Från lax till guld

Igår var en otroligt mysig dag. Johans mamma var i stan och hälsade på så då var vi på en japansk resturang som sägs vara den bästa japanska resturangen i världen utanför Japan. Maten är som konstverk och det var otroligt kul att prova på något nytt. Mycket lyckat var det!
En förrätt med olika sorters fisk och annat gott. Seglet går att äta! ;)

<3
Till varmrätt åt vi en gryta där man fick lägga i alla grönsaker (svamp, sallad, bambuskott, glasnudlar, morötter och lite annat smått och gott) i en kokande sås som man plockade ur hela tiden liksom. Och så la man i fisken några sekunder bara när man skulle ha det. Lite som fondue-aktigt till sättet att äta på. Jag och pinnar är inte bästa vänner så var en utmaning men väldigt skoj. Just, man skulle doppa det man tog upp i vispat ägg också, lite mystiskt.. :p
Och så efterrätt. Gissa vad som är på toppen av grädden? 24 karat guld. Det var en känsla att stoppa det i munnen kan jag lova ;) ska tydligen vara bra för lederna, så får väl känna om de känns extra mjuka nu, haha.
Var en mysig kväll såklart. Och fick prova japansk öl och saké också. Var inte så farligt faktiskt, och kul att ha provat! :) Skojskoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0