Nyhetstorka?

God morgon allihopa! Ska snart äta frukost, men är bara tvungen att säga en sak först.. Tv4 hade ju igår utfrågning av Alliansen. Idag är första nyheten de tar upp på Nyheterna att Jan Björklund "ilsknade till" under utfrågningen när integrationsfrågorna dök upp.

1. Ilsknade till? Han sa till när någon indirekt kallar honom islamfientligt. Hur skulle du reagerat? Jag hade "ilsknat till" på riktigt. Jan Björklund skötte situationen utmärkt. Höjde rösten en aning, men det var ju ingenting. Lars Ohly skriker åt journalister att hålla käften, är inte det lite värre?

2. Att ni (journalister och svenska folket) inte förstår att när Sverigedemokraterna har ett sådant stöd de har, så måste ett "vanligt" parti ta upp integrationsfrågorna. Svenskar vill ju ta upp dem, annars skulle inte SD ha fler väljare än KD för tillfället. Förstår ni inte? Det är problem med den svenska integrationspolitiken, inte med invandrarna. Det är det Jan Björklund vågar ta upp. Alla andra är så rädda för det bara för att man är rädd att bli kallad rasist. Hur kan det vara rasistiskt att inse att vi har en skev integrationspolitik i Sverige?! Ordet rasist har isf fått en helt ny innebörd..

Jag blir så fruktansvärt irriterad när jag hör sånt här. Jan Björklund är för ett fritt Sverige, men vi måste ändå ta upp och diskutera den SVENSKA integrationspolitiken! Hur kan man tycka att det är ett känsligt ämne?

Nu ska jag äta frukost, ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Bra rutet!

2010-09-16 @ 12:24:16
URL: http://camillajacobson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0