Tjatja bloggis (höhö)

Hihi hej förresten! Glömde visst säga det i föregående inlägg ;)

Dagen har bestått av plugg. Var i skolan vid 8 å så gav vi upp vid halv 5. 2 av 3 arbeten avklarade och det tredje är påbörjat. Känns bra!! :)

Igår stack jag till gymmet efter plugget, vart afro. Hade hur mycket energi som helst så sprang efteråt också, skönt!! Efter det kom taxin (höhö) min och vi rullade hemåt. Då behövdes mat mat mat! Helt sjukt vad hungrig jag är nu när man tränar en del. Är hungrig hela tiden ju.. Ojojoj. Men är skönt på sitt sätt, ska bara lära mig mitt hungersmönster så jag alltid är beredd för att slippa att humöret ryker så fort, haha!

Hur som helst, vilodag idag och bara myspys. Jag gillar't!!

Puss på er!

A just det.... Jennifers fina rubrik på dagens arbete. Andrea tycker inte vi ska ha det så.. Visst har hon fel?!?!! Skitsnyggt ju!!!! Spex!! Like a boss.


Äntligen!!!

Puh, viktigaste mötet i hela elitserien ser ut att kunna gå vägen idag!! VI E GOA GUBBAR ALLIHOPA!!!!!!!!


God morgon

Å så var vardagen igång!!! Är på skolan nu för att plugga med Jennifer och Andrea som kommer snart. Det är ju 3 pm som ska fixas och börjar bli dags att ta tag i!

Men först, kaffe....


Varför inte??

Yes, vi kollar curling och squash samtidigt.. Av alla sporter liksom.. Kul liv :p


Söndag

Hejsansvejsan!

Idag har vi återigen varit vid skidstadion å kollat skidor! Roligare idag med sprint, va skoj å se :)

Nu är det dags att ta tag i vardagen så ska fixa iordning min tvätt å sånt där. Sen blir det träning 1730 med andrea! BodyAttack idag, riktigt jobbigt, men skoj!! Känns gött! Men nu blir det lite lunch, mums!

Tjingeling!

Miss yooou


Vinterfestival & SM-vecka

God morgon!! Kom hem säkert i förrgår, va skönt att komma fram till slut!

Igår var jag och Johan på invigningen av vinterfestivalen och så var vi in till rådhuset och kollade den dära ljusshowen, myspys!

Nu är det ju SM-veckan här i Östersund, så därför ska vi till skidstadion och kolla längdskidåkning idag. Varför ska jag dit kanske ni undrar?? Jo, Hellner kommer ju vara där, och det kan jag ju inte missa! ;) närå, ska faktiskt bli kul att se! Woopiedoo!!

Ha en fin dag alla! Pusspuss


Tack??


Tell everybody i'm in my way, igen..

Befinner mig just nu i Vemdalen, är på väg hem till Östersund! Har haft en toppenvecka, men nu tar vardagen vid igen. Både skönt och tråkigt såklart, som vanligt! Men snart åker man nog iväg nånstans igen, man vet aldrig! Får hoppas det iaf! :)

Nä nu ska jag försöka sova, trots idioten som dränkt sig i Sveriges äckligaste parfymflaska så han stinker så det sticker i ögonen och illamåendet bara växer och växer. Usch och blä för dig.

Hur som, god natt ;)


Sverige-Danmark

Nu är det handboll igen.. Känns rätt hopplöst redan, men får hoppas att de hittar gnistan igen!

Till nåt helt annat, är ändå rätt coolt att man klättrade upp dit i somras! :)


Lärorik, fin och kall dag

Ojojoj vilken dag! Jag har haft en sjukt bra dag i backen. Har lärt mig sjukt mycket, och lektionen var verkligen värd. Fick de där små tipsen som gör stor skillnad i slutändan!! Grymt bra!

Dock har det varit väldigt kallt. -28 grader, vilket resulterade i att mamma och pappa fick vita fläckar i ansiktet. Jag var så taggad och fokuserad pga lektionen så jag kände inget som tur va. Men vi valde iaf att ge upp nu så nu är vi på väg till stugan. Skön dag!!!


En styck skidlektion tack, jag är 20 år

Hhahah jag dör, ska få privat skidlektion snart. Kul om läraren är yngre än mig, hahah! Men är ju skoj om jag lyckas avancera lite ;)


Vi hade i alla fall tur med vädret

Otroligt fin dag idag igen! Så härligt! Känns skönt :)


Perfa

Har haft en helt underbar dag i backarna idag, trots att det varit kallt. -24 grader är det lägsta vi hört, så det har varit riktigt kallt. Men när solen ligger på å himlen är knallblå gör det ingenting! Så otroligt skönt!


Fint

Blir nog klart väder idag!! Göötttt!


Morning

God morgon världen!! ;)
Nu är det frulletime och sen blir det åk i backarna hela dagen! Woopwoop!

Håll tummarna att jag inte bryter något ben! Pusspuss

Haha knäppa föräldrar man har! Inte lätt alla gånger... ;)


Bra gjort.......

Sämst EM. Skandal. Kul när Sjöstrand ska bära ett helt jävla lag.

Skyller på magsjukan som går hos stackarna. Då har dem iaf en liten anledning till deras värdelöshet.


Jippiie

Glad tjej har köpt skidor, pjäxor och stavar idag!! Så kul! Blir att prova det imorn å hoppas på att det känns bra :)

Så här ser godingarna ut! Skidorna får ni se imorn för de skulle fixas å kladdas på så ska hämta ut dem imorgon på morgonen!! Så skoj!!


Switch

Då har man lämnat Lofsdalen och bästisar för den här gången. De fortsatte till Östersund men jag hoppade av i Tännäs där mamma och pappa kom och hämtade upp mig. Och nu är vi i stugan i Funäsdalen. Äter lite lunch och sen ska vi till Hamra å kolla läget! Imorgon blir det skidåkning och likaså de resterande dagarna! Blir härligt som bara den!!

Hoppas ni har det toppen alla!
Puss på er!


Jag dööööör

Jonas: vi kan väl spela utslagspoker?
Jennifer: vad är det?
Jonas: ja men den som har sämst hand åker ut.
Jennifer: vadå det låter som att man får korten, visar dem å åker ut?!

Haha, jag dör här. Är så sjukt övertrött å alla tycker olika. Hahaha.


Stort steg framåt

Saknar!


Bruuuum

Nu ska vi ut å åka skoter!! Yay!!!!
Tjingeling!


Bruuuum

Nu ska vi ut å åka skoter!! Yay!!!!
Tjingeling!


Ehhhh, va?

Vad i helvete hände?!? Hur gick det till? Fan, är typ i chock. Det här händer bara inte!! Helt sjukt.

Bevis på att inget är klart förrän slutsignalen går iaf.


Polen-Sverige

Göttt sverigeeeeee!! Pallicka är ju kung!! Håll i det här nu!


Glömde visst...

Å just det, mamsen å papsen tittade förbi förut å åt lunch med dem när de var på väg från hundfjället till funäs! Mys!!


Skidor å handboll

Efter en hel dags åkning har vi nu kommit hem, jag har duschat och tagit på mig onepiecen å handbollen är på tv!! Så jävla underbart!!


Åk-time

Woopie, väskan är packad och nu är det dags att åka! Har passat på å myst massa nu, såå gosigt!! Men nu ska jag hoppa in i bilen!

Hoppas ni får en toppenhelg alla! Pusspuss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/988155/images/2012/pic_185347455.jpg" class="image">


Så lite kan göra en så glad!

Ååååhhhh jag är så taggad!! Ska bli så otroligt kul att få åka skidor med bästa vänner å sen familjen!! Iiihhh! Ibland mår man bra asså! Wie!!!

Nu är det snart dags att gå hemöver för å sova å vänta in morgondagen. Blir först plugg, sen ner på stan för å kolla lite grejer med jenkisen. Sedan träning och sen när Andrea kommit hem från jobbet så ÅKER VI!! Så sjukt skoj!!!

Synd bara att man är sämst på att åka skidor men vad gör det?! Övning ger färdighet ;)


Lofsdalen å funäs

Förmiddagen var rätt....vad ska man säga? Annorlunda. Så den glömmer vi!! Men sen vart det Step med Jennifer. Skitdålig koreografi, enformigt som bara den! Så det var inte så kul. Men men, så kan det va! Eftermiddagen blev ju trots allt väldigt bra ändå :)

Nu är jag hos jenkisen å myser. Vi (jag, Andrea, Jennifer å Jonas) drar till Lofsdalen imorgon för å åka lite skidor. Stannar till måndag å då åker jag direkt till Funäs för å åka skidor med mammi å pappi!

Götttttt eeeeee deeeeee!!!!


Puh

Jag hade rätt, det var dödligt jobbigt. Men attans vad kul!! Blev taggad till tusen så fort jag hörde första tonen av första låten och det höll i sig! Skönt!!

Nu blir det lite kvällsfika å sen bums i säng.. Behövs!!

God natt!!


Bodyattack

Jahopp, dagarna går fort.. Har gjort mitt på skolan nu (käkat lunch med några och föreläsning..) och har kommit hem. Ska försöka hitta lugnet i några minuter, sen är det dags att ta sig ner till gymmet för det fasade BodyAttack. Kommer dö och är inte alls taggad, men hoppas det kommer när jag väl är där!!

Wish me luck!


God morgon

Onepiecen är på, kaffet är kokat å mackorna är rostade = mysmorgon!! Hade en jättejobbig natt fram till halv 2. Då vaknade jag och var pigg, gick några varv i lägenheten å sen lyckades jag äntligen stensomna å sova heeeela natten till halv 9 :) woopie!!

I alla fall, vad jag ville säga var iaf bara GOD MORGON!


Fin text



Ska försöka sova nu, har dock en känsla att det kommer vara svårt. Men har ju sovmorgon imorgon så ska nog lösa sig ändå hoppas jag. Lunch på skolan med jenkis och sen föreläsning 13-16 imorgon med. Yay.... eller nåt. Men ska prova BodyAttack på gymmet imorgon, tror det kommer vara dödligt jobbigt. Men kul och energigivande hoppas jag!

Yes, dags att ta tag i det dära eländet att försöka sova. Bara att hoppas på fina drömmar. God natt.

Håll i sista 10 nu!!

KOM IGEN NU SVERIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE


<3

 


Mmmmmmmm

Nää vadå? Jag är väl mogen?! Hehe, tar bara vara på barnet inom mig..eller så hatar jag klumpar i yoghurt, blääää! Då är det bebisyoghurt som gäller! Jag och Rasmus vill alltid ha samma. Jag gillar't!

Hur som, ska faktiskt vara ambitiös å försöka plugga lite nu så här efter föreläsningen. Gå igenom anteckningar, kolla formelsamling och allt som finns på portalen. Eeehhhh ge mig cred, tack. Känner mig oerhört duktig. ;) ska bannemej spika den här kursen!!!!


Hej bambi

Är ju förbi helvete blankis ute!!!!!!


God morgon världen!

Klockan är innan 06, och jag ska precis dra på mig dojorna för att gå till gymmet! Gött eeeee deeeee!!


Haha jaa, vissa håller med en, vissa inte!


Skräll!!!!

Förstår mig inte på svenska folket ibland... Hästhoppare mot Hellner å hästhoppare vinner?! Skräll!!!!


Nya tag

Ny kurs; finansiering!! Verkar kul, men krävande. 3 pm, seminarium och tenta ska göras, vilket är rätt mycket. Men får hoppas det går bra ändå!!

Idag var jag iaf först å åt lunch med Jennifer, vart sushi, mmmmums!! Sedan föreläsning 13-16, drog till gymmet direkt å körde afro. Gött! Nu är det snart middag, och sen en sväng till jossan om jag hinner! Hade varit mysigt!!

Men nu vill jag bara ha mat.......dör av hunger!!! CIAO!

(haha, hittade ingen passade bild...)


Sunday

Ojojoj vilken dag! Vaknade rätt tidigt (innan 9, av mig själv!!), tog mig hem från frösön, skulle till gymmet, gymmet på stan va stängt fick jag rapporterat till mig. Gick då till express-gymmet jag även har tillgång till och var asnöjd att jag kommit på det. Bara det att jag inte löst ut någon himla blipp-nyckel man va tvungen å ha för å komma in (fel å säga det när man tecknar abonnemanget?? Trodde ju man använde kortet...). Hur som. Gick hem, gick ut och sprang i snön, kom hem, dammsög och torkade golven. Åkte till frösön, åt lunch. Gick sedan in till stan, solade, handlade och nu lagas det mat. Förrätt och huvudrätt. Mums!

Och snart är det HANDBOLL!!!! Tjihu!!!!

(hihi titta sötisarna i fjällen! önskar jag var där med er!!! <3)

Men åååååh jävla skitapp, inlägget hade ju inte publicerat... Jaja nu kommer det, några timmar för sent.


Motsägelsefullt??

Ironiskt att gå från gymmet, svettig å med träningskläder, raka vägen till systemet. Hycklare!!!


Friday

Tenta idag.. Hoppas ni alla håller tummarna åt mig, kan behövas!!

Efter blir det lunch, träning, handla och ikväll ska jag bjuda mina darlings på middag och sen springer vi nog ut en sväng på stan!

Hoppas på en bra fredag!
Tjingeling


(ni finns i mitt hjärta!!)


Haaaaaaaat

Hatar det häääääääär!!!! Lagboken är så fruktansvärt tung så man håller på å falla ihop på väg till skolan. Sen är den så irriterande jobbig, hatar alla paragrafer!!!!! Å bodelning ska vi inte ens prata om.... Tänker aldrig i hela mitt liv skilja mig, vilken cirkus det är..


Hej hej hemskt mycket hej

Zumban igår var inte riktigt så bra. Den andra instruktören är 1000ggr bättre!! Men men, så kan det väl gå ibland, nu har man iaf gett honom en chans!!

Hur som helst, plugg idag. Jag och jenkan har suttit i skolan sen 8 och köttar på, dags för Person- och avtalsrätt nu. Läser alltså jöken (juridisk översiktskurs) för tillfället, tenta på fre!

Gött eeeee deeee!


Övertrött_tjej_91

Trött i kroppen efter BodyBalance och bodycombat i förrgår/igår plus "massor med plugg hela dagarna" = kaos i hjärnan!! Haha. Men jag har mina vapendragare A och J vid min sida iaf, och det gör allt så mycket bättre, man får så kul man gör det!! När man är övertrött slår det lätt slint om vi säger så, haha!

Ikväll blir det iaf zumba med Saulo!! Arrrrrribaaa! Eller nåt... Kul!

Nääää back to plugg! Fokus fokus fokus!!!


Lyckan är total

Nu blir det till å ragga som bara den!!!!!


Yessss

Woopwoop för min framtida pojkvän som kom tvåa precis!!! Grymt!


Sol å snö

Woopie, Östersund levererar gött väder idag. LYCKA


Friends and food

Idag vart det trerätters! Görgo mat, vin och underbart sällskap, ja sämre kan man ha det :)


Hehe

Liten försening, men bättre sent än aldrig right? Här kommer iaf lite bilder från julen ;)


Haha, syskon på g!!


Fina!


Buskille 1


Buskille 2


Buskille 2 version 2.0


Vi var självklart i kyrkan på dagen, som alltid på jul

Å mamma och pappa gick upp i nya tornet ;)


Vi (hrm mamma...) hade gjort rudolf-bakelser.


Å jag blev så besviken på julafton att vi hade glömt göra mintkyssar OCH mormor och morfar inte hade köpt några.. Så på juldagen kom mormor och morfar med två påsar till mig. Så snällt <3

Har fler bilder, men orkar inte riktigt ladda upp dem! Men nu fick ni några iaf :)

Då är man i Östersund igen då...


För halt för å landa..

Inte lyft än... De förra flyget hade fått vända för det var för halt på landningsbanan (glad att jag inte va på det, så jävla lack hade kag blivit). Men nu är det försenat för de vet fortfarande inte om det är ok eller inte. Så vi står still. Fan vad kul. Förstår inte riktigt grejen med att Sverige fortfarande inte anpassat sin infrastruktur till snö å kyla ? Samma sak varje år...


Tell everybody i'm on my waaaay

Efter att ha jobbat hela dagen är jag nu på väg till Landvetter för att flyga uppåt i landet! Kul!!

Kommer sakna alla här nere, men ska bli väldigt kul att snart få träffa mina älsklingar där uppe :)

Puss på er så länge!


Syskonbarnskärlek

Ja då har man sagt hejdå till småkidsen då..alltid lika trist å gör alltid lika ont i hjärtat när man får den där pussen som man vet är den sista på ett bra tag.. Men de vet att jag älskar dem å att moster alltid finns om de behöver nåt. Det är det viktigaste! :)

Nu myser jag med mamma å pappa men ska väl snart sova.. Jobb imorn till 17 å sen går flyget upp vid 1910. Känns skönt, men såklart lite konstigt å sorgligt.

God natt sen alla!


Antidote

God morgon God middag God kväll! Igår vart riktigt lyckat. God mat, trevligt sällskap och en härlig kväll helt enkelt!! Idag är dock inte lika härlig. Eller inte morgonen/förmiddagen iaf, man är lite sliten.. Men snart kommer mina småpluttar och syster och bror så då kommer man allt bli pigg :) ska bli så mysigt så!

Annar vill jag bara åter önska alla ett GOTT NYTT ÅR, ta vara på varann och lev livet. Ha kul! PUSS
Den här låten beskriver gårdagen ganska bra, så den får ni (har inga bilder på dator än..). Like a boss.




RSS 2.0