Dag 6 - Min dag

Tjenis allihopa!

Idag vaknade vi och solen sken = underbart! Så vi gick upp, tänkte plugga med men struntade i det. Så vi tog cyklarna och drog iväg till Jamtli där det var vårmarknad. Men vi tyckte det var löjligt att man skulle betala 60:- per person för att bara gå in så vi struntade i det. Vi hade bara tänkt gå omkring ändå så. I alla fall, vi fortsatte till Maxi och handlade. Sedan cyklade vi hem, lämnade varorna och fortsatte cykla. Nu bar det iväg mot ÖB där Johan skulle ha nån deo. Då passade vi på att fortsätta till Willys för vi hade glömt handla vissa saker. Så då fixade vi det.

Sedan cyklade vi vidare till stan och köpte ett USB som vi ska ha till alla våra nerladdade filmer. Och sedan cyklade vi hem och satte oss och läste på balkongen ett bra tag i solen och hade det gött. Efter det var det dags för matlagning. Vi gjorde rotfrukts-soppa. En soppa med massa rotfrukter helt enkelt - palsternacka, kålrot, morätter, potatis osv. Mums mums, det var supergott!

Nu börjar det bli dags att gå till grannarna Andrea och Andreas för chokladfondant och tv eller filmmys. Jennifer kommer ju dit också såklart. Så med andra ord kan man säga att det här har varit näst intill en perfekt dag, wihoo!

(AAAAHHHH , INTERNET SEGAR SÅ HINNER INTE LADDA UPP TILLHÖRANDE BILDER, UPPDATERAR INLÄGGET MED BILDER SEN IKVÄLL ELLER IMORGON!!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0