Sällskap

Nu är min älskling hemma igen, mysigt. Synd att han åker till Stockholm redan imorgon, men men, så är det.. Fick träffat Andrea's föräldrar idag också, wihoo! Jättetrevliga verkligen, så det var skoj :)

Nu ska vi kolla på Lost, sen blir det väl plugg och träning idag skulle jag tro!

-Jag älskar dig-

Basshunter meets BB



Ja, vad ska man säga? Basshunter har ju alltså tillsammans med vissa Big Brother-deltagare gjort en låt. De trodde den skulle bli en sommarplåga, men jag tycker inte ens den är så party. Det enda jag gillar är Simons röst, för det är den enda som inte är sönderfixad. De andra rösterna känner man ju knappt igen. Jaja, nog om det. Jag tycker inte om låten så värst bra i alla fall, meningslös text och inte tillräckligt med party-beat för att det ska funka, men länkar den så att min lilla älskling som missat BB nu kan få lyssna på den, hihi!

God natt!

Passa på

Woop woop! Min älskling är ju hemmahemma nu och jag är så glad för hans skull för han har fått jobb i sommar!! Sa ju att alla vuxna älskar honom, wihooo! Hur som helst, solen skiner idag och det ska jag fira med att gå ut och springa. Kändes alldeles för murrigt att gå in på en gym och svettas idag, så drar mig nedåt mot vattnet för att springa med fjällen som utsikt! Skönt.

Min snutt blåser såpbubblor och plockar vitsippor idag = vår!! Så fin du är! :love:

Eftersom det är Marias bilder får du en länk, sis ;)


Påsk

Jag vet aldrig när man ska ta fram högtidsgrejor och sånt, men alldeles nyss hade jag inget annat att göra (läs orkade inte plugga) så påsken fick komma fram lite grann. Har inte alls mycket, och jag tänker inte ha mer heller för den delen. Kommer ju faktiskt inte ens vara hemma på långfredagen och sådär, men lite färg är väl aldrig fel? ;)

Halvt uppätna påskägg, fjädrar, ägg i ljugrejen och färgade lakan. Superbra.


Puzzle

Åh, är man alldeles för töntig om man vill ha den här? En slags encyklopedi om twilight. Jag vill så gärna ha den i min bokhylla, så det är komplett liksom. En sån grej som är kul att ha, bara för att. ;)

Källa

(ja, när det gäller det här kommer jag alltid vara 14 år)


Avis

Det här är ju kul också... Sommar hemma (GBG) imorn. Här, not so much. Typiskt.

Källa


Hälsa Hurley!

Min kära pojkvän åkte ju hem idag, för jobbintervju i Lerum. Jättekul för honom, verkligen. Mindre kul för mig, eftersom tvätten, byte av lakan och städning stod på schemat idag. Passande att han åkte hem just idag, hrm..  Yeye, hoppas det går superduper för min älskling! Fast varför skulle det inte göra det? Alla vuxna älskar honom.. Prince Charming

Å så här ser jag ut idag. SÅ till vänster såg jag ut när vi körde Johan till flyget och till höger har ni tvätt- Emma.

-Piip-piiip-

Tvätten klar. Tjingeling


Spring

Kommer ni ihåg när jag var så glad för att man kunde börja använda lite tunnare jackor än feting-dunjackan? Vet ni? I veckan har det blivit ännu bättre; skinnjackan går att använda!! Nog för att jag gillar min "rödluve-jacka" som Johan kallar den (han tycker jag ser ut som en blå rödluvan när jag har luvan uppe ;)), men skinnjackan är ju ett starkt vårtecken!




Så så här såg jag ut idag för det!


Och här har ni två andra outfits från veckan, bara för att.
Då vet ni ;) Nu är det dags för fredagsmys, wihoo!

Nostalgi och hjärta

Vet ni vad? Idag lånade jag en bok på biblioteket!! Galet. När gjorde man det senast liksom? Hm. Och igår. Ojojoj, igår.. Vet ni vad?!?!?! Jennifer och Jonas bjöd mig på "rökt renkött". Mums tänkte jag och smaskade i mig en bit. "Åh vad gott" slänger jag ur mig och så kollar de på mig och avslöjar att det är renhjärta, RENHJÄRTA(!!), jag tuggat på. Emma Dahlin+Renhjärta. Kombinationen går inte riktigt ihop va? Kändes sjukt konstigt. Men, gott var det i alla fall, det kan man inte säga annat om. Och jag är ju en erfarenhet rikare. Det ni.

Här är boken jag lånade i alla fall. Har ju läst alla hennes andra böcker, det här är den nyaste. Men jag känner faktiskt inte på att lägga över 200:- på en bok jag bara kommer läsa en gång. Faktiskt. Student-Emma är på G!!

Conscious collection

Conscious collection är ju inne i H&M-butikerna nu, och självklart skulle jag dit och kika. De shortsen jag främst kollat in fanns inte i min storlek. De fanns dock på en provdocka men när jag frågade om man kunde ta ner dem fick man ett astyket "nej det kan man inte!!" tillbaka så icke. Fast jag var supersugen på att bara dra av de från dockan bara för att retas :P

Men jag fick i alla fall med mig ett par supersöta vita, höga shorts. Och en jättemysig tröja. I like it!

Här är den tröjan och shortsen jag köpte! :)


Här är shortsen jag skulle vilja haft. Och kavajen skulle jag också velat ha men min plånbok tillät inte att jag köpte allt jag ville ha, så den fick väljas bort..

Källa för bilderna

Smycken

Har tidigare bara haft min smycken i en låda och det har varit världens röra!! Så häromdagen fick jag en snilleblixt som skulle lösa problemet - ett trevånings-kakfat! Perfekt. Ringar överst, armband på andra våningen och halsband längst ner. Toppen!

Nu smiter jag till skolan! Ciao!

Pink

Förlorade min Make up Store-oskuld häromdagen när jag köpte mig ett läppstift där. Man måste ju prova. Köpte ett som var jättejätterosa (mycket mer rosa än på bilden, läpparna nästan lyser rosa med det på irl). Och jag gillar't. Kan göra en annars tråkig look lite roligare, och det gillar vi ju, för det är så superduperenkelt.

Fantasi

Outfit är allt jag kommer på att blogga om for now, haha! Bättre än inget, right? ;)


Lalo

Fick skäll av Jenkan för att jag inte bloggade så bra.. Men det är för att jag har varit sjuk och inte haft nåt att säga + inte orkat sätta på datorn. Men nu får jag väl sätta igång igen då!

Hej på er ;)


Friday

Woop woop!
Mår fortfarande dåligt, men det gör inget för idag ska jag till Jenkan för tacomys med Addie och kanske Denise också? Har inte riktigt hängt med i svängarna på sistone så får väl se vilka som är där ;) Jag är hungrig redan iaf så kommer väl dö av hunger när jag kommer dit. Fast ne, klarar nog mig inte så länge så får göra nåt att äta nu så jag överlever.

Hoppas ni får en mysig fredagskväll everybody! Dansa lite åt oss också ;)

Hade ingen passande bild, så fick bli 3 bilder från Liseberg i somras. Lite somrigt sådär ;)



Små saker kan göra så mycket

Titta vilket fint halsband jag fick av min favvoplutt när jag var hemma! Hade på mig det igår för att känna mig lite friskare! :)


Och mina fina skor som bara väntar på vår och invigning, hihi!


Nu ska jag äta turkisk peppar och bara låta tiden göra sitt medan jag kollar en film.
Ha en fin kväll mina vänner!


Teknikens under

Bara en liten hint till min gamle far; behöver du hjälp med iPaden kan du alltid fråga Musse. Han kan det där med teknik! Går in alldeles själv och sätter på Popular, det ni!!

(älskar att både småbarnen och gamilngarna är före mig i tekniken, haha.. galet!) :love:

Inte lätt alla gånger

Nu orkar jag inte med det här mer. Kan man inte bara få bli frisk och leva livet igen? Och inte känna sig som en slemboll som knappt kan andas eller höra något för att jag är så igen-slemmad? :P Sen att doktor Älskling åkt bort gör ju inte saken roligare heller. Usch usch usch, längtar tills imorn då jag tänker träffa min vänner igen, med eller utan baciller. Jag bryr mig inte, jag klarar inte en dag till i sjukstugan! :P

Och min mormor har opererats nu igår. Det vart lite oroligt där ett tag, krånglade lite mer än nödvändigt tycker jag allt. Men nu är allt fixat och hoppas att hjärtat kan lugna ner sig nu när det får lite hjälp på traven! Och mormor, jag ska ringa, har bara mått lite dåligt idag och har lite för lite kraft för att vara social. Men imorgon hörs vi!

Å så saknar jag ju dig supersuperluper mycket också!!!

Å så har vårat Xbox slutat fungera, IGEN! Vår superlösning var tydligen bara väldigt temporär. Så nu kan jag inte ens kolla på film i vardagsrummet, utan måste ligga i sängen, men det orkar jag inte för då känner jag mig bara ännu sjukare och det vill jag inte. TYPISKT!


(kan ju inte klaga på Johan nu så då får ni läsare ta mitt klag, haha! Det måste ju ut liksom!! ;))

Skänk en tanke!

Jag. Hatar. Förkylningar.
Det här är ju vidrigt. Är så sjukt uttråkad men så fort jag stället mig upp och försöker göra nåt så vinglar jag till för att jag är så sliten och dålig. Och allt detta slem alltså.. BLÄÄÄ! Sen att älsklingen åker imorgon tidigt på morgonen gör inte saken bättre heller. Han ska till Idre med sina kompisar och vara där till söndag. Så ingen kan ta hand om mig (vill ju inte smitta ner de som lyckats undvika mina bakterier hittils liksom). Usch vilken vecka..

Och idag opererar min mormor sig. De opererar in en pace-maker. Ska vara en hyfsat enkel operation, men det är ju ändå alltid lite läskigt för man vet ju aldrig.. Så nu håller vi alla tummarna och tänker på mormor!! :love:


Nu blir det Lost för att dämpa uttråkheten litegrann i alla fall!

CIAO!


Ajajajajajj

Flygresan hem igår var HEMSK! Sarskilt Landvetter-Arlanda. Fy faan. Jag fick så ont i öronen så jag trodde jag skulle dö. Grät av smärta. Helt sjukt vad det pumpade alltså. Fyyy! Och idag när jag vaknade fick jag svaret på varför det gjort så ont: världens förkylning!

Kul. Huvudet pumpar, halsen svider, bihålorna bara trycker på och så snoras och slemmas det. Mums, en vanlig förkylning. Så jäkla tråkigt. Men så länge jag inte blir magsjuk är jag glad (har fobi för det där), så jag ska inte klaga. Missar föreläsningen idag, jag orkar inte gå. Så det blir soffhäng och försöka bli kry så snabbt som möjligt! :)

SAKNAR ER DÄR HEMMA REDAN! Ni är bäst!! :love: Fast jag har saknat min älskling och mina fina Andrea och Jennifer så det är lite skönt att vara hemma trots allt!

Dumma SAS

Jag hatar SAS. Mitt ordinarie flyg från Landvetter-Arlanda är inställt pga tekniska fel (känns tryggt..). Då blev jag automatiskt ombokad till ett lite senare flyg från Landvetter som gick 20:10 istället för. Då hade jag bara 10 min att hinna till planet som går från Arlanda till ÖSD. Det var inga problem tänkte jag. Men så ringer de (SAS) till mig nu och säger att det inte går för det är alldeles för kort tid. Så jag måste ta flyget från Landvetter som går 17:45. Så ska alltså sitta och vänta på Arlanda i typ 3 timmar nu istället. KUL. Plus att jag inte kan checka in och skriva ut mitt boardingkort via Internet, så allt kommer ju bara krångla. Plus att jag nu måste typ skynda mig för att hinna säga hejdå till alla. Schemat var ju redan fixat så jag skulle hinna träffa alla. Nu sprack det ganska rejält.

Kul. Jag älskar verkligen att flyga. VERKLIGEN. Inte alls. Hatar SAS. Att springa från en gate till en annan klarar väl vilken kotte som helst på 10 min? Kommer ändå vara förseningar hit och dit så känns så himla onödig. Men men, får väl leta kändisar på Arlanda eller nåt ;)

Det är här det händer..

Kändistätt i Lerum!! Var på träning/dans med musse och där går Anders Fernette's (från melodifestivalen) dotter. Och Anders var där. Så vi har dansat ihop, wow. Musse tycker om hans dotter också så han ville hela tiden stå bredvid henne. Då drog han dit mig varje gång så jag hamnade bredvid Anders hela tiden. Lite pinsamt, men skoj! ;) kändistäta Lerum liksom. Haha.

(ta inlägget med en nypa salt, är inte så fascinerad faktiskt. Vill mest visa mina ÖSD-vänner att Lerum är såå coolt, höhö ;))

Mood swing

Såg ju Trassel med Jennifer och Andrea två gånger häromveckan, och jag älskade den! Så såg jag lite av den med Musse igår och då var mamma och pappa där också. Så kom min favorit-scen (se filmen nedan) och så sa jag det till mamma och pappa. När de hade sett det skrattade de bara och sa sen till mig: "inte konstigt att du gillade den, hon är ju exakt som du!"

Det värsta är att det stämmer. När Johan kollat på klippet kommer han bara skratta och hålla med. Jag går verkligen upp och ner. Kan bli rasande arg över en sak. Så skriker jag, sen surar över det i typ 7 min och sen kan jag komma glatt fram igen som att ingenting har hänt. Har alltid varit sån och säkert alltid att vara.


Älskar verkligen den här filmen, och särskilt den här scenen! Klockren!
God natt!!


Barnkalas imorgon!

Just det. Blev ändrade planer i helgen. Strömstad struntade vi i. Dåligt väder och en Musse som skulle gå under om jag inte kom på hans barnkalas var några av anledningarna. Så nu har jag lekt för fullt med honom idag och sen har jag och mamma varit på Allum och ikväll ska vi äta räkor och ha det gött. Sen imorgon blir det full rulle med barnkalas med pirat-tema!! Woho, får äntligen träffa Musses stora kärlek och hans andra kompisar. Så mysigt! :love:


Shoes


Hej och välkomna till min skohylla!!
I Östersund fanns bara de svarta. Men här (på Allum) fanns både röda, svarta och blåa. Vips, och de blåa blev mina! Mums!


I'm hoooooooooooome!

Jag är bäst på överraskningar!! Tog flyget ner till GBG igår kväll för att min kära systerson fyller ju 4 år imorgon. Och självklart måste man ju vara där som moster. Men det var ju roligare att jävlas lite, så min syster, svåger och syskonbarn hade ingen aning om att jag skulle ner. Så överraskade först Patrik och Rasmus genom att jag tog mammas bil till öppna förskolan där rasmus hämtades av Patrik. Fick en stor bamsekram av Rasmus efter några sekunder då han fattade att det faktiskt var jag som satt där, hihi! Sedan åkte vi hem till dem och då låg Maria och sov. Så la jag mig bredvid henne, Rasmus skakade på henne och sa åt henne att vakna och när hon öppnar ögonen ser hon mig och då ploppar ögonen nästan ut på henne. Haha, så rädd hon blev!! Underbart, kunde inte bli bättre!

Spenderade hela dagen med att leka med Rasmus och gosa med Jonken. Sen kom släkt och firade mussetussen och han fick öppna paket och allt skoj. Sedan nu på kvällen har jag träffat Emelie och Theresa, min kära gamla vänner! Underbart, men synd att de andra inte kunde komma. Men så är det, och det var mysigt iaf :D

Imorgon blir det mer lek och stoj och gos med pluttarna, och sen på eftermiddagen blir det Strömstad med mamma och pappa. Mysigt!! Synd dock att jag missar barnkalaset på söndag... men man kan ju inte få allt!

GOD NATT!


RSS 2.0