Negativt är ibland positivt

Wiie Musse vart ju superglad idag när han hörde att Eric Saade vunnit. Jennifer var lite argare, haha! Men så kan det gå. Fick ett videoklipp av Maria också där Musse dansar till Popular. Såklart. Så sööööööt! Han kör movesen; ut med armen, ut med armen, stampa, hoppa, till sidan. Hihi. Gullunge! Pratade med honom om hans dejt också. Ja, ni hörde rätt. 3 år (snart 4!!!!) och dejt. De ska gifta sig. Gulligt! Med Nanna. Jag råkade tydligen säga Anna. Då blev jag skarpt tillrättavisad med att: HON BÖRJAR PÅ N!! ;) :love:

Nu är det det tvätt som gäller. Men TYVÄRR så har ju jag en bruten tå så kan inte gå i trapporna. Hehe, ibland är saker både positiva och negativa. ;) Men jag är rätt säker på att den är bruten faktiskt. Alldeles lila och hela framsidan på foten är blå nu. Ska kanske ringa imorn så man får komma in och röntga bara för att se så den läker rätt. Många som säger att den kan läka fel och det är tydligen inte bra. Men gör inte det idag, känns meningslöst att ta upp akuttid för det. För även fast jag inte kan gå ordentligt så klarar jag ju mig, inte direkt skottskada.

Hur som helst, ska till Maxi och handla också. Men kanske inte kan gå då heller? Haha. Johan får köra mig i kundvagnen ;) Nejdå, det går nog bra!

Kommentarer
Postat av: Maria

Va liten han var lillplutten! Du har rätt, han har vuxit - som ogräs! Man ser det inte så när man har honom nära. Tihi!Jag vill se en bild på din fot!<3 LovE!

2011-03-13 @ 14:43:11
URL: http://marianafors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0