Ekonom schmekonom

Ja, vad ska man säga? Säger som Jenkan, så mycket man vill säga men inte kan. Trevlig kväll igår, ekonomsittning. Jonas, Calle, Anton och Jacob hade fixat så otroligt bra alltihop och det var en toppenkväll. Däremot är det synd att det finns respektlösa människor som inte kan vara tacksamma, utan mest bara dra ner stämningen. Men det är väl bara att acceptera. Vissa tappades nog i golvet som barn så något gick snett, och andra gjorde inte det. End of story.

Var inte lika kul att gå upp runt 7 idag för att vara vid sportstugan klockan 8 för att städa däremot, men vad gör man inte? Vi kunde inte inte hjälpa till, så det var helt ok! :) Iaf, tack till alla som kämpat för att få ihop det här, grymt bra!

Idag blir det i alla fall pirra med Johan, Andreas, Andrea och Jennifer. Kanske nån mer, det vet man aldrig. Och sen blir det Eurovision, såklart. Var ju ett nervvrak när de sa att vi gick vidare sist förra gången. Spännande! Heja Saade! (hålla tummarna för dig Musse om du behöver sova när klockan är så mycket!)

(har ingen paassande bild, men får sno några bilder av Jennifer sen när hon lagt upp dem på sin blogg, hihi!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0