova ju. Usch och fy. Här flyttar man ifrån avgaser och stadslivet till friska Norrland, vad får man för det? Parasiter i dricksvattnet. Man ska inte ens borsta tänderna med vattnet utan att koka skiten. Tack för den liksom. Hoppas, hoppas, hoppas jag slipper det här. (Ja, jag kanske är typ hypokondriker, men det är inte så konstigt med tanke på att jag alltid är den som drabbas av sånt här!)



Men jag är glad ändå, för att du finns älskling


Friday

Jag är vrålhungrig, och vad står på bordet? Just det, tacos! Mmmmmmmmmmm, så gott! Ha en trevlig fredagskväll allihop!

Bloggar

1. Angelica Blick - En cool tjej som verkligen brinner för mode och hon har den där stilen man själv inte vågar ha. Hon inspirerar med massor av fina bilder och texter!

2. Style by Kling - En riktig modeblogg med bilder och tips på allt du kan ha på dig från topp till tå. Så det är bara att drömma sig bort bland alla drömplagg och accessoarer.

3. Isabelle Strömberg - Kanske inte så bra blogg egentligen men hon är en storbloggare och hon är inte från Stockholm som alla andra, utan från Östersund. Hur skulle jag inte kunna ta med henne? 


Vapa

God morgon/förmiddag! Gick faktiskt upp ganska tidigt, tro det eller ej. Och nu är det plugg för fulla muggar. Ganska segt kanske, men om jag jobbar nu så kan jag få ledigt i eftermiddag/ikväll med gott samvete. Andrea skulle ju kommit hit på fredagsmys, men Andreas (hennes pojkvän) har blivit sjuk så hon ska Vapa som hon själv kallade det (vård av pojkvän)! Stackars.. Hoppas det blir bättre snabbt iaf!

Så ikväll blir det bara jag och älsklingen, tacos, soffan, Idol och polkagrisar. Mums!


Jag älskar mina polkagrisar! Det bästa som finns, nästan.


Bildbomb!

Sitter och pillar med en ny design till systern min! Har glömt hur roligt det där är, fixa och trixa tills man får det där perfekta man bara väntat på! Det gör att jag verkligen vill förnya min egen blogg också, är så trött på den + att den inte känns jätteaktuell längre. Liseberg och sommar är inte direkt jag just nu. Men en sak i taget! Jag är långt ifrån klar med Marias, men har i alla fall kommit igång och det är så kul! Hoppas vi båda kan bli riktigt nöjda med resultatet när den är klar!

Internet vill inte ladda upp några bilder, så jag lägger upp gamla bilder istället som redan laddats upp innan, för det funkar! Blandad kompott, haha!


Snuttarna!


Wecbcam-bilder måste man bara älska?


Gulleponken!


Man saknar ändå lite att vänta på 537:an för att åka hem!


Brunt och kort hår, mot nu blondt och långt (eller längre iaf) hår.


Härjedalen!


Chalmers på valborg!


Bada med modiga killen i Strömstad


Jag älskar Naturhistoriska
♥ Blir som ett litet barn i en godisaffär!


Storstäder kan faktiskt vara fina dem med!


Härjis!



Härjedalen igen! Jag&brorsan!



Haha, kan aldrig sluta skratta åt den här!


Är lite nostalgisk nu kan jag säga!


Segt som kola

Eftersom att någon (hrm..) har spelat för mycket så har våran Internet-mängd använts upp och nu går det låååååångsamt. Så har inte orkat blogga! Men jag ger det ett försök iaf!

Igår var det föreläsning, jag orkade mig dit och orkade mig igenom hela, yihaa! Och jag förstod = Lycka! Efteråt vart det plugg som vanligt och sen vart det mys för hela slanten! Vad jag vill komma fram till är i alla fall att jag mår bra nu. Jag är tillbaka till världen! Så härligt, har inte ens mått illa idag! Goett!

Firar med att lägga upp lite bilder!


Den här tröjan fick följa med mig hem häromdagen (ni vet, då jag mådde ganska bra men sen blev allt dåligt igen och jag spydde och det där? Den dagen. Förklarar min pigghet på bilderna)

Internet bökar så ni får inga fler bilder för tillfället, haha! Jaja, kanske kommer sen då..



Fabulous




Källa

Decisions decisions

Jag har hittat något jag kan äta utan att må dåligt, wohoo! Knäckebröd med majs på. Låter lyxigt va? Lite avundsjuka är ni allt. Nja, kanske inte, men jag är så fruktansvärt hungrig och därför är det här som himmelriket för mig! (+ att jag älskar majs)

Men något som däremot är jobbigt är att jag märker hur mycket stryk mitt psyke tar av det här. Mitt självförtroende inför tentorna är så lågt det kan bli. Jag blir så stressad över att jag inte kan plugga och det resulterar bara i att jag mår sämre. Då undrar jag, är en utbildning som denna värd när jag inte ens vet om det är vad jag vill syssla med, om jag måste pressa mig så hårt att jag mår psykiskt dåligt av att vara sjuk i några dagar? Tåls att tänka på.. Jag vill sätta mig själv först, men jag är inte klar med Östersund än, så jag vill verkligen inte åka hem. Klurigt.


Får väl njuta av min majs så länge i alla fall!

Sjuk kropp

Vaknade, kände mig pigg, gick ut, kom hem, dör av illamående, spydde, och nu mår jag bra. Sjuka kropp jag lever i. Hoppas jag får fortsätta må bra nu, att det var som ett slut på det hela och att ingen jävla magsjuka startat. För i så fall ger jag upp allt och åker hem. Punkt.

Piggnar till

Har sovit i 60 timmar känns det som, men hade inga problem att sova inatt ändå. Skönt faktiskt. Känner mig hyfsat pigg idag ändå. Magen kändes okej, men så åt jag en banan och då började det göra ont igen, men inte lika mycket som tidigare dagar i alla fall!

Tänkte bara säga hur glad jag är över att bo här uppe btw. På sjukhuset, alltså jag är helt imponerad av läkarna och sjuksköterskorna där. De bryr sig om en, det går snabbt och de lyssnar på en. Inte som på Östra då man först måste åka runt i 5 timmar för att ens hitta en parkeringsplats, och sedan möta en överstressad personal som inte ens har tid att lyssna på vad man säger! Eller ta bara Lerum, när mamma ringde för att jag var så dålig och sjuksköterskan sa: "Nej, men hon är bara trött för att hon är tonåring". Det var då jag hade körtelfeber och var sjuk i typ ett halvår! Bra jobbat! Eller när jag hade min härliga period med svår, dubbelsidig lunginflammation, halsfluss och öroninflammation på en och samma gång så jag knappt kunde stå upp utan att falla ihop (ramlade seriöst ihop av att stå upp för att röntga lungorna i 5 sekunder). Då fick jag först ett rum på sjukan, men jag envisades om att sova hemma även fast jag skulle komma tillbaka varenda dag, och när jag kom tillbaka, ja då fanns det inga rum. Så jag fick ligga i en jävla oskön soffa när jag halvt låg i koma. Hello?! Östra sjukhuset har man allt sina minnen ifrån, haha! Så jag känner mig väldigt mycket tryggare här i alla fall, för här fick jag tillochmed ett eget rum att vila upp mig i när jag bara hade svimmat + att två sköterskor gav mig mackor och kom in flera gånger och frågade hur det gick! Ojojoj, vilken skillnad!

Så det var imponerande! Men som sagt, idag känner jag mig levande i alla fall, ska kanske tillochmed försöka gå ut en sväng och få lite luft, känns bra! :)



Titta vad min sötnos gav mig i födelsedagspresenter! Ett halsband, 2 ormar (en var till johan) och en egengjord tidning! Så underbar!

Sjuk

Jaha, då var första besöket på sjukhuset i Östersund avklarat. Åkte in till akuten igår för min mage smärtade som satan i omgångar (började i förrgår morgon). Det gjorde så ont så tårarna rann och jag fick svårt att andas. Och hela dagen hade jag varit yr, matt och illamående. Så vi åkte in till slut när vi märkte att det faktiskt inte gick över. Jennifer och Jonas var änglar och körde dit oss. Tog massa prover och efter väntan och klämningar på magen så kom det fram att något värde var för högt och läkaren trodde det var en infektion i magen, istället för "bara" magkatarr som sjukvårdsupplysningen sa. Det "roliga" är att jag ringde till sjukvårdsupplysningen 2 gånger, olika människor som svarade. De två sa två olika saker om en medicin (en sa att den finns på alla Ica och mackar och så, och en sa att man måste ha ett riktigt apotek för den) och läkaren sa en tredje sak. Sjukvårdsupplysningen sa även att jag skulle ta den och att den skulle verka direkt, medan läkaren sa att jag skulle avvakta ifall det skulle vara något annat med magen och han sa också att det tar litet tag innan den börjar verka ändå.. Eh, vem ska man lita på? Jag litar iaf på läkaren, jag!

Men som vanligt med magen finns det inte mycket att göra, jag ska äta flytande mat och dricka mycket och avvakta. Blir det ingen förändring eller värre så ska jag åka in igen så får de röntga. Men det kommer jag inte behöva! (hoppas, hoppas, hoppas)

Det var min lördag det. Eller just det, glömde nämna att jag svimmade när vi skulle gå ut från sjukhuset också, så då fick de lyfta upp mig och köra in mig på rummet igen.. Så det kan gå! Idag har jag sovit hela dagen, för när jag sover gör det inte ont + att min kropp blir helt slut av allt. Så Harry Potter biljetterna fick vi strunta i.. :(


Pigg som få!

Rawr

Jag hatar det här. Huvudet bara pumpar, nacken värker och nu börjar halsen svida också. AAAAAAHHH. Jag blir crazy! Kan man aldrig få må bra som en.. tja, vad egentligen? En rik snubbe som har alla pengar i världen, bästa hälsan någonsin och kärleken och allt det där, som precis förpensionerat sig och drar till Hawaii för att ha det gött? Kan jag inte få må så? Nja, kanske inte. Men jag kan väl få slippa bli sjuk i alla fall? Det räcker för mig! :)

Jaja, tillbaka till plugget. Usch.


Fast jag blir ju lite gladare varje gång jag går förbi min älskade tavla (som ännu inte kommit upp på väggen!!)!

Äntligen är de mina!





har länge suktat efter dessa KostaBoda-ljuslyktorna. Och när jag fyllde år gick jag och skulle köpa dem, men ackackack, då var de vita slut!! Men idag hade de kommit in igen. Lycka! Tack mormor&morfar för en del av pengarna som gått till dessa!

3 enkla




3 väldigt enkla outfits från veckan som gått. Lite svårt att klä sig fint nu när man ändå måste ta på sig 17 lager till när man går ut för att inte frysa ihjäl, haha! Man tappar lätt inspirationen då! Men men, så farligt är det väl inte? Eller? Hmm..

Östersund

Jag har sån sjuk träningsvärk, efter Combat i förrgår och simning(okej, väldigt lite simning) igår. Och Afro i måndags kom jag på nu.. Galet, jag känner mig som en 80-åring, haha! Jaja, ni ska få lite bilder på staden jag bor i i alla fall. Det är bara mobilbilder, men det är en början. Ska ta finare bilder med riktig kamera, men då måste det vara fint väder först!


Stora kyrkan!


Haha, tågstationen (y)


Gustavbergsbacken, vår skidbacke!


Rådhuset!


Öh, den andra kyrkan. Vet inte vad den heter, haha! Anywayz, ni ska få bilder på Campus och så, men som sagt, fint väder och en laddad kamera ska bara bli till verklighet först!


Personlig väckarklocka!

Åh vad skönt att bli väckt av sin lilla älskling. Ja, inte Johan då alltså, utan Rasmus. Han fick låna Marias iPhone för att spela då tv:n var trasig. Bara det att han "råkade" ringa istället, innan 8! Haha. Men han var så söt, för jag svarade så glatt: Heej! (när man vaknar brukar man av någon anledning svara överdrivet glatt för att dölja att man sov?). Så är det lite tyst så hör man en lite förvånad Rasmus; eh, hej? Vem är dee? Så hör man Maria i bakgrunden; men vad gör du? Haha! Men men, jag behövde komma upp i alla fall, så det var toppen!


Min favvobild!

Vardag

Hej allihopa! Jag var uppe tidigt idag för att plugga och ändå behålla lite rutin nu när man inte har föreläsning på en vecka! Så nu sitter jag och pluggar med pepparkaksburken framför mig, mums!

Jag ska lägga upp bilder sen förresten, skriver från telefonen nu bara. Men ha en fin dag så länge! :)

Dröm om småkryp du mött

Har bokat biljetter hem över jul och nyår! Så härligt att ha det klart! Har även tränat idag, BodyCombat! Helt okej här uppe, men jag föredrar fortfarande Lerum där alltså. Jessica, Anna och Roger är ju grymma instruktörer så det är ju inte så konstigt kanske! Anyways, vi körde skiten ur oss iaf och unnade oss lite relax sen efteråt också!

Skulle bara säga det iaf, att jag är lite positivare nu! Ska sova nu också!
god natt!



Krasch

Hur vet man när man gått in i väggen? Jag tror att jag är på god väg dit iaf. Varje dag har en en grym huvudvärk. Och jag mår illa så jag måste vika mig dubbel eller lägga mig ner minst en gång per dag. Jag är stressad - jämt! Jag har aldrig tid att bara stänga av och ta det lugnt, för gör jag det, ja då blir jag mer stressad över att jag inte pluggat. Jag blir arg och ledsen när jag börjar märka vad jag gör med mig själv.

Speciellt nu, när jag är så fruktansvärt trött på min utbildning. Jag är så frustrerad på mig själv att jag alltid väljer att göra sånt som är bra och som "lönar sig i slutändan" istället för att vänta och göra något jag verkligen vill. För jag har märkt att det oftast inte alls lönar sig i slutändan. De som väntar och gör något de verkligen vill får det oftast minst lika bra, om inte bättre. Jag mår riktigt dåligt så fort jag ens tänker på att börja öppna de där himla böckerna, och då blir jag ju stressad istället om jag inte gör det - vilket gör att det blir en ond cirkel alltihop. Och det funkar inte för mig. Det har blivit för mycket, för snart säger det pang då jag går in i betongväggen.

Men känner jag mig själv rätt så kommer jag ta mig igenom det här himla åren, bara för att. Och sedan kommer jag ändå börja jobba med det och tjäna mina dumma pengar. Precis som alla andra..




Brrrruum


Självklart fick de som kom hit partyhattar! Med racerbilar på, såklart!

Så mycket bättre

Åh vilken underbar dag det har varit! Min älskling har verkligen skämt bort mig (och likaså min familj med presenter!). Mina kära vänner är alldeles underbara som fixar och trixar ihop en massa fina saker till mig! Och det är ju inte slut än. Johan står och lagar mat till mig som jag har valt (hehe, kött, bakad potatis och sallad! mums/moms!). Så härligt.

Men nu ska jag faktiskt hjälpa honom, för det är ju lite mysigt att laga mat tillsammans ändå! Hoppas ni har en bra dag allihopa! Skriver mer imorgon, och lägger upp lite bilder och så! Ha en fin kväll!


Kan ju passa på att lägga upp den här grymma versionen som September gjorde på Petters låt i programmet Så mycket bättre härom veckan!

19

Dålig bloggning av mig i veckan! Men nu är det ju min födelsedag idag, och jag tänker inte spendera den framför datorn! Ska på spa med älsklingen, och sedan ha födelsedagsfika med finaste! Ni får se bilder imorgon på allt som händer! Jag är så lycklig, trots att 19 år är en ganska tråkig ålder :)

Tack alla sötnosar för gratulationerna! Speciellt tack för Musses vackra sång imorse, och när han frågade: när ska du ha kalas? Sötnos, jag önskar att jag kunde vara hemma och bjuda dig på världens största kalas!



P.S grattis på fars dag världens bästa pappi!

Spoiler

Avslöjar en del här, så om du har slutet kvar eller ska börjar titta på Lost, ignorera det här inlägget!

Har ju sett klart på Lost säsong 6 nu också. Jag har glömt att säga allt, haha! I alla fall. Vad tyckte jag om slutet? Hmm. Lite för komplicerat. Att man ska fatta att den där sidohandlingen var något mellan liv och död? Eh, jag kopplade inte alls det, Johan fick förklara allt. Och varför skulle man vilja gå vidare från det när man har det perfekta livet där? Jack hade ju sin son och allt? Varför vill man då gå vidare och dö? För filosofiskt för mig.. Men den sista scenen var awesome! Slutade ju precis som när det började, fast tvärtom. Jack stänger ögat istället för att öppna det. Tillochmed skon är ju där. Och Vincent. Det gillade jag. Och jag gillade att Hurley var kvar med Ben som Jacob, inte Jack. Det hade varit för uppenbart.

Så ja, jag gillade väl slutet. Men just den där sidohandlingen vart knasig i mina ögon. Och sen att Michael, Walt, Ana Lucia, Mr. Eko och de inte var med i kyrkan där i slutet? Vart var dom liksom? Typ brist på att få tag i skådespelarna? Lite misslyckat tycker jag allt. Men men, man får väl think outside the box litegrann antar jag. Sedan hade man nog alltid blivit besviken på ett slut i en sådan komplicerad serie som Lost. Det går inte att få perfekt. Så jo, det var nog ganska bra trots allt.



Videoblogg


Nu fungerar den!

Laughter&love

Hade gjort en videoblogg, men den ville inte laddas upp. Så kan det gå. Får försöka ladda upp den sen igen! I alla fall, föreläsning idag. Som vanligt. Sedan ikväll blir det BodyStep. jag var sugen på BodyCombat, men jag blev nedröstad.. Haha! Men nästa vecka, då jäklar ska vi sparkas och slåss för kung och fosterland. Inget jäkla Step då inte! Nejdå, det är kul det med, men jag är så fruktansvärt dålig på det..


Lite nostalgi sådär






Power

Nu var man igång igen! I förmiddags vart det föreläsning - ekonomistyrning. Läraren verkar vara bra, med humor, i like it! Anyways, kom precis hem från träningen. Afropower blev det idag. Skönt att få köra det igen, men jag måste ändå hylla Lerums Sportcentrum lite. Det var mycket bättre där hemma (kanske för att jag är van vid det?). Det var fler övningar, lite mer variation, och mer pushande och inspirerande instruktörer. Sedan är ju judohallen ganska mycket värt i Lerum, det gör att hela passet blir bättre och med mysigare stämning. Men men, jag kanske bara var ovan vid det hårda trägolvet.

Nej, jag ska inte klaga. jag får träna med mina små pinglor iaf och det är värt mycket!
Nu blir det plugg och mys, wie!

(mitt Internet vill inte samarbeta nu, så det får bli bildlöst..)


Min syster skulle inte tro mig annars...


Snor Jennifers bild som bevis! Precis innan vi rullade tillbaka till the main house! :)

The City

Är tillbaka till liv. Tillbaka i stan i alla fall. Har haft det hur mysigt som helst! Har varit exakt vad jag behövde i alla fall! Bara mysa och ha det bra med två underbara tjejor! Det har tittats på barnfilm, spelats bubblan, ätits massvis med mat och godis, åkt på bettan, gått promenad, mysts med Sambo (katt), snackats en massa om allt och framförallt, det bästa av allt, jag har kört fyrhjuling. Är jag pappas flicka eller? Så sjukt roligt var det! jag råkade säga till Jennifer att jag alltid hade velat göra det och självklart trallar hon ut och fixar så jag får köra, haha! Underbart!

Det finns bilder och filmer och så, men jag orkar inte koppla in telefonen nu, ska mysa med min älskling först! Och titta på Lost. Och tvätta.... Och imorgon börjar den nya kursen, ekonomistyrning. Jiho. Eller? Nja. Jaja, efter den här perfekta helgen ska det nog inte vara några problem att tackla en liten kurs!

Hej igen allihopa!

"Where the hell are we?"

I helgen ska jag leka Paris Hilton, jag ska nämligen bo på en bondgård? Hihi. Lantisarna Andrea och Jennifer (ni gillar mig ändå) har ju lite mer erfarenhet av det där, men de kallar mig betongbarn? Jag som bor på landet i Lerum känns det som! Men jag har ingen traktor, inga djur, jag eldar inte för att få värme och på helgen jagar vi inte, vi shoppar, så då är jag ett betongbarn. Hihi!

I alla fall. Ramsjö ska vi till. Vi ska ha en riktig myshelg. Komma bort från stan och allt som hör därtill. Bara på slappa, mysa och äta mängder av godis. Pyjamasparty som när man vad 13 igen! I love it!



Lite skrivkramp

Dåligt bloggande av mig. Tentaplugg är inte roligt kan jag lova, allt jag har att säga. Men ni kan ju få en fin bild i alla fall. Så här såg det ut igår när jag gick på prommis. Fint! fast det är finare i verkligheten. Och när fjällen syns i bakgrunden.


Homemade



Titta vad duktig jag är! Bara liiiiiiiiten bit kvar på halsduken, haha! Okej, jättemycket kvar. Men den är på gång i alla fall. Alltid något. Tycker faktiskt det är ganska bra gjort för mig som aldrig ens tänkt en tanke på att göra något sånt här innan. Varför göra när man kan köpa? brukar jag mer köra på, haha! Men nu så, nu lär jag mig.


Fit for fight

Jag har visst blivit Step-in medlem idag. Trevligt för mig! Så ikväll blir det afropower om allt går som det ska! Borde egentligen plugga kanske, men lite träning förtjänar man alltid! Jag behöver ha roligt också!



RSS 2.0