Halsont, Chalmers och sjuk älskling!

Gaah! Har ont i halsen som bara den och snorar, men annars mår jag bra. Så jag bestämde mig för att ändå följa med mina vänner in till Chalmersfesten idag! Ska bli roligt! Men det blir alkoholfritt för mig, känns inte jättebra att bli full när man egentligen är sjuk.. Men jag ska ha jäkligt roligt ändå! Det ser nog mina vänner till att jag har! :D

Nu ska jag kura ihop mig hos älskling, han är också sjuk! Skriver nog inte mer idag, men det kommer imorgon!
Ha en trevlig valborg allihop, drick inte för mycket och ta hand om er! :)

Ciao!


Jag, vuxen?

Hihi, deklarerade precis, vad vuxen man känner sig då! Däremot har jag åkt på någon sjukdom, för min hals mår inte bra just nu.. Svider som bara den och jag känner att den svullnar upp mer och mer.. Men får hoppas att det är en endagsgrej!

Har ätit avokado nu (det är väl nyttigt, så då borde jag ju bli friskt, hehe) och väntar på att pappa ska komma hem med revbensspjällen, yummie! Fick även tillbaka ett filosofiprov idag, och inte för att  skryta men jag fick alla rätt. Hehe, det går bättre för mig i skolan nu när jag inte anstränger mig. Pluggade inte alls mycket till det där provet och så gick det så bra. När jag pluggar för mycket så går det oftast sämre.. Mysko! Får slappna av på universitetet sen helt enkelt! Haha, så enkelt är det nog inte...



Avokade med citronpeppar på är hur gott som helst, try it!

Prövar att blogga från mobilen nu, funkar ...

Prövar att blogga från mobilen nu, funkar det? :-P


Pass

Idag skulle jag träna med syster (som är väldigt gravid) men hon var för trött.. Så det blev inget. istället ska jag och pappa åka och skaffa pass, yay! Haha, tråkigt, men det är ju skönt att kunna åka utomlands utan problem! Så det ska jag göra nu. Sedan ska jag till älskling och sova där. Uppdaterar nog ikväll igen!

Ciao!


Undra om jag får se ut så här på passfotot?

Eclipse!

Åh, såg just den nya trailern för Eclipse (den släpptes den 24, men jag är lite långsam ibland). Nu kommer jag låta som en fjortonårig twiligh-fanatiker, men gosh vad bra den verkar! Längtar som bara den!

Jag har förresten märkt att jag är nog en twilight-nörd. Tittade runt i rummet och hittade plansch, foto, filmer, alla böcker, bok om filmen och så vidare. Gick jag från 18 till 13 på några månader? Hm, tåls att tänka på... Äsch, Twilight är bra, det är bara att inse!


Selena and the scene




LOST

Alltså, det är helt sjukt vad jag på sistone märkt att mina fördomar inte stämmer. Ta LOST som ett exempel, ni vet serien som började gå för ca. 9 år sen (?) och sänder sin sista säsong nu? Jag har alltid tyckt att den verkar helt värdelös och meningslös. men nu har jag tittat på hela säsong ett och jag är helt fast! Herregud vad sista avsnittet var spännande! Gosh! Jag har aldrig gett det en chans innan, men nu är jag helt fast! Jag vet att alla tycker att programmet blir sämre och sämre för varje säsong och jag vet att det kommer vara konstiga fenomen som inte förklaras men det gör inget. Jag tror nog jag kommer fascineras ändå, för det är helt otroligt spännande. Det är nästan lite hatkärlek. Jag tycker det är alldeles för läskigt ibland (jag är ungefär 3 år när det gäller skräck i filmer..) men ändå måste jag fortsätta titta! Ojojoj, jag och älskling ska börja titta på säsong 2 redan idag!


Grill

Ojojoj, nu blev det dålig uppdatering idag med, men jag har helt enkelt inget intressant att skriva idag! Men nu ska det grillas, första gången i år, wopii! Ska göra bloggen roligare när jag har kommit på något kul att skriva om! Ciao!

Oops

Dålig uppdatering idag, jag vet.. Men allt jag gjort är att vakna, äta, träna, duscha, spelat fotboll, golf och bandy hos älskling, handlat mat och lagat mat. Nu är jag hos Johan och Johan nummer2 är också här! Vi spelar Wii och kollar Lost, weeii! Nu är det spelande på gång! Uppdaterar roligare imorgon! Ciao!

Dagens inköp!

Åh jag är så lycklig över mina köp idag!


Oj, man ser nästan inte vad det är, men det är i alla fall en blomma jag ska ha i håret på balen!


Maxiklänning från H&M. Den är megalång. Jag är ändå 175cm lång och storlek 34 som jag köpte är lite för lång för mig.. Men den får bli en slit och släng klänning, den var ju ändå billig! :) 99kr.


En FLAMINGO pryder mitt rum just nu och ska pryda lägenheten sedan! Köpt på Åhléns för 199kr.


Mn favvogrej idag! Mitt halsband som jag ska ha på balen! Är superglad över det. Det ä ifrån lolo och kostade 399kr!


Långhelg!

Gosh, sitter och kollar på tutorials för håruppsättningar till balen! Vissa är ju helt otroliga på det där, men jag vill hålla det enkelt.. Hmm, svårt att välja, det finns så många varianter!

Är ledig imorgon i alla fall, yay! Blir nog lite shopping, men innan det - en riktigt lång sovmorgon!

Todays look



Bli inte förvirrade, jag såg itne ut så här i skolan idag, nej. Men Johans mamma fyller år idag så ska dit och fira. Då bytte jag kläder!


Hehe, skulle ta på mig mina svarta tights jag lagt ner i väskan (sov hos johan), men märkte att oj det var massa pluppar på dessa. Jag hade inga andra med mig så det var bara att köra på! Lite annorlunda i vardagen! I like it!

Crash and Burn

Märkte på Spotify att Erik Grönwall äntligen kommit med en ny låt, Crash and Burn! Grymt bra!


Dagens outfit (hehe, nja, träningsoutfit i alla fall)



Nu drar jag och tränar! Tjobidoo!



Wopidoo!

Yes!
Hann boka mig till Zumba på lördag igen, woho!! Bokade mamma också, så nu slipper jag dansa ensam :)

Två Göteborgare till norraste Lappland?

Nu har jag och älskling bestämt oss (iaf till 80%) att vi ska vandra på en del av Kungsleden. Abisko ska vi börja i (om ni ej vet vart det ligger, så tänk er den norraste platsen i Sverige typ..) och sedan vandra neråt förbi Kebnekajse och fram till vår slutstation Nikkaluokta (man kan såklart fortsätta längre söderut då hela kungsleden är över typ 400 km, men vi håller oss till ca. 100).

Hoppas vi vågar göra detta för det skulle vara sjukt utmanande och härligt!


(random bild från Google - hoppas det stämmer att det är ifrån Kungsleden iaf, man vet ju aldrig)

Tappat shoppinggnistan

Shoppingen igår vart ju inge lyckad.. Hittade ingenting.. Finns ingenting i min smak längre, så allt jag fick tag på var en mascara. WOPI vad kul, not..

Shopping

Det blev dåligt med shopping idag.. Hittade inget i min storlek, tråkigt.. men fick tag på lite saker från Body Shop o alla fall.. En facemist och en ögongel! I alla fall något... Älskling fick tag på ett par snygga skor i alla fall så han är nöjd!




Sparbössa ftw!

ÅH vad glad jag blev förut idag förresten. Att ha en sparbössa är det bästa jag vet, för jag hittade en femhundring i min imorse! Hade heelt glömt av den, så jag blevv så glad när jag öppnade och hittade lappen ligga där och vänta på mig! WIE!

500 kr rikare och en shoppingtur str på tur idag. Älskling kommer hit snart och sedan åker vi in. Får se om jag hittar något! Visar sedan i så fall!


Zumba

WHOA!
är helt slut i kroppen nu, men oj vad roligt det var! Det rekommenderar jag verkligen!

Vandra i Nepal?

Vi var på en föreläsning idag av två tidigar INT-elever. De har varit och rest på så många fantastiska resor, och ett ställe som jag och johan reagerade på var Nepal. De hade vandrat i bergen där, ett berg på över 5000m hade de bestigit och det fastnade jag och älskling på. Så vi får väl se, men jag är sjukt taggad  på att åka dit i sommar några veckor!


Det ser ju underbart ut i alla fall!

Mexikansk familj

Pappa köpte en ny dator till mamma idag, en minilaptop. Jag tycker den var jättesnygg, men de tvivlar då batteriet typ sticker ut. Vad fjompiga de är.. Jaja, får väl se med det, jag gillade den iaf! :)

Nu är det tacos, som varje frdag sedan typ 15 år tillbaka om inte längre. Det konstiga är att jag inte tröttnar, tvärtom. Om vi någon gång missar att ha tacos så får jag abstinens och måste ha det någon annan dag i veckan, visst är det konstigt?

Förnyelse

Nu ändras utseendet här.. Ny header och allt. Får se om jag har kvar den eller inte, vet inte riktigt vad jag tycker.. Kanske ändras lite fram och tillbaka under veckan.. Vi får se om jag orkar/vill!

Vad tycker ni?


Look of today


(HEHE, mycket bra bild, man ser verkligen vad jag har på mig, not! Men struntsamma, ni förstår nog ändå..)

Elegance





Vilka problem man har ...

Nu har jag tröttnat på att mitt Internet hänger sig heeeeela tiden, och jag vet inte vad anledningen är. Datorn eller Internetkopplingen eller vad det nu är. Tvivlar på datorn eftersom den bara är några månader gammal.. Så jag bytte nu från Internet Explorer till Mozilla Firefox som webbläsare.. Hoppas det blir något bättre.. (Hehe, kanske itne alls spelar roll, men man måste ju pröva)


OCH JUST DET!
VI FICK VÅRA STUDENTMÖSSOR IDAG! LYYYYYCKA!

Världens bästa mamma!



Onsdag.




Zumba!

Haha, jag är bokad. Gymet har börjat med en ny kurs - zumba! Så på lördag kommer jag stå som ett fån och tycka att jag ser jättedum ut. Men förhoppningsvis tycker jag det är kul också!



Vår på riktigt!


Det dröjer nog ett tag innan man får se det här igen ..

Bilder!

NU kommer bilder på bara några av de grejor som köptes i helgen;


Hårband. Köpte även svart men det har hoppat iväg någonstans?


T-shirt med kattryck på. Notera att kattrycket är i paljetter, syns ej på bilden så tydligt..



Solglasögon. Inte de snyggaste, men eftersom mina favvosar gick sönder i somras och de finns inte att köpa någonstans (!!) så var jag tvungen att hitta några temporära. Jag är fast beslutsam om att jag ska hitta sådana som gick sönder igen!



Skokris

GOSH!
vet att jag skulle visa mina köp, men v'dret har hindrat mig. Har varit tvungen att vara utomhhus nu i vårvärmen.. Men det kommer!

Men nu behöver jag hjälp, jag måste köpa nya vita sneakers, mina är helt utslitna. Vad ska man köpa för några? (jag vill inte ha Converse)

Shopping.

Just det, köpte en ascool t-shirt igår, visar imorgon. Köpte även ett coolt hårband, och även ett vanligt svart och ett oranget. Härligt att ha i sommar när jag inte vill ha håret i ansiktet! Köpte även ett par solglasögon då mina favoriter gått sönder :( Hittar inga likadana igen, så fick nöja mig med andra, inte lika fina.. MENMEN!

NU säger jag godnatt!
Btw, världens coolaste man;


Bear Grylls
-se Extrem överlevnad på Discovery, han är grymt cool!

Universitet!

Nu har jag sökt in till universitetet, whaaa!!
Ekonomprogrammet på Mittuniversitetet i Östersund står högst upp på listan. Sedan har jag typ åtta val till, ifall ifall..

Nu ska jag sova! Lovet är ju typ slut.. Buääääääääähh!
God natt!

Vuxenpoäng!

Idag har jag skaffat mig massvis med vuxenpoäng..

-Ställde klockan på 5 (!!), synd bara att när jag gått upp vid kvart över, så såg jag att alla andra klockor gick en timma eftr och alltså var 4:15. Jag gick ner och la mig en timma till..
-Tog bilen, åkte till min syster. Passade Rasmus då Patrik och maria börjar jobba vid 4 och typ 6..
-Sov med Rasmus i ca 45 min. Väckte honom, bytte blöja, gjorde välling, borstade hans tänder, bäddade sängen, gav honom astmamedicin och packade hans ryggsäck.
-Gick till dagis och lämnade honom vid kvart i 8.
-Åkte och handlade - mjölk och smör.
-Åkte hem till älskling och myste lite.
-Åkte med älskling till Johan Kihlberg - vi åkte till Borås badhus.
-Vi badade - åt - åkte hem.
-Kommer hem, tar in posten.
-Fått brev om att jag ska deklarera, och även ett paket från HM (yay!)
-Dammsög och plockade ur disken så mamma slipper göra det när hon kommer hem
-Ska lägga mig och sova middag då jag senare ska hämta mamma och pappa på flygplatsen.

HÄRLIG DAG VA? inte alls fullt upp .. men jag känner mig allt vuxen!
nu måste jag sova.. ögonen föll ganska enkelt neråt när jag körde förut, inge bra! Som tur var hade jag ju Johan och Johan i bilen som hela tiden tjatade om att jag skulle köra fortare, haha!

GOD NATT!

Adidas


Allt det här kan jag mer än tänka mig att bära i sommar, såå fräscht!
Allt från adidas.

Långfredag

Långfredag idag. Då ska man ha tråkigt. För att hedra allt påsk innebär så har jag älskling tråkigt idag, vi kör på en vilodag.. Okej, det kanske är mest för att vi är trötta, men ändå! inget speciellt som händer idag, och därför har jag inte mycket att berätta heller..

Förutom att jga vill resa bort.. Mamam och pappa är i Spanien i veckan på golfresa och jag vill verkligen också iväg.. Till solen och äventyr! Får hoppas att det blir till sommaren!

OCH JUST DET!
IDAG FYLLER RASMUS 3 ÅR! GRATTIS ÄLSKLING!


Inspiration


Jag fascineras av hennes stil. Hon påverkas inte till töntiga rosa bakelseklänningar av media. Hon klär sig som hon vill och jag gillar det!


LYCKA!

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVV!
-var bara tvungen att uttrycka min lycka. Nu ska jag chilla. Har inte en enda skolgrej med mig hem - fy vad skönt!

RSS 2.0