Dag 16 - Det mysigaste jag vet

Det mysigaste jag vet är... att mysa! Som när man ska sova, det är ganska mycket bättre om man har någon gosig bredvid sig än att sova själv. Det blir så kallt och ensamt då. Så att bli omhållen av min snutt är något av det mysigaste jag vet. Inte så konstigt kanske. Fast sen älskar jag att gosa med Musse och Jonken också såklart. Som när Musse ska sova och man ska lägga honom. Åh det är så mysigt när han börjar bli trött, för då blir han så gosig och bara vill kramas. Det är också det mysigaste jag vet!

Jag älskar att kramas och att vara nära helt enkelt, mycket mysigare så :)





Dag 17 - Min favoritplats

Bläääh vad svårt. Inte vet la jag.. Att ligga och bli stekt på stranden vid Medelhavet är ju inte helt fel, det gillar jag verkligen. Men om jag gillar typ Grekland, Spanien eller Turkiet bäst vet jag inte. Samma likadant i min ögon. Fast jag gillade iofs Skottland väldigt mycket, det var mysigt. Det var nog en stad i min smak mer än bara sol. Fast det kanske är för att vi hade jättetur med vädret, bodde jättefint och levde loppan där. Så då är det kanske inte platsen i sig som gör det bra? Inte vet jag, men jag säger det ändå. Kommer inte komma på nåt bättre ;)


Mmmmmmm, klorin!

Haha!

1. Man kan inte öppna våran badrums-dörr utan att typ svimma av all Klorin-doft. Haha, vad det stinker. Allt är typ dränkt i det. GALET. Tror jag går till Andrea och duschar istället ;)

2. Min älskade sambo är inte alltid med på noterna. Idag kommer han på (efter att Jennifer frågat) att han fakiskt åt köpt sallad från Ica i fredags och att jag inte åt det, för jag skulle iväg. HMM, HMM, kan ju inte alls vara en anledning till magsjuka, ne inte alls! Pappskalle-Johan! Har oroat mig helt i onödan säkert. Så nu röstar vi på det, jag är frisk (fast jag nuddar fortfarande inte honom, och håller för andan när han är 4 meter nära), ska träffa Jenkan idag för att försöka diskutera plugg och outfits till resan. Försöker ragga med Addie också och hon ger sig nog snart ska ni se ;)

Luktar som hela Vattenpalatset och Storsjöbadet ihop här, haha


Dag 15 - Detta är jag beroende av

Är inte det här typ samma sak som saker jag inte klarar mig utan? Meningslöst. För det är ju samma grejer. Förutom min kudde, jag är inte direkt beroende av den, haha. Men iaf.

Lypsyl och handsprit. Det är väl de främsta grejorna. Och jag vet att man inte ska hålla på för mycket med handsprit för då kan ens egna försvar försvagas och blalblbalblala. Nu är det så att jag inte tror på det. Och samma med lypsyl, att man typ mer torkar ut än tvärtom med det. Och ja det kanske jag gör, men jag har ju det alltid med mig så då löser det ju sig ändå ;)

Så now you know. Fast det visste ni ju redan innan...


Wootwoot

Jag fattar inte att det är imorgon vi drar!! Helt sjukt ju! Fix och trixdag idag och sen imorgon är det bara att pallra sig till tentan vid 8, bli klar med den, vänta på Andrea i typ 2 timmar (;)) och sen åka!!!!! Helt galet skoj! Däremot känns det lite konstigt att vara hemma hela sommaren.. Men det fixar sig, har ju saknat alla så! Men då blir det ombytta roller istället, att jag saknar alla här uppe. Aldrig är man nöjd ;)

WIHOOOOOOOOOOOOOOO!!! Brudar på G!




Alive

JAG LEVER, TJIHUU!!!!!!!!
Johan mår superduper idag och jag känner inte av nåt. Däremot är jag lite snurrig, för åt typ ingenting igår eller så, förutom en bit ugnspannkaka som min älskade Andrea kom över med! Men det blir det ändring på idag. Ska fixa saker till resan och ska packa och greja. Ska ju packa för att vara hemma hela sommaren så blir en del! Fast annars kan jag följa min mammas råd: Ta inte med för mycket nu, köp nytt istället!! Love it! (fast pappa får inte veta nåt..)

Nu är det plugg på schemat, missade ju plugget helt igår. Skulle bara repeterat idag men så blir det inte riktigt. Jaja, det ordnar sig ändå, jag spikar den oavsett!!!!!!! ;) höhö! Johan har fått desinfektera lägenheten nu också för att han var så pigg, så nu kan jag röra mig också, gött! Back on track.


...

Är världens sämsta flickvän. Kan inte ens kolla på honom när han springer för att spy. Och så håller jag för öronen. Jag vill inte veta. Han kan inte tro att jag bryr mig, men jag kan bara inte. Jag bara väntar på min tur, försöker ställa mig in på att dö ungefär, för det gör jag typ vid magsjuka. Min kropp klarar inte av det. Förstår ni nu min bakterierädsla? Jag har sovit i soffan hela förmiddagen, inte rört mig ur fläcken. Inte ätit, druckit eller nåt. Blir helt jävla apatisk. Tycker mer synd om mig själv än min älskling som är mitt i skiten, hur vidrig är inte jag? Jag gråter för att jag kommer missa så mycket och för att jag är rädd, men kan inte ens gå in och klappa på min sjuka sambo. Mår illa av att bara tänka på hur patetiska jag blir i sådana här lägen.

Helt jävla otroligt

Det här är inte sant... Johan har spytt. Är det magsjuka är jag körd. Missar både sista tentan, att säga hejdå till folk och vår roadtrip.. allt skiter sig. Och jag har ju fobi för sånt här! AAAHHHHH, JAG DÖR. DET VÄRSTA SOM NÅGONSIN KUNDE HA HÄNT HAR HÄNT!!!!!!!!!!

Dag 14 - Vad är meningen med livet?

Shiet, de här rubrikerna försöker verkligen ta fram ens filosofiska sidor... Och nu ser jag ingen way around it, så får la köra på.

Många människor verkar vilja att det finns en mening med livet och de verkar lägga kraft på att finna den. Jag däremot, jag tror tyvärr inte det finns någon fast mening med livet. För skulle det finnas det, så skulle varje levande varelse på jorden ha en mening med livet, och det makes no sense. Det kan nog ha med synen på människan att göra. För jag ser människan som ett djur, en evolutionsutveckling. Vi är som vilket annat djur som helst egentligen, bara det att vi har tummar som gjort oss till mäktiga djur. Så ska vi ha en mening med livet har alla det, även alla världens myror. Osannolikt söger jag. Detsamma gäller med liv efter döden. Jag tror inte på det. För ska vi ha det, ja då ska varenda liten myra i världen också ha det, och när man ser det så så känns det lite som att vi människor överskattar vårat eget liv. Vi ser oss som så himla viktiga och betydelsefulla att vi tror att vi bara måste ha en viktig mening med våra liv. Men jag tror att vi helt enkelt bara är en del i en näringskedja.

Så med det som bakgrund kommer jag fram till att vi själva skapar vår egen mening. Vissas mening är att skaffa barn och hålla rulleans på det hela. Vissas mening är att sprida glädje. Vissas är att sätta saker och ting i obalans. Vissas är att ha kontroll. Det är ditt eget val. Man fyller sitt liv med det man vill fylla det med, för gör man det så får ditt liv en mening. Det får den mening du vill det ska ha. Så låt ingen annan fylla ditt liv med saker du inte vill fylla det med. Ha i åtanke att du kanske bara lever en gång. Ta vara på ditt liv och lev det som du vill, där har du din mening med livet. För att det ska finnas en förutsagd mening för alla människors liv, det låter inte verkligt i mina öron. Och det låter också för jäkla tråkigt.


Dag 12 - Dagens tankar

Ingen bra rubrik idag, för mina tankar har varit på mars ungefär. Men när jag vaknade imorse var min tanke: "fan heller att klockan redan är så mycket...". Sedan var jag sjukt orolig för att Jennifer inte svarade på ett sms igår-kväll, men fick sedan reda på att hon bara somnat och inte hört telefonen. Sedan har jag tänk en del på alla pluggrejor som ska printas in i huvudet. Och när jag pratade med Musse idag tänkte jag på att jag snart får åka till honom och gosa som aldrig förr! Och då tänkte jag ju även på att vi snart ska på roadtriiiiiiiiiiiiiiiiiiiip, tjihuuu!

Annars har tankarna varit lite långt borta, min hjärna gick in i viloläge på nåt sätt, väldigt bra försvarsmekanism!  Och så får det vara, mer får ni inte veta! ;)



Dag 11: I min handväska (+lite annat)

Woops, hamnade vissst lite efter här, heh. Hade inte direkt tid igår! Vart plugg hela dagen och sedan var det bara att gå hem till Jenkan, fixa vår avskeds-present till Anton-Anton och sen skulle vi hem, fixa oss och sen åka till just Anton. Där var det lite avskedsfest typ, skoj! Men kom hem alldeles för sent så fick ta den smällen imorse. Har nog aldrig varit så trött, stod i duschen säkert 30 min och bara var helt tom i skallen. Men till slut kom jag till skolan i alla fall där Jennifer suttit ett tag.

Vi hade tänkt vara effektiva, men det sket sig totalt. Hela förmiddagen gick åt att prata massa strunt för det var mycket roligare. Men som vanligt i den här stan finns elefantöron överallt som egentligen inte ska höra nåt, haha. Äsch, var inte så farligt! Hur som helst, efter lunchen gick det mycket bättre, och lyckades kryssa av en del av vår check-lista iaf, niceeeee!!

Nu till saken. Dag 11. I min handväska. Det jobbiga är att jag aldrig orkar ha med mig väska nånstans förutom till skolan. Och då finns ju bara sånt här:

-Böcker och block
-Tuggummi
-Handsprit
-Lypsyl
-Plånbok
-Halstabletter
-Vatten
-Glasögon
-Pennfack
-Hörlurar

Vad tråkiga sånna här inlägg jag gör nu märkte jag, haha. Men vissa rubriker är ju bara dötråkiga, typ som den här. Så därför fyllde jag på med annat också ;)

Här är våran fina present till Anton. Fast vi hade ju ramat in den såklart! ;)



Drömmar

Det här med framtid. Kommer man någonsin bestämma sig helt vad man vill? Eller kommer man ändra sig 1000 gånger om hela tiden? I alla fall, nu vet jag vad jag vill syssla med för tillfället . Har alltid trott att jag velat vara en företagekonom. Men NEJ, det vill jag inte alls. Jag vill bli nationalekonom. Har snart läst klart nationalekonomi A och det tilltalar mig mycket mer. Att sitta på Finansdepartementet och analysera är något jag verkligen tror jag hade trivts med. Att kunna påverka Sverige. Mm, det är nåt för mig. Och att få in politik. En blandning av politik och ekonomi, vilken dröm. Jag älskar politik, och jag är medlem i LUF, men däremot önskar att jag hade mer tid att lägga på det. Tänker nog läsa en politisk kurs efter min examen för att få ge det lite tid. Men innan det tänker jag välja finansiell inriktning inför år 3 och då får jag nationalekonmin och jag kan börja min resa. Så ser det ut nu i alla fall.

Fråga mig igen om en vecka så lär jag vara inne på något helt annat.. Fast nej, det tror jag inte. Det där passar mig. Jag kan det. Det vet jag.


Dag 11 - Det här klarar jag mig inte utan

Okej, har vissa saker som jag inte klarar mig utan. Och eftersom att jag måste så får ni nu veta dem ;)

Handsprit: Jag är bakterierädd. Jag hatar bakterier och tror alltid att jag ska bli sjuk så handsprit följer alltid med mig, för man vet aldrig var de rackans bakterierna gömmer sig! Borde nog haft det på 10 saker du inte vet om mig-rubriken om bakterier, för jag kan ärligt talat ibland hålla andan när jag går förbi folk bara för att slippa andas in bakterier. HAHA, vad löjligt det lät när jag skrev det :P

Min gosekudde: det säger sig självt. Jag sover inte utan den.

Lypsyl/läppglans/läppstift: Ja, nåt av det måste bara finnas på mina läppar. Tycker det känns fräschare än torra läppar och sen har jag använt det så mycket så mina läppar torkar ju ut om jag inte har det.. Så är det ju fint med färg på läpparna :)

Telefonen: Dagens ungdomar.. Men min telefon är alltid med mig, känner mig naken utan den. Sorgligt? Ja. Men jag har faktiskt främst med den på listan för att den gör det möjligt för mig att höra min familjs röster och få så otroligt söta bilder på mina småpluttar! Hur skulle jag klara mig utan det? Det går helt enkelt inte.

Det var några saker! Självklart är familj, vänner och kärlek och allt det där också sånt jag inte klarar mig utan men det känns så självklart att det inte ens behövs skrivas ut!


Kunde inte välja vad för bild jag skulle ha så jag kör två flugor i en smäll istället och visar vad jag köpte idag! En termos! Köper ju kaffe varje dag i skolan nu så jag och Jenkan tänkte köpa varsinn termos för att det blir billigare i längden (läs de är finare att hålla i). Så idag gjorde jag det. Tog en randig (dock inte likadana färger som den på bilden, min är lite färggladare). Imorgon ska jag sällskapa Jenkan så vi kan bli termoskompisar (anledningen till att Andrea inte nämns är för att hon inte dricker kaffe.. men vi gillar henne lika mycket ändå!)

Gulliga va?


Dagens tips

Jag och Jennifer sitter i skolan nu och fortsätter plugga efter föreläsningen. Och vi kom på att vi inte delat med oss av vårat supertips till alla! Så här kommer det .... dun dun dunnnnnn!

Pepparminttuggummi + kaffe = MUMS!!!

Kaffet på skolan blir så otroligt mycket godare om du har ett pepparmint tuggummi i munnen samtidigt. Fråga mig inte varför, men det bara är så! Prova vettja ;)


Andrea räddade GLEE

Fick inte ens bli arg och skrika på dem i StepIn att jag skulle frysa det i juni också, för det var omöjligt.. Betalningarna var liksom redan inlagda i systemet sa hon till mig innan jag ens tagit upp det själv. Typiskt. Men men, så kan det gå :) Åkte till storsjöbadet sen och relaxade med älsklingen, sköööönt! Nu äre matlagning och sen ska jag springa over vinden till Andrea för att kolla Glee, tjihu! ;)

Mina småskitar, snart kommer jag hem!!

Musse var så söt igår. Han kollade på det där 4 bröllop-programmet och så hade han sagt till Maria:
-Mamma, har Johan och Emma gift sig än?
-Nej , det har dem inte. Vaddå?
-Bra, för jag trodde jag inte hade fått vara med på det..

Hihi, gullunge, så ringde han och jag förklarade att vi inte hade gift oss och han ska självklart få göra det när vi gör det! ;) fast sen ville han bara prata med Johan, han var mycket roligare... :P

Diskussion

Nu ska jag till StepIn City för att strida!! Ska frysa mitt gymkort under sommaren, och för det behöver man anställningsbevis. Det har jag, problemet är bara att jag börjar inte jobba förrän den 4 juli, alltså kommer jag behöva betala för juni, trots att jag åker hem den 31 maj. Men nu jäklar ska jag göra allt för att slippa betala det!!

Allt går ju, se bara på min datormus. Mini-usb:t som satt i datorn (alltså trådlös mus) typ.. smälte när det satt i datorn. Det var jätteskumt, men en bit smälte så att det slutade fungera. Usb-uttaget på datorn fungerade även efter så det var inget konstigt med det. Så ringde jag (läs pappa) till Microsoft och frågade vad som kan ha hänt. De hade ingen aning och tyckte det var konstigt. Efter många om och mem kom de i alla fall fram till att de skulle skicka en ny mus till mig, utan extra kostnad och trots att det var längesen den köptes. Bra va? Så nu har jag det i bakhuvudet ;)

ÖNSKA MIG LYCKA TILL!!


Diskussion

Nu ska jag till StepIn City för att strida!! Ska frysa mitt gymkort under sommaren, och för det behöver man anställningsbevis. Det har jag, problemet är bara att jag börjar inte jobba förrän den 4 juli, alltså kommer jag behöva betala för juni, trots att jag åker hem den 31 maj. Men nu jäklar ska jag göra allt för att slippa betala det!!

Allt går ju, se bara på min datormus. Mini-usb:t som satt i datorn (alltså trådlös mus) typ.. smälte när det satt i datorn. Det var jätteskumt, men en bit smälte så att det slutade fungera. Usb-uttaget på datorn fungerade även efter så det var inget konstigt med det. Så ringde jag (läs pappa) till Microsoft och frågade vad som kan ha hänt. De hade ingen aning och tyckte det var konstigt. Efter många om och mem kom de i alla fall fram till att de skulle skicka en ny mus till mig, utan extra kostnad och trots att det var längesen den köptes. Bra va? Så nu har jag det i bakhuvudet ;)

ÖNSKA MIG LYCKA TILL!!


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Idag hade jag väldigt enkla kläder på mig, nämligen det här:


Jacka - Diesel
Skor - Lacoste
Skjort-tunika - Vero Moda
Svarta tighta jeans - Cubus

Inga smycken, men under föreläsningen prydde mina glasögon från Missoni mitt ansikte ;)


Nu vill jag inte vara vuxen mer

Fy fan... sitter och räknar och ändrar våra uppgifter till Försäkringskassan (vuxenpoäng!!) och fyyy vad tråkigt det är... Det får mig att undra varför jag är så korkad att jag utbildar mig till att jobba med sånt här?! Åh herregud.. Och att bara se sina studieskulder i siffror från första året är inte heller så lajban direkt.. FYYYYYY!! Segt också om vårat bostadsbidrag kommer reduceras mycket nu för att vi tjänar mer.. Hoppas inte hoppas inte!! Räddningen kan vara att hyran höjts så jag hoppas på att de kompenserar varann ;)

Skulle bara klaga lite, tillbaks till miniräknaren!

Moderna människans sorg

Jävla helvetes skit också!!!!!!!! Våra TV-kanaler är borta...... Skogs-TV from now on... 1,2,4 och 6an typ. Hur i helvete ska jag överleva det i en vecka?!?!?????

Vårt abbonemang är över och känns onödigt att starta ett nytt när vi bara är här en vecka till och sen inte är här på 3 månader nämligen.. Jag. Kommer. Dö. Missade Desperate idag och missar Glee imorgon = KATASTROF!!!!!!

Ska starta nytt abbonemang efter sommaren så får hålla ut bara denna veckan. Men då kommer vi inte ha Canal+ eller så längre iofs.. attans!!

Kreativa klubben

Skolhäng idag med... gissa? Ja, ni gissade rätt, Andrea och Jennifer, vilka annars? ;) Hur som helst, har gått bra idag faktiskt. Printat in lite grejor, bland annat Marshall-Lerner villkoret. Vill ni veta hur? Vi skrev en låt!! Så här alla ekonom-ettor, välkomna att använda detta som grym studieteknik! ;)

Importefterfrågeelasticiteter
ja, det är så det heter
Och det måste vara större än ett
för att devalveringen ska rocka fett
Å grabben som gjort denna labben
heter Lerner, inte Verner!


Kreativiteten flödade idag kan jag lova, haha! Sjukt rolig dag, har skrattat riktigt mycket och jag älskar det! Bra sällskap och ett gott humör är dagens tips för att plugget inte ska bli ångest-framkallande! ;)


Dag 9 - Tio saker du inte visste om mig

Hatar sånt här, det är sååå svårt! Men vi räknar bort familjen, Johan, Jennifer och Andrea, för de vet nog allt om mig.. Så för er andra, här är 10 sakerdu inte visste om mig ;)

1. Min favorit-attraktion på Liseberg är Jukebox.

2. Jag är sjukt noggrann när det gäller tänder. Jag borstar väldigt länge minst 2 ggr per dag (oftast en mini-borstning till), tandtrådar och sköljer. Flourtabletter och tuggummi under dagen också såklart.

3. Jag tror litegrann på astrologi av den anledning att solen är en stjärna som bestämmer typ hela våra liv, så varför skulle inte de andra stjärnorna kunna påverka oss då?

4.
Jag är sjukligt mörkrädd. Min pappa har faktiskt föreslagit terapi. Ett exempel är när jag är hemmahemma och ska gå upp och hämta ett glas vatten på övervåningen. Då kan jag få panik, hjärtat stannar typ och jag skyndar mig som fan med vattnet bara för det känns som att någon ska stå i fönstret och titta in och glo på mig. Däremot är det mycket bättre här då vi bor på översta våningen, så nu lider jag inte direkt av det.

5. När jag var liten ville jag bli trollkarl.

6. Jag får jättelätt blåmärken.

7. Evelina och Stephanie vill jag döpa min barn till om det blir tjejer.

8. Jag sover fortfarande med min gose-kudde och gosar med den på samma sätt som jag gjort sen jag var kanske.. 3?

9. Jag ÄLSKAR tigrar. Tycker de är så sjukt coola djur och de ser så mäktiga ut.

10. Kakor är min svaghet. Kan trycka i mig hur många som helst, finns inget stopp!

Hihi, det var väl intressant?! ;)

Dag 8 - Mitt favoritcafé

Hmm, en lite klurig. Min första tanke är Fröken Olsson i Gbg. Anledningen till det är att jag och Johan fikade där ihop innan vi ens var tillsammans, och det var så mysigt! Men då är det ju minnena som gör det till favvo-cafét, inte cafét i sig kanske, även fast det är väldigt bra. Men annars så måste jag säga Espresso House, för deras islatte är ju bara såååååå god (tog en islatte på törners för någon månad sedan för att ge det en chans, men bläääääää, smakade inte gott alls..)!

To sum up; Fröken Olsson är min favvo om man räknar med minnen. Annars är Espresso House min favvo tack vare deras islatte. Så nu vet ni :)


I brist på annat

Har inte lagt upp outfits på länge så här får ni MASSOR! ;)

Snart får ni reda på mitt favoritcafé som är dagens "uppdrag", spännande va?


Tiden går fort

Tjenare allihopa! Ojojoj, hur blev klockan så mycket? halv tio redan?! GALET!

Hur som helst, kom precis efter en långpromenad med älsklingen. Jag har hittat en ny favvorunda som tar ungefär en timma och är supermysig! Jag gillar't. Annars har jag idag varit i skolan, var där vid 8 och pluggade till 12, åt lunch och hade sen en föreläsning 13-15. För första gången tyckte jag föreläsningen var riktigt intressant, kul!

Efter skolan gick vi till Jennifer och fixade lite grejer och hade det mysigt! Sedan gick jag hem, åt, stekte i solen och som jag redan sagt gick ut på promenad! Och nu är jag här, i sängen med datorn i knät och en pluggandes älskling bredvid mig :)


Lilla rödluvan

Var precis på bio med min älskling! Vi såg Red Riding Hood, och den var mäktigt bra! Jag gillade den starkt. Men det är tur att man har sin lilla björn att kura in sig hos när det var läskigt, för det var lite obehagligt vissa scener. Tur att det fortfarande var ljust när vi gick hem ;) Hur som helst, supermysig bio var det, det var världens minsta salong. Men gillade den mycket mer än den stora. Såg bättre och det var mysigare på något sätt = tummen upp!

God natt sötnosar!


Dag 7 - Min bästa vän

Jag tänker ta mig friheten att ändra rubriken till: Mina bästa vänner. För jag har faktiskt 2. Eller ja, 3 kanske. Om man räknar Johan. Men han räknas inte nu som bästa vän, han är ju under kärleksrubrikerna. Så 2 säger vi då.

Dessa två är Jennifer och Andrea. De går i min klass och vi ses i stort sett varje dag. Det började inte superbra mellan oss. Har skrivit det här innan, men Jennifer tyckte jag verkade stroppig medan Andrea tyckte jag verkade trevlig för jag log mot henne. Jag vet inte riktigt hur det gick till sen, alltså hur vi började umgås. Men jag och Jennifer var i samma grupp vid ett arbete och där började väl det. Vi började umgås en del och Andrea umgick också med Jennifer och några andra. Men sedan hittade vi tre varann på något magiskt sätt i alla fall och här är vi nu.

De är två tjejer jag verkligen trivs med. Vi har kul ihop, vi kan vara ledsna ihop, vi kan prata om exakt allt och allt är så enkelt. Det bara fungerar, vi klickar helt enkelt. Och det kanske är för att vi är lite olika ändå. Vi har olika grunder att stå på. Jag är enligt dem ett betongbarn och de är enligt mig bönder. Men samtidigt är vi så lika, och det är inte konstigt att just vi fann varann. Vi är 91:or. Vi har varit tillsammans med våra pojkvänner ungefär lika länge. Vi flyttade alla hit direkt efter gymnasiet. Vi tänker liksom lika när det gäller livet. Och det är kanske det som gör att jag nu kan kalla de mina bästa vänner. Dessa underbara 2 flickor som alltid finns där när det behövs, och som alltid ser till att det alltid finns lösningar på problem. För tillsammans kan vi nog fasiken lösa allting, och vem skulle inte vilja ha det så? Jag vet att ni är avundsjuka, men ni kan glömma att sno dem, för de här tjejerna kommer jag aldrig att släppa! :love:

Mina godingar!




Ibland är pappa bra på att lyssna!

Pappa ska ju beställa en ny bil igen (känns som vi precis fick vår nuvarande, men tiden går fort!). Och han har velat fram och tillbaka på vad han vill ha. Jag har varit fast bestämd vid att han borde köpa en Volvo xc60. Han har varit inne på den, men velat om en V70. Hur tråkigt är inte en V70 om jag får fråga? Jättetråkigt. Men efter många om och men har han nu beställt iaf. Och han har beställt........ juste det, en XC60!!! TJIHUUUUU! Jag är överlycklig!!

Typiskt bara att han inte får den förrän i september, precis när jag åker tillbaks till Ösd dock. Börjar tro att pappa sa till bilaffären att de inte skulle göra den förrän då så att jag inte skulle köra den, hrm... Ska nog åka ner till mina paranteser lite oftare i höst för det ;) de vill ju inte att jag ska slita på mammas bil så då finns det ju faktiskt bara ett alternativ!;)

FEEEETING SNYGG!
Och här är anledningen till att jag ville att han skulle ta en sån:

Ja, det är en sån bil Edward har i New moon och Eclipse ;)



Dag 6 - Min dag

Tjenis allihopa!

Idag vaknade vi och solen sken = underbart! Så vi gick upp, tänkte plugga med men struntade i det. Så vi tog cyklarna och drog iväg till Jamtli där det var vårmarknad. Men vi tyckte det var löjligt att man skulle betala 60:- per person för att bara gå in så vi struntade i det. Vi hade bara tänkt gå omkring ändå så. I alla fall, vi fortsatte till Maxi och handlade. Sedan cyklade vi hem, lämnade varorna och fortsatte cykla. Nu bar det iväg mot ÖB där Johan skulle ha nån deo. Då passade vi på att fortsätta till Willys för vi hade glömt handla vissa saker. Så då fixade vi det.

Sedan cyklade vi vidare till stan och köpte ett USB som vi ska ha till alla våra nerladdade filmer. Och sedan cyklade vi hem och satte oss och läste på balkongen ett bra tag i solen och hade det gött. Efter det var det dags för matlagning. Vi gjorde rotfrukts-soppa. En soppa med massa rotfrukter helt enkelt - palsternacka, kålrot, morätter, potatis osv. Mums mums, det var supergott!

Nu börjar det bli dags att gå till grannarna Andrea och Andreas för chokladfondant och tv eller filmmys. Jennifer kommer ju dit också såklart. Så med andra ord kan man säga att det här har varit näst intill en perfekt dag, wihoo!

(AAAAHHHH , INTERNET SEGAR SÅ HINNER INTE LADDA UPP TILLHÖRANDE BILDER, UPPDATERAR INLÄGGET MED BILDER SEN IKVÄLL ELLER IMORGON!!)


HEJA HEJA!

Idag måste alla hålla tummarna för min syster som ska springa Göteborgsvarvet!! Mäktigt av henne att göra det, och jag vet att hon kommer klara det galant, men det kanske går ännu bättre om alla håller tummarna!

Skickar massa hejaheja-kraft till dig under hela loppet sis! :love:

 


Suck

Dagens nyhet: kungens skandal. Eller ja, skandal vet jag inte. Och kungens var det kanske inte heller. Det är ju hans kompisar som försökt skydda honom. Ja, skydda honom från nåt som kanske inte ens finns? Hm, känns som man tagit några steg i förväg här. Förstår mig inte på att Tv4 ger detta så mycket uppmärksamhet.. Låt kungahuset vara någon gång, de har valt deras liv lika lite som vi valt vilka som sitter där. Så ni som är emot monarkin kan väl vara det, men ni kan väl vara det utan att gång på gång försöka smutskasta vårt lands framsida.

Något som är lite komiskt också är att helt plötsligt lyssnar media och verkar visa sympati för en gangsterboss. Så fort någon är emot kungen så tar media dennes sida, trots att denna är en kriminell före detta porrklubbsägare. En stor, lång suck, huuhhh.



Dag 5 - Vad är kärlek?

Här kan man göra det svårt för sig. Vara filosofiskt och svänga ut hit och dit. Men det är inte riktigt jag, vetenskap är mer min grej, ren fakta. Så här har ni Nationalencyklopedins förklaring:

"kärlek, en vanligen mycket stark, positiv känsla för någon som kännetecknas av ömhet och (ibland) sexuell åtrå. Kärlek omskrivs vanligtvis ur en världslig eller religiös aspekt men kan knappast ges en allmänt accepterad definition."


Här är en annan version, Wiktionarys definition:
känsla av stark tillgivenhet riktad mot någon eller något, vanligen en person

Japp, där har ni det. Kärlek. Enkelt va?


ICAstig

Haha, visst är de fyndiga här i Östersund? Den här gatan ligger vid Ica Maxi, höhö, surprise va?
Källa, vilken även är grymt rolig!

Dag 4 - Det här åt jag idag

Kunde inte skriva den här igår, för då visste jag ju inte vad jag hade ätit. Så därför kommer den idag ;)

Frulle: Special K med mjölk och en yoghurt.
Lurre: Åt lunch i skolan. Var någon biff med potatis och sås. Jättekrångligt ord var det på köttet så kommer inte ihåg det tyvärr :P
Middag: Fajitaaaaaas
Kvällsfika: 2 mackor

Sedan har ett antal halstabletter tryckt in i munnen under dagen också. Och en banan. Och physalis. Och lite glass mot halsen, hihi.

Så nu vet ni det, intressant va? God morgon förresten ;)

UPDATE:(Haha, knäppt, märkte nu att det ser ut som att det publicerades samtidigt som utkastet skrevs.. Jag säger inte god morgon vid 16 alltså, utan jag skrev klart det imorse (dagen efter det ser ut att det publicerades) CRAZY)

Ambitiöst

Idag var det skolan igen.. Shit vad duktiga vi är den här kursen, helt galet. Sen att man är en aning mindre fokuserad på föreläsningarna gör inget ;) I alla fall, det har varit sol och allt idag, men när jag kom hem från affären så började det spöregna.. Tack för den moder natur liksom. Men så kan det vara. Det gör inte så mycket när jag bara skulle hem, för idag orkar jag inte göra något annat. Jennifer har sina föräldrar här och Andrea jobbar sent så då kan jag lika gärna bara vara hemma, ligga i soffan och kanske kanske plugga lite till. Sounds great!

Är ju lagom kul att se alla på stan gå omkring med studentmössor på sig också (här gör de tydligen sånt innan studentdagen, knäppt jag vet). Blir inte alls sugen på att göra om det där, nene..


Biorio

Igår vaknade jag och var igentäppt och halsen tjock, men till slut pallrade jag mig ändå till skolan för lite plugg med Andrea och Jennifer. Efter det gick vi lite på stan och sedan vid 17:30 gick vi på bio med Andreas och Johan! Mysigt som bara den. Den nya Pirates-filmen såg vi, och jag måste säga att jag gillade den sjukt mycket. Hade inte direkt höga förhoppningar, har varit så sjukt anti att de gör en fjärde film trots att de hela tiden sagt att: nee, det ska bara bli tre filmer! Men tji fick jag. För den var sjukt rolig. Det var det bästa med filmen, allt komiska. I like it! Och jag märkte inte ens att det bytte skådespelare på tjejen efter ett tag..


I alla fall, vaknade idag och har inget smak eller luktsinne, alltid lika kul.. Men men, så är det. Ska till skolan med Jenkan idag och plugga, sen är det föreläsning. Inte många sådana kvar nu, och sen är det SOMMAR!!!!!!!! Håll uuuuuuut!!


Dag 3 - min familj

Min familj. Min fina familj. Vart ska jag börja?

Mamma
Min mamma heter Karin.  Hon är en bekväm kvinna. Allt ska vara enkelt och effektivt, och hon är modern. Ska hänga med i svängarna liksom, och jag skulle inte direkt säga att hon är den där mammam som bakar bullar 5 dagar i veckan och bakar bröd de resterande 2. Ne, hon är inte så old-fashion, utan hon utnyttjar det moderna samhällets sortiment. I alla fall, min mamma är en mamma som är riktigt snäll. Hon ser alltid till att vi barn har det bra och hon blir snarare ledsen om hon inte får hjälpa till än att hon tycker det är jobbigt att göra det. Och hon är så himla rolig att driva med. Jag och pappa är inte sena på att håna henne (fast med kärlek i blicken såklart) om hon någon gång skulle säga något fel eller liknande, vilket inte sker allt för sällan ;) ne, min mamma är fantastisk på alla sätt. Hon har en bestämd vilja, hon är otroligt kärleksfull och hon är allt vad en mamma bör vara. Hon har bara en brist, och det är att hon fuskar när vi kör vattenrutschkane-race med familjen, men hon vågar aldriog erkänna det.

Pappa
Min pappa Owe är en handy-man. Han är som silvertejp och allt som inte kan lagas med silvertejp är trasigt. Sån är pappa, allt han inte kan laga är trasigt. Det bara är så. Min pappa är även som mamma, ska hänga med i tiden och vara uppdaterad med tekniska prylar han inte har någon nytta av osv. Men det är inte det viktigaste. Det viktigaste är hans hjärta. Pappa har till exempel varit brandman, vilket jag tycker är mäktigt. Men det roligaste är att han i en lång tid varit handbollsledare. Först för Maria och hennes lag och sedan för mig. Och han gjorde allt det där med sånt hjärta. Han la ner så mycket tid på det, och det kommer jag vara evigt tacksam för. För inte bara fick vi en grym handbollstränare, jag fick även samtidigt spendera så mycket tid som möjligt med pappi. Det är det jag gillar med honom, han är inte en sån där pappa som jobbar 8-5 och sen fortsätter kvällen med att jobba hemifrån resten av kvällen. Tycker det är hemskt att se hur jobb-beroende vissa är. Min pappa har alltid sagt att han jobbar när han jobbar, men när han lämnar sin arbetsplats (vilket självklart vissa dagar varit senare än vad man velat) så vill han spendera den tiden med sin familj och göra sånt han tycker är kul. Och det är något jag vill ta efter, att familjen alltid är viktigast.


Mammi och pappi! :love:

Maria
Nicky Hilton ja. Min syster är 6 år äldre än mig, vilket är rätt mycket. Det har lett till att hon varit som en mamma för mig i många lägen. Många gånger har jag uppskattat det men många gånger har jag varit förjäkla trött på det också. Men främst uppskattning. Min syster har alltid tagit hand om mig, och det är ofta henne jag går till först om något är jobbigt. Vissa saker är ju jobbiga att ta med paranteserna, och då är det skönt att ha en syrra med 6 års mer erfarenhet att kunna komma till. I hennes ögon kommer jag nog alltid vara 7 år, men i min ögon så är hon i alla fall inte längre min extra-mamma. Utan nu är hon en av mina bästa vänner. En som jag kan lita på när som helst och en jag kan ha otroligt skoj med! Sedan att hon har världens goaste barn ska vi inte ens gå in på för då kommer jag skriva en hel roman! I alla fall. Jag är så stolt över min syster för hon har sedan hon var 10 bast vetat vad hon vill göra; bli journalist. Och sånt brukar ofta spricka, men inte för min syster inte. När hon vill nåt så ser hon fasiken till att fixa det. Så nu jobbar hon som journalist, på tv4. Hon hatar när jag säger till folk var hon jobbar, för hon gillar inte frågor som: syns du på tv då? Nähä, vad häftigt osv.. Men jag är så otroligt stolt så jag säger: Ja, hon jobbar på Tv4. Hon syns på tv ibland och är bakom kameran ibland. Ascoolt, jag vet. Men min syster är faktiskt ganska cool.


Sis :love:

Det är min "riktiga" familj. Rasmus och Jonathan är ju mina små pluttar som är som mina småbröder, men jag blir alldeles för gråtfärdig och kommer aldrig skriva tillräckligt om dem. Så vi lämnar dem i mitt hjärta så länge. Sen Johan är ju typ min familj också, men jag orkar helt ärligt inte skriva mer (no offense honey), kan säga till honom hur fin han är istället! Gäller även mormor och morfar, ni vet att jag älskar er och att jag saknar er supermycket!

Dag 2 - min första kärlek

Haha, min första kärlek. Ojojoj, det här var mer utmaning än jag trodde. Alltså vi kan ju börja från scratch - dagis. Redan där var jag kär - i Samuel [samoel]. Han var min bästa vän och vi skulle gifta och och hela faderuttan. Men det kanske inte kan klassas som kärlek? Nja..

Okej, vi går vidare: Christian. Vi var faktiskt tillsammans till och från mellan årskurs 3 och 5, haha. Men kärlek? Nja, kanske inte det heller då..

Ne att dra alla är ingen idé, för allt jag kommer komma fram till är att jag inte varit riktigt kär innan min Johan. Bara småförälskelser typ. Har haft ganska många pojkvänner, men det räknar jag ändå inte på riktigt.  Johan är på riktigt. Min fina Johan som jag träffade på gymnasiet. Vi blev tillsammans veckan efter att jag fyllt 16 år, så var inte jättegammal. Hade inte direkt tänkt då att han var någon jag skulle flytta ihop med och hela köret. Men så blev det, och det är väl inte konstigt det? Man kan ju inte släppa en sån fin kille som han. Vi är som småbarn ihop. Vi älskar att ha kul och att busa och leka, och det är det som är det viktiga, man ska ha roligt. Självklart har vi romantiska stunder och allt det där också, men båda föredrar nog skoj. Som när vi var nere vid Badhusparken häromdagen och kollade på solnedgången. Andrea tyckte det lät så himla romantiskt, tills jag berättade att vi började kasta sten på en Dr.Pepper burk som låg i vattnet för vi ville få den att flyta förbi en stång, haha. Allt kan bli till en lek eller tävling för oss. And I love it, just the way I love you!


Dag 1 - Om mig

Svåraste skiten först. Om mig. Okej, vi kör:

Jag heter Emma Viktoria Dahlin. Jag är född den 14 november 1991 på Östra sjukuset. Jag är uppvuxen i Lerum, på Hallegårdsvägen i ett rött radhus med vita knutar. Som liten var jag ganska... galen. Kunde gå mamma och pappa på nerverna verkligen, fast innerst inne har jag nog alltid varit en ängel ;)  Men jag älskade också att busa och leka, särskilt med pappa. Innebandy spelade vi så mycket inomhus att både golvet rispades sönder och massa tavlor och grejor gick sönder. Så vi fick inte spela där inne mer för mamma. Det var ledsamt.. I alla fall. En busig tjej med mycket energi och humörsvängningar kan vi beskriva lill-Emma som. Sedan var jag väldigt grabbig. Vi kan säga så här: min syster brukade tvätta pappas verktyg i verkstaden, medan jag satt och geggade i oljan. Det beskriver oss två ganska bra.

Jag har alltid älskat min familj väldigt mycket, och de har gett mig en fantastisk uppväxt. Nog för att jag är en bortskämd skitunge ibland, men det gör ingenting. För innerst inne vet jag alltid vad som är rätt och fel, och det är tack vare mamma och pappa. När jag gick i skolan så var jag till exempel alltid den som fick ta hand om de som mådde dåligt eller kände sig utanför. Då tog lärarna in mig och bad mig ta hand om dem. Det tyder på mognad och bra moral enligt mig, att vuxna kunde lita på mig även vid typ 10 års ålder.

Alla växer såklart upp, liksom jag. Tonåren brukar vara en jobbig period för folk. Min var inte särskilt dramatisk. Skötte skolan bra, hade bra vänner, spelade massa handboll och såg fortfarande upp till min familj. Inga konstigheter. Jag tog ganska lätt på saker. Var inte så dramatiskt, utan kunde nog lätt skaka av mig saker. Och så är det fortfarande. Visst har man haft sina stunder som inte varit tipptopp i livet, men jag är inte den som är den. Alltså jag tar inte så tungt på allt. Skulle något skita sig så kan jag vara besviken, men det släpps fort och jag går vidare. Att älta och vara långsiktig är absolut inte min grej!

Annars då? Min favoritfärg är blå, favoriträtt är nog tacos, favoritsport är handboll (föddes med en handboll i handen ungefär), favoritglassmak är polka och saltlakrits. Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor, men just nu är min drivkraft pengar. Jag vill tjäna mycket pengar på mitt arbete och i nuläget är jag beredd att lägga en jäkla massa tid på karriären efter min utbildning är avklarad. Barn och sånt får komma senare, vill ha provat på att vara en kvinna som kämpar för respekt inom business-världen först.

Jag gillar mode och skönhet, samtidigt som jag älskar fart och fläkt. Typ som att jag vill cykla downhill för Åreskutan. Eller älskade att åka vår snabba racerbåt vi hade förut trots att jag hatade vattnet, det var farten jag ville åt. Och att köra bil, fort. Jag var kung på go-cart redan när jag var litet barn. Många ser mig som en riktig tjej-tjej, en liten barbie. Men tro det eller ej, det är jag faktiskt inte.

Det är väl jag i korta termer. Däremot har jag utvecklats rejält mycket sedan jag flyttade till Östersund. Jag har växt i mig själv, fått en otrolig ego-boost och jag vågar ha så roligt som jag faktiskt förtjänar att ha. Jag lever loppan, och det är så jag vill se på mitt liv när jag blir äldre: att jag hade förjäkla roligt!

 




30 days

Nä, nu har jag ingen inspiration till den här himla bloggen längre. Så jag tar till ett knep som min syster för några månader sedan gjorde. Nämligen det här:

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Min familj
Dag 04 - Det här åt jag i dag
Dag 05 - Vad är kärlek?

Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Mitt favoritcafé
Dag 09 - Tio saker ni inte visste om mig
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Det här klarar jag mig inte utan

Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Dagens tankar
Dag 14 - Vad är meningen med livet?

Dag 15 - Detta är jag beroende av
Dag 16 - Det mysigaste jag vet
Dag 17 - Min favoritplats
Dag 18 - Mina framtidsplaner
Dag 19 - Det här ångrar jag
Dag 20 - Detta vill jag göra innan jag dör
Dag 21 - Butiker jag handlar i
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Detta attraheras jag av
Dag 25 - Mina rädslor
Dag 26 - Länder jag har varit i

Dag 27 - Min favoritårstid
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Min musiksmak
Dag 30 - Den här månaden


Under 30 dagar har jag numera 1 inlägg per dag med valt tema klart. Då ska nog hjärnan komma igång lite! Så det är bara att sätta igång!

Lipstick

Måndag idag i alla fall. Satte klockan på 7, skulle vara i skolan 9 för att plugga med Jennifer. Men vaknade och var så sjuuuukt trött och hade ont i halsen.. Så jag snoozade, och snoozade och snoozade. Slutade med att jag var i skolan 11 (men hade självklart smsat och varnat Jennifer innan ;)). Anywayz, var i skolan och pluggade, åt lunch, träffade lite härligt folk, spillde kaffe över hela mig och pluggade lite till. Gött med kött.

Men när jag kom hem vart jag alldeles seg. Orkar inte göra nånting, och både jag och Jennifer röstar för åska ikväll, för det är en anledning att kunna sitta inne och bra kolla barnfilm! ;)

Och den här har suttit på hjärnan hela dagen. Börjar tillochmed gilla låten, trots att man blir alldeles snurrig av att kolla på duracellkaninerna hoppa omkring.

Hår hit och hår dit

Det finns nog inget jag hatar lika mycket som hår. Jag kan aldrig vara nöjd. Skulle aldrig börjat byta hårfärg från första början, så sjukt jobbigt. För jag får en del komplimanger för mitt hår nu från olika håll, men jag trivs inte ändå.. Det är inte riktigt jag på något sätt, alldeles för ljust. Sen är det så jobbigt för mitt hår växer som ogräs så får ju feting-utväxten med en gång. AAHH, jag blir galen. Så synd, för jag älskar mitt hår nu egentligen, alltså längdmässigt och tjocklek och allt. Men inte färgen. Och färgar jag det lite mörkare kommer jag ändå vilja ha ljusare sen, haha. Jaja, får la se hur jag gör. Men lite mörkare vill jag nog ha. Men då snackar vi inte brunt alltså. Utan typ mörkblond.


Typ så igen, fast kanske med lite ljusa slingor kvar i. Åh, jobbigt läge... Var ju inte såå längesen jag färgade det heller, så vet inte vad frisören tycker om det. Har hört att man kanske måste lägga i en röd färg först för annars kan det skifta i grönt? Haha, jaja. Får fundera lite och sen prata klippeliklipparen! Och mamma, brukar lita på hennes åsikt ;)

Vad tycker ni?

Popular ftw

Eurovision. Shit vilken nagelbitare. Vi kom trea, vilket är grymt. Men det hade varit roligare om de som vann faktiskt hade en bra låt. Men men. Sen röstningen, alltså jag bara älskar Sveriges årliga påhitt. I år sa Danny rösterna, och vad har han på sig, jo, en t-shirt med Eric Saade på. Haha! Så rätt!

Ska försöka skaka av all ivrighet nu och försöka sova, hihi! God natt!

Inte bra.

Men neje.. Det skulle ju bli bra. Men ibland kanske inte ens avancerad teknik räcker åt.. Kämpa på nu mormor, säg åt det där dumma hjärtat att lugna ner sig, jag blir ju nervig här uppe!! :love:

Ekonom schmekonom

Ja, vad ska man säga? Säger som Jenkan, så mycket man vill säga men inte kan. Trevlig kväll igår, ekonomsittning. Jonas, Calle, Anton och Jacob hade fixat så otroligt bra alltihop och det var en toppenkväll. Däremot är det synd att det finns respektlösa människor som inte kan vara tacksamma, utan mest bara dra ner stämningen. Men det är väl bara att acceptera. Vissa tappades nog i golvet som barn så något gick snett, och andra gjorde inte det. End of story.

Var inte lika kul att gå upp runt 7 idag för att vara vid sportstugan klockan 8 för att städa däremot, men vad gör man inte? Vi kunde inte inte hjälpa till, så det var helt ok! :) Iaf, tack till alla som kämpat för att få ihop det här, grymt bra!

Idag blir det i alla fall pirra med Johan, Andreas, Andrea och Jennifer. Kanske nån mer, det vet man aldrig. Och sen blir det Eurovision, såklart. Var ju ett nervvrak när de sa att vi gick vidare sist förra gången. Spännande! Heja Saade! (hålla tummarna för dig Musse om du behöver sova när klockan är så mycket!)

(har ingen paassande bild, men får sno några bilder av Jennifer sen när hon lagt upp dem på sin blogg, hihi!)


Kändis snart ju.. ;)

Helt okej dag.

1. Träffade prins Daniel. 2. Var med på tv flera gånger.

Berättar mer imorgon! God natt!

Tema idag! ;)

Har ju glömt säga det, men min älskling är för underbar. När han var i Sthlm så kom han hem med en liten present. Och vad var det om inte min Twilight-encyklopedi. Så roligt! :) Och så himla fint att han tänker på mig min lilla älskling!

Och kom ju på att jag även inte berättat nåt om påsk. Vi spenderade i alla fall långfredagen i Ramsjö (jag, johan, jennifer, jonas, andrea, andreas, andreas föräldrar, jennifers föräldrar, jennifers syster och systerdotter mfl). Där vart det massa stoj och skoj. Fast vi tjejer förlorade kubben, det var lite synd faktiskt.. men vi hittade ju påskägget efter massa letande! Och jag tog även igen förlusten då jag på lördagen blev påskmästare! Jihuu! Så nu måste jag dit nästa år och försvara min titel ;) Men det gör jag så gärna, tycker et är så mysigt där. Och Jennifers familj är bara för härlig, man känner sig som hemma på en gång! Mys!

 

NU ska jag försöka sova ;)

good night, sleep tight, and don't let the bedbugs bite!


AAAAAAAAAAAHHHHHHHH

En tidig morgon med en löptur på morgonen, sedan skola, shopping (ska visa er sen, sparade idag 750 spänn, nice) och sedan matlagning med Jennifer. Trerätters vart det. Å Andrea kom sen. Vi mumsade på maten och tjötade som aldrig förr. Bilder kommer imorn, ska sova nu.

MEN MÅSTE BARA SÄGA EN SAK. JAG ÄR HEEEEEEEEELT FÖRSTUMMAD!! MIN FÖRE DETTA KLASSKOMPIS ÄR I AUSTRALIEN NU, OCH HON HAR TRÄFFAT ROBERT FUCKING PATTINSON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH HON HAR TAGIT ETT KORT MED HONOM!!!!!! JAG ÄR HELT UPPE I DET BLÅ AV DET HÄR. ÄR SÅ SJUKT AVUNDSJUK MEN ÄNDÅ GLAD FÖR HENNES SKULL SAMTIDIGT OCH ARG FÖR ATT JAG SJÄLV INTE ÄR DÄR. FÖRSTÅR NI?! DET ÄR LIKSOM ROBERT PATTINSON. HEELT GALET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ska försöka sova nu, kommer aldrig gå med tanke på adrenalinkicken jag fick av att se den där bilden, Sinnesjukt. Men får försöka sova, för täntke gå upp astidigt imorn (typ 6, halv 7) för en prommis eller löptur med älsklingen vid vattnet imorn igen, är så himla fint där då. God natt!

Update!

Ojoj nu var det ett tag sedan jag kikade in här. Så tja! ;)

Kan ju börja med att avverka lite nyheter:

1. Usama Bin Laden död. Vad ska man säga? Vissa tycker han skulle tillfångatagits istället och avtjäna sitt straff i fängelse. Mesigt säger jag. Tycker USA skötte det där rätt. Tänk hur många tusen liv han tagit, han förtjänar inte ens att kosta en fängelseplats, än mindre kostnadden för injektionen vid dödsstraff. Och även om terrorismen inte bli bättre så kommer den nog fasiken inte bli sämre. För utan ledare blir de nog svagare, i alla fall ett tag, tills en ny kommer fram.. Men det går inte att hindra.

2. TV4-nyheternas nya studio och "intro". Jag gillar't (trots att jag är emot TV4 för tillfället, av personliga skäl)

3. Omröstning i Västra Götaland. Det knasiga är att jag röstade ju för Lerum i kommunvalet, men inte har jag fått någon valapp så jag får delta i omröstningen, antagligen för att jag nu är skriven här i ÖSD. Men vad innebär det? Jag har inte fått nån röst nånstans i kommunvalet. INTE OK!!

4. Göteborgskan utsedd till Sveriges sexigaste dialekt. Kan ju inte direkt hålla med, trots att jag är från trakterna. Det låter glatt och härligt, men sexigt? Njae, inte riktigt. Sen att norrländska kom på andra plats är det dummaste jag hört!! Inte för andraplatsen, utan för ordet norrländska!! EH, tror ni att folk från Umeå eller Kiruna pratar likadant som Östersundare? HALLÅ?! Det är som att säga "söderdialekt" om hela området från Sthlm och neråt. Idioter. Sen jag flyttade upp hit har man faktiskt märkt flera gånger då alla 08or på tv totalt diskriminerar Norrland. INTE OK!

5. Ett till exempel på att Norrland är helt nedtryckt. IDOL! På riktigt, jag är flyförbannad. De har INGEN audition i hela norrland, men typ 8 i resten av landet. HALLÅ?!?!? Och vet ni vad de gör istället? Erbjuder tågbiljett till Sthlms audition till de som vill. Sjuka idioter. Time is money, alla har inte tid att bara åka ner till Sthlm? Finns inte vi här uppe eller?! (Tro nu inte att jag skulle söka, jag kan inte sjunga, men det är ändå sjukt nedtryckande!)

6. Spotify inte längre obegränsat. Sjukt tråkigt, men förstår att allt kostar. Om man inte laddar ner då, vilket troligen kommer öka igen (i alla fall i den här lägenheten..)

7. Ny partiledare för socialdemokraterna. Ingen kommentar.

8. Bröllopet mellan William och Kate. Är arg för att jag missade hela grejen, men det hade säkert varit jättefint. Fast hon såg allt lite mager ut...

9. Blondinbella släpper en tidning. OMG, få stopp på bruden. För att man är bloggare kan man inte ALLT. Sluta tro det. Tröttnat på det där nu. Hon kan inte tro att hon kan lära ut om hur man ska klara av ätstörningar när hon inte haft nån, hon kan inte säga hur man ska styla saker och ting när hon inte är stylist, hon kan inte säga hur man ska äta och inte när hon inte är dietist, hon kan inte säga hur man ska boosta sitt självförtroende när hon varken är någon psykolog eller liknande. Hon har ju inte ens en utbildning för att skriva. AAHHH, irriterande.

10. Min, Jennifers och Andreas roadtrip blir av, JIHUUUUUUUUUUUUU!!!

11. Big brother. RODNEY ÅKER UT!!!!! VAD HÄNDE DÄR? Med en röst marginal blir han utröstad!!!!!!! Helt galet! Mycket snack om fusk och trix med rösterna, och helt ärligt börjar jag no tro det jag med. För Rodney skötte sig inte jättebra i huset, vilket kostade producenterna en del, och istället för att bara plocka ut honom så autonominerade de honom så de fick in röstningspengarna och sedan sparkade ut honom och säger att anledningen är att han fick minst röster. Konstigt eftersom alla höll på honom? Aja, knasigt. Han gjorde programmet, för nu är det bara torrbollar sm går omkring i ett hus. Ingen action. Illa av BB.

12. Vädret. Jag hann allt få en bränna nder soldagarna = underbart! Dock börjar det bli ett minne blott..

13. Min underbaraste bästaste mamma fixade shortsen jag så gärna ville ha från Conscious collection men som inte fanns här i min storlek. De fanns i metropolen Partille, Allum ;)

Det är säkert 1000 saker mer som hänt, men de här kom jag på nu i alla fall. Hej igen förresten! :)


Å så saknar jag ju dig.. såklart!

RSS 2.0